Opus Bilprovning レビュー 357

TrustScore 5段階評価の2

2.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Fick ombesiktning på släpkärra pga backljus ej lyser, åker runt huset och ber en kollega kolla, då lyser det! Bokar ombesiktning på en gång och den går igenom. Har inte ändrat något. Köpte ny kabel hä... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Superbra service OPUS Upplandsväsby! Jag var tyvärr lite sen till min tid, men de tog ändå in bilen utan problem och var väldigt hjälpsamma. Personalen var trevlig, professionell och gjorde hela besök... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Opus våxnäs karlstad Sa att cornväv syntes på vänster bakdäck. Vägrade visa mig var då det krävdes att bilen skulle lyftas. Bad tekniskt ansvarig på stationen visa mig då min besiktningsman var påvä... もっと見る

5つ星のうち1の評価

När jag ombesiktigade min bil för bl.a. ett framdäck fick jag en ny 2a på ett dåligt, slitet bakdäck. Undrade varför han ( samma kille) inte såg det på kontrollbesiktningen, då lät det som jag bytt... もっと見る

企業情報

1. 車検場

当該企業による記述

Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon (personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar) samt kategori-3 fordon (traktorer och motorredskap). Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar. Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning.

2.2

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

I kalix de två gamla gubbarna alltid…

I kalix de två gamla gubbarna alltid försöka hitta på mindre fel och lägga några upptill som är ingen fel alls på den för att komma igen och ombesiktning , och det finns förtydligande av de extra fel som är inte fel från verkstaden/ bara för extra betalt

2025年9月11日

Opus Bilprovning からの回答

Tack för att du tog er tid att lämna feedback. Vi beklagar att ditt besök inte motsvarade förväntningarna. Om du önskar dela ytterligare synpunkter är du välkommen att kontakta oss via e-post på kundtjanst@opusbilprovning.se.

Med vänliga hälsningar

Otrevlig och okunnig.

Skulle ombesiktiga en kärvande dragkrok. Utan att ens se på mig pekar han på kortläsaren och säger "betala där". Sen tycker han att kroken kärvar, (helt ny och smord med kopparpasta). Han får inte bort den så jag får göra det. Fattar inte hur man sätter tillbaka den, så jag får göra det också .Mkt otrevlig.

2025年9月11日

Hej Hans,

Tack för din återkoppling. Vi beklagar att din upplevelse hos oss inte motsvarade dina förväntningar. Det är viktigt för oss att alla kunder bemöts professionellt och respektfullt, och vi tar det du beskriver på största allvar. Vi kommer att se över ärendet internt och uppskattar att du tagit dig tid att informera oss.

Vill du har en återkoppling i ärendet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se

Vänliga hälsningar

Otrevliga sura

Otrevliga sura i Köping.
Kommer aldrig besikta där igen.

2025年9月8日

Hej Madde,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett betyg. Vi beklagar om du upplevde att någon av personalen verkade kort i ton under ditt besök. Vi tar till oss av din feedback, vi vill ju att du ska känna dig välkommen när du kommer till oss.

Trevlig höst!

5つ星のうち5の評価

Mycket trevligt bemötande och snabb

Mycket trevligt bemötande och snabb, omsorgsfull service på Opus bilbesiktning i Täby.

2025年9月3日

Hej Susanne,

Tack för besöket och det femstjärniga betyget! Det var verkligen roligt att se att du är nöjd med ditt besök och att du upplever att du fått ett trevligt bemötande och en snabb och omsorgsfull service vid ditt besök hos oss. Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Inget gott bemötande av…

Inget gott bemötande av besiktningsmannen i köping. Kort och irriterat beteende. Fick nedslag på saker som ett annat senare godkände och sa att det inte alls var det felet de påstod. Sista gången jag besiktar på opus.

2025年8月26日

Opus Bilprovning からの回答

Tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss i Köping. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Opus Boden Seriösa.

Opus Boden Seriösa.
Talar om bra veta i förväg.så man slipper få tvåor i onödan. mycket Trevlig och Kunnig Personal
kommer att fortsätta att besikta Där.

2025年8月21日

Opus Bilprovning からの回答

Tack för besöket och ett femstjärnigt betyg! Det var verkligen roligt att se att du är nöjd med ditt besök hos oss här i Boden.

Hoppas du får en fin dag och välkommen åter!

Opus Uppsala.

Opus Uppsala.
Trevlig personal och jag hade råkat boka på fel plats men personalen Nina läste det snabbt och enkelt!

2025年8月21日

Hej Per,

Tack för besöket och betyget! Vad roligt att du uppskattar vår service och att vi har kunnat hjälpa dig på bästa sätt vid ditt besök hos oss.

Trevlig dag och välkommen åter!

Undvik Opus!

Opus Skellefteå, undvik! Finns betydligt trevligare och mer kompetenta besiktningsföretag att välja på.

2025年8月19日

Hej Johan,

Det var tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

5つ星のうち1の評価

Opus Kungsängen sämsta jag varit med om…

Opus Kungsängen sämsta jag varit med om behöver dom ingen utbildning? Okunniga otrevliga !!! Byt ut all personal eller stäng hela stationen

2025年8月1日

Hej Bosse,

Tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Dålig service

Jag var 5 min sen. Fick vara 5 minuter sen, men under ord-utbyte slog klockan 6 minuter. Fick då vända hem för den extra minuten. 7 mil för absolut ingenting. Oerhört dålig service. Kommer aldrig besikta på Opus Sunne igen, och kommer heller aldrig tipsa någon att åka dit. Finns anledning till att stationen har dåliga recensioner.

2025年8月8日

5つ星のうち1の評価

Marknadsför sig som att ha drop in

Marknadsför sig som att ha drop in. Det stämmer inte. Bara de tider som finns gäller.

2025年8月1日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Det var tråkigt att läsa att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Vi skulle gärna vilja veta mer om vad som gjorde att du inte var nöjd, så att vi kan bättra oss till nästa gång. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och ge oss mer information. Hälsningar Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

Jag skulle besikta bilen inköptes för…

Jag skulle besikta bilen inköptes för dryga året sedan på en bilhandlare
Fick en jätteotrevlig ton mot mig, sedan så ger han 14 nerslag på bilen som är från 2023. Nerslagen var bla handbroms och vindruta ” som då inte var av tillräckligt bra ”märke”.
Besiktar aldrig här igen

glöm dropin

reklamen med smidig drop in kan ni ta bort, ingen dropin tid på flera veckor framöver i Östersund, körde en timme dit för att få reda på det.....

2025年7月21日

OTREVLIGA

Hade en bokad med bekräftelse och allt. Åkte till stationen på tunbytorp i Västerås och helt plötsligt är min bokning bort från systemet och säger att den va avbokad? Ingen avbokningsbekräftelse eller något sånt här jag fått och jag kunde utan problem hitta min bokning. Personalen står vid datorn säkert 15 min o knappar på sin dator (besiktningen tar MAX 10 min) och säger sen att dem inte har tid och att dem ligger så mycket efter och inte kan göra nåt (konstigt att min bokning försvinner just när dem jag så mycket att göra) Sjukt dålig service och otrevlig va hon också. Säger åt MIG att ringa ett nummer men de vägrar jag för jag ska inte lösa problem som dem orsakat. Åker aldrig tillbaka

2025年7月9日

Opus Bilprovning からの回答

Tråkigt att se att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se.
/Med vänliga hälsningar, Opus Bilprovning

5つ星のうち3の評価

Dåliga bromsar

Fick godkänt på besiktningen för 2v sen sitter nu i södra Tysklsnd och får byta både belägg och skivor runt om kört max 200 mil det borde ha informerats om det vid besiktningen frågade speciellt om det var några problem men det var inga.
Bromsar borde dom verkligen titta på.
Henrik
Henrik

2025年6月18日

Hej Henrik,
/Med vänliga hälsningar, Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

Jag besiktade min "hd breakout"

Jag besiktade min "hd breakout" - Motorcykel.I ons-2/7 15.40 i fagersta opus Började med att jag skulle köra in Och jag säger du kanske kör hd själv ,Med det skägget, Men ett svart långt skägg hade han Då säger han kör in suzukin .Okej tänkte jag ska han vara rolig.Och han besiktar den ,Sen säger han jag åker en tur med suzukin .Och då börjar man fundera gillar han inte Hd,Sen kommer han tillbaks Och jag tyckte det tog ganska lång tid En 10 minuter minst Och jag betalar Och kommer ut och känner det luktar bränt Och motoren är överhettad Och hd har gått 350 mil så knappt inkörd Jag vart så arg så jag ville inte gå in För jag vet inte om jag kunde tagit det lungt Ska man köra så hårt med en annans ägodel Som den personen är rädd om Och kört så lite mil med Så kommer det bli något fel på motoren så kommer jag göra han personlig ansvarig...När jag besiktade där 2 år tidigare så var det stationschefen där som besiktade den Och det gick fortare en 5 minuter Och Hd var inte för varm och luktade bränt,Så jag vet inte vad felet är med han långt skägg är ,Men mina saker kommer han inte få röra nå mer Så mej får ni inte som kund nå mer På opusOch jag kommer varna alla med motorcykel fast dom inte har Hd.Och prata med alla som har Hd , Att opus i fagersta ska ni inte besiktaFör man kan inte ha en som inte har recpekt för andras saker.Och verkar hata Hd.Och skulle inte förvåna mej om det är fler som klagat på han Och är första gången det hänt mej att någon är så dålig på opus Tyvärr ,

Hej Kenth,

Med vänliga hälsningar

5つ星のうち1の評価

Bokade tid för besiktning.

Bokade tid för besiktning.
Opus har höjt priserna jättemycket??

Hej Leena,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett betyg. Din feedback är viktig och vi vill gärna veta vad vi kunde ha gjort för att du skulle vara nöjd med ditt besök. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

5つ星のうち1の評価

Det var minst sagt en mardröm att…

Det var minst sagt en mardröm att besöka er station i Umeå, mätarvägen. Jag bemötes av tre aggressiva män, som först skrek åt mig med hög röst för att jag körde fram några centimeter för långt
Sen drog de i bilen, dörrar, säterna på ett mycket aggressivt sätt. Jag påpekade flera ggr att jag ville de skulle va försiktiga med bilen. De hittade över 20 anmärkningar, men när jag åkte till besikta istället så hittade de 1 st anmärkning endast. Männen på opus ville bara jävlas
Jag blev uppriktigt sagt rädd och var ensam med de tre männen kl 16 på eftermiddagen och blev så skrämd så jag åkte snabbt därifrån. De skrek och var aggressiva. Dessutom märkte jag att de hade dragit sönder ett bilbälte på mittensätet under tiden som de dragit hårdhänt i bilen. Ringer tillbaka till opus men blir illa bemött även då. Mattias heter stationschefen. Han var den otäckaste av de 3 männen.

2025年5月6日

Hej Jennie,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett betyg. För oss är det av största vikt att vi alltid bemöter våra kunder på ett bra sätt, du får gärna kontakta oss på kundtjänst@opusbilprovning.se och berätta mer.

kaxigt bemötande

Jag vill framföra min besvikelse efter ett besök på er besiktningsstation i Angered, Göteborg. Personalen bar oprofessionell klädsel (som bomullsbyxor och tofflor), och jag upplevde ett mycket otrevligt bemötande. Det kändes som att man inte tog kunder på allvar. Detta är inte vad man förväntar sig vid en bilbesiktning, och jag kommer därför inte att återvända – inte heller kommer jag att rekommendera stationen till bekanta.

2025年4月28日

Hej Simon,

Tack för besöket och för att du tog dig tid att lämna ett betyg. Det var tråkigt att se att du inte var helt nöjd med ditt besök hos oss. Du får gärna skicka ett mail till kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Opus Vallentuna 😡

Besiktar en husbil som är nästan ny. Den har gått 2900mil. Handbromsen tar väldigt bra men några hack för högt. Alltså spänna vajern. Tar ca 3 min att göra detta fick jag en 2 på. Återbesök och 600kr igen. Ingen mer Opus för min del. Mekanikern sa att detta borde inte varit en tvåa. Opus Vallentuna aldrig mer!!

2025年6月2日

Hej Mikko,