Opus Bilprovning レビュー 357

TrustScore 5段階評価の2

2.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Fick ombesiktning på släpkärra pga backljus ej lyser, åker runt huset och ber en kollega kolla, då lyser det! Bokar ombesiktning på en gång och den går igenom. Har inte ändrat något. Köpte ny kabel hä... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Superbra service OPUS Upplandsväsby! Jag var tyvärr lite sen till min tid, men de tog ändå in bilen utan problem och var väldigt hjälpsamma. Personalen var trevlig, professionell och gjorde hela besök... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Opus våxnäs karlstad Sa att cornväv syntes på vänster bakdäck. Vägrade visa mig var då det krävdes att bilen skulle lyftas. Bad tekniskt ansvarig på stationen visa mig då min besiktningsman var påvä... もっと見る

5つ星のうち1の評価

När jag ombesiktigade min bil för bl.a. ett framdäck fick jag en ny 2a på ett dåligt, slitet bakdäck. Undrade varför han ( samma kille) inte såg det på kontrollbesiktningen, då lät det som jag bytt... もっと見る

企業情報

1. 車検場

当該企業による記述

Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon (personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar) samt kategori-3 fordon (traktorer och motorredskap). Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar. Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning.

2.2

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bedrägeri och maktmissbruk

Registreringsbesiktning EPA
Vilket skämt, otrevligt bemötande, kom tillbaka efter 30min körning och sa att det skulle skrivas ett dokument som sammanfattade 3 enkla beskrivningar. Detta gick inte att göra under tiden eller efter, - det funkar inte så blev svaret

Sedan kom en härlig hänvisning till en paragraf och att airbagen i rutorna bak var för nära buren bak. Hur när, vad som behövdes göras fick vi ingen instruktion om. Bilen har tidigare varit godkänd i exakt samma omfattning.

Sammanfattning
Använder sin ställning för att driva in ytterligare pengar för återbesök
Bedrägeri och maktmissbruk.

Vänd er till någon annan så otroligt oseriöst

2025年3月6日

Hej Tommy,

Tack för din recension, det var tråkigt att se att du inte var nöjd med ditt besök. Vi har även mottagit ditt mail som du skickade till oss och vi har vidarebefordrat detta till ansvarig på besiktningsstationen, så han kan kika på ditt ärende och återkoppla till dig. Vi hoppas att allt löser sig!

5つ星のうち5の評価

Mycket trevlig och kunnig man som tog…

Mycket trevlig och kunnig man som tog emot oss lite sent på dropp-in tidenför efterbesiktning. Kom med bra synpunkter och råd kring bilen att tänka på. Glada klev vi in i bilen. Mycket, mycket bra service mm

2025年2月27日

Hej Margareta,

Tack för besöket och det femstjärniga betyget! Det var verkligen roligt att se att du är nöjd med ditt besök och att du upplever att du fått ett trevligt bemötande och en bra service vid ditt besök hos oss, det är ju precis så vi vill att de ska vara när man besöker någon av våra stationer.

Önskar dig en fin dag och välkommen åter!

5つ星のうち4の評価

Väldigt trevlig personal som ofta delar…

Väldigt trevlig personal som ofta delar med sig av tips och råd, tex KRDO. Väntrum, fika och toa finns på stationen. Opus kan ibland ha lite svårt att hålla bokad tid, dock inte senaste gången.

2025年2月26日

Hej Per,

Tack för din recension, så roligt att se att du var nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas att vi gör oss förtjänta av fem stjärnor nästa gång!

Välkommen åter!

5つ星のうち1の評価

Dags för ledningen på Opus att ta tag i…

Dags för ledningen på Opus att ta tag i situationen på enheten i Tierp. Otrevligt bemötande är mer regel än undantag!
Tar mina pengar och åker till besikta i framtiden

2025年2月25日

Opus Bilprovning からの回答

Tack för besöket! Det var tråkigt att se att du inte var helt nöjd med ditt besök hos oss. Det är vår högsta prioritet att ständigt förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten. Du får gärna kontakta oss på kundtjänst@opusbilprovning.se och berätta mer.

5つ星のうち2の評価

Bondfångeri

Jag har bara bra att säga om personalen vid bilprovningarna men företagets säljteknik suger.
Man sänder ut erbjudanden men undanhåller information om hur länge det gäller, inte heller framgår det hur man kan boka av men däremot att man kan boka av. Skulle du betala i förskott kan du dock inte få tillbaks pengarna utan måste använda dem.
Bondfångeri!

2025年2月21日

Hej Jens,
Vi ser att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Din feedback är viktig och vi vill gärna veta vad vi kunde ha gjort för att du skulle vara nöjd med ditt besök. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Varnar för opus lund

Varnar för opus lund, hittar fel som senare visar sig inte vara fel !!! + sur gubbe på stationen.

2025年1月20日

Opus Bilprovning からの回答

Det var tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

5つ星のうち5の評価

Opus i Täby åter trevliga och proffsiga

Verkar vara många besvikna kunder ute i landet, men måste säga att Opus i Täby varit mycket trevliga och professionella de tre gånger jag har varit där, senast nu idag - att bilen en gång fick underkänt var knappast deras fel.

2025年2月6日

Opus Bilprovning からの回答

Tack för besöket och ett femstjärnigt betyg! Det var verkligen roligt att se att du är nöjd med dina besök på vår station i Täby och att du uppskattarfår trevliga och professionella personal.

Hoppas du får en fortsatt fin dag och välkommen åter!

5つ星のうち1の評価

Den värsta stället där man kan besikta…

Den värsta stället där man kan besikta sin bil, falska människor som hittar på falska fel på bilen för att kunna Dra mer pengar genom Om besiktningen. Opus brunna I kungsängen är en fälla för bil ägarna samt lastbil ägarna.
Jag lämnade en ny lastbil och den gick inte genom, ena personen sa att det är en ny lastbil och allt gick Bra Och den andra gav mig tväa. När jag frågade om förklaring då försökte de bort mig utan någon bevis.
Aldrig gå ditt.

2025年1月29日

Hej Baig,

Tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

5つ星のうち1の評価

Nitisk besiktningskvinna letar efter…

Nitisk besiktningskvinna letar efter småfel som inte har någon som helst betydelse, aldrig mer Opus på näringen i Gävle.

2025年1月28日

Hej Kenneth,

Hälsningar Opus Bilprovning

Bedriver besiktningsbedrageri

Bedriver besiktningsbedrageri.Hittar på 2or för att mjölka på efterkontroller och efterbesiktningar.Undvik om möjligt.

2025年1月23日

Hej Edvin,

5つ星のうち1の評価

Har i många år besiktat min bil hos…

Har i många år besiktat min bil hos Opus Enköping och upplevt dom som vänliga och professionella och gett omdöme därefter men den senaste besiktningen var en ren katastrof. Det förtroendekapital som funnits är helt borta. Fick 3 st. 2:or vilket av dessa var det en som var berättigad, verkstaden som uppsöktes efter besiktningen sa som så att: vi kan inte släcka 2 st. tvåor för felen finns inte och då kan vi inte åtgärda dem, den ena 2: var att mittbältet i baksätet hade en osäker funktion, bältet fungerar utmärkt och har alltid gjort, en krystad förklarning av bes.man var att det hade lossnat någon "plastplupp" och lagt sig i vägen, den andra 2: an var att den fällbara dragkroken kärvade, om det var vid utfällning eller infällning angavs inte, jo den kärvar men låser korrekt, verkstadsman sa som så att det här är "hittepåfel" och att de antagligen hade en dålig dag, detta innebär att tvåorna gick inte att släcka i och med att det går inte att åtgärda fel som inte finns, ett slags moment 22, f.ö. undrar jag om det hör till vanligheterna att 3 st besiktningsmän används vid besiktning, mitt personliga omdöme om saken är: att är den här typen av besiktningsmän representativa för OPUS i gemen så kan ni lägga ner företaget redan nu för ryktet kommer att sprida sig över tid om era kunder behandlas på detta sätt framöver, fortsättningsvis så kommer jag att inte besikta något av våra fordon hos er, att jag inte ger mer än en stjärna beror på att det inte finns några alternativ som t.ex tummen ner.

2024年12月16日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Roger! Vi ser att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se. Hälsningar Opus Bilprovning

Bilhuva mot bilrutan

Jag var på besiktning kl7 på morgonen, jag körde sedan till jobbet. På vägg hemma efter jobbet oppnades bilhuva mot bilrutan mitt I E4 så att jag inte kunde se. Tur att jag lever, dem slarvade med att stänga bilhuva det finns ingen annan förklaring, jag polisanmälde.

2025年1月13日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Grigorios! Det var tråkigt att läsa att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Vi skulle gärna vilja veta mer om vad som gjorde att du inte var nöjd, så att vi kan bättra oss till nästa gång. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och ge oss mer information. Hälsningar Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

Dåligt bemötade samt stöld av proteinbar

Otroligt loj och otrevlig person som tog emot mig. Han var lika obrydd med kunden som kom precis efter mig. Handlade proteinbars precis innan besiktningen och när jag kom hem så upptäckte jag att samma person hade tagit en...

2025年1月9日

Opus Bilprovning からの回答

Det var tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Försök till bedrägeri.

Opus AB skickar ut skrämselbrev/reklam med rena lögner. De påstår att bilen får körförbud ett helt annat datum än vad transportstyrelsen gör. Alltså försök till bedrägeri och straffbart enl 9 kap 11 par

Hej Magnus,

5つ星のうち1の評価

Fruktansvärt kundbemötande både på…

Fruktansvärt kundbemötande både på stationen och i kundtjänst! Letade runt för o hitta rätt station i Tagene Göteborg - men med 3 olika besiktningar i närheten o ingen adress med i påminnelsen och ingen som svarade på kundservice när ja ringde innan min tid gick ut för att få hjälp med adress.så blev ja 8 min sen, förklarade för personalen varför ja var sen men de hade noll förståelse och vägrade ta emot mig - med kommentaren ”jag kommer aldrig jobba övertid för dig” !

Opus Bilprovning からの回答

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, det var tråkigt att höra att du har så negativ bild av oss. Vi beklagar att vi inte bemött dina förväntningar, vi tar med oss dina synpunkter då det är vår högsta prioritet att ständigt förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten.

5つ星のうち2の評価

Har blivit sämre de senaste 1-2…

Har blivit sämre de senaste 1-2 åren,mer yngre personal som inte har samma känsla för bemötande och har inte uppfattat opus som direkt gnälliga/ leta ombesiktnigar förut men mer negativ Känsla numera..tror det kan bli ett annat besiktnings företag 2026 och framåt!

Opus Bilprovning からの回答

Vi är tacksamma för din feedback och att du tog dig tiden att lämna oss ett omdöme, det var tråkigt att se att du inte var helt nöjd med ditt besök. Om du vill får du gärna skriva till oss på kundservice@opusbilprovning.se och berätta mer.

5つ星のうち1の評価

Besiktade bilen Opus Angered.

Besiktade bilen Opus Angered.
Ombesikning pga trög styrning, går ej tillbaka till 0-läge.Felsökning på bilverkstad:inga fel på bilen.Ombesiktning Bilprovningen Bäckebol:Modellspecifik egenhet hos Aygo.Teknikern misstänkte oerfarenhet/okunskap av stationschefen på Opus Angered.
// Niklas

2023年12月18日

Hej Niklas,
Tråkigt att se att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se.
/Med vänliga hälsningar, Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

Jag ringde för att boka om min tid till…

Jag ringde för att boka om min tid till samma dag men lite tidigare tid (det fanns tider då jag ringde verkstaden först men han bad mig ringa och boka om tiden med kundservice) Men kundservice va katastrofal. Hon säger att jag har bokat med black week rabatt vilket jag hade och att den gäller bara tiden jag bokat. Så byter jag tid får jag betala full pris? Fast att jag skulle ha tid samma dag som bokat men lite tidigare? Man tappar mig alltså hellre som kund än att lägga samma pris på samma dag? Så märkligt och oföretagsamt! Fick 100% bättre bemötande när jag bokade bilprovningen istället.

2024年12月9日

Hej Jenny,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det var tråkigt att höra att du inte var nöjd med informationen du fått. Vi beklagar att vi inte bemött dina förväntningar men vi tar med oss dina synpunkter i vårt arbete för att kunna bli ännu bättre och smidigare framöver.

Hemsidan suger purjo

Hemsidan suger purjo! Sökte Lördags tider på tre stationer tid i jan/feb och som sagt sidan suger purjo så jag ringde kundtjänst istället. Där kunde jag inte få info om lediga lördagstider på de tre stationerna..
Kan ju bra att ha någon i kundtjänst som har koll...
Tack och hej sade jag och bokade en lördags tid hos "Bilprovningen" tog 2-3min på hemsidan.
Så gör om, gör rätt och avgå någon!

2024年12月3日

Hej Stefan,

Det var tråkigt att se att du inte var nöjd med din kontakt med oss. Det är vår högsta prioritet att ständigt förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten. Du får gärna kontakta oss på kundtjänst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Den här stämmer inte

Den här stämmer inte, fick en efterkontroll bara för en blinkning ljuset på baksidan ändrade färg, hur ska man se det, Opus är det värsta usch vad äckligt bara pengar sug, helt ofattbart.

2024年11月20日

Hej Alaa,