Opus Bilprovning レビュー 357

TrustScore 5段階評価の2

2.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Fick ombesiktning på släpkärra pga backljus ej lyser, åker runt huset och ber en kollega kolla, då lyser det! Bokar ombesiktning på en gång och den går igenom. Har inte ändrat något. Köpte ny kabel hä... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Superbra service OPUS Upplandsväsby! Jag var tyvärr lite sen till min tid, men de tog ändå in bilen utan problem och var väldigt hjälpsamma. Personalen var trevlig, professionell och gjorde hela besök... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Opus våxnäs karlstad Sa att cornväv syntes på vänster bakdäck. Vägrade visa mig var då det krävdes att bilen skulle lyftas. Bad tekniskt ansvarig på stationen visa mig då min besiktningsman var påvä... もっと見る

5つ星のうち1の評価

När jag ombesiktigade min bil för bl.a. ett framdäck fick jag en ny 2a på ett dåligt, slitet bakdäck. Undrade varför han ( samma kille) inte såg det på kontrollbesiktningen, då lät det som jag bytt... もっと見る

企業情報

1. 車検場

当該企業による記述

Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon (personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar) samt kategori-3 fordon (traktorer och motorredskap). Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar. Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning.

2.2

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Opus Sätra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besiktigat mina fordon på Opus Sätra sedan länge. Nyligen både min Vespa 300 Super Sport och Subaru Ouback
Kunniga och trevliga besiktningstekniker (senast ROOK och MIER)
💯❤️🤗🔝 // Hälsar Peter

2024年5月24日

Hej Peter,

Tack för besöket och det femstjärniga betyget! Det var verkligen roligt att se att du är nöjd med ditt besök och att du upplever att du alltid får ett trevligt bemötande och en bra service vid dina besök hos oss. Trevlig sommar!

Mycket dåligt

Mycket dåligt, aldrig ska göra bil provning hos de ,

2024年5月14日

Opus Bilprovning からの回答

Det var tråkigt att läsa att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Vi skulle gärna vilja veta mer om vad som gjorde att du inte var nöjd. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och ge oss mer information.

5つ星のうち5の評価

Gick super bra och effektivt

Gick super bra och effektivt. Otrolig trevlig kille som besiktade min bil.

2024年5月10日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Arian! Vad roligt att höra att du är nöjd över ditt besök hos oss! Vi strävar efter att kunna ge alla våra kunder en bra upplevelse med trevligt bemötande och bra information från vår personal. Tack för besöket och välkommen tillbaka till oss nästa gång det är dags att besikta! Hälsningar Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

Ringde kundtjänst för vi vill väga…

Ringde kundtjänst för vi vill väga husvagnen. Fick till svar att Vinsta har dropin, så vi tar en omväg dit på fyra mil på väg till campingen vi skulle till. Kommer dit och frågar en kille om vågen för den var inte på. Oj, då är den inte startad kom tillbaka i morgon!? Men vi har ingen möjlighet att komma i morgon och har åkt en omväg hit. Jag har inte tid säger han vänder sig om och fortsätter med sitt. Jag kommer aldrig att vända mig till Opus igen och jag ska avråda alla jag känner också.

2024年5月9日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Monica, Tråkigt att se att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se.
/Med vänliga hälsningar, Opus Bilprovning

Jättedåligt

Jättedåligt. Blev bemött av en grinig, tjurig, relativt ung man. Han var så pass otrevlig att jag aldrig mer kommer att komma tillbaka. Kommer inte heller rekommendera någon att åka dit.
Kändes som han hade en dålig dag och tog ut det på mig, fick inte ens ett hej…
Kan också ha varit för att jag är en liten tjej så han vågade ta ut sin ilska på mig, en riktigt feg en.

2024年4月29日

Opus Bilprovning からの回答

Det var tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Otrevlig personal

Otrevlig personal

2024年5月3日

Hej Allan,

5つ星のうち1の評価

Åkte i 30 min och blev otrevligt avvisad.

Åkte 30 min på drop in tid för bilbesiktning bara för att bli avvisad av super dryg kille.
Jag ringde deras kundtjänst i förväg och tjejen som jag pratade med sa till mig att jag kunde åka ut till Vällingby då de har drop in tider där.
Jag åkte direkt dit då jag råkade missa att bilbesiktiga och fick körförbud.
När jag väl kom dit 30 minuters senare så var det en super otrevlig långhårig typ där som svarade super drygt att de inte tar drop in tider och att jag ska boka och återkomma.
När jag påpekade att det var deras kundtjänst som faktiskt skickade mig dit, att jag åkte i 30 minuter att ta mig dit då min bil fått körförbud, så sa han att det inte är hans problem, att kundtjänsten är idioter och att han bara vill göra klart sitt jobb så snabbt som möjligt och sticka.

2024年5月3日

Hej Armin,

Oprofessionellt.

2024年5月2日

Hej Josef,

Aldrig mer Opus (Okvista)... 77% missnöjda klart o tydligt

Opus Okvista norr om sthlm verkar ha gamla bilar som mål, de kan anses miljömässigt dåliga...
Vissa nitiska medarbetare, kanske är (för) miljö-engagerade...
Här fälldes en äldre bil årmodell 2008 för glapp i spindelled något som iofs är ok, men besiktningen tog ca dubbelt så länge som andra i lokalen och sen fick jag en diger lista med anmärkningar som gått igenom utan anmärkning minst två gånger/år tidigare...
Bemötandet var otydligt och med ett inslag av inkompetens gällande ex. vindrute-spolarfunktionen som tyder på ren inkompetens.
Opus Okvista kan inte rekommenderas de får ingen stjärna av mig, men eftersom jag måste ge minst en stjärna för att få skriva så...
Kan heller inte undvika att se att innan jag skriver detta var det 77% missnöjda med en stjärrna...
Noterat också när min meck besiktigar bilen ex. efter en service går det alltid bra. När jag gör det blir det påbackning.....
Opus verkar vara ute på en mycket farlig väg...

2024年5月1日

Hej Johan,

Tråkigt att se att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Din feedback är viktig och vi tar ditt ärende vidare till stationschefen, som får undersöka vad som hänt. Om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se.

5つ星のうち4の評価

Helt nöjd - och lite missnöjd

Jsg har besiktigat bilen många gånger i Kristinehamn och alltid varit nöjd med bemötande, utförande och tid. Men nu när jag skulle boka där igen så blev jag lite missnöjd med priset, genom att det stod 449 kr i prislistan, men sen när jag skulle boka så var priset 100 kr mer. Det är inte det dyraste, en del andra tar ännu mer, men man borde inte ge fel information tycker jag. Eftersom jag nu fick ett pris på 449 kr på en annan station så tog jag det. Även om det inte är mycket pengar så finns ingen anledning betala mer än nödvändigt.

2024年4月27日

Hej Karin,
Vi jobbar med variabel prissättning vilket gör att kostnaden för en besiktning kan skilja beroende på plats, dag och tid. Aktuella priser på just ditt fordon ser du på: opus.se när du väljer station och tid. Med vänliga hälsningar, Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

VARNING!! Besikta inte bilen på opus

VARNING!!!
Besikta aldrig opus i akalla.
Besiktade bilen april 2024 på Opus i akalla stockholm. Vilket misstag, jag kommer aldrig besikta bil på opus bilprovning. Personal på opus som hade som enda mål att göra livet surt för någon och dessutom otrevliga. Besiktningsmannen gjorde allt han kunde till och med skadade bilen för att hitta fel att underkänna bilen ett fel som två olika bilverkstäder inte kunde hitta, helt onödigt bilen var inte gammal.

2024年4月18日

Opus Bilprovning からの回答

Hej ! Vi ser att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se. Hälsningar Opus Bilprovning

Opus norrköping

Opus norrköping. Jätte otrevlig personal. De körde sönder bilen o sen står där o hånar en som en idiot. Aldrig mer detta företag

2024年4月4日

Opus Bilprovning からの回答

Tack för att du tog dig tid att lämna ett betyg, det var tråkigt att höra att du råkat ut för sämre service än förväntat. Du får gärna skicka ett mail till kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

5つ星のうち1の評価

Skulle på drop-in tid i Kalix

Skulle på drop-in tid i Kalix, jag var där 15:10. Sista anmälningstiden för drop-in var 15:30 men jag fick inte besiktiga. På hemsidan står det även att man inte behöver boka tid och att kom in så hjälper vi dig. Vad fick jag för hjälp? Informerade att jag har körförbud och fick bara ett ”jaha” köra flera mil med körförbud i onödan. Snäsig kvinna på kundtjänst när jag ringde dit!

2024年4月3日

Opus Bilprovning からの回答

Det var tråkigt att se att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Det är vår högsta prioritet att ständigt förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten. Du får gärna kontakta oss på kundtjänst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Jag äger 3 bilar och en buss

Jag äger 3 bilar och en buss . Alla de besiktad jag i Östersund. Kan säja att är jätte nöjd. Sist hamnade jag på en person 2 gånger. Var fruktansvärt drygt och otrevlig. Nästa gång ska absolut inte acceptera att han ska besikta min bil. 45 min för en v70 och skrapade till och med bromsbelägg med skruvmejsel för att visa att är inte så bra. Efter besiktning gnisslande hela vägen hem . Gjorde det definitivt inte innan.

2024年4月2日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Dimitrios! Tråkigt att se att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Din feedback är viktig och vi tar ditt ärende vidare till stationschefen, som får undersöka vad som hänt och se vad som kan göras för att undvika det i framtiden. Om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se. Hälsningar Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

Otroligt otrevlig personal på Opus i…

Otroligt otrevlig personal på Opus i Norrköping- blir ett annat besiktnings företag nästa gång. Så tråkigt

2024年3月26日

Hej Rebecca!

Det var tråkigt att läsa att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Vi skulle gärna vilja veta mer om vad som gjorde att du inte var nöjd, så att vi kan bättra oss till nästa gång. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och ge oss mer information.

Opus Enköping

Skulle åka in för efterkontroll på Opus i Enköping för bland annat för lågt halvljus höger. Ställde in det med samma instrument som besiktningen använder, på verkstad 2 dagar innan. När jag kör in på besiktningen kollar han snabbt och säger att halvljuset är för högt ”KÖR UT” skriker han. Jag försökte två gånger, första gången var samma dag jag hade varit på verkstad med bilen, samma bessgubbe. Aldrig mer Opus! nästa gång åker jag till Dekra. Opus har nyss förlorat en kund.

2024年3月25日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Nicklas! Tack för att du tog dig tid att lämna ett betyg. Det var tråkigt att höra att du råkat ut för sämre service än förväntat. Du får gärna skicka ett mail till kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer om din upplevelse. Hälsningar Opus Bilprovning

Sätra

Sätra. Ett skämt. Åk inte dit

2024年3月25日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Calle! Tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer. Hälsningar Opus Bilprovning

Högsta poäng.

Högsta poäng till grabben som besiktade min släpvagn, med silverfärgade passaten.
Kan inte bli bättre.
MvhTore

2024年3月18日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Tore ! Tack för den trevliga kommentaren, det var kul att höra! Hoppas du får en fortsatt fin dag och välkommen åter! Med vänliga hälsningar Opus, Kundtjänst

5つ星のうち5の評価

Hanna som sitter i kundtjänst

Hon var hjälpsam och kunnig i ärendet vilket jag hade problem
Stort Tack Hanna

2024年3月13日

Opus Bilprovning からの回答

Hej! Vad roligt att se att din upplevelse av av kontakten med vår kundtjänst var så positiv! Vi hjälper gärna till om du har några fler frågor eller funderingar. Trevlig eftermiddag! Hälsningar Opus Bilprovning

OPUS Nyköping

Utnyttjade rabatt och fick ett vänligt bemötande. Hade några frågor, som jag fick svar på. Att bilen gick i genom utan anmärkning gjorde besöket extra trevligt. Senare fick jag ett mail med länk för att delge mina erfarenheter av besöket. Min dator varnade för att använda länken, men jag delar gärna med mig av min upplevelse via Trustpilot

2024年2月28日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Ulf! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det är alltid roligt att höra att du som kund är nöjd med ditt besök och att du uppskattar vår kunniga och vänliga personal. Trevlig helg och välkommen åter! Hälsningar Opus Bilprovning

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。