Opus Bilprovning レビュー 357

TrustScore 5段階評価の2

2.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Fick ombesiktning på släpkärra pga backljus ej lyser, åker runt huset och ber en kollega kolla, då lyser det! Bokar ombesiktning på en gång och den går igenom. Har inte ändrat något. Köpte ny kabel hä... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Superbra service OPUS Upplandsväsby! Jag var tyvärr lite sen till min tid, men de tog ändå in bilen utan problem och var väldigt hjälpsamma. Personalen var trevlig, professionell och gjorde hela besök... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Opus våxnäs karlstad Sa att cornväv syntes på vänster bakdäck. Vägrade visa mig var då det krävdes att bilen skulle lyftas. Bad tekniskt ansvarig på stationen visa mig då min besiktningsman var påvä... もっと見る

5つ星のうち1の評価

När jag ombesiktigade min bil för bl.a. ett framdäck fick jag en ny 2a på ett dåligt, slitet bakdäck. Undrade varför han ( samma kille) inte såg det på kontrollbesiktningen, då lät det som jag bytt... もっと見る

企業情報

1. 車検場

当該企業による記述

Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon (personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar) samt kategori-3 fordon (traktorer och motorredskap). Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar. Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning.

2.2

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Opus bäckby västerås

Opus bäckby västerås, jag är mer än nöjd. Fantastiskt bemötande, stor kunskap, tar sitt jobb på allvar. Kan svara på alla mina frågor. De lät mig vara delaktig i besiktningen och förklarade allt och gav tips och råd hur man kan lösa de problem som uppstått.

2024年8月15日

Opus Bilprovning からの回答

Tack för besöket och ett femstjärnigt betyg! Det var verkligen roligt att se att du är nöjd med ditt besök på stationen Västerås-Bäckby och att du uppskattar bemötandet du fått av vår kunniga personal.
Hoppas du får en fin helg och välkommen åter!

5つ星のうち1の評価

Önskar jag kunde ge nolla i betyg

Önskar jag kunde ge nolla i betyg, men det går inte.

Idag provade jag Opus Helsingborg för första gången, de är lite dyrare, men de hade tid som passade mig.

Otrevlig bemötande och de underkänner ett spricka på rutan som funnits i 10 år och finns på nedre framrutan. När jag berättade om att den godkändes av Bilprovningen förra året, då svarar de nonchalant ”eh…kanske du har ändrat stolen”

Kommer aldrig tillbaka hit!

2024年8月5日

Opus Bilprovning からの回答

Hej ! Tråkigt att se att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se.

KOMMER ALDRIG ATT BESIKTA BILEN PÅ OPUS I ANGERED

Det blir aldrig besök på Opus i Angered någonsin.
Jag var försenad i 9 minuter på bokade tid. Jag var tvungen att boka en ny tid till veckan där på på samma ställe. Jag får skylla mig själv. Men det var ok att vänta i 15 minuter på min bokade tid förra gången när jag var där. Han bad inte ens om ursäkt. Han tittar inte på mig när jag försökte prata med han. Han heter B.
Kommer på bokade tid i tid och typiskt att han ska besikta min bil. Bilen blev underkänd med 2 fel. Lämnar bilen på verkstad för och låga bilen. Verkstad killen lågar första felet ( stötdämpare ) javisst men andra felet var bara hittat på.
Lambda värde som låg på 0,00
Verkstad killen sa att det inte finns något låga. Ringde runt och fråga om Lambda värde 0,00 till olika verkstäder. Jag får samma svar från alla att vi har inte sett något sånt. Antingen B killen på Opus i Angered som besiktade bilen ville bara jävlas eller totalt brist på kunskap och arbete.
SÅ ALDRIG MER!

2024年7月1日

Opus Bilprovning からの回答

Hej MJ! Vi ser att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se. Hälsningar Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

Skadat ekipaget i Säffle efter besiktning

Hadde jag kunnat ge 0 hade det varit för mycket första och sista gången i Säffle efter många lovord från flera husvagns ägare om bra och kunnig personal så valde vi denna station under resande fot att göra våran efterkontroll av fel färg på lampor och jordfel av lampor men det var nog det dummaste vi gjort under resan så okunnig och arrogant personal som de inte hittade vid hjulhuset🤔 fastnade med vagnen så det osade bränt när de varvade dragbilen "klen bil" ( besikta Arvika hade inga problem och vi har aldrig haft problem förut) osade bränt typ brända lameller från Säffle till Åmål som tur var luktade det inget efter Stop på Sibylla så resan mot kusten fortsatte men inte samma bil som före något har hänt vet inte vad det får värkstaden hemma finna ut något är fel kan bara inte sätta fingret på det (högre varvtal och mindre ork) och vagnen trasiga lås till dörrar (invändigt typ pentry) så får blockera när man kör samt att en säng (överslag) rasat ner och en del annat som tog skada av den vårdslösa hanteringen avråder starkt alla som vill komma där ifrån med ett helt ekipaget att välja annan station inte ens en ursäkt från personalen att de var vårdslösa eller ursäkta hon är ny då det var troligen en ny och en erfaren... Usch Usch Usch aldrig mer........

Opus Bilprovning からの回答

Hej Thea! Vi ser att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se. Hälsningar Opus Bilprovning

Sämst

Sämst. Skulle ha 899 spänn för att besikta en XC90. Välj annat ställe..

Opus på Koppargatan, Norrköping.

Opus Bilprovning からの回答

Hej Kalle! Tråkigt att se att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se.

Dyyyrt besikta min släpkärra

Var in och besiktade min släpkärra, första besiktning sedan ny. Obromsat släp med led lampor, besiktningen tog 6 minuter allt u.a. Trevlig personal men PRISET - 679 kr ger en tim.kost på 6790 kr. Groteskt pris sättning för ett okvalifiserat arbete.

Opus Bilprovning からの回答

Hej Ulf, Det var tråkigt att läsa att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Vi skulle gärna vilja veta mer om vad som gjorde att du inte var nöjd samt varför du anser att vi utfört ett okvalificerat arbete, så att vi titta närmare på det. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och ge oss mer information. Hälsningar Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

Då besiktningen av nyinköpt husvagn var…

Då besiktningen av nyinköpt husvagn var lite akut blev det Opus en bit från hemorten. Besiktningsmannen fick knappt ur sig välkommen och säger att lämna bilnyckel, kaffe där!!
Fick tvåa på två positionsljus (totalt finns det 10 st) och muntlig anmärkning. Då bromsarna är viktigare än positionsljus blev jag förvånad att de inte skrev upp det åtminstone som en etta. Betalar man 699:- för 5 min arbete så kan ett trevligt bemötande kunna vara på plats.
Min erfarenhet är att just Opus personal är definitivt inte servicevänliga så lär jag göra ombesiktning på ett annat företag, Dekra, Carspect och bilprovningen har alltid haft ett trevligt bemötande så det blir någon av dessa.
Tack för den här tiden, Opus!!

2024年7月23日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Evert, Tråkigt att se att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se. Hälsningar, Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

Min tid blev avbokad av en person som…

Min tid blev avbokad av en person som heter Mattias som jobbar på Opus Nylanda vid flygplatsen i Växjö. Vi hittade inte ingången till besiktningen, och när vi blev försenade med två minuter tog Mattias in en annan bil istället och började ljuga om att vi var åtta minuter försenade. Sedan sa han att vi var sju minuter försenade och till sist fem minuter försenade. Han ska fakturera oss för 'förseningen' som han påstår. Han var väldigt trög och behöver verkligen lära sig vad kundbemötande innebär. Detta var riktigt dåligt för er bransch och jag kommer aldrig boka hos er igen.

2024年7月3日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Ahmad! Vi ser att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se. Hälsningar Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

skulle besikta en husvagn och…

skulle besikta en husvagn och besikningsmannen påstår att jag ska veta var chassinr står och därefter påstod han att den var stulen, kommer aldrig mera att åka till Opus i Filipstad. Det blev ingen besiktning utan jag åkte till Hagfors och fick husvagnen och gasläckage kontrollerat och det blev 180:- billigare i Hagfors.
Blev tydligen drabbad av en fredags eftermiddags trött herre som var väldigt nonchalant- aldrig mera Opus Filipstad

2023年6月30日

Med vänliga hälsningar

5つ星のうち1の評価

Besiktigade min svensksålda sommarbil i…

Besiktigade min svensksålda sommarbil i Skövde 14/6. Enligt OPUS är bilen privatimporterad och har oläsligt chassinummer! (går att läsa efter avtorkning) Har ägt bilen i 30 år och gjort 27 besiktningar och aldrig någon som underkänt den. Enligt Transportstyrelsen är bilen registreringsbesiktigad 890512 (finns kopia) i Sverige och därmed svensksåld. Fick stämpla in nytt chassinr + och därmed en ny registreringsbesiktning + en massa utgifter. Har oftast anlitat OPUS gällande mina bilar, men nu är det slut med detta!
Jan

2024年6月14日

Hej Jan,

Vi ser att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Din feedback är viktig och vi vill gärna veta vad vi kunde ha gjort för att du skulle vara nöjd med ditt besök. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

5つ星のうち1の評価

Otroligt oprofessionellt beteende från…

Otroligt oprofessionellt beteende från personalen, hånar och skrattar åt mig under besiktningens gång. I allmänhet otrevlig personal där varje gång jag ställer en fråga flinar dem och ställer en retsamt dum retorisk fråga tillbaka.

2024年6月19日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Adam, Tråkigt att se att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se.

5つ星のうち1の評価

Knepig människa på Opus i köping

Hade besiktat min a-traktor en gång tidigare och fick då några 2:or som behövde fixas, vi fixade dem och åkte in igen för att släcka dem 2:orna vi fick, men då gjorde han som skulle släcka det en full besiktning, provkörde och fick i femman på nått sätt, skulle tro att han slitit sönder svetsningen på nått vis. Vilket resulterade i reggbess. Fick även 2:or som jag inte fick första gången jag besiktade där, jag fick en tvåa för att den var ”för låg”. Vilket man inte ska kunna få så han satt en tvåa att fjädrarna satt löst, vilket dem inte gör han satt den tvåan så han kunde göra något för han tyckte den var för låg.

2024年6月13日

Hej Isak,

Tråkigt att se att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Din feedback är viktig och vi tar ditt ärende vidare till stationschefen, om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se.

5つ星のうち2の評価

Dyrt att besiktiga på dropp in

Blev en chock.
Som egen företagare så tog jag in på dropp in med min arbetsbuss med släp blev förvånad att det kostade mig 1648kr ,
Inte nog med det fick nedlag på släpvagnen, fixade det åkte in dagen efter, det tog max 10min likväl kostade det mig 404kr totalt kostade det mig över 2000kr möjligen får jag skylla mig själv, men tyvärr så funkar det lite dåligt med bokade tider med det jobb jag har.
Jag har senaste 8 åren eller mer användt opus tagit in på dropp in men aldrig betalat så här mycket.
Mvh besviken kund.

2024年6月10日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Daniel ! Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme . Vi beklagar att vi inte bemött dina förväntningar men vi tar givetvis med oss dina synpunkter och funderingar i vårt arbeta för att kunna bli ännu bättre och tydligare framöver. Hoppas du får en fortsatt trevlig sommar och välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Opus Bilprovning

Opus bilbesiktning i Vinsta

Opus bilbesiktning i Vinsta
Alltid lika hjälpsamma o trevliga,
Bra service, åkte dit på drop in och fick hjälp direkt
Tack super nöjd

2024年6月11日

Opus Bilprovning からの回答

Hej Carina! Vad roligt att höra att din upplevelse av besöket hos oss är så positiv! Vi strävar alltid efter att kunna ge alla våra kunder en bra upplevelse med trevligt bemötande och bra information från vår personal. Tack för besöket och välkommen tillbaka till oss nästa gång det är dags att besikta!

Oseriöst företag

Vissa stationen följer inte hemsidans öppettider för drop-in. Det är andra gången jag tar mig ut till stationen för drop in besiktning och blir nekad på plats. Detta trots att jag inte kunde se nån indikation på hemsidan om att stationen hade stängd för drop in. På hemsidan ska det då finnas ett litet "utropstecken" som då menar att stationen tillfälligt har stängt för drop in. Men vad händer när den justeringen görs efter att man redan tagit sig ut till besiktningsstationen...

Extremt besviken på Opus bilprovning som återigen lyckas krångla till det. Jag vill också tillägga att det på anläggningen även var andra personer som hade hamnat i exakt samma situation som mig. Och när till och med personal på plats klagar över det bristande systemet så är det riktigt illa.

Till er som är ute efter en bra och smidig besiktningsupplevelse, UNDVIK Opus bilprovning!!!

2024年6月3日

/Med vänliga hälsningar, , Opus Bilprovning

5つ星のうち1の評価

Försökte boka besiktning på skärgårdsö... …

Försökte boka besiktning av min bil som är stationerad på en skärgårdsö. (Runmarö) Opus affischerar på väntkuren vid Styrsviks brygga. Där går att läsa tid och plats på Runmarö och jag ringer uppgivet nummer. Mannen i kundtjänst är otydlig och vägrar höra vad jag vill och samtalet övergår till att likna den döva gubben som satt och täljde på ett yxskaft.
När jag avbryter och försöker få uppmärksamhet i vad jag behöver få klart, ber han mig om att jag ska vara trevlig. (?) men tydligt är att han får tilltala mig som en funktionsvarierad.
Har inte blivit bemött på detta vis hos någon annan kundtjänst. Mitt råd är att undvika Opus bilbesiktning och i stället välja någon som vet vad man håller på med. Svensk bilprovning, tex.

2024年6月5日

Opus Bilprovning からの回答

Tack för att du tog dig tid att lämna ett betyg. För oss är det av största vikt att vi alltid bemöter våra kunder på ett bra sätt och vi beklagar om du upplevt att du inte blivit bemött på ett bra sätt när du var i kontakt med vår kundtjänst. Vi tar till oss av din feedback och hoppas att du ser oss som ditt val av besiktningsbolag framöver.

Trevlig helg och du är välkommen på besiktning!

5つ星のうち5の評価

Trevlig och hjälpsam personal i Västerås

Trevlig och hjälpsam personal , fick hjälp att pumpa däcket så jag kunde komma till däckverkstad.

2024年5月31日

Hej Tomas,

Tack för besöket och ett femstjärnigt betyg! Det var verkligen roligt att se att du är nöjd med ditt besök och att du fåt en bra service.

Hoppas du får en fin dag och
välkommen åter!

Trevlig kundtjänst och besiktningspersonal

Trevlig och bemötende kundtjänst och senare besiktningspersonal. Rejäl genomgång av bilen och bra information. Jag är mycket nöjd och återkommer mer än gärna. (den här gången klarade sig bilen utmärkt som förväntat, men det har ju inte så mycket med Opus att göra - I slutändan vill man ju veta hur det är med bilen).

2024年6月3日

Hej Pär,

Tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att du är nöjd med hela processen från bokning till utförande. Tack för att vi fick förtroendet att ta hand om din bil.

5つ星のうち1の評価

Personalen var arrogant, jag besiktade idag min släp, fick en 2a pga hade ramlat ett reflex , jag sa inget jag åkte och köpte kom tillbaka att han ska bara titta men nej

Personalen var arrogant, släpet med saknade ett reflex ,jag fick 2a, åkte o köpte o kom tillbaka, då sa han istället att titta ute att var klart att jag skulle boka ny tid,opus i Sättra hade bokat tid 1320, jag bor i mölnbo men alltid har jag besiktiga mina fordon i opus Sättra men efter det aldrig mera, mycket dåligt!

2024年6月1日

Opus Bilprovning からの回答

Tack för att du tog dig tid att lämna ett betyg. Det var tråkigt att se att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Du får gärna skicka ett mail till kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

5つ星のうち1の評価

Nitisk besiktningsman Opus Nynäshamn…

Nitisk besiktningsman Opus Nynäshamn som gav 2:a på bilbälte bak i mitten. Enligt auktoriserade bilmekaniker skulle bältet vara mer trasigt än vad det var för att behöva åtgärdas i synnerhet som det aldrig sitter någon där bak.
ALDRIG MER OPUS I NYNÄSHAMN

2024年4月30日

Hej Christina,
Tråkigt att se att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Din feedback är viktig och vi tar ditt ärende vidare till stationschefen, som får undersöka vad som hänt och se vad som kan göras för att undvika det i framtiden. Om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。