Se allas kommentarer, Öresundståg är ett stort haveri. 1.2 i betyg, borde vara tillräckligt för att byta ut hela ledningen. Överfulla tåg, påminner om bilder man ser från Indien. Där åker människor io... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Absolute worst train I have ever been on in my entire life. Incompetent shitty company, always late, cancelling trains to save cost, super expensive and the definition of - we’ll use another company t... もっと見る
Värdelöst! Luktar ju prutt överallt och När man köper första klass för att försöka ha det lite bekvämt så är det så överproppat på tåget att hela gången är knökfull med människor. Var omöjligt att t... もっと見る
Så snart man har kjøpt billetter er Öresundstog fullstendig ferdig med all service. At man har kjøpt billett betyr ikke at man kommer med tog eller får en plass. Ikke engang på 1 klasse han man pl... もっと見る
企業情報
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
23/12 tåg från Kastrup kl 11.45
23/12 tåg från Kastrup kl 11.45 , riktigt sur och otrevlig kvinna. Ska se biljetten igen för de har gjort personal byte, måste flytta på mig för hon bestämmer det men det har gått helt fint av mannen som tittade på biljetten första gången .
Kan inte förstå varför hon väljer den sura kommunikationen !
Bekvemme seter
Bekvemme seter. Ikke noe mat eller drikke på toget. Ødelagte toaletter.
Linjen mellan Köpenhamn och karlskrona…
Linjen mellan Köpenhamn och karlskrona har aldrig fungerande wifi.
Varenda gång går jag på det
Varenda gång går jag på det. Tänker att man kan ha en trevlig resa i 1a Klass och så blir det samma visa varje gång. Varje gång är vagnen full med folk med 2a klassbiljetter vilket kontrollanterna endast kollar en gång på fyra timmar. Dörrarna mellan vagnarna står öppet hela tiden pga att det är så trångt i 2a klass så de trängs in i 1a
Helt värdelösa
Helt värdelösa, kom med flyg till Kastrup.inga tåg spårfel!, inga bussar.bara massa folk som vänta på hjälp att komma hem.lägg ner tåglinjen.
Uppmanar alla som ska med flyg från Kastrup ta bilen och parkera där, eller taxi.
Lägg ner ....
Det i särklass sämsta tågbolag jag…
Det i särklass sämsta tågbolag jag någonsin rest med. Långsamt, urkass personal, ständiga problem, omöjligt att boka sittplats, överfulla tåg, ingen egen app! Undvik! Ta bilen eller flyget!!!
Att en gång kunna resa utan strul med…
Att en gång kunna resa utan strul med Öresundståg verkar vara en utopi. Finns det inte någon som kan styra upp så att tågen kan gå enligt plan?
Pendlar varje dag mellan…
Pendlar varje dag mellan Malmö-Köpenhamn H! Katastrof katastrof hur dem sköter trafiken, rengöring, etc etc!
Ovärdigt och oproffsigt av Öresundståget…
Planerade att åka med Öresundståget från Köpenhamn till Göteborg kl 13:30 den 10 november med ett par vänner. Perrongen var knökfull och mina vänner, som skulle vidare till Stockholm, kom inte med. Vi står alla som packade sillar och trängs. Fundera på HUR kan Öresundståg sälja så många biljetter! Vi kommer endast till Köpehamns flygplats och sen kan vi inte köra vidare då tåget är för tungt. De ber 20 pers vid alla dörrar att kliva av! Det råder tumult och skrikande av personal. Det är ett ovärdigt sätt att resa och extremt oproffsigt kundbemötande. Här sätter man kunden verkligen på sista plats. Kommer aldrig resa med Öresundståg igen.
Otrevligt och kaxigt bemötande från…
Otrevligt och kaxigt bemötande från personal. Åker ofta detta luffarbolag och ser det ofta.
Öresundstågen är rena soptippen…
Öresundståg kan nog säkert inte göra mycket åt svenska järnvägssytem med information men de kan åtminstone sköta om sina tåg!
De "nyrenoverade" tågvagnar börjar redan se ut som de gamla, fläckar av olika vätskor och golven fulla med skräp och smuts. Inte fräscht alls och de kör ofta med korta tåg som är överfulla till bredden. Folk som trycker in hela lägenheten på tåget och allmänt kaos.
Det är väldigt synd att de är tyvärr det enda alternativet för majoriteten av oss på västkusten... hade jag kunnat välja annat skulle jag.... kanske värt att ta det där billånet.
Vi var två personer som kom med flyg…
Vi var två personer som kom med flyg till Kastrup och fortsätta vidare med tåg till vår hemstad med Öresundståg. För att vara säkra på att få sittplats betalade vi för 1:a klass. Platsbiljetter gick ej att boka. När tåget kom och vi skulle upp i 1:a klassvagnen var det knappt att vi kom upp på tåget. När vi skulle in i vagnen fanns det varken sitt- eller ståplats. Folk satt på varandra och stod packade i gången med stora bagage. En hade t.o.m. en cykel med sig. Vi fick sitta på väskorna utanför kupén. När tåget kom till Malmö steg merparten av de resande av. Jag tror inte att någon av dem löst 1:a klass biljett, kanske ingen biljett alls. Talade med en person som pendlade mellan städerna och hen sade att det ofta var liknande kaos på tåget. Öresundståg måste titta över situationen för den är ju farlig.
Hvorfor er toget altid forsinket eller aflyst mod Østerport
Toget fra Göteborg til Østerport er bogstavligt talt altid forsinket eller aflyst, og dette uden forklaring eller varsel. Hvorfor er det sådan?
Stängde dörren framför mina ögon.
Alltid förseningar eller andra problem…
Alltid förseningar eller andra problem på linjen Kristianstad/Kastrup - Kastrup/Kristianstad på de 4år jag rest denna linje. Åka minst 1 avgång tidigare en planlagt!
Någon kan ta ansvar för detta ?
Du kommer aldrig fram i tid. No matter om du bokar första class biljett med direkt tåg så byter dem tåg i Hässleholm och då får springa med bagage, barn,farfar och farmor för att hinna med tåget som du får visning för i Lilla Hässleholm, vad händer sedan? Ja då är tåget full och du står på fötterna resten av resan. Helt enkelt ett Charlatan företag och Öresundståg får driva sin verksamhet i Sverige är mycket konstigt.
Der var ikke plads på hele rejsen fra…
Der var ikke plads på hele rejsen fra Göteborg til Kbh stod mennesker som sild i en tønde, uden mulighed for hvile eller konformt.
Det er helt urimeligt at betale for en så dårlig oplevelse, der burde have været sat flere vogne ind til at afbøde problemet og gøre rejsen tålelig for alle passagerer.
Again the train did not go right from…
Again the train did not go right from Copenhagen to Gothenburg has to jump off and on a new again
En manlig personal betedde sig illa.
En manlig personal betedde sig ordentligt illa idag vid avgång 16.29 från Varberg mot Falkenberg när han anmärkte på att jag hade gjort fel i att ta med cykeln då det redan var fullt... för det första räknade jag inte antalet cyklar och för det andra var han så otrevlig och hotfull. Jag uttryckte att jag kan tycka att det är deras jobb att räkna antalet cyklar samt se över säkerheten i vagnarna. Det är inte mitt jobb. Men jag försökte inte starta en onödig diskussion och sa att jag tar med mig detta till nästa tur och kollar andra vagnen avsedd för cyklar vid behov. Han vägrade lyssna och babblade om att jag måste av vid nästa station (tack och lov att det var det jag skulle för att hämta mitt barn på förskolan).
Öresundståg borde starkt överväga att se över behovet av fler platser i vagnarna särskilt för cyklister/barnvagnar m.m. då vi är en del som åker när jobben slutar.
Bli bättre Öresundståg och uppfostra er personal. De flesta är jättetrevliga som jag stött på men detta var en riktig skitgubbe rent ut sagt.
Ganska bekvämt och lugnt
Ganska bekvämt och lugnt. Det jag skulle vilja ändra på är den automatiska rösten som innan starterna säger:" vi inväntar tillåtelse att åka". Det låter som Östtyskland. Det vore bättre med " vi inväntar besked" eller så. Känns kommunistiskt.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。