ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Blev uppringd av PÃ¥mind gÀllande mitt elavtal med EON för nÃ¥n mÃ¥nad sedan. Blev uppringd av Adam Pauli, han gick igenom förmÃ¥nerna med att byta och gav mig tid att lÀsa igenom sjÀlv dÃ¥ jag alltid Àr v... ãã£ãšèŠã
NÀr jag landat efter telesamtal ( var helt nyvaken efter en i princip sömnlös natt nÀr ni ringde) och fick bekrÀftelse pÃ¥ att ni bytt abonnemang Ã¥t mig, till ett mkt billigare...SÃ¥ kom jag pÃ¥ att ni i... ãã£ãšèŠã
Pratade med en riktigt trevlig kille pÃ¥ PÃ¥mind som svarade pÃ¥ allt jag undrade över kring bytet till ny elupphandlare. Kunnig och lugn i sitt sÀtt, förklarade utan att krÃ¥ngla till det. Min bror har d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjÀnar - bÀttre avtalspriser, lÀgre rÀntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
NÀr jag landat efter telesamtal ( varâŠ
NÀr jag landat efter telesamtal ( var helt nyvaken efter en i princip sömnlös natt nÀr ni ringde) och fick bekrÀftelse på att ni bytt abonnemang åt mig, till ett mkt billigare...Så kom jag på att ni inte hade de aktuella uppgifterna på vilken leverantör jag hade. Så ni gjorde fel prisjÀmförelser och jag tror nu att det blir dyrare Àn innan ni gjorde bytet. Ni har Àven ringt flera ggr över mobilabonnemanget och hÀnvisar till att jag har en leverantör som jag inte har. Har påtalat det i samtalen. Ni jÀmför alltså inte med de senaste uppgifterna.
Hade ett avtal med ett svartlistatâŠ
Hade ett avtal med ett svartlistat elbolag som jag var bunden till i 60 mÃ¥nader. Nu har pÃ¥mind hjÀlpt mig att bli fri frÃ¥n dom och dessutom ett billigare avtal med ett annat elbolag utan bindningstid. Det tidigare bolag hade skrivit ett avtal med bindningstid fast dom bröt mot lagen dÀr. Jag Àr otroligt tacksam att PÃ¥mind ringde till mig ðð
Smidigt och enkelt
Smidigt och enkelt. Bra kommunikation av fakta.
Melker på påmind scammade mig.
Melker på påmind scammade mig.
De lurade på mig ett avtal jag ej var intresserad av. Gick endast med på att bli uppringd av Tre. Sedan dyker det upp sim kort i brevlådan och abonnemangsbyte har påbörjats.
Akta er för påmind de ljuger och lurar dig!!!
De börjar spamma mig med sms och mailâŠ
De börjar spamma mig med sms och mail utan att jag skrivit upp mig på någon lista. Uppenbarligen har de köpt mailadresser någonstans eller så raderade de inte mig nÀr jag avanmÀlde mig första gången. Hursomhelst dålig stil. Jag vill inte ha med dessa att göra pga detta.
Blev uppringd av PÃ¥mind gÀllande mittâŠ
Blev uppringd av Påmind gÀllande mitt elavtal med EON för nån månad sedan. Blev uppringd av Adam Pauli, han gick igenom förmånerna med att byta och gav mig tid att lÀsa igenom sjÀlv då jag alltid Àr vÀldigt tveksam till att ta saker över telefon. Han ringde upp senare i veckan, hjÀlpte mig flytta över både mitt solcellsavtal och elavtal till MÀlarEnergi. Kikade precis på fakturan och kostnaden ligger 335kr lÀgre Àn vad den gjorde med EON och jag får samma ersÀttning för mina solceller! Från rÀdsla till ren glÀdje, tack så mycket Adam!
Har inte kunnat hjÀlpa till med något.
Har inte kunnat hjÀlpa till med något.
Verkar omöjligt att bli av med deras telefonförsÀljare som ringer trots att jag ber dom sluta.
Enkelt och smidigt och sparar massaâŠ
Enkelt och smidigt och sparar massa tusentals kronor på ett elavtal jag sjÀlv glömt att förnya.
Smidigt
Smidigt! Glad att bli uppmÀrksammad på att jag kunde spara på att byta elavtal.
VÀldigt hjÀlpsamt att hitta billigareâŠ
VÀldigt hjÀlpsamt att hitta billigare alternativ och att de alltid håller koll åt en, speciellt om man har en funktionsnedsÀttning:D
Toppen att få hjÀlp till ett smidigt byte av elleverantör!
Toppen att få tips om olika företag, priser och avtal, som jag Àr dålig på att ha koll på sjÀlv!
Ringer hela tiden
Ringer hela tiden, Àr i princip ett callcenter företag. Undvik!
Uppringd om personligt erbjudande
Kunnig och pålÀst kundservice som bara ville mig vÀl. Fick mig att kÀnna att alla borde vara kunder hos Påmind!
Bevakar abonnemangen och ger förslag pÃ¥âŠ
Bevakar abonnemangen och ger förslag på billigare operatörer.
Pratade med en riktigt trevlig kille pÃ¥âŠ
Pratade med en riktigt trevlig kille på Påmind som svarade på allt jag undrade över kring bytet till ny elupphandlare. Kunnig och lugn i sitt sÀtt, förklarade utan att krångla till det. Min bror har dessutom anlitat dem några gånger och har alltid varit nöjd.
Smidigt och Enkelt
Enkelt och smidigt avtalsbyte ð De skötte allt. Bra att de Àven hÃ¥ller koll pÃ¥ avtalen under tiden med.
Enkelt och smidigt att anvÀnda er
Enkelt och smidigt att anvÀnda er
En tråkig uppgift blev så enkel.
Elen Àr dyr och det finns slantar att spara. Men att djupdyka bland alla elleverantörer Àr inte min grej. Påmind gjorde det åt mig och tog fram flera olika alternativ. Med ett litet klick kunde jag byta och spara slantar. Mycket enkelt och smidigt.
Jag sa aldrig ja till avtal
Det var enkelt och snabbt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹