レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

MÀlarenergi verkar helt inkompetenta! De har regler pÃ¥ allt och sen kan de inte ens följa sina egna regler! Ingenstans finns att prata med folk som har hand om Àrenden, ALLT bromsas upp i kundtjÀnst... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Betalade en faktura nÃ¥gra dagar sent dÃ¥ jag trodde den skulle dragits via autogiro som tydligen inte hade registrerats Àn. Bad om att fÃ¥ pÃ¥minnelseavgiften struken under omstÀndigheterna, men fick i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt och utförligt lÀtthanterat svar! Det Àr MÀlarenergi bra pÃ¥, har alltid varit men det var roligare förr nÀr man hade personlig kontakt och ”mina sidor” Ànnu inte uppfunnits, jag medger dock att... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ネルギヌ提䟛業者
  2. グリヌン ゚ネルギヌ提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi jobbar varje dag för att du ska få livets sjÀlvklarheter så som el, fjÀrrvÀrme, vatten och bredbandslösningar. Se våra elpriser och teckna elavtal idag.

2.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

MÀlarenergi verkar helt inkompetenta

MÀlarenergi verkar helt inkompetenta! De har regler på allt och sen kan de inte ens följa sina egna regler!
Ingenstans finns att prata med folk som har hand om Àrenden, ALLT bromsas upp i kundtjÀnst dÀr man får svar som lÀmnar mycket att önska!

2026幎7月20日
5぀星のうち5の評䟡

Snabbt och utförligt lÀtthanterat svar!

Snabbt och utförligt lÀtthanterat svar!
Det Àr MÀlarenergi bra pÃ¥, har alltid varit men det var roligare förr nÀr man hade personlig kontakt och ”mina sidor” Ànnu inte uppfunnits, jag medger dock att mina sidor Àr bra 24-7!

2026幎6月17日
5぀星のうち1の評䟡

Betalade en faktura nÃ¥gra dagar sent då

Betalade en faktura några dagar sent då jag trodde den skulle dragits via autogiro som tydligen inte hade registrerats Àn. Bad om att få påminnelseavgiften struken under omstÀndigheterna, men fick istÀllet som svar att jag riskerar skickas till inkasso. Notera att det var en 4 dagars sen inbetalning nÀr jag upptÀckte att det inte dragits via autogiro.

Det Àr inte vÀrt att byta från de etablerade bolagen för att spara några ören. Avråder starkt från detta usla företaget.

2026幎6月10日
5぀星のうち3の評䟡

Jag fick inte någon klarhet i frågan

Jag fick inte nÃ¥gon klarhet i frÃ¥gan, snarare blev jag Ànnu mer konfunderad. Jag har ju debiterats för el fastÀn jag har annan elleverantör. Det svar jag fick handlade om datum för en flytt jag gjorde, ingen förklaring om varför ni debiterar för el
 som ni ju inte ska göra. Jag stÃ¥r fortfarande frÃ¥gande.

2026幎6月8日
5぀星のうち1の評䟡

Jag vill ha ett namn på nyckeln

Jag vill ha ett namn på nyckeln, har redan köpt två felaktiga. Vad heter skåpet och vilken dimension ska det vara. På skåpet står det EAPO.

2026幎5月10日

MÀlarenergi AB からの回答

Har du möjlighet att ta kontakt med oss via mejl post@malarenergi.se eller via telefon 021-39 50 50 så ska vi försöka hjÀlpa dig med dina frågor.

Med vÀnlig hÀlsning,
MÀlarenergi AB

Monopol drivet skitbolag.

2026幎4月27日

MÀlarenergi AB からの回答

Tråkigt att lÀsa att du upplever oss så. Det Àr sjÀlvklart inte den kÀnsla vi vill förmedla.
Vi tar gÀrna emot mer information kring vad som gjort dig missnöjd, så att vi kan förstå och bli bÀttre. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss direkt på 021-395050 alt post@malarenergi.se så försöker vi reda ut vad som hÀnt.
VÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち1の評䟡

Vatten saknas fortfarande och ingen på MÀlarenergi vet något....

Inte nog med att MÀlarenergi har stÀngt vatten och vÀrme mitt i vintern i mer Àn 5 gånger på bara några månader.... idag skulle vattnet vara tillbaka kl 16 och inte en droppe finns. De har redan haft hela 8 timmar på sig för att fixa bara de vet vad (orsaken till stÀngningen angavs som "pga av ledningsarbete" - tala om en icke-förklaring!) och lyckades göra ingenting. Dags att lÀgga ner hela MÀlarenergi och låta någon som faktiskt kan göra jobbet ta över det?

2026幎4月9日

Ringde upp och la på

Ringde upp. NÀr jag svarade och bekrÀftade att dom fått tag i rÀtt person la dom på!

2026幎3月16日

Hej Claes!

Vi ber om ursÀkt för samtalet med dig avslutades på sådant sÀtt.

Har du möjlighet att mejla in till oss på post@malarenergi.se med din fråga samt vilket telefonnummer vi ringde till dig på så skall vi kolla upp detta.

Med vÀnlig hÀlsning.
MÀlarenergi Kundcenter.

5぀星のうち3の評䟡

Jag var vÀldigt nöjd tidigare och

Jag var vÀldigt nöjd tidigare och förmodligen finns vÀrre elbolag. Jag blev dÀremot lurad något vansinnigt och tecknade ett förmånligt fast 3-årsavtal och efter bara ett halvår hÀvdade MÀlarenergi att jag tecknat för ett halvår. Jag vet till 100% att det var på tre år och plötsligt fick jag pga detta tre gånger så hög elrÀkningen och MÀlarenergi vÀgrar kÀnnas vid det som intrÀffat. Pga jag levt med skyddad identitet har jag heller inte tillgång till mina sidor, vilket försvårar just i sådana situationer och förhindrar mig att få insyn och tydlighet. I detta Àrende vet jag dessutom att jag har rÀtt. DÀrav låga betyg för jag hatar nÀr företag bedrar en. Det Àr en sak om de står för att de Àr lurendrejare och lögnhalsar men detta med att ljuga och förneka Àr för mig oacceptabelt, alternativt har det intrÀffat ett misstag som ingen tar på allvar. Jag vet med sÀkerhet att jag via telefon muntligen tecknade ett avtal på tre år. Som sagt komplicerar min skyddade identitet enormt för att jag ska kunna kontrollera och bevisa just sådana hÀr saker.
I övrigt Àr jag relativt nöjd, så nöjd man kan vara med ett elbolag i det hÀr landet. Det Àr ju en mycket svårt sak att vara nöjd med överhuvudtaget och alliansen för att lura av folk varenda krona med hjÀlp av el och klimat Àr ganska uppenbar vid det hÀr laget.

2026幎2月16日

MÀlarenergi AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du kÀnner att ditt avtal hanterats felaktigt och förstår att situationen Àr sÀrskilt svår nÀr du inte har tillgång till Mina Sidor på grund av skyddad identitet.

Vi vill gÀrna gå igenom ditt Àrende i detalj för att klargöra vad som hÀnt med ditt avtal och sÀkerstÀlla att all information Àr korrekt registrerad. Det innefattar att granska avtalshistorik, registreringar och eventuella fel som kan ha uppstått.

Vi ber dig kontakta vårt kundcenter så att vi kan hantera detta på ett tryggt och sÀkert sÀtt utifrån dina förutsÀttningar. Vår ambition Àr att du ska kÀnna dig trygg med oss som leverantör och att alla uppgifter stÀmmer överens med det avtal du tecknat.

VÀnliga hÀlsningar,
MÀlarenergis kundcenter

Trevlig bemötande

Bra och trevlig bemötande

2026幎1月22日

MÀlarenergi AB からの回答

Hej Julieta! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det betyder jÀttemycket för oss. Vi Àr så glada över att du Àr nöjd.
Med vÀnliga hÀlsningar

Tack jag Àr glad

Tack jag Àr glad

2025幎12月19日

MÀlarenergi AB からの回答

Hej Salad! Vad hÀrligt att höra. Du Àr alltid varmt vÀlkommen att kontakta oss vid fler frågor eller funderingar. Ha en jÀttefin dag!
HÀlsningar

5぀星のうち3の評䟡

Bra kundtjÀnst och rimligt pris

NÀr jag flyttade bad jag att bli uppringd och få ett erbjudande. Det var ett trevligt samtal och processen var enkel. De Àr inte de billigaste eleverantören men man får vad man betalar för och deras kundtjÀnst Àr bra. IfrågasÀtter den kommande efektavgiftens nödvÀndighet, så det Àr ett negativft och drar ner betyget.

2025幎9月1日

Hej Olof,

Tack för din feedback, vi uppskattar att du tar dig tiden och vi tar sjÀlvklart med oss feedbacken vidare.

Önskar dig en god jul och gott nytt år!

MÀlarenergi Kundcenter

KundtjÀnst Emilie,underbart bemötande

KundtjÀnst Emilie,underbart bemötande saklig kunnig fick hjÀlp direkt utan problem.
Tackar Jorma-Erik Karppinen

2025幎12月9日

Hej Jorma-Erik,

Tack för dina fina ord, vi uppskattar att du tar dig tiden att ge oss denna fina feedback!

Trevlig helg!

Med vÀnlig hÀlsning,

MÀlarenergi kundcenter

5぀星のうち1の評䟡

Mitt mail togs bort utan att del lÀstes

Mitt mail togs bort utan att del lÀstes av er kundtjÀnst, enligt svars mailjet, togs det bort utan att lÀsas den den 8 december 2025 12:49:23, svar ska det vara så, nÀr man frågar om en tjÀnst som företags kund som vill komma åt Brf Lillåudden hemsida mina/sidor. Aktivitets lÀnken gick till min privata konto Ni får gÀrna ringa upp mej på telefon och förklara vad som hÀnder

2025幎12月8日

Hej Hasse,

Tack för din feedback, vi tar till oss detta i framtida Àrenden.
Jag kan se att vi varit i kontakt med dig gÀllande detta i ett Àrende, vÀnligen återkom dÀr eller kontakta våran kundtjÀnst på 021-39 50 50.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

5぀星のうち4の評䟡

Har inget att klaga pÃ¥ det första Ã¥ret

Har inget att klaga på det första året men priset gick upp ganska bra det andra året dÀrför tog jag ett annat bolag

2025幎12月6日

Hej Rose-Marie

Vad kul att höra att du har varit nöjd med oss.
Om du har frÃ¥gor kring vÃ¥ra aktuella avtal eller vill jÀmföra alternativ Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss – vi hjÀlper gÀrna till! /MÀlarenergi Kundcenter

5぀星のうち4の評䟡

Jag tyckte att Ni gjort det bra

Jag tyckte att Ni gjort det bra.
Priset blev dock för högt i jÀmförelse med andra elleverantörer.

2025幎12月4日

Hej Göran,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse i samband med vår kontakt.

Du Àr alltid vÀlkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Önskar dig en jÀttefin dag!

5぀星のうち5の評䟡

Helt enkelt att Sandra var trevlig och

Helt enkelt att Sandra var trevlig och kunnig.😎👍

2025幎11月26日

MÀlarenergi AB からの回答

Hej Stefan! Tack sÃ¥ mycket för din positiva feedback. Vad fint att höra att du fÃ¥tt trevligt bemötande. Återkom gÀrna igen om det finns nÃ¥got vi kan hjÀlpa dig med! HÀlsningar, MÀlarenergi.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。