MÀlarenergi verkar helt inkompetenta! De har regler pÃ¥ allt och sen kan de inte ens följa sina egna regler! Ingenstans finns att prata med folk som har hand om Àrenden, ALLT bromsas upp i kundtjÀnst... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag fick inte nÃ¥gon klarhet i frÃ¥gan, snarare blev jag Ànnu mer konfunderad. Jag har ju debiterats för el fastÀn jag har annan elleverantör. Det svar jag fick handlade om datum för en flytt jag gjorde... ãã£ãšèŠã
Betalade en faktura nÃ¥gra dagar sent dÃ¥ jag trodde den skulle dragits via autogiro som tydligen inte hade registrerats Àn. Bad om att fÃ¥ pÃ¥minnelseavgiften struken under omstÀndigheterna, men fick i... ãã£ãšèŠã
Snabbt och utförligt lÀtthanterat svar! Det Àr MÀlarenergi bra pÃ¥, har alltid varit men det var roligare förr nÀr man hade personlig kontakt och âmina sidorâ Ànnu inte uppfunnits, jag medger dock att... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi jobbar varje dag för att du ska få livets sjÀlvklarheter så som el, fjÀrrvÀrme, vatten och bredbandslösningar. Se våra elpriser och teckna elavtal idag.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
MÀlarenergi verkar helt inkompetenta
MÀlarenergi verkar helt inkompetenta! De har regler på allt och sen kan de inte ens följa sina egna regler!
Ingenstans finns att prata med folk som har hand om Àrenden, ALLT bromsas upp i kundtjÀnst dÀr man får svar som lÀmnar mycket att önska!
Snabbt och utförligt lÀtthanterat svar!
Snabbt och utförligt lÀtthanterat svar!
Det Àr MÀlarenergi bra pÃ¥, har alltid varit men det var roligare förr nÀr man hade personlig kontakt och âmina sidorâ Ànnu inte uppfunnits, jag medger dock att mina sidor Àr bra 24-7!
Betalade en faktura nÃ¥gra dagar sent dÃ¥âŠ
Betalade en faktura några dagar sent då jag trodde den skulle dragits via autogiro som tydligen inte hade registrerats Àn. Bad om att få påminnelseavgiften struken under omstÀndigheterna, men fick istÀllet som svar att jag riskerar skickas till inkasso. Notera att det var en 4 dagars sen inbetalning nÀr jag upptÀckte att det inte dragits via autogiro.
Det Àr inte vÀrt att byta från de etablerade bolagen för att spara några ören. Avråder starkt från detta usla företaget.
Jag fick inte någon klarhet i frågan
Jag fick inte någon klarhet i frågan, snarare blev jag Ànnu mer konfunderad. Jag har ju debiterats för el fastÀn jag har annan elleverantör. Det svar jag fick handlade om datum för en flytt jag gjorde, ingen förklaring om varför ni debiterar för el⊠som ni ju inte ska göra. Jag står fortfarande frågande.
Betalade sent av misstag och bad omâŠ
Betalade sent av misstag och bad om förståelse, men fick ett stelt standardsvar utan vilja att hjÀlpa. Tråkigt bemötande.
Ringer mig och lyssnar inte alls pÃ¥ vadâŠ
Ringer mig och lyssnar inte alls pÃ¥ vad jag har och sÀga utan upprepar bara âvi Àr inte scam vi Àr inte scamâ. Haha totalt scamföretag.
Jag vill ha ett namn på nyckeln
Jag vill ha ett namn på nyckeln, har redan köpt två felaktiga. Vad heter skåpet och vilken dimension ska det vara. På skåpet står det EAPO.

MÀlarenergi AB ããã®åç
Vatten saknas fortfarande och ingen på MÀlarenergi vet något....
Inte nog med att MÀlarenergi har stÀngt vatten och vÀrme mitt i vintern i mer Àn 5 gånger på bara några månader.... idag skulle vattnet vara tillbaka kl 16 och inte en droppe finns. De har redan haft hela 8 timmar på sig för att fixa bara de vet vad (orsaken till stÀngningen angavs som "pga av ledningsarbete" - tala om en icke-förklaring!) och lyckades göra ingenting. Dags att lÀgga ner hela MÀlarenergi och låta någon som faktiskt kan göra jobbet ta över det?
Ringde upp och la på
Ringde upp. NÀr jag svarade och bekrÀftade att dom fått tag i rÀtt person la dom på!

MÀlarenergi AB ããã®åç
Jag var vÀldigt nöjd tidigare ochâŠ
Jag var vÀldigt nöjd tidigare och förmodligen finns vÀrre elbolag. Jag blev dÀremot lurad något vansinnigt och tecknade ett förmånligt fast 3-årsavtal och efter bara ett halvår hÀvdade MÀlarenergi att jag tecknat för ett halvår. Jag vet till 100% att det var på tre år och plötsligt fick jag pga detta tre gånger så hög elrÀkningen och MÀlarenergi vÀgrar kÀnnas vid det som intrÀffat. Pga jag levt med skyddad identitet har jag heller inte tillgång till mina sidor, vilket försvårar just i sådana situationer och förhindrar mig att få insyn och tydlighet. I detta Àrende vet jag dessutom att jag har rÀtt. DÀrav låga betyg för jag hatar nÀr företag bedrar en. Det Àr en sak om de står för att de Àr lurendrejare och lögnhalsar men detta med att ljuga och förneka Àr för mig oacceptabelt, alternativt har det intrÀffat ett misstag som ingen tar på allvar. Jag vet med sÀkerhet att jag via telefon muntligen tecknade ett avtal på tre år. Som sagt komplicerar min skyddade identitet enormt för att jag ska kunna kontrollera och bevisa just sådana hÀr saker.
I övrigt Àr jag relativt nöjd, så nöjd man kan vara med ett elbolag i det hÀr landet. Det Àr ju en mycket svårt sak att vara nöjd med överhuvudtaget och alliansen för att lura av folk varenda krona med hjÀlp av el och klimat Àr ganska uppenbar vid det hÀr laget.

MÀlarenergi AB ããã®åç
Ni har mycket bÀttre service ÀnâŠ
Ni har mycket bÀttre service Àn PostNord, de kan tydligen inte lÀsa. Ni Àr snabba och effektiva och kan lyssna på vad kunden har för problem. Snabbt fick jag också min rÀkning till min dator. BRAVO!

MÀlarenergi AB ããã®åç
Bra kundtjÀnst och rimligt pris
NÀr jag flyttade bad jag att bli uppringd och få ett erbjudande. Det var ett trevligt samtal och processen var enkel. De Àr inte de billigaste eleverantören men man får vad man betalar för och deras kundtjÀnst Àr bra. IfrågasÀtter den kommande efektavgiftens nödvÀndighet, så det Àr ett negativft och drar ner betyget.

KundtjÀnst Emilie,underbart bemötandeâŠ
KundtjÀnst Emilie,underbart bemötande saklig kunnig fick hjÀlp direkt utan problem.
Tackar Jorma-Erik Karppinen

MÀlarenergi AB ããã®åç
Mitt mail togs bort utan att del lÀstesâŠ
Mitt mail togs bort utan att del lÀstes av er kundtjÀnst, enligt svars mailjet, togs det bort utan att lÀsas den den 8 december 2025 12:49:23, svar ska det vara så, nÀr man frågar om en tjÀnst som företags kund som vill komma åt Brf Lillåudden hemsida mina/sidor. Aktivitets lÀnken gick till min privata konto Ni får gÀrna ringa upp mej på telefon och förklara vad som hÀnder

MÀlarenergi AB ããã®åç
Har inget att klaga pÃ¥ det första Ã¥retâŠ
Har inget att klaga på det första året men priset gick upp ganska bra det andra året dÀrför tog jag ett annat bolag

MÀlarenergi AB ããã®åç
Jag tyckte att Ni gjort det bra
Jag tyckte att Ni gjort det bra.
Priset blev dock för högt i jÀmförelse med andra elleverantörer.

MÀlarenergi AB ããã®åç
Helt enkelt att Sandra var trevlig ochâŠ
Helt enkelt att Sandra var trevlig och kunnig.ðð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹