レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

KÞbte en "flagship" varmepumpe med internet styring via Panasonic Comfort Cloud app. Appen virker ikke, har "Server fejl" ved jÊvne mellemrum. Ingen support at hente. Support email til app returneres... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Lad vÊre med at kÞbe Panasonic luft til vand varmepumpe! De lover 5 Ã¥rs garanti, men overholder den ikke. Vi kÞbte et anlÊg af H.energi for knapt 4 Ã¥r siden og har haft problemer med cirkulationspumpe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Havde problemer med skratten og raslen fra varmepumpe, som ellers fungere godt. Der blev hurtigt sendt reparatÞr. SÞren ankom og var hurtigt og sikkert i sin fejlfinden og rettelse. Alt virker nu perf... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

KÞbte Plasma TV i forÃ¥ret 2012. Det holdt i 14 dage, sÃ¥ gik strÞmforsyningen og det blev sendt til garantireparation. Efter en mÃ¥neds ventetid fik vi et andet nyt apparat. Det holdt ogsÃ¥ kun nogle da... もっず芋る

2.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Katastrofal dårlig og Elendig App til

Katastrofal dÃ¥rlig og Elendig App til min nye Panasonic varmepumpe ( Panasonic comfort (!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????) cloud ). Ved hver Ã¥bning af app’en skal jeg igennem en ny anmeldelse - og det hver gang !!!!! Intensishome er lysÃ¥r bedre. Mere logisk, mere overskueligt og ganske enkelt meget mere brugervenlig. “Never change a running system” og det har Panasonic sÃ¥ gjort her ( formentlig fordi der sÃ¥ stÃ¥r Panasonic pÃ¥ App’en ) til stor Êrgrelse for kunden og brugeren. Gud bedre det !!!

2021幎3月23日

KØB ikke Panasonic Varmepumpe

Har kÞbet en stor luft til vand varmepumpe, der skulle vÊre Þkonomisk i drift.
Den skulle have en COP vÊrdi på 4,26 ved udendÞrs temperatur på 7 grader. Dvs den skulle levere 4,26 mere energi end den bruger - hvilket svarer til konkurrenterne også gÞr og er ideen med varmepumper.
Vores har en COP vÊrdi på 1,8, hvilket er meget dårligere, end hvad Panasonic skriver i deres produkt materiale.
Vi bruger således 2,4 gange så meget på at varme vores hus op end vi skulle.
Dette betyder, at de ca 60.000 kr vi har brugt ALDRIG vil blive forrentet.
Så KØB IKKE Panasonic !!!!!!

Panasonic siger, at det blot er en fejl i deres software - men det harmonere ikke med tidligere forbrug. Endvidere svarer de ikke på reklamationen mere.
SÅ VÆLG et andet mÊrke.

2021幎3月9日

Elendig kundeservice

Det er den suverÊnt mest elendige kundeservice, jeg har oplevet i noget firma. Man kan ikke komme til at tale med en dansktalende person, og når man skriver til dem på dansk, bliver det automatisk oversat til engelsk, og svaret bliver så oversat til dansk med dermed fÞlgende misforståelser

2021幎3月3日
5぀星のうち1の評䟡

Dette er en oplevelse jeg Þnsker at

Dette er en oplevelse jeg Þnsker at dele og henlede din opmÊrksomhed på. Jeg har et TV TX55CXC725, pris ca. 12.000 kÞbt i Elgiganten. Umiddelbart efter garanti udlÞb (3.5 år) begyndte jeg at få lyse pletter på skÊrmen. Dette har nu bredt sig til 70% af skÊrmen og efter et service check hos en lokal TV reparatÞr, er det konstateret at det er baggrundslyset der oplyser prisme/dioder farve spektre.
Jeg har tillige snakket med Panasonic center og dette kan ikke betale sig at reparere. Lyset er limit og disse limninger tåler simpelthed ikke varmen fra TVet.
Idet dette er en konstruktionsfejl, mener jeg Panasonic har en moralsk forpligtigelse i at udbedre/kompensere for denne fejl. Det er desvÊrre ikke lykkes at få Panasonic i den retning. Dialogen har bestemt vÊret venlig men meget lidt hjÊlpende og bestemt uden retning.
Den korte version er at jeg bestemt ikke kan anbefale Panasonic og vÊr opmÊrksom på denne problematik ref lys og limlÞsninger.

2021幎2月17日

Utrolig ligegyldighed med kundetilfredshed

Faktisk er det utroligt at Panasonic vil vÊre det bekendt. Support er ringe og der brochurer er falsk varedeklaration. Har kÞbt en varmepumpe der skulle have stÞj indvendig på 19Db. Men lyden er over 30 Db. 17.000 kr og en support der ikke tager ansvar for egne produkter. Vildt overrasket.

2019幎9月11日

DÃ¥rlig service

Havde kÞbt 2 All-7 hÞjtalere, som straks blev pakket ned pga flytning. Da de skulle i brug virkede de ikke. Da jeg kontaktede Panasonic kundeservice/support, oplyste de, at der var produktionsfejl netop ved de fÞrste udgaver af All-7. Derfor var garantien udvidet med 1 Ã¥r. HÞjtalerne blev afleveret til rep. Nu ville Panasonic pludselig ikke udbedre fejlen pÃ¥ garantien. De kendte godt fejlen, men kendte pludselig ikke til udvidelsen af garantien. HÞjtalerne har aldrig vÊret brugt og den oprindelige garanti var “overskredet” med 1 uge. Fik blot uhÞflige svar og afvisninger pÃ¥ mine henvendelser. En kammerat havde ogsÃ¥ kontaktet Panasonic, og har optaget deres lovede udvidelse af garantien. Men igen “lÞb” de fra deres tilsagn. En utrolig dÃ¥rlig oplevelse med Panasonic, som jeg og min familie og venner selvfÞlgelig holder os fra i fremtiden. Har ellers vÊret trofast kunde.

2018幎1月30日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg har kÞbt et Panasonic tv i juli

Jeg har kÞbt et Panasonic tv i juli 2015, TX-55CX680E - 4K - jeg gav 10.000 kr for det. Nu er billedet rÞget sig en tur. Lyden er der stadig. Jeg har kontaktet forhandleren uden held, da garantien er udlÞbet.
Jeg har henvendt mig til Panasonic både på hjemmesiden og via FB uden at få svar.
Kan det vÊre rigtigt, at det kun kan holde 2 år?
Virkelig skuffende kundeservice.

Mon jeg kan fremtrylle en mail til en beslutningstager.

2017幎11月7日

Home security

Panasonic take your money and don't care it the items work or not, I had purchased a home security system from maplin UK and I had problems with the cameras, chatting to Panasonic they were not interested I have problem and last email to them to solve problem they didn't even reply, disappointed with the service they provide. Just like a lot of big companies take your money and laugh at you when you have a problem

2016幎12月3日

Enorm langsome

Jeg kÞbt i marts 2015 et Lumix LX100. Det blev sendt på vÊrksted fÞrste gang i september. Nu er det så inde for 3. gang og de har haft det siden starten af januar og det er stadig ikke fÊrdigt. Det er sidste gang jeg kÞber et Panasonic kamera.

2016幎2月22日

Panasonic DMC-TZ10 kamera

KÞbte i august 2010 et Panasonic DMC-TZ10 kamera. Selve kameraet fejler ikke noget, men da min computer blev opdateret til windows 10. så skete der ting og sager, har mistet en del foto fra 2015, som er lagt ind med Photo fun studio. Har i flere omgange vÊret i kontakt med Panasonic, men der er ingen opdatering til. Kan heller ikke få at vide hvornår der kommer det. det de siger er: "Da vi desvÊrre stadig ikke har nyere drivere til kameraene vil jeg foreslå dig at benytte SD kortet med en SD Kort lÊser, hvor efter du kan lÊse alle fotos i din PC og redigere i et Þnsket program". Det er jo ikke derfor man kÞber et kamera med software. Hvis jeg går til en pÞlsevogn, og bestiller og betaler for en hotdog, så vil jeg heller ikke nÞjes med brÞdet

2016幎1月19日
5぀星のうち1の評䟡

Ringe kamera, der ikke kan tage skarpe fotos

2016: Efter knapt et år - oktober 2016 - vender jeg nu tilbage til Panasonics side og må konstatere, at firmaet stadig og helt og aldeles er den rene elendighed. Utilfredshed over hele linjen og ingen svar. SÞrgeligt. Findes der et ringere firma på denne side?

2015: Jeg har i en årrÊkke taget perfekte, skarpe fotos med mit Olympus. Imidlertid blev afbryderknappen defekt, og reparation kunne ikke betale sig, fik jeg at vide. Jeg gik til en butik og bad om et kamera, der kunne (mindst) det samme.

Jeg fik at vide, at Lumix Panasonic DMC-TZ70 (til ca. 4.000 kr.) kunne meget mere. Det kan en hel masse, bl.a. har det 30 x optisk zoom. Men det kan ikke tage et eneste skarpt billede, heller ikke uden zoom i solskin eller med blitz.

Jeg bad om reparation. Kameraet blev hentet nÊste dag, rÞg til Polen og hurtigt hjem igen. Meget effektivt. Reparationsbeskrivelse: "Camera compared with other camera of the same type - there were no differences in their functionality."

Med andre ord: det er ikke mit kamera, der er defekt, men alle kameraer af samme type, der ikke kan tage skarpe fotos.

Jeg kÞber aldrig mere et produkt, hvorpå der står Panasonic.

PS. I modsÊtning til andre firmaer finder Panasonic det åbenbart ikke umagen vÊrd at svare på kritik på denne side. Et dårligt tegn, der kunne tyde på, at kritikken er berettiget.

2015幎12月8日
5぀星のうち5の評䟡

panasonic tx55cx725

et fabelagtigt godt tv

har virkelig rodet i det og testet og Êndret for der må da vÊre noget det ikke kan - nul
den seneste opdatering kom IKKE auto som måske den skulle
men klog af skade gÞr jeg det af og til
jeg ved ikke hvad den rettede for alt virker perfekt
menuerne suser bare rundt og virker

det har en funktion hvor man kan se ens tv i udlandet - smart Panasonic
se yousee her burde i virkelig kigge
det SKULLE vÊre et tv på 55 tommer for at passe ind hvor det skulle sidde

jeg har vÊret i IKEA og kÞbt ledlys og sat bagpå

nu ligner det Phillips tv nÊsten som har eneret på den ting

har lidt svÊrt ved at få armene ned fordi det er DET BEDSTE TV jeg indtil nu har ejet

2015幎7月22日
5぀星のうち1の評䟡

umuligt at komme i kontakt

Det er som om de har en standart både på tlf, og deres hjemmeside, som afviser dig. altid problem med deres udstyr på tlf. På mail lover de vende tilbage til dig inden for en dag. Man hÞrer aldrig fra dem. Kan efter disse oplevelser stÊrkt anbefale alle til at kÞbe et produkt fra en anden producent, da det er umuligt at få hjÊlp el. kontakt med dem el. deres support... som efter min opfattelse ikke eksistere....

2015幎4月17日
5぀星のうち2の評䟡

StrÞmforbruget alt for hÞjt i standby. 9w

Case ID #: xxxxx46
Jeg kÞbte et Panasonic 42as750 for en måned siden

Jeg valgte et TV med et lavt strÞmforbrug. Ved min måling af strÞmforbrug viser målingen at standby forbruget er 9w. Ved drift er forbruget som angivet i specifikationen. Standby forbruget er angivet til 0,3w og ikke 9w som min målingen viser.

Jeg har geninstalleret TVet, slået alt netvÊrk fra og valgt Þko-mode.

Jeg har haft en lang dialog med Panasonic support center. Jeg har bedt om en vejledning til hvordan standby forbruget kommer ned på 0,3w og ikke havner på 9w.

Jeg tror ikke Panasonic support centret Þnsker at undersÞge sagen. Helpdisken siger de sender sagen videre til teknisk afdeling, men der sker intet. Mail dialogen har vÊret lang og venlig, men de er ikke kommet sagen nÊrmere. Jeg tror ikke en tekniker har efterprÞvet forbruget selvom det er ganske nemt. Jeg har tilbudt at udlåne min strÞmmåler fra Harald Nyborg til Panasonic

Jeg tror der er en fejl i specifikationerne ang. strÞmforbruget !!

Helpdesken trÊkker bare tiden..

2015幎3月23日

Panasonic er bare dårligt

Deres produkter er dårlige. Design og hardware... Jeg var så uheldig at tro på en sÊlger i et Panasonic center... Men han får åbenbart provision for at overtale folk til at kÞbe et mindre vÊrdig produkte maskeret som kvalitet...
Hvis Panasonic produkter holder 14 dage over garanti er man heldig... Jeg tror deres produkter er programmeret til at holde garanti ud og så gå i stykker...
For slet ikke at komme ind på den ikke eksisterende support Panasonic ikke har... Nej kÞb ikke Panasonic hvis du vil have elektroniske ting der dur...
Panasonic is crap.....

2015幎2月28日

KÞb ikke Panasonic

KÞbte Plasma TV i foråret 2012. Det holdt i 14 dage, så gik strÞmforsyningen og det blev sendt til garantireparation. Efter en måneds ventetid fik vi et andet nyt apparat. Det holdt også kun nogle dage. VÊrkstedet prÞvede at bilde os ind, at vi havde dårlig strÞm i huset !!!
Så kasserede vi den model og kÞbte i november 2012 en dyrere 50" model. Den fik gradvist forskellige problemer, og efter 27 måneder dÞde den. VÊrkstedet har diagnosticeret defekt mainboard. Reparation er tilbudt til ca. kr. 3000. Det autoriserede vÊrksted har dog forelÞbig ikke kunnet få leveret reservedel, så vi afventer.

2015幎2月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ