Ãldresagen Slagelse havde sammen med Panter Rejser planlagt en 5-dages bustur til Holland/Belgien. ChauffÞr kÞrte perfekt, og guiden var ok. Men jeg bliver virkelig ked af det nÃ¥r jeg tÊnker pÃ¥,... ãã£ãšèŠã
En veltilrettelagt tur med en yderst kompetent rejseleder - Erik, som havde en enorm viden om stederne vi besÞgte og fortalte/informerede-bÃ¥de historisk og med smÃ¥ historier om omrÃ¥det. Hotel... ãã£ãšèŠã
Norgestur, Bergen, FlÃ¥m, Oslo. Super dejlig , velorganiseret , oplevelse pÃ¥ alle mÃ¥der. Engageret og energisk guide, Erik. Han forstod at samle gruppen og lÊgge en positiv stemning i rejsegruppen. Der... ãã£ãšèŠã
Min mand og jeg var i London i 4 dage. Programmet blev i den grad Êndret - og absolut ikke til det bedre! DÃ¥rlig kommunikation mellem de to guider - meget forvirrende og bestemt ikke en god oplevelse.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
OPLEVELSER I FÃLLESSKAB Som gÊst hos Panter Rejser kan du vÊlge mellem spÊndende rejsemÃ¥l verden over med mange udflugter og store oplevelser. Som vores gÊst er du garanteret ophold pÃ¥ gode hoteller, ligesom Panter Rejser udelukkende benytter 4-stjernede busser pÃ¥ alle busrejser.
Ved AnlÊget 20, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
- +45 7585 7333
- panter@panterrejser.dk
- www.panterrejser.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Stor ros til Anita ved Panter rejser
Stor ros til Anita ved Panter rejser. Der arrangerede en vellykket tur til os i sidste uge.
Tak for god dialog/sparring og indput.
Vi glÊder os til nÊste gang.
VÊrestedet i Vejle.

Panter Rejser ããã®åç
Rigtig dejlig tur vi var på i går
Rigtig dejlig tur vi var på i går.
Alt klappede og det var super spÊndende i SÞby og dejlig lÊkker mad på Sdr.Omme kro.
Fin pose fra Bindeballe og Poul Henning er en meget sympatisk chauffÞr der gav os en god og tryg tur.
Mange tak herfra.
God weekend.
ð-Charlotte.

Panter Rejser ããã®åç
Meget hjÊlpsomt og effektivt bookingpersonale
Har oplevet stor stor venlighed og hjÊlpsomhed i forbindelse med rejsebestilling hos Panter Rejser, og vil på det varmeste anbefale selskabet. I forbindelse med en corona-aflysning var de desuden meget hurtige til ikke bare at tilbyde tilbagebetaling, men også at gÞre det - ugen efter var pengene på kontoen!

Super-tur til Berlin
Super-tur til Berlin
En busfuld Berlin-farere fra Kolding Boldklub havde en superoplevelse med Panter Rejser, da vi så BundesligaopgÞret Hertha-Bayern og gjorde den tyske hovedstad usikker med hyppige knejpebesÞg. Det er ikke sidste gang, vi rejser med et selskab, der er så velorganiseret og professionelt.

VedrÞrende turen til Stetin gennemâŠ
VedrÞrende turen til Stetin gennem SÞnderborg Harmonika klubben. Vil jeg tillade mig at gÞre opmÊrksom på at turen var mangelfuld. I burde sÊtte jer ind ved at undersÞge om turen kan gennemfÞres som rejse beskrivelsen er formuleret, så man ikke bliver snydt. Det eneste som var udmÊrket var bus selskabet GF. med en super god chaufÞr og en dygtig rejseleder.
Vi vil nok ikke bruge Panda rejser fremover.
BÀrbel og Ervin Jacobsen.

Super SkÞn Oplevelse i Ãstrig
Fra d.22-29 September var vi med Panter Rejser til Musikfestival i Ellmau.
Vi havde 4 dejlige aftner med masser af god musik og underholdning.
Og udflugterne om dagen var godt tilrettelagt.
vores chauffÞr Ingvard Olufson og rejseleder Karin Vestergaard gjorde alt for at vi havde det godt på rejsen.
GlÊder os til den nÊste rejse, med Panter Rejser.
Vera Knudsen
Randi Nielson
ChauffÞr/rejseleder.
Vi var med Panter Rejser og bus fra Vejle Turistfart til Andre Rieu koncert i Hamborg . ChauffÞren i bussen var rigtig god til at fortÊlle hvad vi så på turen og meget andet. Ham kunne vi kun vÊre tilfredse med. Jeg ved ikke hvad han hed, men han fortalte at han boede i Padborg, med baghaven helt i skel mod grÊnsen til Tyskland. Bussen var rÞd. Mona og Ole.
Super busrejse
Vi har rejst med Panter Rejser flere gange og har altid vÊret rigtig godt tilfredse. Vi var med til Panter Festen i januar og igen var det en super rejse. Når vi igen skal på en bus rejse bliver det helt sikker Panter Rejser