GG Tours ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi deltog pÃ¥ en uges rundrejse i Baltikum i maj 2026. En fin tur, hvor man fik indtryk af alle 3 lande og ikke mindst de 3 hovedstÊder, der er meget forskellige. Men det, der gjorde oplevelsen enestÃ¥e... もっず芋る

Vores varmeste anbefaling af tur til Baltikum med GG Tours d. 7.05.26 - d. 13.05.26. De guidede ture i henholdsvis Villnius, Riga og Tallin var meget informative, vi blev indfÞrt i de 3 hovedstÊd... もっず芋る

Vi har lige vÊret pÃ¥ vores anden rejse med GG-tours. FÞrste gang en uge i Riga i december 2023 og nu alle de tre baltiske lande i maj 2026. To virkelig veltilrettelagte, dejlige, spÊndende og opleve... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行業者

圓該䌁業による蚘述

GG Tours ApS er rejsebureau med kÞbenhavnske og europÊiske rÞdder, selskabet er oprettet i 2013. GG Tours tilbyder rejser til sÃ¥vel single rejsende som til hele familien samt designer skrÊddersyede rejser til grupper og virksomheder alt efter behov. Vore primÊre rejsedestinationer er Italien, Norden (Island og FÊrÞerne) og de baltiske lande. Vi arbejder med fÞlgende rejsetemaer: ”City Breaks” – By rejser til eksempelvis Rom og Riga krydret med forskellige kulturoplevelser. ”Classico” – spÊndende rundrejser til nogen af Europas smukkeste regioner I Italien og Korsika. ”Explorer” – spÊndende rundrejser til de vilde nordlige omrÃ¥der i Baltikum, Island og FÊrÞerne. Til disse ture indgÃ¥r altid dansktalende guide, privat bus til udflugter. ”Sun Travel:” LÊkre sol- og strandrejser til Sydeuropa primÊrt Spanien. Vi har siden 2013 sendt over 15.000 danskere til destinationer i Norden og Europa og flere end 1/3 er gengangere pÃ¥ vore rejser.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Rundrejse i Baltikum

Vi deltog på en uges rundrejse i Baltikum i maj 2026. En fin tur, hvor man fik indtryk af alle 3 lande og ikke mindst de 3 hovedstÊder, der er meget forskellige. Men det, der gjorde oplevelsen enestående var de 2 guider (indehavere) Giovanni og Gunita, der hver isÊr med deres respektive baggrund var i stand til at give en meget levende og aktuel beskrivelse af landenes kultur, befolkning, historie, Þkonomi osv. Det hele sat i en storpolitisk kontekst på en medrivende facon, der både havde kant og humor. Vores allerbedste anbefalinger til disse sympatiske og engagerede mennesker.

2026幎5月7日

Rundtur i Baltikum d. 7.05.26 - 13.05.26

De guidede ture i henholdsvis Villnius, Riga og Tallin var meget informative, vi blev indfÞrt i de 3 hovedstÊders forskelligheder og historie. Giovanni og Gunilla var meget vidende og de allerbedste guider man kan tÊnke sig. Ligeledes var busturene fra hovedstad til hovedstad meget godt tilrettelagt og med ophold på spÊndende og flotte slotte/slotskroer, hvor vi blev bevÊrtet med meget velsmagende lokale retter. Vi rejste ligeledes sammen med meget hyggelige mennesker fra forskellige steder i Danmark - meget hyggeligt.
De allerbedste anbefalinger fra os:
Lars og Britta Iversen.

2026幎5月13日
自発的なレビュヌ

Tak for turen til GG-tours!

Vi har lige vÊret på vores anden rejse med GG-tours. FÞrste gang en uge i Riga i december 2023 og nu alle de tre baltiske lande i maj 2026. To virkelig veltilrettelagte, dejlige, spÊndende og oplevelsesrige ture! Giovanni og Gunita er sÊrdeles kyndige, gode formidlere og behagelige at vÊre sammen med.
Vores bedste anbefaling!
Mvh. Ib og Birgitte Dyrby

2026幎5月20日

Baltiske lande

PÃ¥ trods af at det er gruppe rejse, er det en stor personlig oplevelse.
Virkelig Godt tilrettelagt. FÃ¥r et godt indblik i de 3 baltiske lande.
Meget vidende og hjÊlpsomme guider.
VÊret en fornÞjelse. Tak.

2026幎5月19日
自発的なレビュヌ

SpÊndende og lÊrerig rejse til Baltikum

Vi er netop kommet hjem fra en 7-dages rejse til Baltikum. Det har vÊret nogle fantastiske dage, hvor vi har lÊrt en masse om de 3 lande, som vi ikke kendte så meget til i forvejen. Rejsen var veltilrettelagt med (ca. 3 timers) guidede ture til fods i Vilnius, Riga og Tallinn, hvor guiderne Gunita og Giovanni gav os en masse spÊndende information om de steder vi så. Resten af dagen var på egen hånd, hvilket også var fint. De dage, vi rejste til nÊste destination med bus, var også godt tilrettelagt. Vi gjorde holdt ved smukke slotte og naturskÞnne steder, spiste godt på gode slotskroer. Undervejs i bussen fortalte Giovanni en masse om landende: deres historie, politiske og samfundsmÊssige forhold. Virkelig spÊndende.
Vi overnattede på gode hoteller, isÊr i Riga og Tallinn.
Gunita og Giovanni har begge et indgående kendskab til de baltiske lande, hvilket har vÊret med til, at gÞre turen til en stor oplevelse. At vi så også har rejst sammen med en masse rare mennesker, har bestemt også vÊret et plus.
Bedste anbefaling herfra.
Hilsen fra Bo og Annelise

2026幎5月7日
自発的なレビュヌ

Vil blot lige informere jer der skal

Vil blot lige informere jer der skal til Riga
Jeg har lige haft en kedelig oplevelse med GG Tours.
Vi havde kun 3 dage til rådighed og var meget glade
da vi fik bekrÊftelse på vi kunne flyve fra Billund kl 6:00 via KÞbenhavn til Riga
Med ankomst 10:55. med 10 kg håndbagage. Så nÊsten hele ankomstdagen i Riga.
Vi kÞbte: dansktalende guide i 2 timer – dag 1 -
Sejltur dag 2 kl 10 samt spisning på god restaurant med menukort tilsendt til valg af mad på forhånd.
Lufthavnstransfer samt overnatning på 4* hotel.
Så 18 dage fÞr får vi at vide at vores fly fra CPH til Riga er Êndret så vi fÞrst ankommer til Riga kl 15:10 altså godt 4 timer senere.
Vi beder om at finde en afgang med alternativt selskab – og får at vide det ikke er muligt uden store tab.
Da vi senere får billetterne tilsendt kan vi konstatere at tilladte kg er reduceret til 8 kg
Hvilket ikke er muligt jvf GG. Vi accepterede – det nÊste er sÃ¥ at den guidede tur ikke kan gennemfÞres som aftalt sÃ¥ vi fÃ¥r en anden dansktalende guide (hvilket viste sig at vÊre fantastisk)
SÃ¥ nu er oplevelserne i Riga reduceret med godt 4 timer.
Da vi ankommer til CPH lufthavn – ser vi til vores store forbavselse at der er afgang til Riga kl. 8:15 som den oprindelige tur lÞd pÃ¥ ??????
NÊste dag skulle vi pÃ¥ sejltur med afgang kl. 10. Vores nye guide gÞr os sÃ¥ opmÊrksom pÃ¥ at afgangen kl. 10 kun er pÃ¥ sÞndage og pÃ¥ en torsdag er det kl. 12 – vi finder alternativ oplevelse i ventetiden.
Kort fÞr afgang fra Danmark - hvor vi havde Þnsket menu til aftenen dag 2 - fik vi så besked på at alle skulle vÊlge samme menu (mindre detalje) til aftensmad dag 2.
3. dag var på egen hånd så ingen klage over den.
I Þvrigt havde vi er dejligt ophold i Riga -

2026幎5月6日

.De har tabt en

SÃ¥dan et svindlerfirma
.De har tabt en sag i rejseankenÊvnet hvor de ikke betaler. SÃ¥ bliver se indkaldt telefonisk til fogedretten hvor de ikke er ved telefonen. SÃ¥ sagen bliver politforkyndt hvor det viser sig at deres danske adresse er virtuel, og ejeren bor i udlandet sÃ¥ her slutter sagen.
BETAL DET DU SKYLDER DIN SVINDLER

2026幎3月19日

Fantastisk rundrejse Baltikum

Det var en fantastisk rundrejse i Estland, Letland og Litauen til en meget attraktiv pris.
Alt var meget godt planlagt og der var en meget god stemning på hele turen.
Udflugterne var sÊrdeles velvalgte og vellykkede.
Selv om byturene måske kunne virke tÊtpakkede, var det ikke tilfÊldet, da der altid var tid til spÞrgsmål undervejs. Efter turene var der god tid til på egen hånd at se nÊrmere på byerne eller bare slappe af i de skÞnne kvarterer, som vi havde vÊret igennem.
Vi så rigtig meget og fik et meget levende indblik i historie, kultur og dagligdagen, formidlet på en spÊndende og engageret måde.
Gunitas og Giovannis indgående kendskab, som beboer i Letland, kombineret med deres gode humÞr og lune, gjorde turen til en enestående oplevelse, som varmt anbefales enhver med interesse for Baltikum.
5 stjernet anmeldelse rundrejse Baltikum
1. - 7. september 2025

Personligt rejseselskab

Vi har lige vÊret en tur i Riga med GGtours. Super centralt hotel. Fin tur i operaen. Og sidst men ikke mindst en dejlig bytur med Gunita. Meget informativ. Har tidligere vÊret med GGTours i Venedig. Meget personlig behandling. Anbefales.

2025幎10月30日
自発的なレビュヌ

Er kommet hjem fra en hel fantastisk

Er kommet hjem fra en hel fantastisk rejse til Baltikum. De guidede ture i henholdsvis Tallin, Riga og Vilnius var meget interessante og vi fik en rigtig god viden om de forskellige hovedstÊder.
Rejselederne havde en meget stor viden og der ikke noget at komme efter.
Busturene mellem hovedsÊderne bÞd
på mange overrasker med borge, slotte og KorshÞjen. Frokosterne som vi fik var velsmagende og gode.
Kan kun give dem de allerbedste anbefalinger fra min datter og jeg. 👍😀
Det er bestemt ikke sidste gang jeg rejser med dem.

Tur til Riga

Tur til Riga. Hotellet lå centralt og vi havde en fint stort vÊrelse. En del af pakken var en aften i operaen. GG tours beskriver at man kan vÊre sikre på gode pladser. Det var så slet ikke tilfÊldet. Placeret helt oppe i et hjÞrne kunne vi med nÞd og nÊppe se halvdelen af scenen. Meget kedeligt i en 3 timers opera.
Har kontaktet GG tours som pÃ¥ ingen mÃ¥de var lydhÞre. Deres opfattelse af “ gode pladser “ er helt sikkert anderledes end min. Minimumskrav mÃ¥ vÊre at man kan se hele scenen.

2025幎9月20日

Flot tur i Baltikum

Vi deltog i en rejse til Baltikum i september ’25 fra GG-tours. Rejsebureauet viste sig at vÊre identisk med det dansk-lettiske Êgtepar Giovanni og Gunita, der stod for arrangementet. Selvom det naturligvis er en begrÊnset del man kan nÃ¥ at se af tre lande og tre hovedstader, sÃ¥ kom vi nu hjem med en masse indtryk i bagagen. Det skyldtes ikke mindst Giovanni og Gunita, der stod for guidingen, og som engageret og vidende fortalte om landenes Þkonomiske, politiske og sociale forhold. Briefingen foregik bl.a. under bustransporterne, hvor der ogsÃ¥ var mulighed for at studere landskaberne. Alt i alt en fin tur. Stor ros til Giovanni og Gunita.

自発的なレビュヌ

Vores varmeste anbefaling til alle der overvejer denne tur.

Vi har netop vÊret på en dejlig og udbytterig rundtur i Litauen, Letland og Estland med GG Tours. Selvom vi var en stor gruppe på 54 personer, så formåede rejselederne Gunita og Giovanni at vÊre nÊrvÊrende overfor alle - sådan opfattede vi det i alt fald. I en kombination dyb indsigt, stor kompetance og krydret med god humor, ledede de os forbilledeligt igennem 3 spÊndende og forskellige lande. At vi havde sydlandsk vejr på hele turen er nok ikke noget GG Tours kan garantere. Men vi kan give vores varmeste anbefaling til alle der overvejer denne tur.

2025幎9月1日

Rundrejse i Baltikum

Netop hjemkommet efter rundtur i Baltikum med GG Tours tÊnker vi tilbage på en dejlig rejse. Guiderne var yderst kompetente og vidende. Hotellerne var forskellige, men gode på hver sin måde. Dejlig morgenmad. Bussen blev kÞrt trygt og godt.
Vi kan anbefale denne rejse.

2025幎9月8日

Fremragende oplevelse på tur gennem Baltikum med GG Tours

Netop hjemkommen efter en dejlig tur til Baltikum med GG Tours kan vi varmt anbefale andre at deltage i dette arrangement.
Rejselederne, som i Þvrigt er det Êgtepar Giovanni og Gunita der ejer firmaet er meget vidende både om historie, samtidshistorie og de politiske spÊndinger i området bl.a. ud fra egne erfaringer.
Vi kom vidt omkring og så de 3 hovedstÊder med fine byvandringer og på de lange kÞreture blev vi overÞst med baggrundsviden til de steder, som vi skulle besÞge og vi gjorde mange meget spÊndende og interessante ophold så rejsen blev brudt godt op.
Turen er ikke for svÊrt gangbesvÊrede da der er mange brosten af forskellig beskaffenhed.
Hvis man ikke Þnsker at bruge tid og krÊfter på at finde rundt i flyselskabernes lidet intuitive hjemmesider, skal man nok betale for at lade bureauet ordne det ligesom de mulige teateroplevelser undervejs.
Hvis vi skal komme med noget negativt, er det nok hotellet i Vilnius, som godt nok har pÊne vÊrelser, men de er ganske små. Der er nÊrmest tale om en sovefabrik, men der er rent og pÊnt, og morgenmaden er OK som i de 2 andre byer.

Venlig hilsen Liv og Nicolai Swane Lund.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。