We hebben een abonnement en zijn blij met de grote keuze. Fijn nieuwe geuren te ontdekken. Eenmalig hadden we een vertraging of missing en ontzettend snel en vlot werden we geholpen door de kla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor het eerst in 3 jaar dat ik bij parfumado een abonnement heb was er een pakje niet aangekomen. Na het melden bij de klantenservice werd er binnen 24uur een nieuw pakje verzonden en was het de vo... ãã£ãšèŠã
Een aantal jaren krijg ik een maandelijkse verrassing. Ik heb het zelf uitgekozen, maar weet toch niet wat ik (precies) krijg. Inmiddels heb ik een collectie parfums voor ieder moment. Ruim genoeg om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leuke manier om nieuwe parfum te ontdekken. Leuke site met vragen om je favoriete geurstijl te vinden en goede aanbevelingen. Daarnaast ben ikzelf erg tevreden over de manier waarop het abonnement is... ãã£ãšèŠã
Joop Geesinkweg 201, 1114AB, Amsterdam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Geweldige klantenservice. Was idd customer happiness. Mijn travel houder was bevlekt en ik heb dit gemeld met een foto. De vlg dag kwam er meteen een reactie en de dag erna een nieuwe travel case. Perfect! Dankjewel Parfumado!

Parfumado ããã®åç
I have been a subscriber since December 2024, when my fiancee gifted me a subscription, and I cannot express how much this brand means to me. Over the past year, Parfumado has proven time and again that they aren't just selling a product- they truly care about the people behind the orders.
Irecently reached out regarding an issue with my travel case, and the team responded with such genuine kindness, sending a replacement that arrived the very next day. For someone going through a difficult time, these small acts of care and reliability make a massive impact. It is so rare to find a company that is always there for its customers, treating you like a human being rather than just a number.
Their perfumes are a highlight of my month, but it's their heart and consistent support that keep me as a loyal customer. They truly made my day when I needed it most.

Parfumado ããã®åç
Ik raad iedereen Parfumado aan.
Elke maand een nieuwe lekkere geur, ontzettend veel keuze en soms verassende geuren, wat ik persoonlijk leuk vind omdat je makkelijk bij je vertrouwde geur blijft hangen.
Je kunt gewoon een parfum proberen die je niet kent.
Had een probleempje met een travelcase en die werd kosteloos vervangen en had die ook snel binnen
Echt top

Parfumado ããã®åç
Geweldig concept, mooi en handig verpakte producten. Goede selectie aan parfums, en de prijzen zijn prima als je het vergelijkt met een hele fles.
Het selecteren werk makkelijk, prima service. Top dat je het abonnement kunt pauzeren.

Parfumado ããã®åç
Enorm blij met de snelle service! Fijn contact is er ook geweest én extra blij gemaakt tijdens het uitpakken! De parfum bevalt me iedere maand en bestel nu al heel wat maanden. Er was er een keer eentje, welke minder was (die ik zelf had uitgekozen) maar ook deze draag ik gewoon.
Heel tevreden dus! Ik zie niet in waarom ik ooit zou stoppen met het abonnement:)

Parfumado ããã®åç
Snelle reactie van de klantenservice. En duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen.

Parfumado ããã®åç
Gebruiksvriendelijke website. Heel veel keuze aan parfum. Ik had mijn parfum afgelopen maand niet ontvangen. Ik had via de site dit aangegeven en kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Top service!

Parfumado ããã®åç
Mijn maandelijkse parfum was niet bezorgd. Na melding bij Parfumado werd dit direct opgepakt en binnen twee dagen heb ik de parfum ontvangen. Goede service

Parfumado ããã®åç
Altijd blij met een nieuwe parfum in de bus. Echter was er eentje niet bezorgt. Na een berichtje naar de klantenservice gelijk een nieuwe gekregen, top! Een leuk manier om nieuwe parfums te proberen. Als ik er weer even genoeg heb zet ik mân abo even op pauze.

Parfumado ããã®åç
Parfumado heeft een hele goeie klantenservice en lost 'problemen' snel op.
Hun keuze van geuren is heel goed, te gek product. De travelcases vind ik ook echt super handig voor de vakantie, in je tas, in je la op kantoor ;)
Heb al wat mensen doorverwezen naar Parfumado. Heel tevreden over.

Parfumado ããã®åç
Ik vind Parfumado helemaal geweldig. Heerlijke parfums en genoeg keuze. Je kunt zelf parfums in je kalender zetten en krijgt deze maandelijks opgestuurd. Pakketje past door de brievenbus, ook makkelijk. Heel leuk om allerlei parfums uit te proberen
De klantenservice is ook vriendelijk, je krijgt snel een reactie.
Ik ben er heel blij mee!

Parfumado ããã®åç
Er is een ruime keus uit originele geuren.
Je kunt voor een leuke prijs iedere maand een geur proberen.(iedere maand voelt het alsof je een cadeautje door de brievenbus krijgt)
Ook de service is geweldig!

Parfumado ããã®åç
Top service! Mijn eerste bestelling was zoek maar Parfumado heeft opnieuw het pakketje naar me verstuurd. Hele snelle en fijne klantenservice. Bedankt!

Parfumado ããã®åç
Een eerlijk bedrijf dat nog echt de moeite neemt voor je te helpen als je problemen hebt met je bestelling.
Ben zeer tevreden ð€

Parfumado ããã®åç
Heel goede service. Vlug antwoord waarbij je heel goed word geholpen

Parfumado ããã®åç
Net de nieuwe glas reiniger gebruikt die ik erbij kreeg. Jeetje dat spul werkt goed! Na de spiegel geprobeerd te hebben heb ik meteen alle ramen binnen en buiten gedaan. Ik ben fan!!!! Groetjes Miranda

Parfumado ããã®åç
Ik heb mijn bestelling altijd op tijd binnen en best vaak een leuke gift naar keuze erbij gratis, het is nog maar een keer gebeurt dat het pakketje niet op tijd kwam en dat had te maken met een cadeau die ik had uitgekozen die helaas niet meer op voorraad was. Nina van de klantenservice heeft mij super netjes te woord gestaan en ontzettend geduldig en gul alles opgelost op moment dat ik ergens niet tevreden over was. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal weg ben van parfumado als bedrijf. Ik moedig iedere parfum liefhebber aan om het te proberen. Echt een cadeautje aan jezelf elke maand. â€ïž

Ruime keuze.
Snel besteld en geleverd.
Prima klantendienst.

Parfumado ããã®åç
Ik ben super goed geholpen op het moment dat mijn favoriete parfums er niet meer waren. Ze hebben me met raad en raad bij gestaan om me het juiste advies te geven zodat ik toch dicht bij mijn favoriete geuren in de buurt zou komen. Dit heeft wat mailtjes gekost , maar ze namen de tijd, gewoon super! Het zijn echt toppers! ð¥°

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã