Den indledende skuffende oplevelse er i den grad blevet reddet af fremragende support og service. Særlig tak til Mark for hurtig, venlig og kompetent support. Routeren blev udskiftet hurtigt og uden r... もっと見る
企業が回答しました
Jeg oplevede desværre at mit internet slog helt fra, router, ethernet kabel osv er helt fint. Ringede til kundeservice, hvor en ualmindelig rar gut ved navn Johan tog telefonen. Det tog ikke m... もっと見る
企業が回答しました
1. januar uden internetforbindelse - den er tung at sluge med slemme tømmermænd! Andre i min forening har heller ikke kunne komme på internettet. Har siddet i kø i over en time til kundeservice -... もっと見る
企業が回答しました
Efter mange år med Parknet, er jeg nu flyttet, så det ikke længere er en mulighed. Men udover at være uhørligt billigt, så er servicens simpelthen også bare helt i top. Én gang, på 8 år, er det... もっと見る
当該企業による記述
Esromgade 15, opg. 1., 5. sal, 2200, København N, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg er rigtig glad fordi min bolig forening valgte parknet som vores internet udbyder, der er udfald en sjælden gang, men det kun mår jeg streamer ellers køre det på skinner

Parknet F.M.B.A. からの回答
I LOVE Parknet! Not Only fast and never loosing connections but also very cheap! No company’s in Denmark has that price! I feeling sad because I moved to better place but can not have Parknet in my new place 😣😢
Thank you Parknet for good connections for my life keep going in the fastest way 🤩😍😅

Parknet F.M.B.A. からの回答
Har altid været glad og tilfreds for mit abonnement hos Parknet. Imødekommende og hjælpsom service.

Parknet F.M.B.A. からの回答
Elendig service. Nettet røg kl 15 om onsdagen. Det er torsdag aften og stadig ingen forbindelse,
2 dage uden internet. Det er virkelig dårlig service at man ikke kan fixe problemet på en effektiv måde. Heldigvis lykkedes det at få forbindelse den 13. oktober 2023 kl. 13:30.
identificeret - Problemet skyldes en strømafbrydelse til udstyret. Udstyret forventes oppe igen, når strømmen er genetableret.
Oct 11, 2023 - 16:45
Undersøges - Din internetforbindelse kan desværre være nede. Vi er igang med at undersøge årsagen. Vi opdaterer dig her, når vi har nyt.
Oct 11, 2023 - 14:59
Løst - Alle bør være online igen.
Såfremt du stadig mangler internet forbindelse, bedes du genstarte din router.
Oct 13, 13:30

Tilføjelse 10/10-23
Teknikker har nu været her, og internet virkede da han gik. Ca. 5 min senere, virker internet så ikke mere. Og man kan ikke komme i kontakt med kundeservice før kl. 17.00. Kan skyde en hvid pil efter at få fungerende internet, foreløbig. Som vel og mærke er betalt, og de vidste ikke virkede, hvis servicen havde været bedre, kunne alt dette have været fikset, inden 1/10.
Min søn på 6 år, har glædet sig til idag, da vi ikke har haft internet i 10 dage. Vi kan hverken se skærm eller tv. Han er grædefærdig nu, tak for servicen parknet 👍🏻
Havde opsagt det, men det er eneste mulighed for fibernet i min boligforening.
Fiberboks er i stykker, og de skal have en tekniker ud og lave det.
For en måned siden ca. 1. Sep, betalte jeg for 3 mdr. okt, nov og dec.
Jeg vidste fiberboksen ikke virkede, det gjorde parknet også, men de ville ikke sende en teknikker, før abonnement startede 1. Okt. så det kunne virke fra 1. Dag jeg havde betalt for. Så ringer efter 1.okt. for at booke en teknikker tid, og de siger det er mellem 13.30-16.30
Arbejder 5 min fra hvor jeg bor, spørger om de kan ringe når de er på vej, de siger de kan ikke garantere at ringer i forvejen, og give besked på de er på vej. Og hvis jeg ikke er hjemme, får jeg en regning. Siger så må de komme om en uge, når jeg har en fridag 10 dage efter mit abonnement er startet, og har betalt for. Igen siger jeg, at jeg er nød til at hente min søn på skolen, i det tidsrum, om de lige kan give besked om de er på vej. Igen er det et klart NEJ, det kan vi ikke. Og du får en regning, hvis du ikke er hjemme.

Parknet F.M.B.A. からの回答
Useriøst, dårlig kundeservice… prisen er kun billig, hvis produktet er det værd

Parknet F.M.B.A. からの回答
Super godt hele vejen igennem. Hurtigt, billigt og meget stabilt internet.

Parknet F.M.B.A. からの回答
Hejsa jeg har haft Parknet i et par år og der er bestemt intet dårligt at sige
Alt virker perfekt og til en helt fornuftig pris

Altid god service.
Meget søde og forklarende så selv jeg kan forstå det..

Parknet F.M.B.A. からの回答
Top klasse kundeservice. Det virker med det samme. Flinke og imødekommende medarbejdere. Jeg er glad for deres internet. Har en god forbindelse, som jeg kan bruge

Parknet F.M.B.A. からの回答
Fuldstændig i orden og prisen er jo helt fantastisk.
Få problemer med internettet set over de mere end 10 år jeg har været kunde.

Parknet F.M.B.A. からの回答
jeg har og er meget tilfreds med Parknet det eneste negative at i har fjernet tv 3 kanaler og fusioner med Allente knap så tilfredsstillende

Parknet F.M.B.A. からの回答
Er desværre nød til at bruge Parknet da min forening åbenbart har valgt en billig løsning. Har haft problemer siden, og føler jeg lever i middelalderen. Nu på 2 måned skal jeg ned i Esromgade for 3 gang, nu ombytte en Router. Desuden er mine tilvalgskanaler stadig kodede. Stjernen er for jeres medarbejdere der kæmper.

Parknet F.M.B.A. からの回答
Meget ustabilt internet, streaming hopper af eller står og loader ofte. Streamer man Netflix og går på Facebook på mobilen imens så går det galt. Ikke pengene værd 👎🏻

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。