レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Den indledende skuffende oplevelse er i den grad blevet reddet af fremragende support og service. Særlig tak til Mark for hurtig, venlig og kompetent support. Routeren blev udskiftet hurtigt og uden r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg oplevede desværre at mit internet slog helt fra, router, ethernet kabel osv er helt fint. Ringede til kundeservice, hvor en ualmindelig rar gut ved navn Johan tog telefonen. Det tog ikke m... もっと見る

5つ星のうち1の評価

1. januar uden internetforbindelse - den er tung at sluge med slemme tømmermænd! Andre i min forening har heller ikke kunne komme på internettet. Har siddet i kø i over en time til kundeservice -... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Efter mange år med Parknet, er jeg nu flyttet, så det ikke længere er en mulighed. Men udover at være uhørligt billigt, så er servicens simpelthen også bare helt i top. Én gang, på 8 år, er det... もっと見る

企業情報

1. インターネット プロバイダー

Parknet F.M.B.A. について

当該企業による記述

Internet, TV og fastnettelefoni. Høj kvalitet til lave priser.

Parknet F.M.B.A. er en medlemsforening. Den blev etableret i 2003 som udløber af et borgerinitiativ på Nørrebro i København, der havde til formål at levere hurtigt internet til en fornuftig pris til områdets boligforeninger. Den første fiber blev gravet ned langs Nørrebroparken, og deraf opstod navnet ”Parknet”.

I dag har knap 500 boligforeninger, virksomheder og antenneforeninger m.fl. i Hovedstadsområdet meldt sig ind i Parknet. Vores fibernet er i takt hermed udvidet til cirka 40.000 tilslutninger.

Medlemskulturen er dog lige så intakt som den oprindelige vision. Alle medlemmer har ret til at deltage på den årlige generalforsamling med én stemme per abonnement, og kan derigennem påvirke Parknets udvikling. Dermed sikrer Parknets medlemmer ikke bare, at Parknet som organisation er præget af åbenhed og transparens. De er også en garanti mod pludselige prisstigninger og andre forringelser af vores tjenester.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Køre på skinner

Jeg er rigtig glad fordi min bolig forening valgte parknet som vores internet udbyder, der er udfald en sjælden gang, men det kun mår jeg streamer ellers køre det på skinner

2023年11月16日

Hej Benny.

Tusind tak for den pæne anmeldelse. Vi er glade for at høre at det bare spiller :)

De fleste udfald vores brugere oplever ligger som regel i det lokale WiFi-netværk og kan ofte nemt løses.
Giv os evt. et kald på 36906000 så kan vi se om det er muligt at vejlede til at komme i mål så streamingen også spiller 100% .

Mvh.

I LOVE Parknet

I LOVE Parknet! Not Only fast and never loosing connections but also very cheap! No company’s in Denmark has that price! I feeling sad because I moved to better place but can not have Parknet in my new place 😣😢
Thank you Parknet for good connections for my life keep going in the fastest way 🤩😍😅

2023年11月1日

Dear Monica.

Thank you very much!
We work hard to keep the connections stable and the prices low. Hearing about your experience with us is great confirmation that things are going well.
We wish you the best at the new place and hope to some day welcome you back with us.

Johan, Parknet.

5つ星のうち5の評価

Har altid været glad og tilfreds for…

Har altid været glad og tilfreds for mit abonnement hos Parknet. Imødekommende og hjælpsom service.

2023年10月17日

Hej Rikke

Tak for den gode anmeldelse af Parknet. Vi er glade for at høre om din oplevelse hos os.

mvh

Elendig service

Elendig service. Nettet røg kl 15 om onsdagen. Det er torsdag aften og stadig ingen forbindelse,
2 dage uden internet. Det er virkelig dårlig service at man ikke kan fixe problemet på en effektiv måde. Heldigvis lykkedes det at få forbindelse den 13. oktober 2023 kl. 13:30.

identificeret - Problemet skyldes en strømafbrydelse til udstyret. Udstyret forventes oppe igen, når strømmen er genetableret.
Oct 11, 2023 - 16:45
Undersøges - Din internetforbindelse kan desværre være nede. Vi er igang med at undersøge årsagen. Vi opdaterer dig her, når vi har nyt.
Oct 11, 2023 - 14:59

Løst - Alle bør være online igen.
Såfremt du stadig mangler internet forbindelse, bedes du genstarte din router.
Oct 13, 13:30

2023年10月11日

Hej TaZ,

Vi beklager de problemer, du har oplevet med din internetforbindelse. I forbindelse med en omfattende ombygning i din boligforening har et elektrikerfirma, der arbejdede på byggeprojektet, ved en fejl afbrudt strømforsyningen til din boligforenings internetudstyret, hvilket resulterede i tabet af din internetforbindelse.

Straks efter at vi blev opmærksomme på problemet, gjorde vi forsøg på at genetablere strømforbindelsen, men det var desværre ikke muligt for os. Vi tog straks kontakt til din boligforening for at få dem til at løse strømproblemet. Efter at elektrikerfirmaet havde rettet fejlen og genetableret strømforsyningen, blev internetforbindelsen genoprettet øjeblikkeligt, selvom arbejdet tog længere tid end forventet.

For at mindske risikoen for lignende hændelser har vi kontaktet din boligforening og entreprenøren for at mindske risikoen for gentagelser.

Hvis du fortsat oplever problemer eller har spørgsmål, opfordrer vi dig til at kontakte vores Brugerservice. Vi er her for at hjælpe og sikre, at du får den bedst mulige internetoplevelse.

Mvh. Aske, Parknet

Dårlig kundeservice

Tilføjelse 10/10-23
Teknikker har nu været her, og internet virkede da han gik. Ca. 5 min senere, virker internet så ikke mere. Og man kan ikke komme i kontakt med kundeservice før kl. 17.00. Kan skyde en hvid pil efter at få fungerende internet, foreløbig. Som vel og mærke er betalt, og de vidste ikke virkede, hvis servicen havde været bedre, kunne alt dette have været fikset, inden 1/10.
Min søn på 6 år, har glædet sig til idag, da vi ikke har haft internet i 10 dage. Vi kan hverken se skærm eller tv. Han er grædefærdig nu, tak for servicen parknet 👍🏻

Havde opsagt det, men det er eneste mulighed for fibernet i min boligforening.
Fiberboks er i stykker, og de skal have en tekniker ud og lave det.
For en måned siden ca. 1. Sep, betalte jeg for 3 mdr. okt, nov og dec.
Jeg vidste fiberboksen ikke virkede, det gjorde parknet også, men de ville ikke sende en teknikker, før abonnement startede 1. Okt. så det kunne virke fra 1. Dag jeg havde betalt for. Så ringer efter 1.okt. for at booke en teknikker tid, og de siger det er mellem 13.30-16.30
Arbejder 5 min fra hvor jeg bor, spørger om de kan ringe når de er på vej, de siger de kan ikke garantere at ringer i forvejen, og give besked på de er på vej. Og hvis jeg ikke er hjemme, får jeg en regning. Siger så må de komme om en uge, når jeg har en fridag 10 dage efter mit abonnement er startet, og har betalt for. Igen siger jeg, at jeg er nød til at hente min søn på skolen, i det tidsrum, om de lige kan give besked om de er på vej. Igen er det et klart NEJ, det kan vi ikke. Og du får en regning, hvis du ikke er hjemme.

2023年10月3日

Kære Camilla,

Vi er meget kede af, at du har oplevet problemer i forbindelse med opstarten af dit abonnement.

Du beskriver et forløb, hvor internettet ophører med at virke kort efter et teknikerbesøg, og hvor det er vanskeligt at aftale ny tid hos vores Brugerservice.
Det er rigtigt, at vores teknikertider er begrænsede til nogle faste tidspunkter og det er desværre virkeligheden for alle servicevirksomheder.

Når det er sagt, så må vi blive bedre til at håndtere sager som din og udvise lidt større fleksibilitet mht. vores interne procedurer.

Vi håber, at du fremadrettet bliver glad for vores internetløsning.

Mvh. Aske, Parknet

Useriøst

Useriøst, dårlig kundeservice… prisen er kun billig, hvis produktet er det værd

2023年10月1日

Hej Mark

Vi beklager, at du har oplevet problemer med din internetforbindelse.

Vi ville gerne have hjulpet dig med at løse de problemer, du oplevede med internetforbindelsen. Vores teknikere er altid klar til at hjælpe og fejlfinde eventuelle problemer, der måtte opstå. Desværre ønskede du ikke telefonisk hjælp til fejlsøgning eller besøg af vores teknikere, hvilket har gjort det umuligt for os at hjælpe dig. Efter din anmodning har vi annulleret dit abonnement, som ønsket.

Super internet

Mega stabilt og lynhurtigt - og ikke mindst billigt - internet

2023年9月11日

Hej Peter

Tak for din anmeldelse.
Dejligt at læse at du har været tilfreds med vores forbindelse.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Og super produkt!

2023年9月7日

Hej Jon.

Tusind tak for din anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på din gode oplevelse.
Billigt internet og god kundeservice er præcist som det skal være.

5つ星のうち5の評価

Super godt hele vejen igennem

Super godt hele vejen igennem. Hurtigt, billigt og meget stabilt internet.

2023年9月7日

Hej Mikkel.

Vi takker for den fine anmeldelse
Det lyder til at at alt har været nøjagtigt som det skal være.

Good company

Good company.
Good connection and fast.

2023年9月6日

Hi Yoandri.

Thank you so much for the 5 stars.
We appreciate your experience with us, and are happy that you enjoy both the connection and us as a company.

Best, Johan, Parknet.

5つ星のうち5の評価

Hejsa jeg har haft Parknet i et par år…

Hejsa jeg har haft Parknet i et par år og der er bestemt intet dårligt at sige
Alt virker perfekt og til en helt fornuftig pris

2023年8月24日

Hej Lord Schirmann

Tak for din flotte anmeldelse af Parknet. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores forbindelse.

mvh. Johan, Parknet

Altid god service.

Altid god service.
Meget søde og forklarende så selv jeg kan forstå det..

2023年8月18日

Hej René.

Tak for din anmeldelse af Parknet. Brugbar vejledning er noget vi er stolte af, så det er godt at høre om din positive oplevelse hos os.

Top klasse kundeservice

Top klasse kundeservice. Det virker med det samme. Flinke og imødekommende medarbejdere. Jeg er glad for deres internet. Har en god forbindelse, som jeg kan bruge

2023年7月13日

Hej Jonas

Vi sætter en ære i hurtig og effektiv kundeservice, så tusind tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Den er vi glade for.

Mvh.

5つ星のうち5の評価

Fuldstændig i orden og prisen er jo…

Fuldstændig i orden og prisen er jo helt fantastisk.
Få problemer med internettet set over de mere end 10 år jeg har været kunde.

2023年7月11日

Hej Kunde

Dejligt at høre, tusind tak for de 5 stjerner og de 10 år som medlem hos os!

5つ星のうち4の評価

jeg har og er meget tilfreds med…

jeg har og er meget tilfreds med Parknet det eneste negative at i har fjernet tv 3 kanaler og fusioner med Allente knap så tilfredsstillende

2023年6月21日

Hej Michael.

Tusind tak for de 4 stjerner, selvom ændringerne i forhold til Viasat og Allente, ikke helt er som du ønsker.

5つ星のうち1の評価

Er desværre nød til at bruge Parknet da…

Er desværre nød til at bruge Parknet da min forening åbenbart har valgt en billig løsning. Har haft problemer siden, og føler jeg lever i middelalderen. Nu på 2 måned skal jeg ned i Esromgade for 3 gang, nu ombytte en Router. Desuden er mine tilvalgskanaler stadig kodede. Stjernen er for jeres medarbejdere der kæmper.

2023年5月1日

Hej Michael.

Ked af at høre at du har haft en besværlig overgang til Parknet efter vores tilslutning. Vi har haft nogen udfordringer med foreningens anlæg som vi har overtaget leveringen på, da dokumentationen på anlægget har været mangelfuld. Derfor har nogen beboere oplevet at forbindelsen blev afbrudt og de har måtte kontakte vores Brugerservice så vi kunne dokumentere deres installation og få dem online igen.
Jeg kan se at du har tilmeldt dig tilvagskanaler men ikke at du har købt et CA-Modul som er nødvendig for at modtage tilvagskanaler. Modulet kan købes i vores butik. Håber du bliver tilfreds med din forbindelse fremover.

Mvh. Rasmus, Parknet

Good service

Good service! Fine People!

2023年5月31日

Hej Niels.

Thank you for the 5 stars!
Mvh Rasmus, Parknet

Meget ustabilt internet

Meget ustabilt internet, streaming hopper af eller står og loader ofte. Streamer man Netflix og går på Facebook på mobilen imens så går det galt. Ikke pengene værd 👎🏻

2023年5月10日

Hej Sandra

Jeg er ked af at høre at du har den oplevelse af Parknet, det er bestemt ikke normalt.

Den internet hastighed vi leverer ud til dig er en minimumshastighed på 500/500MBit og en maximum hastighed på 1000MBit, når jeg kigger på forbindelsen op til dig, ligner det også at din router modtager et signal på 1000MBit.
Jeg vil anbefalde at du kontakter vores brugerservice på 36 90 60 00, så er jeg sikker på at vi kan løse dit problem, enten over telefonen og ellers kan vi sende en tekniker ud til dig.

Vores brugerservice har åbent fra 09:00 - 12:30 og igen fra 17-21.

mvh
Rune, Parknet.