レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Den indledende skuffende oplevelse er i den grad blevet reddet af fremragende support og service. Særlig tak til Mark for hurtig, venlig og kompetent support. Routeren blev udskiftet hurtigt og uden r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg oplevede desværre at mit internet slog helt fra, router, ethernet kabel osv er helt fint. Ringede til kundeservice, hvor en ualmindelig rar gut ved navn Johan tog telefonen. Det tog ikke m... もっと見る

5つ星のうち1の評価

1. januar uden internetforbindelse - den er tung at sluge med slemme tømmermænd! Andre i min forening har heller ikke kunne komme på internettet. Har siddet i kø i over en time til kundeservice -... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Efter mange år med Parknet, er jeg nu flyttet, så det ikke længere er en mulighed. Men udover at være uhørligt billigt, så er servicens simpelthen også bare helt i top. Én gang, på 8 år, er det... もっと見る

企業情報

1. インターネット プロバイダー

Parknet F.M.B.A. について

当該企業による記述

Internet, TV og fastnettelefoni. Høj kvalitet til lave priser.

Parknet F.M.B.A. er en medlemsforening. Den blev etableret i 2003 som udløber af et borgerinitiativ på Nørrebro i København, der havde til formål at levere hurtigt internet til en fornuftig pris til områdets boligforeninger. Den første fiber blev gravet ned langs Nørrebroparken, og deraf opstod navnet ”Parknet”.

I dag har knap 500 boligforeninger, virksomheder og antenneforeninger m.fl. i Hovedstadsområdet meldt sig ind i Parknet. Vores fibernet er i takt hermed udvidet til cirka 40.000 tilslutninger.

Medlemskulturen er dog lige så intakt som den oprindelige vision. Alle medlemmer har ret til at deltage på den årlige generalforsamling med én stemme per abonnement, og kan derigennem påvirke Parknets udvikling. Dermed sikrer Parknets medlemmer ikke bare, at Parknet som organisation er præget af åbenhed og transparens. De er også en garanti mod pludselige prisstigninger og andre forringelser af vores tjenester.

4.2

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Dårlig service at man får regning uden…

Dårlig service at man får regning uden at have brugt deres produkt. Kan absolut ikke anbefales!!!

2023年4月19日

Hej Joy

Tak for din anmeldelse af Parknet.

Jeg er ked af hvis du ikke er blevet informeret om køb af wi-fi router er et krav for at få trådløst internet. Vi åbner for internetforbindelsen i dit stik og herefter er det beboers eget ansvar hvad der tilsluttes til forbindelsen. De fleste udbydere tilbyder Wi-fi fordi man som kunde skal bruge et modem for at konvertere signalet og derfor sendes der et modem ud til en som er konfigureret fra udbyders side. Dette er ikke tilfældet ved de fleste bolignet løsninger hvor forbindelsen virker uden udstyr fra udbyder, dvs. at du kan tilslutte en computer direkte til stikket med et netværkskabel og benytte forbindelsen.

Parknet opkræver abonnement en måned før perioden. Dette er for at mindske udgifter for brugeren og Parknet ved manglende betaling af abonnement da vi er forpligtet til at betale rettigheder til f.eks. TV-pakker selvom vi ikke modtager betaling fra brugeren.

Jeg har annulleret den regning du har modtaget, da du aldrig har haft brugt din internetforbindelse.

mvh, Rune. Parknet.

Hurtigt, Stabilt & Billigt

Jeg har igennem vores boligforening haft internet ved Parknet tæt på 10 år tror jeg. Vi blev for nyligt opgraderet til 1000 Mbit, og det kører bare derudaf.

Det har over årene været ganske pålideligt. Måske et udfald én gang om året, gennemsnitligt. Og tror det er blevet endnu bedre med tiden, da jeg ikke mindes at have mistet forbindelse det seneste lange stykke tid.

Og prisen er jo yderst rimelig. Så hvad mere kan man forlange?

Thumbs up herfra, og fortsæt den gode stil.

2023年4月10日

Hej Rasmus

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi fortsætter med at køre derud af.

Mvh
Rune, Parknet.

5つ星のうち4の評価

Har egentlig været ret glad for at have…

Har egentlig været ret glad for at have Parknet tv, men må sande at det ikke giver mening for mig når jeg ikke kan få viaplays kanaler i deres pakker.

2023年3月21日

Hej Thomas.

Tak for anmeldelsen, håber du har fundet et sted at se Viaplays kanaler ellers vil jeg anbefale Allente streaming hvor du får 20% rabat på en TV-pakke som Parknet medlem. Tilmeld dig på https://www.allente.dk/parknet.

Hej Oliver.

Hej Oliver.
Vi har været tilfredse med både vores internet og fjernsyn, men grundet flytning har vi måtte sige det fra og det er vi meget kede af, da vi som sagt altid har været tilfreds med Park Net
Knud

2023年3月20日

Hej Knud.

Mange tak for de 5 stjerner.

Parknet skifter til TV2 Sport

Jeg har intet ondt at sige om Parknet. Har været kunde i 14 år.

Men så bestemte de en dag at skifte 3 ud med TV2 Sport...!

Hvordan kunne man det? Det er jo badminton, tennis og hobbycykling med de lokale helter hele dagen. Som abonnent havde jeg intet jeg skulle have sagt. Det blev sagt at der havde været en "undersøgelse" hvor flertallet ønskede TV2 Sport. Really?

Nu vurderer jeg at skifte. Hos Parknet skal man betale meget dyrt for at få lov til at se noget fodbold, f.eks. Skuffende med så ringe en fleksibilitet.

2023年3月11日

Hej Lars.

Vi afholdte en ekstra ordinær generalforsamling for vores medlemmer, hvor der blev stemte om hvordan vores TV-løsning skulle se ud i 2023. Jeg er ked af vores nye TV-pakker ikke lever op til dine ønsker men håber du har fået et godt alternativ til fodbold. Hvis ikke så kan vi anbefale allente hvor du kan få 20% rabat som Parknet bruger.

Mvh Rasmus S, Parknet

Kanaler og priser.

Jeg ringede vedr. kanaler og priser. Fik fat i Johan, en super medarbejder, der hurtigt fik mig sporet ind på det rette valg. Desuden blev det hele fikset medens jeg var i røret. Vild service. Der var overskud og tid. Dejligt!

2023年3月10日

Hej Mikkel.

Dejligt at høre.
Han er bare god ham Johan, sikker på du vil få samme svar hvis du spørg ham selv 😉

Mvh Rasmus S, Parknet

5つ星のうち5の評価

Jeg har spillet online videospil 5+…

Jeg har spillet online videospil 5+ timer på daglig basis de sidste ~20 år. Parknet er den bedste ISP jeg nogensinde har haft! Det eneste jeg downloader er spil-klienter og ellers streamer jeg. 100MB/s+ er normen. Alle mine venner online er grønne af misundelse. Jeg har været på Parknet siden Jan. 2018. Jeg oplever en uptime på 99,9%!

Tera godt gået Parknet!

2023年3月9日

Hej Frank.

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!

5つ星のうち3の評価

Er normalt tilfreds med parknet.

Er normalt tilfreds med parknet.
Har prøvet at ringe til dem i dag, pga mit internetnet nu har været nede i 10 timer.
Jeg startet med at være nr 30 i køen og da jeg endelig kom igennem, blev opkaldet afbrudt.
Det er ikke i orden i min verden.
Nu er den gal igen 15/3 kl Ca 23.15, spændt på hvor lang tid der går denne x!!!!!!!

2023年3月8日

Hej Gun-Reipurr.

Tak for din anmeldelse. Vi har haft problemer på en af vores DHCP-servere som gjorde flere af vores medlemmer, var uden internetforbindelse i en periode. Det er også derfor du oplevede en lang kø på vores support telefon, at dit opkald blev afbrudt, kan jeg kun beklage! Problemerne er blevet løst og alle medlemmer har igen forbindelsen.

5つ星のうち5の評価

Hurtig, billig og stabilt internet via fiber

Vi har haft internet via fiber fra Parknet siden 2018. Forbindelsen er tæt på 1000/1000Mbit til 68,-pr måned, så det er hurtigt, billigt og langt mere stabilt end f.eks. internet fra Yousee via antenne.
Siden noget af deres centrale udstyr blev opgraderet/udskiftet får et par år siden har vi kun oplevet udfald når strømmen er gået et sted eller nogen har gravet fiberen over. I begge tilfælde er Parknet hurtigt på sagen og får problemet løst.
Det skal siges at mange ofte forveksler problemer med deres router eller wifi access point til et problem med Parknet. Jeg kan anbefale at købe noget ordenligt udstyr til din forbindelse f.eks. en Dream Router fra Ubiquity.

2023年3月3日

Hej Kristian.

Ingen internet ...

Ingen internet .... et enkelt telefon opkald på 2 minutter -så var den klaret
Hurtigt og effektivt

2023年3月3日

Hej Kristian.

5つ星のうち1の評価

De lyver internet fungerer stort set…

De lyver internet fungerer stort set ikke hver dag der kommer nogle timer hvor det bare slå fra i løbet af dagen hjælpe ikke at genstarte router .og bom så virker det igen efter nogle timer.Det samme sker med tv signalet midt på dagen

2023年3月2日

Hej Jes.

Det er jeg ked af at høre. Hvis du kontakter vores Brugerservice med henblik på et teknikerbesøg, er jeg sikker på vi kan gøre noget ved din forbindelse. Det er desværre ikke et problem som vi kan se eller løse fra vores kontor.

5つ星のうち4の評価

Kan kun rose Parknet for en dejlig rar…

Kan kun rose Parknet for en dejlig rar stemning når man kontakter dem, de giver sig god tid til at forklare sig.
Parknets net forbindelse er meget sikkert ikke så meget med at slå ud eller svigte.

Hilsen Finn

2023年2月25日

Hej Finn.

Dejligt at høre, tak for anmeldelsen.

5つ星のうち2の評価

Bedre og billigere TV/ Internet pakker…

Bedre og billigere TV/ Internet pakker er på markedet.
Tiden er løbet fra Parknet.

2023年2月1日

Hej Svane.

Tak for din feedback.

Jeg syntes nu at vi er ret godt med på internetfronten, vi har et af markedets laveste abonnementspris fra 53 kr./md med en garanteret minimumshastighed på 500/500 Mbit/s.

Vedr. TV har vi lavet ændringer ved årsskiftet som ikke alle vores brugere er lige glad for, da vi har fjernet TV3’s kanaler for at sikre lavere abonnementspriser. Vi har derfor sikret en alternativ løsning for de brugere som ikke vil undvære kanalerne, kan oprette et streamingabonnement hos Allente.dk hvor man som Parknet medlem får 20% rabat på et abonnement.

5つ星のうち1の評価

Min mor døde for snart to mdr siden

Min mor døde for snart to mdr siden. Jeg opsagde hendes Tv Pakke dagen efter hun var død. Jeg har været har i kontakt med Parknet flere gange, for at høre hvornår de afregner, da de er de sidste der mangler før jeg kan sende papirerne til skifteretten. For 11 dage siden sendte jeg min mors konto nummer til jer, og så villle Parknet få afregnet hurtigt, fik jeg af vide. Intet er sket endnu. Ringe service i en svær situation.

2023年1月20日

Hej Tina.

Tak for en behagelig samtale.
Jeg beklager at udbetalingen var blevet forsinket, det skyldes at vores system fejlede da den forsøgte at udbetale via. Betalingsservice. Vi har lavet en straks overførsel til dig i dag så du får pengene ud hurtigst muligt.

5つ星のうち5の評価

Stabilt, hurtigt og billigt internet.

Hurtigt og stabilt internet til yderst favorable priser! Altid professionel og hurtig support; de få gange jeg har haft brug for det i løbet af de sidste 13 år! Startede med telefoni, tv og internet, men som forbruget har ændret sig over tiden, er det nu kun internet de leverer til mig.

2023年1月30日

Hej Kasper

Godt at høre, tak for de 5 stjerner og de 13 år som medlem!

Anbefales

Såvel tjenester som service er i orden. En helt igennem god oplevelse.

2023年1月26日

Hej Regner.

Tak for anmeldelsen!

Jeg er tilfreds

Jeg har haft parknet i mange år nu. Jeg har kun været tilfreds med parknet-tv. Har ikke oplevet......
udfald, pixelering af billederne e.l.
De har også rimelig ventetid på tlf. når man ringer.
Skifter kun fordi de ikke har tv3, 3+, 3puls mere.

2023年1月11日

Hej Pernille.

Underlige ændringer

Det forekommer mig for dyrt at betale for den store TV-pakke (som jeg ellers har været glad for) nu, hvor flere kanaler ikke er en del af pakken længere.

2023年1月7日

Hej Kamilla.

Tak for din anmeldelse. Vores ændringer er lavet for at sikre lave priser på vores TV-Pakker.
I 2022 kostede den store pakke 580 kr./md. Da vi i 2023 har fjernet TV3’s kanaler fra vores pakker er den store pakke nu faldet til 440 kr/md.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。