TandlÊgerne NÞrrebrogade I/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Majbritt og holdet pÃ¥ NÞrrebrogade. Hele teamet er imÞdekommende, venlige og tager sig altid tid til at forklare tingene pÃ¥ en rolig og forstÃ¥elig mÃ¥de. Det gÞr en... もっず芋る

This is really by far the best dentist I've been to. The clinic is bright, clean and welcoming, with a comfortable sitting area for while you wait to begin the appointment. While I've never been a fan... もっず芋る

Jeg har vÊret kunde gennem mange Ã¥r og service og engagement er blevet slemmere med Ã¥rene. Jeg fik senest lavet to implantater som blev ved med at falde ud. Jeg opsÞgte tilsidst en ny tandlÊge so... もっず芋る

Har gÃ¥et hos Sally i over et Ã¥r snart, og gÃ¥r altid derfra tilfreds. Hun er super dygtig og top professionel! Man bliver altid taget godt imod, og fÞler sig tryg og godt tilpas i deres hÊnder.... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Utryghed!

Jeg var lige flyttet til NÞrrebro, da jeg skulle finde en tandlÊge, og så tog jeg den fÞrste den bedste, jeg kunne finde på NÞrrebrogade.
Mit fÞrste indtryk var godt, bortset fra, at der var åbent ud til vaskerummet, hvor vaskemaskinen summede, og to assistenter stod og sludrede.
På vej ind til min tandlÊgestol passerede jeg lige personalerummet, der lignede en slagmark med madrester, papirsdynger og kaffekopper.
I selve behandlingslokalet er der også papirbunker over det hele, og under hele seancen står der en transistorradio og skatter på toppen af en af dyngerne. Nu er jeg ikke helt så glad mere.

Da behandlingen - blot et almindeligt tandeftersyn - begynder, finder de to assistenter hurtigt adskillige huller, påstår de, og fÞr jeg får set mig om har de lagt bedÞvelse! VÊrktÞjet bliver lagt på min mave, ligesom assistentens massive barm hele tiden hviler på min arm - det er altså meget grÊnseoverskridende..

Alt imens behandlingen går på får jeg dagens sladder om navngivne personer. Assistenterne taler ganske vist ikke til mig, men snart ved jeg alt om en navngiven persons eskapader i weekenden med op til flere af klinikkens ansatte. Jo tak!

Jeg spÞrger om jeg ikke må blive fri, at jeg ikke havde tÊnkt at skulle have ordnet huller den dag, men de insisterer og siger at nu er bedÞvelsen jo lagt, og det jo er rart at få overstået. Jeg er reelt bange nu, og fÞler mig som udsat for to bÞrn, der leger tandlÊge! Sugningsudstyret er i uorden, og tages ind og ud mange gange, og jeg er drivende våd i hele ansigtet og helt om i nakken!

De får gennemfÞrt deres boring, jeg betaler rimeligt rystet sekretÊren i forvÊrelset, og jeg ved, at jeg har sat mine ben for fÞrste og sidste gang i denne klinik! Jeg burde måske have sagt noget, da jeg betalte, men jeg var stadig lam i munden af bedÞvelse, og min eneste indre tanke var bare at komme ud.

Jeg håber naturligvis min oplevelse har vÊret enestående, men jeg er simpelt hen nÞdt til at fortÊlle om min dårlige oplevelse!

2011幎1月30日
自発的なレビュヌ
TandlÊgerne NÞrrebrogade I/S ロゎ

TandlÊgerne NÞrrebrogade I/S からの回答

Hej Sigrid.

Jeg svarer dig som indehaver og ansvarlig for tandlÊgeklinikken NÞrrebrogade 63, og ikke som behandler. Vi har naturligvis drÞftet sagen og er alle kede af din dårlige oplevelse af klinikken. Jeg har undersÞgt sagen, så godt det kan lade sig gÞre, hvor der nu er gået over 1 år siden dit besÞg, og vil gerne kommentere på dine punkter:

1. Sterilisationen er med vilje åben, således at vore patienter kan fÞlge rengÞring og autoklavering af instrumenter og boremaskiner.

2. Personalerummet er småt, og kan nemt komme til at se rodet ud med kaffekopper og morgenbrÞd, som det må have drejet sig om , da din aftale lå kl 9.30. Der bliver naturligvis ryddet og gjort rent om aftenen.

3. Mht. behandlingen har vi studeret din journal og erfarer , at der er diagnosticeret 1 cariesangreb og 2 begyndende , som blot skal holdes under observation. Det er vores politik, at vi ALDRIG behandler uden patientens samtykke, så hvad der skete den dag, begriber jeg ikke. Jeg kan stå inde for begge behandleres professionelle tilgang til faget. De er omhyggelige og omsorgsfulde.

4. Klinikassistentens barm kan jeg kun kommentere med, at jeg ikke ansÊtter mit personale på deres udseende.

5. Sladderen er jeg ked af, du måtte hÞre på. En lille undskyldning kan måske vÊre , at den årlige julefrokost netop var overstået.

6. Suget fungerer fra en central sugeenhed, som dÊkker hele klinikken. Jeg arbejdede selv den pågÊldende dag og havde ingen problemer. Endvidere krÊver det meget vandpåsprÞjtning, for at kÞle, når man tilpasser og polerer en plastfyldning af hÞj kvalitet.

Vi har betragtet dit indlÊg som en ”ÞjenÃ¥bner” og drÞftet, hvad vi kan gÞre bedre . Pas nu pÃ¥ dine tÊnder og fÃ¥ efterset dine tÊnder med de begyndende huller. Vi eftersender naturligvis din journal til ny behandler, idet jeg ikke regner med at vi fÃ¥r en ny chance hos dig.

TandlÊge
Annie Haumann