Jeg har kun haft gode oplevelser hos Majbritt og holdet pÃ¥ NÞrrebrogade. Hele teamet er imÞdekommende, venlige og tager sig altid tid til at forklare tingene pÃ¥ en rolig og forstÃ¥elig mÃ¥de. Det gÞr en... ãã£ãšèŠã
This is really by far the best dentist I've been to. The clinic is bright, clean and welcoming, with a comfortable sitting area for while you wait to begin the appointment. While I've never been a fan... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret kunde gennem mange Ã¥r og service og engagement er blevet slemmere med Ã¥rene. Jeg fik senest lavet to implantater som blev ved med at falde ud. Jeg opsÞgte tilsidst en ny tandlÊge so... ãã£ãšèŠã
Har gÃ¥et hos Sally i over et Ã¥r snart, og gÃ¥r altid derfra tilfreds. Hun er super dygtig og top professionel! Man bliver altid taget godt imod, og fÞler sig tryg og godt tilpas i deres hÊnder.... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Moderne Tandklinik på NÞrrebro
NÞrrebrogade 63, 1.th, 2200, KÞbenhavn N, ãã³ããŒã¯
- info@pasdintand.dk
- www.pas-din-tand.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Utryghed!
Jeg var lige flyttet til NÞrrebro, da jeg skulle finde en tandlÊge, og så tog jeg den fÞrste den bedste, jeg kunne finde på NÞrrebrogade.
Mit fÞrste indtryk var godt, bortset fra, at der var åbent ud til vaskerummet, hvor vaskemaskinen summede, og to assistenter stod og sludrede.
På vej ind til min tandlÊgestol passerede jeg lige personalerummet, der lignede en slagmark med madrester, papirsdynger og kaffekopper.
I selve behandlingslokalet er der også papirbunker over det hele, og under hele seancen står der en transistorradio og skatter på toppen af en af dyngerne. Nu er jeg ikke helt så glad mere.
Da behandlingen - blot et almindeligt tandeftersyn - begynder, finder de to assistenter hurtigt adskillige huller, påstår de, og fÞr jeg får set mig om har de lagt bedÞvelse! VÊrktÞjet bliver lagt på min mave, ligesom assistentens massive barm hele tiden hviler på min arm - det er altså meget grÊnseoverskridende..
Alt imens behandlingen går på får jeg dagens sladder om navngivne personer. Assistenterne taler ganske vist ikke til mig, men snart ved jeg alt om en navngiven persons eskapader i weekenden med op til flere af klinikkens ansatte. Jo tak!
Jeg spÞrger om jeg ikke må blive fri, at jeg ikke havde tÊnkt at skulle have ordnet huller den dag, men de insisterer og siger at nu er bedÞvelsen jo lagt, og det jo er rart at få overstået. Jeg er reelt bange nu, og fÞler mig som udsat for to bÞrn, der leger tandlÊge! Sugningsudstyret er i uorden, og tages ind og ud mange gange, og jeg er drivende våd i hele ansigtet og helt om i nakken!
De får gennemfÞrt deres boring, jeg betaler rimeligt rystet sekretÊren i forvÊrelset, og jeg ved, at jeg har sat mine ben for fÞrste og sidste gang i denne klinik! Jeg burde måske have sagt noget, da jeg betalte, men jeg var stadig lam i munden af bedÞvelse, og min eneste indre tanke var bare at komme ud.
Jeg håber naturligvis min oplevelse har vÊret enestående, men jeg er simpelt hen nÞdt til at fortÊlle om min dårlige oplevelse!

TandlÊgerne NÞrrebrogade I/S ããã®åç