Bought the Edge HIPE® 3L AOP Shell Bib Pants Women, after wearing it twice I noticed it ripped. Contacted customer service and they were not interested in helping me at all, their solution was to send... もっと見る
企業が回答しました
Ich liebe die Produkte von Peak Performance aufgrund ihres Designs und ihrer Qualität. Versand aus Dänemark kann ein bisschen dauern. Kürzlich musste ich etwas retournieren und hatte aufgrund der sch... もっと見る
企業が回答しました
Köpte en av deras signaturjackor, heliumjackan. Efter 2-3 ggr användning, när jackan var knappt två månader gammal, upptäckte jag ett hål där dunet läckte ut. När jag då vill reklamera säger de att de... もっと見る
Utrolig dårlig kvalitet på varene sømmer som løsner eller ryker etter kort tid. Dårlig kundeservice som lurer deg. Har handlet hos de omtrent siden de startet, da hadde de kvalitet på varene mens nå f... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 93%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Købte en Argon jakke i maj sidste år, efter først vask efter at have fulgt instruktionerne nøje, havde fyldet på ryggen af jakken rykket sig så der var et stort område uden fyld, desuden var den gået op i syningen inden i jakken. Jeg kontakter deres kundeservice online via mail da de har lukket deres telefoner. Der går 6 uger og intet svar, selv efter jeg har rykket et par gange. Så får jeg fat i dem over deres chat på webshoppen. Til problemet med fyldet får jeg bare den besked at det er helt normalt med den jakke og til at den er gået op i syningen, ja det er mit eget problem da jeg jo har brugt jakken, jeg kan evt tage den til en skrædder og få den lavet for egen regning. Øhh ja jeg køber jo jakken for at gå med den, men forventer også at til 2000 kr., så går den ikke op i sygningen efter under et år. Jeg har ellers haft mange jakker fra Peak gennem årene og ikke haft nogen problemer, men man finder kun ud af hvor god deres kundeservice er når der opstår et problem og i dette tilfælde ikke eksisterende. Så fremover vil jeg stærkt overveje at bruge mine penge et andet sted.
Første gang jakken blev vasket var det ikke mere fyld i den ..forstår ikke hvor det blev af .
Det var så sidste gang jeg køber en jakke fra peak
Køb en fake jakke det holder bedre
Har købt 2 forskellige peak performance jakker og de er begge 2 gået i stykker i lynlåsen efter ikke ret lang tid... jeg køber ikke peak mere efter det. synes det er dårligt af det er lynlåsen der går i stykker hver gang samme sted så vil ikke råde andre til af smide penge væk efter dem vil sige selv armani virker som bedre kvalitet.
A brand that stitches great products but has no soul and respect to customers. Peak Performance simply lacks customer orientation. In fact, it's "Peak Non-Conformance". I ordered ski jacket with matching ski pants, the order went through but after weeks, they sent me a delivery failure notice for the ski jacket (striking orange), apparently out of stock and orders overbooked. So the orders arrived after weeks, they dumped the unmatched pants on me. My e-mail from a lady called Hanna went without a reply for weeks, I didn't think it was fair to pay 20chf for the return of that pair of pants. No reply for weeks, and then the sale season was over, all sizes on the market went thin and unavailable. They replied to say that nothing could be done, except 20% voucher on new, full price items as compensation. Stock clearance first - i get it. Then fool your loyal customer into buying your new season pieces in advance - I also get it.
I replied, without accepting it and the ghostly customer service went silent (again!)..
If it was Wish or one of the bargain makers, I can understand. But a brand trying to portray sports-luxury? What a joke.
Brilliant experience all round I ordered a Frost Ladies Jacket for winter arrived quickly excellent quality super cosy . Three weeks ago ordered a Ladies Adventure Hood Jacket ( did size up as it’s a more fitted style) again great quality just unfortunately wasn’t the right fit on me had to return. I returned it tracked signed for from the Uk have today 2 weeks later received my refund can’t fault Peak Performance Customer Service.
I would definitely re order from them again.
Köper en ny jacka för 6000 kr. Inom ett år har dragkedjan på jackan pajat. Hör av mig till Peaks kundtjänst och får ett automatiskt mail om att de har hög belastning men ingen har svarat på 3 månader trots flertalet påminnelser. Detta är under all kritik för ett företag som Peak. Jag förväntade mig mer, mycket mer.
Uppdatering 2021-03
Efter att via kundtjänstchatt fått kontakt löser hon mitt ärende på under 2min. Precis så som man önskar att det ska vara👍
Men betyget kvarstår dock enligt anledningen nedan.
Köpte en lättviktsjacka som efter bara 3-4veckor börjar trispa sig i kragen in mot halsen.
Skapar ett ärende hos kundtjänst och får inga svar! Efter flera påminnelser kommer ett autoreply att de p.g.a. hög belastning väljer att stänga flera ärenden däribland mitt. Som kompensation får jag rabattkod på 10%. Lyckas få kontakt via chat som igen öppnar ärendet. Samma historia upprepar sig igen men denna gång 20% rabatt. Mejlar igen och startar parallellt ett ärende till men inga svar. Är detta verkligen seriöst av ett f.d. premium märke???
Har aldrig oplevet dårligere service!
Købt en vinterjakke i november, lynlåsen gik i stykker i januar, butikken i Århus er nu lukket ned. Har prøvet lige siden at komme i kontakt med kunde service, uden held. Udover en mail at de har slettet mailen!
Idag er det lykkes at få en mail hvor jeg skal kontakte Butikken i Lyngby om hvilken skrædder jeg skal bruge for at skifte lynlåsen ( desværre er butikken i Lyngby også lukket)
Kvaliteten har blivit mycket sämre. Motsvarar inte priset. Har köpt många jackor av dem och den sista är inte i samma klass som tidigare.
Avråder helt enkelt från att köpa från Peak Performance.
Man kan desværre ikke give nul stjerner.....
Produkterne er glimrende - og vi har været glade for især jakker fra mærket - men en absurd kunde-service sag har nu udspillet sig over 3 måneder med en defekt på en jakke - seneste svar (efter 10 ugers ventetid) er så at pga travlhed er sagen lukket - og hvis man stadig har brug for hjælp kan man så prøve forfra.....
Det ser sådan her ud :
Hi,
We appreciate you reaching out to our customer service team.
Due to an increased number of requests our response time has not been up to our standard lately and we would like to apology for this again. Due to this we have made the decision to close a number of requests without a proper reply, including yours. We are truly sorry for the inconvenience this might have caused you.
You have been more than patient with us. Please accept this discount code to get 10% off your next purchase*. CS_discount10%
If you still need help or have unanswered questions, please contact us again either on add email address or link to where to submit an request or on our chat on peakperformance.com (open between 9-12am and 13-16pm, Monday-Friday).
Thank you for understanding,
Everyone at Peak Performance
I ordered my helium jacket in 01 Jan. It arrived late and stitching was coming apart. I sent it back with the correct courier and within time and still no refund after over 30 mails to customer service. Now they say gave 10% off your next purchase and your case is closed !!!!
Fruktansvärt besviken på kvaliteten på Peaks kläder. Jag har ett skidställ som jag använt totalt i 4 veckor, och det är 5 sömmar som gått sönder. Kundservicen är obefintlig när man inte får svar/ hjälp på 2 månader för att kunna lösa problemet.
Bestilte en ordre. Dagen efter modtog jeg så en rabatkode på 20% grundet fødselsdag. Jeg bestilte så samme ordre med rabatkoden og sendte den første ordre retur. Men efter fleres dages venten skrev jeg til Peak, og fik svaret de ikke havde sendt ordren. Dette er selvfølgelig grundet at jeg anden gang havde brugt rabatkode og at de ville have jeg skulle betale fuld pris. Dårlig stil og service.
Købte en frost down dun jakke. Må sige kvaliteten skuffer. Små fjer nærmest drysser ud over det hele. Man ligner en omvandrende fjerbold. Det kan da ikke passe.
Ein grausig, lausiger Service, welcher den Namen nicht verdient !
Habe eine beschädigte Jacke reklamiert und erhalte jetzt nach Wochen bzw. Monaten des wartens, reklamierenens einen Austauschreissverschluss hierfür.
Das war definitiy meine letzte PEAKPERFORMANCE-Kleidung.
Grüsse von SALEWA & Co.
Min oplevelse er den samme som Wagn Hansens nedenfor. Jeg har købt for 5000 kr varer i december som jeg forsøger at returnere. Jeg har skrevet 5-10 gange på Facebook i løbet af to måneder og er flere gange blevet stillet svar i udsigt. Men intet svar. Jeg har forsøgt at ringe men det er ikke muligt. Det er uprofessionelt og helt uacceptabelt at et stort firma som Peak Performance afbryder alle muligheder for kontakt på grund af covid 19.
Købt en frakke i julen der skal byttes, men alt jo lukket: Man får en elendig service her. Ringer man til firmaet får man oplyst at alle arbejder hjemmefra og at derfor kan gå lidt tid før man kan svare. Man henviser til at man kan skrive. Det har jeg nu gjort mange gange uden at man svare konkret tilbage. Man får kun en automatisk besked om at man vil svare så hurtigt som muligt. Det er nu 1 1/2 måned siden jeg skrev en af mine første mails. Anbefaler andre at købe varerne et andet sted. Elendigt firma og service.
Umulig å få kontakt med kundeservice. Jeg har prøvd i 13 dager, men ikke fått et eneste svar. Jeg ønsker å returnere mitt produkt, men det ser ut til at jeg må bruke mastercard forsikringen isteden. Anbefaler ikke å kjøpe på nett.
Jeg har købt en ny dunjakke fra jer men der stikker dun ar alle syningerne så man ligner en fjerbold , jeg tænker i er begynd og bruge dårligere dun , for min gamle model gør det ikke.
Har vasket min datters peak performance jakke efter vaskeanvisning og det trykte mærke med firmanavn (der er vigtigt for det unge menneske) er smuldret af.
Dette er også sket, da jeg vaskede hendes forrige peak performance-jakke. Da talte jeg med en medarbejder på peak performance, og de kunne desværre ikke hjælpe mig.
Nu er det sket igen; jakken er vasket på vrangen, ved 30 grader, 800 omdr...
Det betyder noget for det unge menneske om mærket sidder på eller ej. Hvorfor laver peak performance dem dog ikke så de er holdbare????
Eller tilbyder at sende nyt mærke til at sætte på????
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。