Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Hele slechte communicatie. 4 weken terug een product ontvangen wat niet aan de verwachtingen voldoet. Meteen contact opgenomen, men blijft maar wijzen naar de leverancier, zegt contact op te nemen, ma... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Pets Gifts is niet eens 1 ster waardig. Ondanks vermelding vandaag besteld, morgen in huis, bijna 4 weken moeten wachten op de bestelling. De bestelde sisalpaal brak bijna direct af toen de kat in de... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Komen niet na wat ze beloven ! Leveren binnen enkele dagen,werden weken na 3 weken heb ik bestelling geannuleerd vervolgens weer 2 weken wachten op teruggave
..140 euries Is mi gewoon dropshipping,... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Op 25 januari 2025 een bestelling geplaatst voor 5 berken nestkastblokken. Werden tot op heden niet geleverd. Vele malen herinnerd. In het begin reageerde men nog op mijn e-mails met allerlei bel... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

Sinds december 2025 hebben wij als nieuwe eigenaren met PetsGifts een , frisse start gemaakt. Met veel enthousiasme hebben we ons assortiment volledig vernieuwd en uitgebreid met heel veel nieuwe dierenproducten – zorgvuldig geselecteerd voor iedereen die zijn huisdier nét dat beetje extra wil geven. Wie is PetsGifts? PetsGifts is er voor dierenliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere, leuke en praktische producten voor hun huisdier. Of het nu gaat om een cadeau voor je hond of kat, een mooi accessoire, speelgoed of een handig product voor dagelijks gebruik: bij ons draait alles om kwaliteit, plezier en liefde voor dieren. Onze missie Wij geloven dat huisdieren meer zijn dan alleen dieren – ze zijn onderdeel van het gezin. Daarom kiezen wij onze producten met zorg uit en letten we op: 🐟 Kwaliteit en duurzaamheid 🎁 Originaliteit en cadeaubeleving ❀ Comfort en veiligheid voor het dier 😺 Blije baasjes én blije dieren Een vernieuwd assortiment Dankzij onze frisse nieuwe start hebben we ruimte gemaakt voor: Nieuwe en trendy dierenproducten Originele producten voor elke gelegenheid Praktische items die het leven van huisdier én eigenaar makkelijker maken We blijven continu vernieuwen en luisteren graag naar onze klanten, zodat PetsGifts blijft groeien als dé plek voor bijzondere dierenproducten. Welkom bij PetsGifts – waar elk product met liefde voor dieren wordt gekozen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Zeer slechte service!

Zeer slechte service!
Artikel besteld met levertermijn 4 a 6 werkdagen. Zelf rekening houdendvmet de feestdagen had dit er ten laatste vandaag moeten zijn.
In het begin kreeg ik antwoord op mijn mails, nu doen ze hiervoor zelfs de moeite nimeer. Schande

2025幎1月10日
5぀星のうち2の評䟡

Nog steeds niet geleverd en geen contact kunnen krijgen

22 december 2024 een bestelling geplaatst en hierna niks meer vernomen. Ik heb gemaild en vandaag geprobeerd te bellen maar tevergeefs. Ik ben er nog niet over uit maar vooralsnog ben ik enorm teleurgesteld. Ik hoop dat PetsGifts snel iets laat horen zodat wij snel onze bestelling in ontvangst kunnen nemen. Ik zal dan ook mijn review aanpassen! Dus Petsgifst graag jullie reactie per mail of telefoon. Jullie hebben mijn gegevens.
Madelon Sanders

2024幎12月22日
5぀星のうち1の評䟡

Slechtste ervaring bij een online shop tot nu toe.

Ik heb een week na betaling zelf contact op moeten nemen om te weten wat er met mijn bestelling aan de hand was. Product stond op voorraad. Ik kreeg een mailtje waarin de post de schuld kreeg dat er kerstdrukte was.

Een week daarna maar weer eens gemaild, want nog altijd geen bericht, en geen verzendings mail, en nu was het product ineens niet op voorraad. Dit zou dan a.s. woensdag binnen komen. Nu kreeg ik een mailtje van de post nl dat het product morgen moet aankomen..maar bij nader onderzoek blijkt dat alleen het label is aangemaakt.. het product zelf is dus nog niet ingeleverd bij de post.

Als het product morgen niet binnen is ga ik aangifte doen van diefstal.

2024幎12月21日

Koop hier niks

Koop hier niks
Of je moet willen dat je spullen niet geleverd worden binnen een redelijke tijd
En niet op de hoogte wordt gehouden betreft je bestelling

2025幎1月3日

Beste Eric,
Wat bedoeld u met Koop hier niks? Ik kan op uw naam een bestelling terug vinden die een paar dagen geleden is besteld. De artikelen hebben een levertijd die duidelijk staat vermeld. Deze zal binnen een paar dagen geleverd worden. Misschien heeft u de review bij een verkeerde winkel geplaatst? Gelieve dit even te controleren er is geen aanleiding voor een negatieve review.

08.12.2024 een bestelling geplaats

08.12.2024 een bestelling geplaatst. Ondertussen zijn we 12 dagen verder, heb ik al telefonisch contact gehad, maar nog steeds geen melding dat mijn bestelling onderweg is. Het gaat over een krabpaal van 149 €. Ik heb begrip voor een langere levertermijn deze dagen, maar officieel is de krabpaal zelfs nog steeds niet verzonden. Ik trommel morgen een vriendin op om naar een lokale dierenwinkel te gaan om daar een krabpaal te kopen. Ik heb deze dringend nodig aangezien ik een kitten in huis heb. Deze bestelling ga ik annuleren of terugsturen, als ze ooit eens geleverd wordt. De reden waarom ik online koop, is door mijn invaliditeit. Dit is de eerste keer dat ik een negatieve review schrijf. Jammer !
Mvg, Sander

2024幎12月20日

dieven

Gangsters , dieven , afzetters , schaamteloos.
Bestelling betaald , nooit ontvangen.
Enkel mail ontvangen : we horen graag je mening ....
Verder geen enkele reactie meer op mijn mails .
KOOP NOOIT OP DEZE SITE !!!!

2024幎11月22日
5぀星のうち1の評䟡

Slimme website met dieren benodigd

Slimme website met dieren benodigd heden.
Helaas moet ik mij aansluiten bij de mensen die net als wij het goede denken te bestellen voor je huisdier.
Ze beloven het bestelde tussen 3 a 6 dagen te kunnen leveren, Pas na 11 dagen zeer zware kritiek te hebben gedaan naar dit bedrijf is mijn bestelling door hun geannuleerd. In tegenstelling van mijn voorgangers toch mijn geld terug gekregen waardoor ik elders een nieuw speeltje voor onze hond hebben gekocht.
Ps.
Bij BOL na 1,5 dag binnen gekregen, dieren liefhebbers
daar wordt je blij van 👍👍zonder te hoeven mailen en stress te hebben of je het product ooit wel krijgt.
Bestellen bij Pets Gifts nooit meer !

2024幎12月16日
5぀星のうち5の評䟡

Al bij al goede ervaring.

Wat moeten wachten op de levering maar uiteindelijk in orde gekomen, en na contact met klantendienst via mail snel info gekregen.
Kreeg het gekochten artikel niet direct aan de praat (filter voor schildpadden vivarium), maar hier ook na contact met de klantendienst de nodige info gekregen waarmee alles in orde gekomen is.

2024幎12月15日
5぀星のうち2の評䟡

Slechte communicatie

Bestelling geplaatst en vrij snel bevestiging per mail ontvangen, zonder leverdatum. Op de site staat 4-6 werkdagen, maar de levering bleef uit. Daarover werd ik niet geinformeerd, ik vind dat slechte communicatie.
Ze zijn heel beperkt telefonisch bereikbaar (vind ik ook slecht). Uiteindelijk gesproken en afgestemd dat de levering snel verstuurd zou worden. Maar helaas, 48 uur later nog altijd geen track en trace code. Belofte dus niet nagekomen. Weer helemaal geen communicatie hierover. Je mag als klant maar gissen.

Omdat ik de levering echt nodig had voor een bepaalde datum, heb ik de bestelling moeten annuleren. Per e-mail is PetsGifts daarmee akkoord gegaan. Terugbetaling duurde 16 kalenderdagen.

Dezelfde krabpaal wordt ook door andere partijen verkocht (dank u, Google Lens!). Ik heb de paal via een andere leverancier alsnog snel geleverd gekregen, ook nog behoorlijk goedkoper dan via PetsGifts.

(2 sterren, omdat ik gelukkig wel mijn geld heb teruggekregen)

(nb: bijgewerkte review. Bestelling eind nov 2024, geld teruggekregen eind dec 2024)

2024幎12月10日
5぀星のうち3の評䟡

Ik heb best lang op de voerbakken

Ik heb best lang op de voerbakken moeten wachten en vond het vervelend dat ik via de mail niet op de hoogte ben gebracht en zelf erachter aan moest mailen. Wanneer er even een mailtje was gedaan van het spijt ons dat het niet op voorraad is, wilt u annuleren of erop wachten dan hadden jullie denk ik veel meer 5 sterren gehad. De bij bestelde snacks zijn mega goed , want Spikey vind ze echt fantastisch. Ook zijn de voerbakken heel mooi alleen wanneer ze kwamen was erg onduidelijk. Dat kan beter vandaar 3 sterrren

2024幎12月10日

Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide feedback en uw eerlijke beoordeling. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat Spikey zo enthousiast is over de snacks en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de voerbakken!

We begrijpen dat het vervelend kan zijn als de communicatie rond de levering niet helemaal duidelijk was. Uw bestelling is inderdaad geleverd binnen de aangegeven levertijd van 4 tot 6 werkdagen, zoals vermeld bij het artikel. Toch nemen we uw opmerking over de communicatie ter harte. Het is onze prioriteit om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden, en we gaan ons proces verbeteren om in de toekomst nog proactiever updates te geven.

Daarnaast zijn we aan het werk om dit populaire model beter op voorraad te houden, zodat we sneller kunnen leveren.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!

5぀星のうち5の評䟡

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk. Perfect. Hebben hart voor mensen en dieren!

2024幎12月9日

Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren からの回答

Wat een prachtige review, bedankt voor de 5 sterren! 🌟 Kort maar krachtig én enorm gewaardeerd. We doen ons best om er altijd te zijn voor zowel onze klanten als hun dieren. 🐟💚 Nogmaals dank, en we zien u graag weer terug!

LOOK OUT

Im Stil Waiting for my Money.
oke i order something an it said it will take 6 days I waited 3 weeks still no so asked I get it they told again I need to wait a week so I ask for refund I'm waiting 3 weeks for my money back an I'm gonna go to the police bc the shop is in my country an I got enough proof that it is a scam website so I could win in court I will sue them for every 1 get there money back I got people who when go whit me I got 40 people but will got there Sunday/ they gave the money back when I got to the police me an the 40 people got there money back but still waited a really long time when i told I get the police involved then they react fast en give insane fast back so do that if your Dutch not then you may lose your money

2024幎12月7日
5぀星のうち3の評䟡

Speelstandaard

Goededag,

Ik heb 2 november een speelstandaard gekocht bij petsgifts en heb hem vandaag 4 december binnen gekregen. En als je belt voor 12 uur wordt er gewoon opgenomen. En met de mail heb ik ook goed contact gehad. De maar 3 sterren heeft te maken met de lange wachttijd. Het product is prima.

2024幎12月4日

Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren からの回答

Bedankt voor uw review en uw eerlijke beoordeling. We begrijpen dat de wachttijd vervelend kan zijn, en we bieden onze excuses aan dat het artikel even niet leverbaar was bij de leverancier. We zijn blij dat u tevreden bent met het product en dat het contact met ons naar wens was. De 3 sterren waarderen we enorm, en we gaan ons best doen om onze levertijden in de toekomst verder te verbeteren. Nogmaals dank voor uw geduld en feedback!

5぀星のうち1の評䟡

Krabpaal besteld voor grote katten

Krabpaal besteld voor grote katten, nooit bevestiging o ontvangen van de bestelling, afschrift betaling gestuurd en men geeft aan dat email verzonden is geweest. Blijkt dat men emailadres verkeerd heeft vermeld dus kon het nooit aankomen. Aangegeven dat een streepje anders moest met verzoek om bevestiging opnieuw te sturen, wordt niet op gereageerd ook telefonisch niet men zou nu niet bereikbaar zijn. Ga nu juridische stappen nemen via rechtsbijstand en melding maken bij ACM van dit vermoedelijke nepbedrijf.

2024幎12月4日

Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren からの回答

Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het jammer dat u ons als "vermoedelijk nepbedrijf" bestempelt, en we willen graag de feiten rechtzetten.

Bij het plaatsen van een bestelling vult u zelf uw adres- en e-mailgegevens in. Helaas waren deze gegevens in dit geval onjuist ingevoerd, waardoor onze bevestigingsmail u niet kon bereiken. Wij kunnen de door u ingevulde gegevens niet controleren, omdat dit privacygevoelig is en uw verantwoordelijkheid als klant blijft.

De krabpaal had een duidelijke levertijd die nog niet was verstreken op het moment dat u contact met ons opnam. Desondanks hebben wij uw order op uw verzoek geannuleerd en het volledige bedrag teruggestort. Dit betekent dat de kwestie inmiddels is opgelost.

Wij zijn een professioneel bedrijf en voeren onze werkzaamheden transparant uit. Onnodige juridische stappen en meldingen zijn in dit geval dan ook ongegrond. Desondanks waarderen we uw feedback en blijven we ons inzetten om processen en communicatie verder te verbeteren.

5぀星のうち1の評䟡

Echt niet bestellen je hebt het recht

Echt niet bestellen je hebt het recht op annuleren maar zei hebben eigen regels, krijg je mail goed nieuws het komt binnen we versturen het nou ben het beu ze hebben niks op voorraad ze wachten dat je het besteld dan gaan hun bestellen ofzo echt schandalig ook telefonisch contact gehad en als je weer belt is de klantenservice gesloten en annuleren mag je niet terwijl je het recht hebt om te annuleren!!!

2024幎11月29日

Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren からの回答

We betreuren uw negatieve toon en willen graag enkele zaken rechtzetten.

Ten eerste heeft u inderdaad het recht om een bestelling te annuleren, maar dit geldt niet wanneer een zending al is verstuurd. Dit is wettelijk bepaald en volledig transparant in onze voorwaarden terug te vinden.

Wat betreft uw opmerkingen over onze voorraad: wij beschikken over een groot magazijn en doen ons uiterste best om alles direct uit voorraad te leveren. Het kan echter incidenteel voorkomen dat een product tijdelijk is uitverkocht. Wanneer dat gebeurt, informeren wij onze klanten zo snel mogelijk. Uw insinuatie dat wij pas bestellen na ontvangst van uw bestelling is onjuist en misleidend.

Daarnaast heeft onze klantenservice vaste openingstijden, zoals duidelijk vermeld op onze website. Het is niet redelijk om te verwachten dat we buiten die tijden altijd bereikbaar zijn.

Wij nemen feedback serieus, maar beschuldigingen die niet stroken met de werkelijkheid helpen niemand verder. Wij blijven ons inzetten om elke klant zo goed mogelijk te helpen, maar vragen ook begrip voor reële situaties.

krabpaal??? welke krabpaal???

14 december: Update 2:
op 4 december toch nog mijn krabpaal ontvangen.
maar ik ga voortaan toch naar een andere winkel...
----‐----------‐--
2 december: Update 1: stuur ik van 't weekend een mail dat ik mijn betaling ga storneren, krijg ik vandaag toch ineens een Track&Trace code binnen....moet niet gekker worden!
---------
Ik heb op 10 november een krabpaal besteld. Vandaag, 29 november, en nog steeds niets ontvangen.
Meerdere keren zelf een mail gestuurd waarop dan geantwoord wordt dat ze verwachten later die week mijn bestelling te versturen. ik ben het beu.....
zet dan niet op de site dat er binnen 4-5 werkdagen geleverd gaat worden...
en mail eens uit jezelf ipv te wachten tot ik boos word.

2024幎11月10日

Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren からの回答

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is dat de levering van uw krabpaal langer heeft geduurd dan verwacht. Hiervoor bieden wij onze excuses aan.

Wij doen ons uiterste best om bestellingen binnen de aangegeven levertijd van 4-5 werkdagen te versturen. Helaas was dit door onverwachte drukte en leveringsproblemen bij onze leverancier niet mogelijk. We hebben geprobeerd u zo goed mogelijk te informeren, maar begrijpen dat u graag proactiever updates van ons had ontvangen. Dit nemen we mee als verbeterpunt.

Wat betreft uw Track & Trace: zodra een bestelling wordt verstuurd, ontvangt u automatisch een code. Dat betekent niet dat we pas na uw mail actie ondernemen, maar dat de bestelling inmiddels is verwerkt en onderweg is.

Wij blijven werken aan een betere klantbeleving, ook in drukke periodes. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en de ongemakken. We hopen dat u tevreden zult zijn met uw krabpaal zodra deze is geleverd.

Niet bij bestellen

Niet bij bestellen, ik herhaal: niet bij bestellen.

Ik schrijf niet vaak negatieve recensies maar dit is echt een van de slechtste ervaringen die ik heb gehad met een webshop in de afgelopen 10 jaar. Als ze gewoon eerlijk tegen me waren geweest was het nog anders geweest maar ze houden je steeds aan het lijntje.
Lijkt er op dat ze aan drop-shipping doen of je artikelen pas bestellen in China zodra ze je betaling binnen hebben. Denk niet dat ze iets op voorraad hebben maar dat weet ik niet zeker. Spullen worden daarom veel te laat of zelfs niet geleverd en ze verdraaien de waarheid (ik zal het netjes zeggen) als je ze eindelijk telefonisch spreekt. Kreeg, om van mijn gezeur of te zijn, een track and trace code welke daarna nog 5 dagen onbekend was bij de vervoerder. Toen we eindelijk de spullen binnen kregen, bleek er 1 item te missen, zonder dat hier melding van is gemaakt. Ben benieuwd of we dit artikel (of ons geld terug) ooit nog gaan krijgen. Ik vrees het ergste

Ik zeg nogmaals, niet bij bestellen!!

2024幎11月27日

DO NOT USE THIS COMPANY

Oh my goodness, if I could give this company no stars I would. Order placed 4 weeks ago, Chased on 6/11, chased again on 11/11. Reply 13/11 asking if I wanted refund, replied 1 minute later that yes I did. Told 14/11 refund would be sorted THEN a week later on 21/11 told goods dispatched despite having agreed to cancel order. Emailed back 15 minutes later to say don't dispatch, cancel the order as agreed. Nothing back since and still no goods delivered. Wish I'd checked on here first .....what an absolute shower of rubbish this company are .... AVOID

2024幎10月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス