Hele slechte communicatie. 4 weken terug een product ontvangen wat niet aan de verwachtingen voldoet. Meteen contact opgenomen, men blijft maar wijzen naar de leverancier, zegt contact op te nemen, ma... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Pets Gifts is niet eens 1 ster waardig. Ondanks vermelding vandaag besteld, morgen in huis, bijna 4 weken moeten wachten op de bestelling. De bestelde sisalpaal brak bijna direct af toen de kat in de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Komen niet na wat ze beloven ! Leveren binnen enkele dagen,werden weken na 3 weken heb ik bestelling geannuleerd vervolgens weer 2 weken wachten op teruggaveâŠ..140 euries Is mi gewoon dropshipping,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Op 25 januari 2025 een bestelling geplaatst voor 5 berken nestkastblokken. Werden tot op heden niet geleverd. Vele malen herinnerd. In het begin reageerde men nog op mijn e-mails met allerlei bel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sinds december 2025 hebben wij als nieuwe eigenaren met PetsGifts een , frisse start gemaakt. Met veel enthousiasme hebben we ons assortiment volledig vernieuwd en uitgebreid met heel veel nieuwe dierenproducten â zorgvuldig geselecteerd voor iedereen die zijn huisdier nét dat beetje extra wil geven. Wie is PetsGifts? PetsGifts is er voor dierenliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere, leuke en praktische producten voor hun huisdier. Of het nu gaat om een cadeau voor je hond of kat, een mooi accessoire, speelgoed of een handig product voor dagelijks gebruik: bij ons draait alles om kwaliteit, plezier en liefde voor dieren. Onze missie Wij geloven dat huisdieren meer zijn dan alleen dieren â ze zijn onderdeel van het gezin. Daarom kiezen wij onze producten met zorg uit en letten we op: ðŸ Kwaliteit en duurzaamheid ð Originaliteit en cadeaubeleving â€ïž Comfort en veiligheid voor het dier ðº Blije baasjes én blije dieren Een vernieuwd assortiment Dankzij onze frisse nieuwe start hebben we ruimte gemaakt voor: Nieuwe en trendy dierenproducten Originele producten voor elke gelegenheid Praktische items die het leven van huisdier én eigenaar makkelijker maken We blijven continu vernieuwen en luisteren graag naar onze klanten, zodat PetsGifts blijft groeien als dé plek voor bijzondere dierenproducten. Welkom bij PetsGifts â waar elk product met liefde voor dieren wordt gekozen.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Beter maar geen ster!!
Beter maar geen ster!!!
9 oktober een bestelling geplaatsttot nu toe nog geen goederen ontvangen! Meerdere keren geprobeerd telefonisch contact met het bedrijf op te nemen tijdens de nagegeven openingstijden zonder succes, er speelt steeds maar een bandje met dezelfde mededeling: "Klantenservice niet bereikbaar." Ook op een mailverzoek kwam geen reactie. Als ik niets hoor, zal ik verdere stappen ondernemen.
Verbrecher
Verbrecher
Aber auch mein Fehler bei so einem Laden zu bestellen.
NÀchstes mal wieder besser vorher die Bewertungen lesen.
Idioten
Zo te zien aan meerdere reviews gebruiken ze dus vaker hetzelfde excuus. Ofterwijl het probleem verschuiven : 'problemen met scheepsvracht'. Ze willen wel het geld innen maar niet 'kunnen' leveren. Moet je andersom eens doen! Ik heb op 20 september een krabpaal besteld en op de site staat letterlijk : op voorraad is volgende dag in huis/niet op voorraad is 4-5 werkdagen. Ondertussen is het 2 tot 2,5 week verder en ook niks geen update vanuit hun kant hoe en wat. Zelf continue achteraan gaan terwijl je er voor betaald! Ik mag wel korting krijgen voor alle moeite die het kost. Heb het product ook net geannuleerd en ze gezegd dat ze de klere kunnen krijgen. Helemaal klaar met dit soort business en achterlijke excuusjes. Oja nog extra toevoeging : Ze gaan je ook nog mailen en je confronteren met je review. Alsof alles wat je over ze te zeggen hebt onterecht is. Zeggen ze : denk je dat wij het leuk vinden dat onze schappen leeg zijn?! Eeeuh.. dan verkoop je toch ook niet? Als je geen product hebt? Blijkbaar willen ze het geld alvast wel innen en het product komt weken later wel!! In de tussentijd hoor je er niks over. Laat wel zien hoeveel ze geven om hun klanten. Zodra ze het geld hebben nemen ze de benen.

kooi besteld, nooit verzonden
had een kooi besteld die nooit is verzonden of aangekomen. Via email of bellen geven ze geen antwoord. Nu ben ik gewoon 170 euro kwijt. Ik raad ze ZEER af.
veranderd van 1 ster naar 2 sterren want na 2 maanden kreeg ik eindelijk mijn geld terug

Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren ããã®åç
Geen pakket en geen reactie
Ik wacht nu al 6 weken op een bestelling. Ze gaven aan dat het product een vertraagde levering had.
Ik heb meerdere malen gemaild om te vragen of het product er al is, maar geen reactie. De telefoon nemen zij niet op. Ik krijg hier een naar gevoel bij.

Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren ããã®åç
Mijn bestelling wordt gewoon nietâŠ
Mijn bestelling wordt gewoon niet erkeverd. Ik heb een aantal maills gestuurd en krijg dan wel antwoord, maar daarin wordt vermeld, dat een aantal artijelen niet op voorraad is. Ik wacht nu siwieso al twee weken. Ze moeten gee artikelen verkooen, die niet ol voorraad zijn. Ik krijg de indruk, dat ze niets op voorrad hebben en dat ze in China of Hongkong de bestellingen van hun klanten doorsturen. Tja, dan kan je soms lang ol je bestellinen moeten wachten. Maarja, daar heb ik dit bedrijf niet voor nodig, wsnt dan bestel ik zelf wel in dit soort landen en ben i veel voordeluger uit. Nu moet ik nog xien of ik het geld van mijn grote bestelling nog wel gecrediteerd krijg. Mijn advies is om niet bij dit bedrijf een bestelling te doen.

Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren ããã®åç
Een product besteld via de website
Een product besteld via de website. Op 23-9 nog steeds geen reactie niks geleverd. Klanten service niet bereikbaar.

Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren ããã®åç
4 weken geleden een bestelling geplaatst.
4 weken geleden een bestelling geplaats en nog steed niets ontvangen. Ook geen mail dat het misschien langer gaat duren. Ook mails worden niet beantwoord.
Ik raad niemand aan hier nog ooit een bestelling te plaatsten!
Waardeloos bedrijf!

Bestelling geplaatst maar niksâŠ
Bestelling geplaatst maar niks ontvangen. Op de email ook geen reactie gehad. Telefonisch niet bereikbaar.
Eerste mail was niet ontvangen maar bij de 2e mail meteen een nette reactie terug ontvangen. Bestelling laten annuleren omdat ik in de tussentijd al elders een bestelling had plaats. Bedrag wordt netjes terugbetaald.
Alsjeblieft bestel hier niet
Alsjeblieft bestel hier niet.
Ik had een tijd geleden iets besteld. Kwam al heel laat binnen maar ja. Dat is nog niet zo heel erg.
Maar dan krijg je een product binnen wat beschadigd en gevaarlijk is. Schroeven steken uit, scharnieren zitten los en overal scherpe randen en splinters die los laten. Het is namelijk een denk spelletje voor konijnen. Maar ik laat mijn konijn hier niet mee spelen. Dit gaat lekker de prullenbak in.
Me geld ben ik kwijt want de retourkosten zijn bijna even hoog als het aankoopbedrag.
Een bagger klantenservice die zich verschuilt achter zogenaamde regels en er niet voor uit durven komen dat het artikel gevaarlijk is.
PetGifts
Op 16-09-2024 een bestelling geplaatst maar tot op heden niets ontvangen, terwijl het dit weekend geleverd zou worden.
Per mail contact opgenomen maar daar reageren ze traag en geirriteerd op.
Vandaag weer een mail gestuurd maar wederom geen reactie.
Didn't receive order, can't get in touch..
Haven't received my order yet, no confirmation or anything through email.. But the money has been paid.
Can't reach them by email, phone or on their socials.
I should have looked on their instagram, it says enough that you can't leave a comment there.
Definetly a scam..
Heb een tijdje moeten wachten op mijnâŠ
Heb een tijdje moeten wachten op mijn bestelling, maar toch nog heel tevreden van dit bedrijf.
Goed ingepakt, en heel degelijk materiaal.
Mijn dank .
Op 4 september besteld nog steeds geenâŠ
Op 4 september besteld nog steeds geen bericht gehad dat het geleverd zou worden, geen reactie op mails of telefoontjes die worden niet beantwoord
24 augustus iets besteld
24 augustus iets besteld, achteraf bleek het product niet op voorraad te zijn. Na mail contact zou mijn product inmiddels geleverd moeten zijn, helaas heb ik niets ontvangen.
Items not in stock when sold
I ordered a litter tray a month ago and have still not received it. When I enquired, I was told they were awaiting stock (still available to order on website) and it would be sent in a few days. It wasnât. I asked again and was told it would be another week. I said I would wait. It has still not arrived and I have been given no tracking information. Replies to emails are either slow or non existent. The website says orders to UK will take a few days. That is certainly not my experience.
Ik heb positieve ervaringen met dit bedrijf
Ik heb positieve ervaringen met dit bedrijf. Ze waren erg behulpzaam en stonden mij goed te woord. Ook heb ik deskundig advies gekregen. Ik had een papegaaienkooi besteld en heb die geleverd gekregen. Dit duurde wel even maar uiteindelijk was dit de moeite waard. Het product voldoet aan alle wensen
Bij dit waardeloze bedrijf eenâŠ
Bij dit waardeloze bedrijf een ballenwerper voor de hond besteld. Deze zaterdags ontvangen en gelijk getest met de hond. Helaas bleken de ballen vaak hangen en werden deze niet afgeschoten wat natuurlijk wel de bedoeling van dit apparaat is. Op maandag gelijk terug gestuurd. Na 2 weken geen reactie dus maar gemaild. Als reactie terug gekregen dat deze was gebruikt. Dat klopt ook maar hoe kan ik anders kijken of deze werkt. Ze sturen het kapotte apparaat terug waar ik dus niks aan heb. Ze hadden hem ook mogen repareren of een vervangende mogen sturen, maar dit wilden ze niet en geld retourneren doen ze al helemaal niet.
Jammer genoeg had ik te laat de reviews gelezen over deze oplichters.
Snap niet dat dit bedrijf nog bestaat met zoveel slechte reviews.
Mensen pas op om hier wat te bestellen!
vorige week een krappaal xxl bestelt enâŠ
vorige week een krappaal xxl bestelt en vandaag binnen gekomen goeie snelle service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã