Philips Danmark レビュー 634

TrustScore 5段階評価の1.5

1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Vi har købt en Phillips fuldautomatisk espressomaskine januar 2024 til over 4000kr. Den lækker nu efter knap to år vand fra bunden trods vi har fulgt alle anbefalinger om løbende vedligehold. Det er f... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Utrolig arrogant servicemedarbejder, Christian. På venlig spørgsmål omkring ophæng til min Philips monitor svarer han med en meget ubehagelig tone - ufattelig Philips kan og vil bruge ham. Klart no... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Har for en måned siden købt en Philips 2716-10 luftfugter. Bedst i test dkrives der🙄 Fra første minut har ventilatorbladet lydt som et papstykke i et cykelhjul. Har prøvet at stille maskinen på a... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Philips kundeservice skulle have 5 stjerner for deres venlighed og hurtige betjening, men det trækker ned på stjerner med den elendige autoriseret service partner LetMeRepair Denmark ApS, nu går vi... もっと見る

企業情報

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Ringeste kundeservice....0 stjerner

Ringeste kundeservice længe. Efter 1,5 mdr email frem og tilbage om hvad der er galt med en Philips Sonicare giver de mig 24 timer til at uploade kvittering!
Dette når jeg ikke og email havner også i SPAM filter. Nu er sagen ifølge "support" escaleret til cheferne og der sker intet i sagen. Må anmelde til Forbrugerrådet, men ærgeligt at en "sag" hos dem koster det samme som en ny tandbørste. Phillips gør alt for at gøre reklamation så besværligt for kunderne at de til sidst dropper sagerne.......

2022年4月20日
5つ星のうち3の評価

Jeg har det lidt blandet

Jeg har det lidt blandet.
Jeg købte en espressomaskine på philips.dk. Varen kom hurtigt og fungerede fint så længde det varede. Min espressomaskine har nu været til reparation 3 på det halve år jeg har haft den. Reparationen har hver gang været dækket af garantien. Kundeservicen har været god, men sidste gang den skulle til reparation, har kundeservice været over en uge om at svare, og først efter jeg rykker dem, får jeg svar

2022年4月19日
5つ星のうち1の評価

Fra imponeret til virkelig skuffet!!!

Min kaffemaskine har været i stykker siden januar, og deres forsøg på at reparere den er i den grad mislykket. Den var utæt og blev repareret på garantien forholdsvis hurtigt.
Da maskinen kom retur var vandtanken imidlertid smadret. De sender en ny, men kun selve beholderen. Dvs. at jeg selv skulle skifte div. greb og bund, men uden vejledning.
Det var et mas at finde den korrekte bit, men det var intet i forhold til, hvor umuligt det var at skifte bund m.m., med det resultat at noget knækkede for mig. De bad om at få hele maskinen retur, sendte et stort skrummel af en plasttransportkasse, som jeg straks fragtede til nærmeste Postnord modtagerservice. MEN .. labelen med stregkoden var ubrugelig, og de har derefter syltet sagen. Her en måned efter er der stadig intet sket!
De fralægger sig ethvert ansvar overfor mig ved at sige, at sagen nu ligger hos serviceafdelingen. Der har den som sagt ligget en måned og de er holdt op med at svare på mine, efterhånden, utallige henvendelser. Så jeg er nu indehaver af en Philips espressomaskine i en plastreturkasse uden gyldig label. Jeg er virkelig skuffet!

2022年4月18日
5つ星のうち4の評価

Altså denne er kun om ren kundeservice…

Altså denne er kun om ren kundeservice og ingen snak om mit phillips tv er noget værre lo,men ringede og fik for en gang skyld fat i en lidt ældre dame som var behjælpelig og flink og ga sig tid til at høre hva problemet var og lynhurtig service af problemet så mange tak her fra og ville ønske der var flere som hende.😉😉

2022年4月8日

Refusion tager evigheder

Havde en sutteflaske i glas som splintrede da vi satte den på bordpladen. Reklamerede og blev bedt om at sende glasstumperne til dem og efterfølgende blev aftalt refusion så jeg kunne købe en ny... Nu er der gået 3 måneder og INTET er hændt selvom jeg har kontaktet dem gentagne gange og jævnligt får en mail fra deres kundeservice om 'du er ikke glemt'...
Køber ikke Philips produkter igen.

2022年3月20日

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, philips vender ikke tilbage, nu har jeg ikke haft min espressomaskine i 5 md. De lover at vende tilbage med en ny maskine, me
Den har været til reparation 4 gange
Meget dårlig kundeservice

2022年3月19日
5つ星のうち1の評価

Har købt en 65” OLED Ambilight…

Har købt en 65” OLED Ambilight fladskærm fra Phillips til 20.000.

I må love mig aldrig nogensinde at begå sammen fejl. Det er det værste fjernsyn jeg i mit liv nogensinde har haft.
Det er fuld af fejl. Beklædningen på højtaleren har løsnet sig efter 4 måneder og deres tekniske support siger det er almindelig slidtage.
Billederamen på tv skifter hele tiden størrelse hvilket er utrolig belastende for øjnene men det er åbenbart også normalt fordi det er bedst for billedet ifølge Phillips. Ydermere fik jeg a vide af kundeservice at hvis jeg ville blive ved med at have et godt billede bør jeg skifte kanal/program hver 20. Minut. Dette har jeg aldrig nogensinde hørt om og da slet ikke på et tv til 20 kilo og hvem i alverden gider at skifte hver 20. Minut hvis man ser en fil af 2 timers varighed?.
Når kundeservice ikke gider tale med dig mere får du blot en auto e-mail hvor der står: dear Sir youre e-mail will not be readed.

Skal aldrig nogensinde have et Phillips produkt igen det er helt sikkert.

2022年3月17日

Værste kundeservice nogensinde.

Den ene stjerne er kun fordi man ikke kan give nul.
Denne oplevelse er lige til Kontanten, men at dømme ud fra alle de dårlige anmeldelser er Philips åbenbart ligeglade med dårlig omtale.
Har igennem snart 4 måneder haft en sag kørende vedr. en reklamation på en espressomaskine.
Vi blev endelig enige med kundeservice om at vi skulle have pengene retur for varen (som har krævet mange lange mail korrespondancer) og som kompensation for den dårlige service kunne vi bestille en ny maskine med rabat…. Så langt så godt.
Vi har for nu 14 dage siden (onsdag den 2. Marts) bestilt en ny espressomaskine, og dagen efter blev pengene trukket på vores kreditkort…. Men der kom ingen bekræftigelse på at varen var sendt. Lært af erfaring fra den tidligere sag vedr. reklamationen af maskinen, og den manglende og Extreme dårlige service, henvender jeg mig allerede fredag for at gøre opmærksom på problemet, og får at vide at maskine bliver sendt om mandagen den. 7. Marts…. Nu over 1 1/2 uge efter de lovede maskinen blev sendt, adskillige telefon samtaler og mail korrespondancer er der stadig ikke nogen maskine på vej (som i mellemtiden er blevet udsolgt)… og pengene de er fortsat trukket på vores konto, hvilket er i strid med loven om internet handel….
Hele historien om selve reklamations sagen er et kapitel og en dårlig anmeldelse for sig selv, men den må vente for den er endnu mere grotesk….
Kan under ingen omstændigheder anbefale at handle på Philips.dk ej heller købe nogle af deres produkter, for skulle der være noget galt, så er kundeservice ikke noget de besidder…. Hold jer langt væk…

2022年3月16日

Føler mig snydt

Aldrig nogensinde har jeg været ude for noget lign når det gælder et TV .
Købte et Phillips TV49PUS7272 D. 11/12-17.
D. 11/6-19 gik billedet. Det kom til rep og det virkede igen. Garantien udløb D .11/6-21.
Men for at det ikke skal være løgn røg billedet igen idag D 12/3-22.
Kunne jo ligeså godt have smidt mine penge i skraldespanden . Og det var ikke et billigt TV . Føler mig så snydt.
Det eneste TV vi har i huset og har ikke råd til et nyt TV . Så ungerne og jeg må undvære.
Hvis det er sådan noget bras Phillips sælger , er man bedre tjent med at købe et andet mærke !!
Er sgu knust!!

2022年3月12日

Expresso 5000 series

Vi har købt en expresso maskine 5000 series. Den har haft fejl i starten og nu kan den ikke mere.Den er lige blevet to år gammel. Jeg vil anbefale en de longhi expresso maskine i stedet.

2022年3月2日

Philips TV med Hardwarefejl - Bare ærgerligt

26 måneder gammelt TV skal smides ud.
Købte et Philips TV 55PUS9104/12 26/11-2019
Her godt to år senere er der så meget sne på skærmen at det er ubrugeligt. Har kontaktet support flere gange, indsendt videoklip af problemet. De er vendt tilbage og har skrevet at der er tale om en hardware-fejl. Tv-ét skal til rep og jeg sendes videre til deres serviceværksted. Fint nok... eller... værkstedet har nye paneler til min model, men de er alle reserveret til evt. fremtidige reklamationer der er inden for garantien. Altså kan man ikke få repareret sit tv når det er gået i stykker. Det eneste de kan tilbyde er at jeg kan få lov at købe et brugt fjernsyn til godt 2/3-dele af ny-prisen... Hvilken jeg selvfølgelig ikke er interesseret i.

Jeg troede at man fik et godt produkt når man nu valgt Philips og købte en af deres topmodeller.

Men kan her på trustpilot læse mig til at det ikke er tilfældet... Rigtig ærgerlig oplevelse

Stakkels jeres supportere der skal hører på kundernes klager, og INGEN muligheder har

KØB OG SMID VÆK = F.U.C.K. PLANETEN

Farvel for altid Philips - Jeg blev i det mindste klogere.

Sagsnummer: 02838633

2022年2月18日
5つ星のうち1の評価

Købte for et år siden en phillips tv 44…

Købte for et år siden en phillips tv 44 tommer, prisen så ud til at være meget fornuftigt, men allerede da jeg kom hjem og ville sætte min nintendo switch til tv'et kom der grønne og røde streger over alt på tv'et og jeg kunne ikke bruge min switch, jeg kontakter derefter deres support. De får mig til at købe et USB-drev som jeg skal installere nogle filer på og stikke i tv'et, som jeg havde forventet virkede denne løsning ikke og jeg har derfor spildt yderligere 250 kr på et usb-drev fordi det skulle være et specielt et som passede til tv'et. Jeg kontaker derefter deres support igen som fortæller mig at de ikke kan sende en mand ud og se på tv'et fordi det kun er 44 tommer. De vil derefter have mig til at sende tv'et tilbage til dem og slev betale for fragten og det skal være i original kasse. Jeg fortæller dem at jeg ikke har original kassen og for derefter at vide at det så er mit eget problem og de ikke kan hjælpe mig ydeligere. Nu har jeg så spildt penge på diverse ting og tv'et for at få det til at du med min nintendo switch som aldrig lykkedes. Udover det kan jeg 90% af gange jeg tænder tv'et ikke få forbindelse til wifi og det kræver somregel 20-30 min før det gider at du. Jeg er selv meget teknisk på det punkt og kan se at det er tv'et det er noget galt med og ikke min router. Alt i alt får de 1 stjerne og ville have givet 0 hvis man kunne for dårligt support, dårlig kvalitet og ringe dømmekraft!

2022年2月12日

Phillips OLED TV, NEJ TAK

Phillips OLED TV, NEJ TAK

I Elgiganten blev vi anbefalet et Philips OLED TV til 13.000,-

Efter ca. 1,5 år fik vi en fejl på vores TV, det som Philips kalder “burn in picture”.
Der kom simpelthen en stribe, hen over tv-skærmen. Denne fejl kunne ikke repareres, så vi fik et nyt TV i stedet.

MEN …. den samme fejl kom også på det nye OLED TV efter ca. 2 år.

Her meddelte Philips os om, at fejlen på det nye TV ikke ville blive dækket af garantien. “Vi havde jo fået et nyt TV, så det
det var jo bare ærgerligt.”

Nu skal vi ud og købe et nyt TV, gerne et mærke, der holder længere end 2 år, så det bliver IKKE ET PHILIPS OLED TV.

2022年2月4日

Brug-og-smid-væk , miljøsvineri

Skrev til Philips, da min støvsuger mangler EN GUMMIRING- o-ring.
Ellers fungerer den fint og er max fem år gammel.
Den reservedel er “ udgået” så jeg kan få procenter på at købe en helt ny støvsuger i stedet for! Mage til utidssvarende miljøsvineri skal man da lede længe efter.

2022年1月26日

Fejldesignede fjernsyn?!?

Philips konstruerer konsum UHD-skærme med dårlig lyd (det er nu nok reelt normen i dag! ;-) og ingen reel mulighed for at sætte en ekstern højttalere til... Der er nemlig ikke nogen variabel lyd-udgang, der følger fjernbetjeningen. (Der er både analog og optisk digital udgange - men en løsning kræver flere fjernbetjeninger! Så det er reelt kun en løsning for teknikfreaks!) Dvs. selv Philips egne soundbars er decideret bruger-uvenlige i forbindelse med deres fjernsyn...
Support er flinke til at komme med "interessante" forslag som at prøve et digitalt kabel (som fjernsynet ikke regulerer volumen på) og at slukke for TV'ets højttalere (hvilket naturligvis bare betyder ingen lyd fra dem og notifikationer om samme ved brug af fjernbetjeningen; ikke variable udgange (hverken digitalt eller analogt)). Som udgangspunkt nægter Phllips at udlevere nogen form for brugbar dokumentation, så folk med elektronikevner (som undertegnede) kunne få lidt hjælp til at "fiske" en variabel lydudgang inde i apparatet (ikke at det skulle være nødvendigt - men i mangel på bedre havde det været rart med lidt hjælp til at udbedre deres designfejl). Det er pænt irriterende, når det pågældende fjensyn nu tilsyneladende er fejldesignet. Så mit bedste råd: Lad væ'r med at købe Philips-fjernsyn! De er i hvert fald hermed på min "undgå"-liste...

Philips har fået chancen for at kommentere på ovenstående. De har reageret med larmende tavshed!
Undertegnede har lidt på fornemmelsen, at de har givet helt op og bare køber færdig-/fejldesignede modeller fra lavest-bydende kineser. Men det er naturligvis ren spekulation! ;-P

Update: Har forsøgt at løse problemet med en ekstern eARC HDMI-enhed til lyden. Der er fin lyd igennem - men det er så tilgængæld gået voldsomt udover sync'en; der ikke umiddelbart kan justeres til mere end én kilde. Så alle andre vil være ude af sync... :-(

2022年1月16日

Trustpilot エクスペリエンス