Vi har købt en Phillips fuldautomatisk espressomaskine januar 2024 til over 4000kr. Den lækker nu efter knap to år vand fra bunden trods vi har fulgt alle anbefalinger om løbende vedligehold. Det er f... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Utrolig arrogant servicemedarbejder, Christian. På venlig spørgsmål omkring ophæng til min Philips monitor svarer han med en meget ubehagelig tone - ufattelig Philips kan og vil bruge ham. Klart no... もっと見る
Har for en måned siden købt en Philips 2716-10 luftfugter. Bedst i test dkrives der🙄 Fra første minut har ventilatorbladet lydt som et papstykke i et cykelhjul. Har prøvet at stille maskinen på a... もっと見る
Philips kundeservice skulle have 5 stjerner for deres venlighed og hurtige betjening, men det trækker ned på stjerner med den elendige autoriseret service partner LetMeRepair Denmark ApS, nu går vi... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dårlig kundeservice
Købte på jeres hjemmeside og tastede koden til rabat som siden accepterede.
Lang historie kort - rabatten blev ikke fratrukket. Kontaktede kundeservice som lovede at rette op på fejlen og returnere de 15%, men.... får bagefter at vide at de ikke kan og vil hjælpe.
Derimod anbefaler de mig at nægte at modtage pakken og købe igen.
Hvad er mine odds for at de returnerer beløbet hvis jeg nægter at modtage pakken? Baseret på min nuværende kontakt med kundeservice = 0 (og hvor længe vil der gå før de returnerer beløbet? Nej tak!).
Den ene hånd ved ikke hvad den anden laver. Sjældent har jeg oplevet SÅ dårlig kundeservice - baseret på fejl fra deres hjemmeside, og moralen synes at være, at de hellere vil belaste miljøet end rette en fejl manuelt.
Har en Simpel garanti sag kørende
Har en Simpel garanti sag kørende , bortforklaringer og udflugter , brud på købelovens bestemmelser.
Simplehent den værste kundeservice jeg…
Simplehent den værste kundeservice jeg nogensinde har oblevet, der ingen knap til deres live chat så jeg prøvede at ringe, jeg sad på min telefon in over 11 min uden at får at vide om jeg var i en kø eller noget, bare at mit opkald ville blive taget af den næste ledige medarbejder, ikke nok med det så siger de det hver 5 sekundt så du bliver bare ved med at høre den samme irreterende besked.
nå men da igen tog mit opkald tænkte jeg at jeg kunne sende dem en email, da jeg klikkede på knappen tog den mig til en webside der ikke engang fungerede.
forfærdeligt kundeservice
Racism!! Worst customer service!!!
They don’t even deserve that 1 star…
My tv broke down after 1.5 years, i had to fight Philips for 2 months to get it fixed because they kept saying there’s no problem. Finally they agreed to change the tv with a new one… The day the tv had to be delivered their technician came without the tv…. They are arrogant, never reading the emails, snapping at you for no reason and trying to make it out like you are just another crazy customer that has a problem with their perfect products. Oh and if you are a foreigner woman with a funny accent they consider you stupid and they treat you with the most disgusting racism possible
So yeah please stop buying Philips products!!!!!!!!!
Fedt at man kan købe reservedel til…
Fedt at man kan købe reservedel til sine produkter!
Philips OLED 4K TV
Har igennem 6 måneder været i kontakt med Philips support for at løse en fejl på mit nye TV. Det har været en fuldstændig ligegyldig mailkorrespondance og jeg er ikke kommet et skridt videre med løsningen af problemet.
Jeg kommer på baggrund af denne oplevelse aldrig til at købe et philips produkt igen og kan kun anbefale andre at holde sig langt væk fra dette mærke.
Vi er trætte af vores Philips støvsuger…
Vi er trætte af vores Philips støvsuger da den ikke kan holde, skruerne falder ud og gør ledningerne går i stykker. Støvsugeren er købt i Power til 6000,- med en ekstra forsikring så vi har den i 4 år, det svare til vi købte en ny støvsuger til 1500,- om året?
Det er godt nok for dårligt at en så dyr Philips støvsuger ikke holder bedre, da når den er 4 år er den til at smide ud.
philips speedpro max 8000 series not recommend.
Bought our philips speedpro max XC8045/01 and from the beginning it had so many issues.
First of all this vacuum cleaner is very high maintenance. Even when we clean the filter and the maintain after every use the suction power even in turbo mode has gotten worse and worse.
We have cleaned the brush in the vacuum head after every use. Like it is so much work and still the functionality of it is poor.
Furthermore - the lid kept coming off until it fell once and of course broke. I have had so many vacuum cleaner less expensive but so much more resilient. My family and friends bought the dyson handheld and are all so happy with their purchase. We definetly regret buying ours.
Furthemore now every time we turn the engine on - it makes a horrible smell as if its going to burn out or explode. Like how is this even possible when you have only had it for such short period of time.
WOULD never recommend anyone to buy this vacuum cleaner it is such a waste of money.
Helt sort skærm -under 4 år gammelt
Helt sort skærm -under 4 år gammelt! -Skal betale 200 kr for at få at vide hvad reperationen vil koste
Gode produkter, men supporten hænger
Gode produkter.. Men jeres “tekniske support” er til at lukke op……
Jeg har fået en god service ved Philips…
Jeg har fået en god service ved Philips i går, skidet virkede ikke 55 tommer fra 2019 og hun snakkede med en fra England og kunne så fortælle at hvis jeg havde tiden så sætte tv tilbage til fabriksindstillinger og starte forfra. Og det virker bare alle streaming tjenester virker bare, tv2 play, HBOmax, Viaplay, Amazon Prime, C More og alle de andre.
Jeg har fået en fantastisk god service…
Jeg har fået en fantastisk god service fra en kvindelig medarbejder hos Philips kundeservice. Det er desværre sjældent, at man oplever det i dag. Jeg vil anbefale Philips til alle, jeg kender. Mvh. Steen
Hold jer væk
Tillader ikke negative anmeldelser ifm deres Saphi OS.
Hold jer langt væk, deres smart tv platform understøtter kun af en brøkdel af tjenesterne. Det er et døende OS.
Amatøragtig ombytning!
Jeg fik en Philips OneBlade i fødsesdagsgave af mine forældre i januar 2021. Lidt over et år efter går den i stykker, og kører ikke, men klikker blot når man tænder den.
Jeg kunne læse på Philips hjemmeside, at jeg kunne sende den ind og få en ny i stedet.
D. 7. april 2022 opretter jeg en servicesag og får tilsendt en returlabel.
D. 21. april 2022 får jeg en mail om, at mit produkt bliver ombyttet, og det nye produkt er afsendt. Levering forventes indenfor 3-4 dage.
D. 3. maj 2022 har jeg ikke hørt mere og ringer derefter til kundeservice, som fortæller, at mit produkt er leveret i en UPS-pakkeshop. Jeg har ikke modtaget noget trackingnummer, og spørger derfor efter det, så jeg kan hente pakken. Det bliver tilsendt pr. mail samme dag.
Da jeg tjekker linket, og vil hente kan jeg se, at pakken er blevet sendt retur til Philips, da den ikke er blevet hentet indenfor fristen for afhentning.
D. 12. maj 2022 ringer jeg igen til Philips for at forklare situationen, og får af vide, at sagen skal ind forbi hovedkontoret for at jeg kan få tilsendt et nyt produkt igen, og at jeg vil høre fra dem.
D. 31. maj 2022 har jeg stadig ikke hørt fra Philips, og ringer derfor til dem igen, for at rykke for et nyt produkt, hvor jeg får oprettet en ny sag på det, og får bekræftet pr. mail, at et nyt produkt sendes afsted til mig. Levering er 3-9 arbejdsdage, og hører jeg ikke mere, skal jeg kontakte dem efter 7 dage.
D. 7. juni 2022 skriver jeg en mail tilbage, da jeg igen ikke har modtaget trackingnummer.
D. 9. juni 2022 får jeg en mail om, at min nye enhed er afsendt, og leveres indenfor 3-4 dage. Jeg modtager stadig ikke et trackingnummer.
Nu er det d. 14. juni, og jeg har stadig hverken svar fra Philips, trackingnummer eller et produkt. Processen har varet mere end 2 måneder.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt!
Simpelthen for dårligt at man ikk kan…
Simpelthen for dårligt at man ikk kan ringe og få hjælp til sit tv, da der hele tiden wr problemer med Philips severen. Det er da det været tv jeg nogensinde har haft
Philps fjernsyn
Lige en kort fortælling hvorfor man IKKE køber Philips produkter. Vi får i November 2019 et 55" fjernsyn i fælles fødselsdag / julegave af vores børn. Den 5. juni 2022 ingen problem, den 6. juni blev TV tændt, ingen billede, kun lyd. Kontakter telefonisk Philips Customer service den 7. juni, og snakker med Alexander, som umiddelbart lød forstående, havde også fortalt, at fjersyn nu var 2½ år gammel, men kunne se på nettet, at flere personer havde samme problem og mærkeligt nok var fjernsyn 2½ år gammel. Nu kommer en Zanna Person fra Philips Custumer Support med følgende mail besked.
Hej Brian,
Da TV'et er 2,5 år gammelt er det ikke længere nogen garanti.
For en hjemmereparation ville prisen være 2000dkk (ex moms) + prisen for de reservedele der skal til.
Hvis det er selve skærmen der fejler må vi ikke lave den då der er mangel på skærmer i øjeblikket, disse er reserveret til garantisager.
Kind regards,
Zanna Persson
Customer Support.
KØBER ANETTE OG BRIAN'S BØRN PHILIPS PRODUKTER IGEN. NEJ TAK. PHILIPS SKAM JER...
Køb venligst IKKE et Ambilight TV
Køb venligst IKKE et Ambilight TV - hvor fed ideen ellers er.
Deres styresystem understøtter kun Netlix og .. Rakuten ?
TV2 har stoppet deres support og virker ikke mere.
DR crasher konstant.
Ingen HBO, Amazon eller nyere tjenster.
Køb en dum skærm + et apple tv det virker 600% bedre.
Ingen hjælp at hente
Ingen hjælp at hente. Jeg har købt et TV som nu laver underlige ting. Jeg har henvendt mig til forhandleren, som kontaktede Philips, som ville kontakte mig. Intet skete så jeg rykkede forhandler. Personen fra Philips havde så prøvet at kontakte mig på forhandlerens telefonnummer og mail. Fik så fat i ham der havde lavet dette stunt, men han han var meget rolig over hans fejl. Han skulle så have kopi af kvittering og kopi af lydklip hvad problemet var med TV. Disse ting havde forhandler sendt til ham. Jeg sagde at så måtte han kunne finde dem, men det kunne han ikke for de fik mange henvendelser fra forhandlerens firmanavn, hvilket jo så ikke lyder lovende at der er så mange fejl, men jeg kunne så sende det til ham igen. Det var så fra en mail, som giver besked tilbage at mailen ikke bliver læst og der oprettes ingen sag. Jeg ringede så op igen og gjorde opmærksom på at jeg var temmelig utilfreds med hans behandling, og ville tale med en der tog ansvar, hvilket han blev sur over og så ikke vidste om han ville oprette en reklamationssag, hvilket han så gjorde alligevel. Blev sendt videre til deres reperationspartner, som så ville kontakte mig, hvilket heller ikke skete. Jeg ringede så til ham den første ige, som fortalte mig at at partneren have kontaktet mig pr. telefon og pr. mail, hvilket ikke var korrekt. Han havde endda tidspunktet jeg var blevet kontaktet på. Jeg fik så et nummer til reparationsfolkene, som bekræftede at de ikke var orienteret om at jeg skulle have hjælp, og derfor ikke havde kontaktet mig. De satte så noget i gang, hvor de skulle få reservedele fra Polen i tirsdags, og ville så kontakte mig, hvilket så heller ikke er sket.
Så mit budskab er, at ligesom mange andre skriver, skal man holde sig fra Philips produkter, for der er ingen personer til at tage sig eventuelle komplikationer, med de solgte varer.
Efterfølgende har jeg fået ombyttet til et nyt fjernsyn, men det blev det ikke bedre af. Det kan ikke snakke sammen med andre ting som er tilsluttet. Og som andre skriver herinde er kundeservice ikke eksisterende. Det er bare mails med en masse tekst som ikke har noget at gøre med den model der er bedt om hjælp til. Jeg har skrevet med dem to måneder nu og de svarer ikke på de konkrete spørgsmål, som drejer sig om de indstillinger tv skal stå i for at få det til at virke. Når man så skriver det til dem, truer de med at lukke sagen, hvis man ikke gør alle de ligegyldige ting man bliver bedt om.
Jeg er ikke kommet videre endnu og nu er sagen så lukket. Jeg har til gengæld en masse mails, angående at lave en vurdering af sagen når den er afsluttet, men den kan så ikke åbnes, og man kan ikke gøre dem opmærksom på det da ingen mailadresser virker mere.
Synd at et ellers godt navn skal ødelægges af nogle uduelige personer der ikke magter at gøre deres arbejde og der ikke er en ledelse der er til at få fat i og gøre dem opmærksom på dette.
Nu her den 15-03-2023 er der stadig ikke lavet noget tv hos mig. "kundeservice"/børnehaven, bliver bare ved med at sende mails, med forslag, som de kalder er nemme at ordne. Jeg har fortalt at jeg ikke selv skal ind og rette i opsætningen af selve tvèt.
De har hele tiden fortalt at det var nemt at rette fejlen
De har så sendt en reparatør ud, som de lovede ikke kørte herfra før de virkede, men så gjorde det alligevel.
Så har skriverierne fortsat, reelt uden indhold fra dem. De læser ikke mails og svarer derfor ikke på dem, men sender bare en ny ligegyldig besked.
Det er som i en børnehave hvor der somme tider kan være nogle børn , som er lidt svære at arbejde med. Disse børn er nu samlet i Philips " kundeservice " og nægter at svare på spørgsmål, hvis jeg ikke gensender dem. Jeg mener de bare kan læse dem i de mails de har modtaget fra mig.
Jeg har så bedt om aktindsigt i mails og telefonbeskeder, men der skal man så sende oplysninger om al ting til dem for at få det ,hvis man så for det. Det er jo nok de samme uduelige folk der sidder med det også.
Det hævder de jo at de gør, hvis man klager over dem, at de så selv behandler klagen, og det virker dumt.
Når Philips så ikke har nogen importør af TV i Danmark er jo svært at komme til at snakke med nogle voksne, når børnehaven ikke magter det.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。