Jeg afleverede 8 engangskameraer og 2 filmruller hos PhotoCare i à gade â billeder fra vores bryllup og bryllupsrejse. Jeg bad om at fÃ¥ billederne fra kameraerne bÃ¥de som print og digitalt, m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gik ind for at fÃ¥ et hurtig print i Viborg. Et sÃ¥ kaldt ekspress foto. Elendige farve pÃ¥ billedet, er i start af februar absolut ingen tÞrt grÊs men alligevel er mit grÊs gulligt pÃ¥ billed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Photocare AÃ¥lborg PhotoCare Ã¥gade Rigtig god oplevelse. Jeg fik taget nye billeder gratis, fordi det fÞrste billede var lidt for mÞrkt. Kai var meget venlig, imÞdekommende og professionel, og der... ãã£ãšèŠã
Bestilte en ny printer og Þnskede levering til dÞren fordi jeg er gangbesvÊret og ikke kan lÞfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken pÃ¥ nÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Digital billeder i bedste kvalitet. Hent inspiration til portrÊt-fotografering, pasfoto, fotobÞger, fotogaver og print i storformat.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Photocare Esbjerg V: fantastisk!
Photocare Esbjerg V:
Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg i dag var nede, og hente mine to fremkaldte portrÊtfotos. En god kvalitet, og det står lige så knivskarpt, som på min telefon - forstÞrrelsen til 10 x 15 forringede på ingen måde oplÞsningen.
Derudover en rigtig behagelig og god service. Jeg kÞbte to egetrÊs rammer, efter jeg var blevet grundigt vejledt af den venlige mand omkring, hvilken ramme der passede bedst til billederne.
Han satte endda billederne i rammerne, og pudsede glassene for mig - uden at det kostede noget.
Der var ingen tvivl om, at han vidste meget, om sit fag,
Jeg siger på gensyn.
Photocare HjÞrring
Photocare HjÞrring
Jeg benyttede mig at Photocare HjÞrrings tilbud i august måned: print 100 billede i strÞrrelse 10x15 for 150kr.
Jeg fik uploadet 300 billeder via. photocares hjemmeside og blev gjort opmÊrksom pÃ¥ advaredes ikonet pÃ¥ nogle af billederne. Jeg skriver derfor en sms pÃ¥ Messenger til Photocare HjÞrring hvori jeg spÞrger om hvor stor en betydning oplÞsningen kan have. Hertil svarer Photocare HjÞrring mig at â det plejer ikke at have den store betydning. Det kan dog varierer lidtâ. Jeg tÊnker fint - sÃ¥ printer jeg mine 300 billeder idet det ikke har den store betydning.
Jeg printer billeder som er taget med spejlreflekskamera og iPhone hvor alle billederne er i fin kvalitet.
Jeg skal hente billederne, og kommer hjem og ser at over halvdelen af de 300 billeder er utydelig og dårlig kvalitet.
Jeg tager ind i butikken i HjÞrring for at fortÊlle, at billederne er ringe kvalitet. Jeg får forklaret at det er risikoen ved at få fremkaldt billeder og får en forklaring hvad der kan vÊre årsagen til den dårlige kvalitet. Jeg fortÊller, at alle billederne er god kvalitet på computeren og at billederne er taget med spejlrefleks kamera og Iphone og billederne er alt fra 16 år gamle og 3 uger gamle.
Jeg fortÊller, at jeg på ingen måde havde valgt at printe 300 billeder hvis jeg vidste at kvaliteten var så ringe og at over halvdelen af billederne er ubrugelige.
Jeg får at vide igen at det er risikoen.
Jeg går fra butikken med en rigtig dårlig oplevelse og er egentlig en kunde som ikke får den varet jeg har bestilt, og ikke bliver mÞdt med den forventede service.
PhotoCare Grenaa
Fantastisk flot, professionelt og lynhurtigt foto/billedarbejde!
Og servicen helt i top.
Photocare HillerÞd besÞgt i sidste uge
Photocare HillerÞd besÞgt i sidste uge, for kÞb af kamera. Helt ligesom sidst, behagelig og kompetent betjening af Finn. Selv "efterservice" ved tvivlsspÞrgsmål og andet, får man en hjÊlpende hånd.
Og som sidst en fair pris på min "pakkelÞsning", og valg af udstyr.
PhotoCare TrÞjbjerg centret
Vi er kommet i PhotoCare, som nu ligger i TrÞjborg Centret i Aarhus igennem mange år, startede med at kÞbe fotografiapparater hos dem imens det var i City Vest, altid bliver vi mÞdt med et smil, de er så gode til at hjÊlpe, sidst var det med et billede, som vi havde fået taget af hele familien
Tusind tak for Jer
Karin VÊlds
Photocare HillerÞd
Photocare HillerÞd
Havde en hasteopgave, som jeg sendte via nettet kl. 9.00. De åbner kl. 10.00, men jeg tog chancen og ringede kl. 9.50 og Finn tog telefonen med det samme og sagde, at det var klar.
Han var sÞd og venlig. Super god service.
Photocare.dk PHOTOKAOSâŠ
Bestilte 2 Pinstik bekrÊftet 9/3. I flg. hjemmeside 2-3 dages Levering. Den 15/3 stadig INTET hÞrt/set⊠Rykkede pr mail 15/3 hvor mine varer blev af.. D.d.torsdag 16/3 fik jeg en mail, at pakken er sendt⊠ja. SÃ¥ kommer den mandag eller tirsdag i nÊste uge. Mangler de Medarbejdere ⊠eller MoralâŠ.
Super god service og kvalitet!
Jeg bestilte et collage billede og allerede under en time fik jeg en besked om at det var fÊrdig. Virkelig god kvalitet af billede, super god service og bare en rigtig god oplevelse. Jeg skal helt bestemt bestille mere derfra! ð
Photocare i trÞjborg centret er detâŠ
Photocare i trÞjborg centret er det eneste sted mit barn og jeg skal have taget billeder. Elsker at komme der, de er Sà behagelige mennesker og man fÞler sig tryg lige med det samme. Mega god service og god kvalitet af billeder. Kan kun anbefale dem.
Uuddannet personale.
Var forbi afd. i Silkeborg. Blev betjent af unge mennesker med ringe kundskaber i omgang med foto materiel. Min plakat til svimlende 328,- var foldet sammen med motivet udad og der var ingen beskyttelse omkring. Da jeg kommer hjem ser jeg at der er mÊrker i plakaten i begge ender. Sansynligvis opstået under foldning.
Skulle have vÊret brugt som gave i aften...
Photocare Vejen
Photocare Vejen. Rar og hurtig service. Var ude efter 5 min med den varer jeg ville have.
Photocare i kolding midtby.
Photocare i kolding midtby.
Virkelig dÃ¥rlig service nÃ¥r man komme retur med en fejl, so ligger pÃ¥ deres side.ð
Vi havde bestilt x antal billeder i 2 forskellige stÞrrelser som er nÞjagtig samme billede/file.
Men de 2 stÞrrelser har overhovedet ikke den samme sort/hvid. Den ene er tis gule og den anden er sort/hvid.
Det er tydeligt at se, men vi fik at vide det var os der havde uploaded 2 forskellige filer.
Virkelig ikke okay at de ikke kan se det er deres fejl, eventuelt tjek op på det.
Photocare Fredericia kan ikke anbefales til skolefotos
Med 4 bÞrn, har vi fået taget en del billeder og gruppe/skolefotos gennem årene.
Har af flere gange modtaget bÞrne/skole-fotos, fra photocare i Fredericia.
Hvad de gÞr under selve fotograferingen, ved jeg ikke, men har aldrig oplevet at der generelt er så dårlig kvalitet i billederne.
Jeg kan forstå at bÞrn ikke altid sidder stille eller er medgÞrlige. Men når det er muligt at få gode billeder fra andre fotografer, undres man.
Den ene af mine sÞnner, ved jeg ik hvad lignede, men det var som om de var gÃ¥et efter de vÊrste og mest akavede billede. Jeg ved godt at de ikke gÃ¥r efter de dÃ¥rligste, men tÞr ikke se de dÃ¥rlige billeder, ud fra âde godeâ billeder, vi kunne vÊlge imellem. Det var sÃ¥ tragikomisk, at man ikke vidste om man skulle grÊde af grin eller blive Êrgelig hvordan de fÃ¥r fremstillet ens barn.
Det er dejligt at modtage flere valgmuligheder digitalt, men når man kigger billederne igennem og konstaterer at der bare er ringe fotos at vÊlge imellem, bliver man så Êrgelig.
Vi fravalgte omfotografering, da vi ikke ville spilde tiden, da de dårlige billeder, har vÊret stabilt gentagne gennem årene, når det er photocare som har fået tjansen. Derfor valgte vi i stedet at få taget billeder andet sted, hvor vi altid får gode billeder, af ungerne.
Med nutidens digitale muligheder, burde det vÊre muligt at klikke lÞs og få bare et godt billede. Derudover kunne det godt vÊre at de skulle tjekke op på udstyret, om der er overeksponering, fejl i farvebalance eller andet. Billederne har ikke båret prÊg af, at det skulle vÊre en professionel fotograf, der har håndteret opgaven.
Mine bÞrn er vant til at blive fotograferet og har vÊret det fra spÊd, så det burde ikke vÊre så umulig en opgave.
PhotoCare TrÞjborg - Elendig oplevelse !
Denne anmeldelse går kun på PhotoCare i TrÞjborgcenteret i Aarhus.
Mage til arrogant service skal man lede lÊnge efter. Ikke et rart sted at komme og få fotograferet sine bÞrn.
Jeg vil til en hver tid fraråde alle at få taget billeder derinde.
Photocare Fredericia
Photocare Fredericia
Altid god service, venlige smil og god behandling. Mine bÞrn elsker at fÃ¥ taget billeder ved dem. Og sÃ¥ er Olaf-bamsen et kÊmpe hit, hos store og smÃ¥ ð
Photocare Randers
Photocare Randers
Jeg havde bestilt 2 billeder til print. Hentede dem og tjekkede dem da jeg kom hjem. De var desvÊrre ikke skÃ¥ret pÊnt og noget af billedet var skÃ¥ret af. Tog igen kontakt og kl 14 samme dag kunne jeg hente nogle nye. God og hurtigt service og kundevenlige. Mange tak ð
For dårligt
Jeg havde ringet til photocare i Horsens, for at få en pris på 20 stk engangskamera fra vores bryllup. Det var en fin pris ca 196 kr, hvor jeg så dagen efter afleveret dem. Jeg hentede dem dagen efter, hvor jeg så skulle betale lidt over 2700 kr. Det er for mig vildt meget dårlig service. Kunne ikke siger nej tak, når det ligefrem var fra vores bryllup. De gav mig 10 procent, da det var mange billeder. Lidt over 500 stk. Men for mig har oplevelsen gjort, at jeg ikke vil sÊtte mine ben der mere.
GrÊnselÞs service og forståelse!
GrÊnselÞs service og forståelse!
Jeg skulle have lavet en fÞdselsdags gave med meget kort frist. Jeg var forhindret i at levere og Susanne tilbÞd at levere pakken. Dog var der ingen hjemme sÃ¥ det var ikke en mulighed. Gaven blev hentet i butikken og modtageren var vild med resultatet!! Tusinde tak Photocare Aalborg Ã
gade!!
UbehÞvlet betjening og dårlig kvalitet
Jeg var forbi med min sÞn for at få taget billeder til kÞrekort, billederne taget meget hurtigt uden instruktion eller lign.
KÞreskolen oplyser om at håret er i vejen, og lyset på billedet ikke er som det skal vÊre, derfor tager de et nyt så ansÞgningen kan sendes ind.
Ved henvendelse til butikken, så nÊgter butikken at refundere belÞbet til trods for at de ikke har leveret et billede der lever op til de krav der sÊttes for billedet.
Ekspedienten er bedrevidende, og ikke sÊrlig imÞdekommende, og afviser blankt en dialog.
Jeg kan derfor ikke med god samvittighed anbefale butikken til andre.
Glimrende og hurtig service
Var i trÞjborg centeret og fik taget pasfoto, glimrende betjening. Ind og ud pÃ¥ 5 min, ligesom jeg hÃ¥bede pÃ¥. Highfive til hende den sÞde dame som betjente migð
Mvh Kristian Pearson
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹