Jeg afleverede 8 engangskameraer og 2 filmruller hos PhotoCare i à gade â billeder fra vores bryllup og bryllupsrejse. Jeg bad om at fÃ¥ billederne fra kameraerne bÃ¥de som print og digitalt, m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gik ind for at fÃ¥ et hurtig print i Viborg. Et sÃ¥ kaldt ekspress foto. Elendige farve pÃ¥ billedet, er i start af februar absolut ingen tÞrt grÊs men alligevel er mit grÊs gulligt pÃ¥ billed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Photocare AÃ¥lborg PhotoCare Ã¥gade Rigtig god oplevelse. Jeg fik taget nye billeder gratis, fordi det fÞrste billede var lidt for mÞrkt. Kai var meget venlig, imÞdekommende og professionel, og der... ãã£ãšèŠã
Bestilte en ny printer og Þnskede levering til dÞren fordi jeg er gangbesvÊret og ikke kan lÞfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken pÃ¥ nÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Digital billeder i bedste kvalitet. Hent inspiration til portrÊt-fotografering, pasfoto, fotobÞger, fotogaver og print i storformat.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god og hurtig betjening.
Super god og hurtig betjening.
Ikke engang 1 dÞgn og jeg havde mit nye kamera med posten.
KÊft hvor dårligt
Min 2 sÞnner på 12 og 15 måtte ikke have hue og kasket på under et klasse billed Uden grund Og virklig dårlig service
------------------PhotoCare HjÞring
Udsolgt og dårlig service
Bestilte to rammer i standardmÃ¥l og to print af foto til levering i butik. Fin dagen efter en mail om at rammerne ikke kunne leveres. Jeg spurgte hvilke de sÃ¥ kunne levere, da der var til en gave, jeg skulle give en uge efter. Der var rigtigt mange i den stÞrrelse pÃ¥ deres website. Fik det svar, at jeg bare mÃ¥tte kigge i deres butik, hvor jeg skulle hente de to fotos. Ãh... hold da op, har sjÊldent mÞdt dÃ¥rligere kundeservice.
Stort udvalg og gode priser
Bestilte en varer via hjemmeside og varâŠ
Bestilte en varer via hjemmeside og var klar til afhentning i den valgte forretning på to dage. Venlig og hurtig betjening i forretningen.
Perfekt - både pris og levering
Super oplevelse
Super oplevelse, alt fungerer perfekt fra bestilling til modtagelse!
Ãv for en fuser
Ãv for en fuser! Er pÃ¥ ferie pÃ¥ Bornholm og fik problemer med cameraet, vi googlede fotobutik og sÃ¥ at der er photocarebutik i NexÞ - det viser sig sÃ¥ at vÊre en cafe hvor man kan fÃ¥ taget et pasfoto eller mÃ¥ske et portrÊtfoto. Det er absolut ikke det jeg forventer mig af en photocarebutikððð
Kvalitet og levere altid til tiden.
Super god service i butikken i HolbÊk
Super god service i butikken i HolbÊk, altid hjÊlpende og forstående. Der mangler kun at når man får sendt til butik at man så får en mail om at pakken er ankommet til butikken.
Hurtig betjening
Hurtig betjening. Alt var som det skulle vÊre
Hurtig levering og fornuftig pris!
Super oplevelse.
Rigtig god service hele vejen og skarp pris på mit kamera.
God og hurtig service
Hurtig levering og super nemt
Hurtig levering og super nemt! ðð
PhotoCare i SÊdding Centret yder topservice
Servicen i PhotoCare i SÊdding Centret er fremragende, når man tager i betragning af, at små ekspeditioner foretages, mens andre venter på at få pasbilleder. Langt de fleste kunder forstår, at travlhed kan give anderledes ekspeditionstider. Hvis du har behov for den individuelle vejledning, som personalet tilbyder, så må du komme på tidspunkter, hvor kundepresset er lavere. Det er nu en gang bedre med levende personer bag disken end ren nethandel.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã