Jeg afleverede 8 engangskameraer og 2 filmruller hos PhotoCare i à gade â billeder fra vores bryllup og bryllupsrejse. Jeg bad om at fÃ¥ billederne fra kameraerne bÃ¥de som print og digitalt, m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gik ind for at fÃ¥ et hurtig print i Viborg. Et sÃ¥ kaldt ekspress foto. Elendige farve pÃ¥ billedet, er i start af februar absolut ingen tÞrt grÊs men alligevel er mit grÊs gulligt pÃ¥ billed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Photocare AÃ¥lborg PhotoCare Ã¥gade Rigtig god oplevelse. Jeg fik taget nye billeder gratis, fordi det fÞrste billede var lidt for mÞrkt. Kai var meget venlig, imÞdekommende og professionel, og der... ãã£ãšèŠã
Bestilte en ny printer og Þnskede levering til dÞren fordi jeg er gangbesvÊret og ikke kan lÞfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken pÃ¥ nÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Digital billeder i bedste kvalitet. Hent inspiration til portrÊt-fotografering, pasfoto, fotobÞger, fotogaver og print i storformat.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dårlig service og ubehÞvlet medarbejder
Dårlig service og ubehÞvlet medarbejder
Jeg har bestilt billeder hos Photocare over to omgange. Billederne fejler i sig selv ikke noget, men den service man får i deres butik på Rolighedsvej er over stregen! Manden der har butikken er flabet og ubehagelig at omgåes med. Da der var et billede, der blev fremkaldt i dårlig kvalitet bad jeg om en erstatning. Dette kunne ikke lade sig gÞre, derimod kunne jeg få lov til at betale for et nyt + betale et nyt startgebyr. Et billede som normalt koster 3kr at fremkalde koster åbenbart nu 23 kr, selvom det er Photocare, der har lavet en fejl.
BÞr om ingen omstÊndigheder benyttes!!
Super hurtig levering og fineâŠ
Super hurtig levering og fine produkter. Kan kun anbefale kÞb hos PhotoCareð
Alt fungerede som det skulle
Alt fungerede som det skulle og der var nem og hurtig afhentning af den bestilte vare

PhotoCare Danmark ããã®åç
Timeservice: Uforskammet service og ingen billeder.
Jeg havde bestilt timeservice billeder - og selvom jeg kom ind I Photocare Kolding 2 timer senere var billederne ikke printet. Printeren var i stykker - men de havde ikke givet nogen former for besked.
Virkelig dårlig og uforskammet service i butikken.
TrÊls at kÞrer 35 min. for at hente billeder samme dag og så måtte kÞrer hjem uden alligevel.
Super hurtig levering
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Levering fÞr lovet. Perfekt vare. Kan varmt anbefales.

Har leveret dagen efter jeg har bestilt <3
Har bestilt kameraet kl10 torsdag og fik den dagen efter :)

UdmÊrket dog med mangler
Der var nem bestilling og hurtig levering, men har ikke modtaget den "Photocare Smartpack" som er inkluderet. Jeg har skrevet til Photocare, men har ikke hÞrt noget endnu. Derfor de tre stjerner.

PhotoCare Danmark ããã®åç
Hurtig levering og god kvalitet afâŠ
Hurtig levering og god kvalitet af billeder

Fin handel og levering
Fin handel og levering. Eneste der mangler er et tracking nummer når ens ordre er afsendt.

Gode priser
Absolut konkurrencedygtige priser og rimelig hurtig levering. Men informationen - både om produktet og om levering - kan godt blive bedre.

Lidt lÊngere leveringstid sikkertâŠ
Lidt lÊngere leveringstid sikkert grundet helligdage med ellers alt OK og forsvarligt indpakket samt Corona - hensyn ved aflevering

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã