企業が回答しました
Pia er den oplagte fotograf at vælge hvis du ønsker billeder der er naturligt smukke med masser af sjæl. Da de store øjeblikke i livet sjældent kan gøres om, er det vigtigt at få dem foreviget på be... もっと見る
企業が回答しました
De varmeste anbefalinger herfra! Vi brugte Pia som vores bryllupsfotograf i maj 2018. Fra første kontakt over mail og helt til slut hvor vi fik vores billeder har Pia været fantastisk sød og nem... もっと見る
企業が回答しました
Pia får vores varmeste anbefalinger!! Vi brugte hende til vores bryllup i juni 2022 og vi var blæst bagover over det resultat vi fik. Pia var hele vejen igennem sød, imødekommende og tålmodig. Hun... もっと見る
企業が回答しました
Pia Ry - Fynsk Fotograf 📷 Skaber naturlige og nærværende minder, i studio eller i naturen i Middelfart💫 Jeg påtager mig alt fra gravidfotografering, nyfødtfotografering, babyfotografering, børnefotografering, forlovelsesfotografering, familiefotografering, bryllupsfotografering, konfirmationsfotografering, brandingfotografering, erhvervsfotografering samt madfotografering 📷 Se mere på min hjemmeside piary.dk hvor du også kan booke din næste fotografering. Jeg glæder mig til at skabe værdi og magi💫
Siøvænget 56, 5500, Middelfart, デンマーク
Vi fik taget de mest fantastiske fotos på vores søns konfirmationsdag 🫶🏻 Pia skabte en skøn, tryg og afslappende atmosfære for os. Hun er simpelthen så dygtig! Den største udfordring var at udvælge fotos efterfølgende 😅 Kæmpe anbefaling herfra…

Pia Ry Photography からの回答
Pia Ry er virkelig en dygtig fotograf. Vi var så heldige at have hende hele dagen til vores bryllup og det fortryder man bestemt ikke.
Hun er virkelig dygtig og er opmærksom på detaljen. Perfektionistisk på den gode måde. Vi fik helt vildt mange gode billeder og jeg kunne ikke forestille mig en fotograf der er mere opmærksom eller bedre til at forevige dagen.
Vælg Pia, hvis du er så heldig at hun er ledig.

Pia Ry Photography からの回答
Virkelig en god oplevelse.
Fra første kontakt, hvor vi skulle finde en fotograf i en by vi ikke boede i, til dagen hvor billederne skulle tages.
Pia er utrolig kompetent og har mange gode idéer til opstillinger, vikler, så det bliver lige som man ønsker. Vi endte med det positive problem at have alt for mange gode billeder at vælge imellem.
Kæmpe anbefaling herfra.

Pia Ry Photography からの回答
Pia har været fotograf på flere af min bøger, og hver gang er jeg blevet begejstret, når jeg modtager de færdige billeder. Pia har været på flere udflugter, og taget genstandsbilleder på flere lokalisationer. Udover hårdt og effektivt fotografering er Pia hyggelig og fornøjelig selskab. Kan varmt anbefales til dine kommende bogprojekter

Anmeldelse af Pia Ry Photography
Vores familie har brugt Pia Ry Photography til alt fra babybilleder og bryllupsbilleder til virksomheds billeder – og hver gang har det været en fantastisk oplevelse. Pia er utrolig rar, sød og tillidsfuld, hvilket gør hele processen afslappet og behagelig.
Hun har en enestående evne til at fange stemninger og de særlige øjeblikke, der virkelig betyder noget. Billederne rører os hver gang og gør os stolte, og det er altid svært at vælge mellem dem, fordi de alle er så smukke.
Hvis du leder efter en dygtig fotograf, der ikke bare tager billeder, men fanger følelser og historier, så kan vi kun give Pia vores varmeste anbefaling!

100 % tilfreds.
Hurtig tilbagemelding. Imødekommende. Meget professionel. Grundig og ordentlig. Ikke sidste gang at vi får taget billed r hos Pia.

Pia Ry Photography からの回答
Pia er helt igennem fantastisk - hun tager de flotteste billeder!
Hun formår at skabe så meget ro og tryghed..
Pia er med på alle mine børns ideer hvilket er så fedt og de stråler i at blive set og hørt og rummet …
Kæmpe anbefaling her fra ❤️

Fantastisk oplevelse!
Vi var så heldige, at være prøvekaniner til Pias nye lys, og ikke alene lyset gjorde et godt stykke arbejde, det skal jeg da lige love for Pia også gjorde. Studiet er småt, men hyggeligt og personliggjort, som man nu kan med et studie. Pia er en hjertevarm kvinde der bare fanger de allerbedste smil på en helt naturlig måde. Den måde hun “legede” med vores søn og samtidig fik vores 3-mdrs datter til at smile, har givet os billeder for livet. Der er fanget øjeblikke der er ubeskrivelige for os som forældre. Det er kun de dygtigste fotografer der formår at få det frem. De varmeste anbefalinger til Pia og et kæmpe tak her fra!

Pia Ry Photography からの回答
Pia er en fantastisk fotograf, der kombinerer nærvær og professionalisme med enestående dygtighed. Hjertevarm, smilende og fantastisk god til børn. Fangede hvert øjeblik med en subtil skønhed, som gør minderne tidløse og uforglemmelige. Jeg ville anbefale hende til enhver tid – en sand mester i at fange både store og små øjeblikke!

Pia Ry Photography からの回答
I starten af august havde vi planlagt en dag med familiefotografering i anledning af farmors 70 års fødselsdag og oldemors 96 års fødselsdag- den fotograf vi havde booket blev syg, og en dag forinden fik vi fat i Pia, som bare sagde “jeg kommer”🫶
Og tror det var held i uheld - for hold da op en FANTASTISK oplevelse. Pia kom med varme, hjerte, kærlighed og fik alle til at føle sig helt tilpas og det blev sådan en skøn og fin fotografering.
Min søn sagde - “ej mor, hvor kender du hende fra, for hun var sød”, hertil sagde jeg; “ja det var hun og men jeg kender hende kun fra i dag, det er nemlig også første gang jeg møder hende”. Men føler det siger ALT🫶
Og jeg har aldrig set så smukke billeder før - det var så livsglade og magiske. Jeg elsker de billeder og nyder hvordan de nu pynter og skaber glæde i alle vores hjem på tværs af 4 generationer.
TAK - bare TAK🫶

Pia Ry Photography からの回答
Vi har brugt Pia som fotograf 2 gange. Først til billeder af vores børn og for nyligt til konfirmation. Hun er rigtig dygtig, vildt sød og rigtig god til at skabe an afslappet stemning, så det bliver en god oplevelse også for dem, som ikke er vilde med at skulle smile på kommando ;)
Har også mange gode ideer til lokationer og er meget åben, hvis man selv har ideer. Pia får de varmeste anbefalinger herfra :)

Pia Ry Photography からの回答
Pia er super dygtig og vi kan kun give vores klare anbefalinger om at vælge hende til at forevige familien i den ene eller anden anledning. Vi har brugt hende til to konfirmationer og til familie fotografering. Pia tager super fine billeder og hopper og springer for at få det bedste billeder.

Pia Ry Photography からの回答
Vi fik taget billeder af vores små piger til julegave til bedsterne. Samtidig fik vi også taget familiebilleder. Så fine billeder, og bedsterne blev glade og rørte, da de åbnede julegaven. Pia er dygtig og ikke mindst super sød! Stor anbefaling herfra.

Pia Ry Photography からの回答
Vi fik taget graviditetsfotos - både billeder alene med mave og sammen med min mand. Det var en god oplevelse, fordi Pia fik os til at føle os tilpasse. Vi er meget glade for resultatet og har fået nogle skønne billeder af vores lille pige inden hun kom til verden.

Pia Ry Photography からの回答
Helt fantastisk oplevelse at være til fotografering med Pia! Du er så vanvittig dygtig Pia! Det hele var så naturligt og både os, og vores datter nød at rende rundt og lege sammen, mens du kunne forevige de mest magiske øjeblikke.
Kan ikke anbefale Pia nok! Hun bliver vores faste fotograf her i familien!

Pia Ry Photography からの回答
Vi er en større flok med 6 små børn som fik taget billeder af Pia ude i det fri.
Pia var super god til at få det bedste frem i børnene, og hun tog sig god tid til opgaven.

Pia Ry Photography からの回答
Vi fik taget billeder af os selv sammen med vores søn på ca. 1,5 år.
Pia var super god, både til at tage nogle fantastiske billeder, og til at gøre det til en god oplevelse for vores søn.
Vi vil til enhver tid få taget billeder igen af Pia.
Mvh Søren

Pia Ry Photography からの回答
Var til en rigtig hyggelig gravidfotografering. Pia er så god til at få en til at føle sig afslappet og godt tilpas og smile, og billederne blev så gode! Det nye boheme studie er også bare super!

Pia Ry Photography からの回答
Pia var hele vejen igennem sød, imødekommende og tålmodig. Hun var frisk på vores spontane ideer og formåede at fange de skønneste øjeblikke, som vi nu for altid kan kigge tilbage på.
Hvis man ønsker en fotograf som fanger det naturlige smil, glimtet i øjnene, det smukke lys og de der stemninger, som man ikke rigtig kan sætte ord på - så tøv ikke med at vælge Pia.🫶🏼

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。