Vi fik taget de mest fantastiske fotos på vores søns konfirmationsdag 🫶🏻 Pia skabte en skøn, tryg og afslappende atmosfære for os. Hun er simpelthen så dygtig! Den største udfordring var at udvælge... もっと見る
企業が回答しました
Pia er den oplagte fotograf at vælge hvis du ønsker billeder der er naturligt smukke med masser af sjæl. Da de store øjeblikke i livet sjældent kan gøres om, er det vigtigt at få dem foreviget på be... もっと見る
企業が回答しました
De varmeste anbefalinger herfra! Vi brugte Pia som vores bryllupsfotograf i maj 2018. Fra første kontakt over mail og helt til slut hvor vi fik vores billeder har Pia været fantastisk sød og nem... もっと見る
企業が回答しました
Pia får vores varmeste anbefalinger!! Vi brugte hende til vores bryllup i juni 2022 og vi var blæst bagover over det resultat vi fik. Pia var hele vejen igennem sød, imødekommende og tålmodig. Hun... もっと見る
企業が回答しました
Pia Ry - Fynsk Fotograf 📷 Skaber naturlige og nærværende minder, i studio eller i naturen i Middelfart💫 Jeg påtager mig alt fra gravidfotografering, nyfødtfotografering, babyfotografering, børnefotografering, forlovelsesfotografering, familiefotografering, bryllupsfotografering, konfirmationsfotografering, brandingfotografering, erhvervsfotografering samt madfotografering 📷 Se mere på min hjemmeside piary.dk hvor du også kan booke din næste fotografering. Jeg glæder mig til at skabe værdi og magi💫
Siøvænget 56, 5500, Middelfart, デンマーク
Igen en KÆMPE fornøjelse og få tager billeder hos Pia ❤️ Der er en ro og en varme om det er i studio eller i det fri
Pia formår og fange de rigtige billeder så det gør der svært og vælge billeder i sidste ende
Anbefaler altid Pia til andre og vil til enhver tid vælge Pia igen ❤️❤️

Pia Ry Photography からの回答
Altid en fornøjelse at komme hos Pia. Hun er så dygtig og god til at fange naturlige øjeblikke :)

Pia Ry Photography からの回答
Pia er super dygtig til at vælge lokation og re rette sports. Hun er god til børn, og vi følte os godt guidet igennem fotosessionen. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse

Pia Ry Photography からの回答
Virkelig dygtig og sympatisk fotograf, hvor man føler sig tryg. Pia mødte vores børn med stor anerkendelse og tålmodighed, og det gav os en rigtig god oplevelse! Det et bestemt ikke sidste gang, at vi får Pia til at tage gode billeder for vores familie.

Super god oplevelse.
Pia er super sød og tager rigtig mange billeder. Det var meget svært at vælge da der var mange gode. De bedste anbefalinger herfra.

Pia Ry Photography からの回答
Pia er en dygtig fotograf. Hun er god til at lytte til, hvilke ønsker du har. Mine billeder blev rigtig gode og det var svært at vælge. Pia får mine varmeste anbefalinger.

Pia Ry Photography からの回答
Vi har igen fået taget billeder hos Pia-og er endnu engang super tilfredse. Vi har både fået taget familiebilleder af hele den store familie tidligere,og denne gang fik vi endnu engang taget billeder af børnene. Fra det øjeblik vi trådte ind i studiet,fik Pia børnene til at slappe af og føle sig tilpasse. De hyggede sig virkelig under fotograferingen,og de bød også selv ind med ideer,som Pia lyttede til og fik det bedste ud af. Det resulterede i nogle super fine,afslappede og naturlige billeder,som vi er helt vilde med. Og det er familien også-de var nemlig så heldige at få billeder i julegave. For år tilbage tog Pia billeder af mine bedsteforældre-desværre mistede vi bedstefar for nogle år siden,men Pia nåede at få taget det skønneste billede af mine bedsteforældre, som udstråler al den varme og kærlighed,der altid har været imellem dem. Det er bestemt ikke sidste gang, at Pia skal forevige vores guld:)

Pia Ry Photography からの回答
Vi havde en virkelig god oplevelse hos Pia i dag. Hun er dygtig, god til børnene og meget indlevende. :)

Pia Ry Photography からの回答
Jeg har her til aften modtaget de fineste billeder af mine to piger! Pia var helt igennem rar og professionel, den gode stemning i studiet har uden tvivl medvirket til nogle fantastiske billeder. Det er ikke sidste gang vi har fået taget billeder hos Pia :-)

Pia Ry Photography からの回答
Vi har efterhånden brugt Pia en del gange, til alt lige fra Newborn billeder, familie billeder, og professionelt portræt foto. Hun er tålmodig, og formår altid at skabe en tryg og hyggelig stemning, som gør at man slapper af. Og hendes billeder skuffer aldrig!!

Pia Ry Photography からの回答
Rigtig god og nærværende oplevelse med en times fotografering,

Pia Ry Photography からの回答
Jeg har brugt Pia til photoshoot, børnebilleder, CV billede og bryllupsbilleder. Jeg har ikke en finger at sætte på hendes arbejde og hun har den største tålmodighed nord for Alperne.

Pia Ry Photography からの回答
Kreative ideer til nogle fantastiske billeder :-)

Pia Ry Photography からの回答
De varmeste anbefalinger herfra!
Vi brugte Pia som vores bryllupsfotograf i maj 2018. Fra første kontakt over mail og helt til slut hvor vi fik vores billeder har Pia været fantastisk sød og nem at lave aftaler med. Hun er sprudlende og glad når hun er ude og fotografere, hvilket smitter af og gør at man slapper af og hygger sig med at få taget billeder. Flere af vores bryllupsgæster har desuden givet positiv feedback på oplevelsen med Pia.
Vi sidder nu tilbage med en masse flotte billeder og gode minder.

Pia Ry Photography からの回答
Pia er en utrolig sød person, hun fik det bedste frem i mig og hun var god til at få mig til at slappe af, hun har desuden et fint lille og hyggeligt studie. Jeg fik taget nogle rigtig gode billeder.

Pia Ry Photography からの回答
Pia Ry er en super dygtig fotograf, der helt klart er en anbefaling værd!
Jeg fik mit første barn fotograferet hver måned det første år, et forløb der var så positivt og tilfredsstillende, at jeg netop er påbegyndt månedsfotografering med mit andet barn.
Pia er en yderst kompetent fotograf der formår at blande varme og professionalisme. Hendes evne til at fange både små og store børns interesse, for herved at skabe billeder der viser deres personlighed, er helt unik!
Pia fortjener den varmeste anbefaling!

Pia Ry Photography からの回答
Da de store øjeblikke i livet sjældent kan gøres om, er det vigtigt at få dem foreviget på bedste vis - vil derfor anbefale Pia på det varmeste, da hun er yderst professionel og lever sig ind i øjeblikket sammen med de mennesker hun arbejder med!
Hvad enten det er børnefotografi, portræt eller bryllupper mm. er hun erfaren, talentfuld og lydhør i forhold til ønsker og behov!

Pia Ry Photography からの回答
Jeg har ved 2 lejligheder benyttet mig af Pia som fotograf, første gang skulle jeg bruge et billede jeg kunne bruge ved jobansøgninger og anden gang til at tage billeder jeg kunne bruge til min hjemmeside som viser mit arbejde som hypnoseterapeut. Begge gange formåede hun at få mig til at slappe af og tage nogle naturlige billeder af mig, hvor jeg er afslappet. Og det kræver en del da jeg normalt hader at få taget billeder og aldrig synes om resultatet. Hun har også gode ideer til hvad der er vigtigt at få frem i de billeder der skal vise mit arbejde. Jeg vil helt sikkert bruge Pia igen en anden gang.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。