レビュアーのコメントを見てみましょう
Professionelt og godt arbejde
Nu har vi brugt rigtig mange uger på at se på billeder, og de bliver bare bedre og bedre for hver gang vi ser på dem. Familie og venner har også set billederne, og alle udtaler at optagelserne er ramt “spot on”
Tak for godt samarbejde Tina,
og krammet da du forlod os.
Den varmeste anbefaling fra os!!!
Vi havde den store fornøjelse at få taget billeder af vores hus, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse! Ikke nok med at billederne blev helt fantastiske – så formår Tina aka “Ninjaen” virkelig at fange den gode stemning, og er så utrolig behagelig at være sammen med. Sød, imødekommende og med en dejlig humor.
Vi kan varmt anbefale Ninjaen til alle, der ønsker smukke billeder og en god oplevelse undervejs.
Fotoninjaen slog til
Dyb professionel, fantastisk flotte billeder og en skide sød og sjov personlighed, som bare efterlod et smil på læben og en vished om at opgaven/billederne ville blive fantastiske. Og det blev de❤️🩹🌹🍸
God iindstilling til sin opgave …
Hun var god til at forklare for os hvad som var vigtigt nå hun skulle fotografere min mors hus inden de komme til salg
Tina er den bedste fotograf du kan ønske dig
Tina har taget billeder af vores hus da det skulle sælges gennem Kystens boliger ..og hun er den sødeste og sjoveste fotograf som ikke mindst er super prof og ekstrem dygtig ..
Hun får det bedste frem igennem billederne og ja køberne kom på 1 åbent hus. Takke være hendes billeder og huset bliv solgt på kun 10 dag ..
Kan kun give Ninjaen vores varmeste…
Kan kun give Ninjaen vores varmeste anbefalinger. Hun er dybt prof og får de flotteste resultater. Vi var meget imponerede, da vi så vores hus gennem hendes kamera. Samtidig har hun den fedeste humor, så hele seancen blev en fantastisk oplevelse. Vi grinede flere timer efter hun var gået. Alle bør booke hende ifm hussalg, da hun får de flotteste detaljer og resultater, tror ikke nogle kan komme op på siden af hende. TAK
Tina er en sand Ninja
Tina har taget billeder af vores hus både inde og ude i forbindelse med salg af vores hus, og det er de mest fantastiske billeder. Det kan ikke gøres bedre, og vi er utroligt glade for resultatet.Tina har virkelig blik for detaljen, og har fanget de dejlige spot, der er på vores matrikel. Wauw vi fik selv lyst til at købe huset, da vi så billederne.Vi kan kun give Tina vores bedste anbefaling, og det var en både sjov og seriøs oplevelse, at have Tina på besøg.
Professionel fotograf der har styr på tingene
Grundig, nem at arbejde sammen med og enormt professionel. Kan klart anbefales! Og så skader det ikke at hun er sjov og vild med alle dyr på gården.
Bedre fotograf findes ikke
Bedre fotograf findes ikke, tillige en meget sød og charmerede pige. De billeder som du har taget af mit hus er helt i top, du forstår at få det bedste frem.
Vild flotte billeder
Eftersom Tina tog de flotteste billeder af vores hus ønsker vi Tina til på sagen ved vores næste salg igen. Tina går meget op i detaljer og tager sig god tid til opgaven som også tydeligt kan ses ud fra de fantastiske billeder hun får lavet. Varm anbefaling herfra.
Virkelig flotte billeder!
Virkelig flotte billeder!
Super god service og rigtig godt selvskab😄
Kan kun anbefale Tina Ninjaen til at…
Kan kun anbefale Tina Ninjaen til at tage Billeder , i forbindelse med vores Hus salg kom Tina frisk og Detaljeorienterede og tog nogle fantastiske Billeder. Kan varmt anbefale hende.
Mvh
Tina og Tommy
Abelsvej 31
4100 Ringsted.
Professional, sjov og ved 100% hvad hun laver
Super godt samarbejd med "Ninjaen". Ved helt sikkert hvad hun laver og har det sjovt samtidligt. Hurtigt men gennemtænkt og meget gode billeder.
Billeder i verdens klasse
Ninjaen er meget dygtig og dedikeret i sit arbejde.
I forbindelse med et hussalg gjorde Tina et fantastisk stykke arbejde.
En stor anbefaling herfra
Tak for billederne - De er verdens klasse
Vi er yderst tilfredse
Vi er yderst tilfredse, super flotte billeder udarbejdet i godt selvskab 👍 kh Ingerlise og Jørgen Krygermeier
Aldrig har jeg/vi mødt så passioneret…
Aldrig har jeg/vi mødt så passioneret og perfektionistisk fotograf.
Ninjaen er super dygtig og man kan virkelig mærke at dette ikke bare er et job men en passion.
1000 tak for de flotte billeder af vores hus.
En god fotografer med hendes mange…
En god fotografer med hendes mange kreativt billede.
Nemt og flow samarbejder med fotografer.
Særdeles og yderst servicemindet…
Særdeles og yderst servicemindet fotograf skal man lede længe efter. Skulle havde solgt mit hus hurtig , og skulle bruge nogle fantastiske billeder af det , og trods det var påske søndag dukkede denne fantastiske fotograf op og fik de mest lækre billeder i kassen, virkelig en varm anbefaling her fra
Tak for dig🙏🙏
Kh ulrik
Vi havde en super god oplevelse med…
Vi havde en super god oplevelse med Ninjaen. Fleksibel og meget professionel med øje for detaljen og meget flotte billeder. De bedste anbefalinger herfra.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, da Tina tog billeder i forbindelse med hussalg. Behagelig og engageret - omhyggelig og grundig, med sans for detaljen!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。