Jag tycker det mesta Àr bra förutom att jag tycker kvaliteten pÃ¥ tygen har blivit sÀmre med Ã¥ren. En annan liten sak. det meddelandet som dyker upp om att registrera sig för att fÃ¥ 10% bör vara tydli... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snygga klÀder. Men ussel kundpolicy. BestÀllde klÀder som dom levererade till fel ombud. Det enda dom erbjöd var att vÀnta till paketet gick retur och dÀrefter skicka pÃ¥ nytt. Meddelade dom att jag... ãã£ãšèŠã
BÀsta bÀsta leveransen igen. Fortfarande sÃ¥ fascinerad över att det inte tar mer Àn tre dagar frÃ¥n orderlÀggning till ankomst Spanien. KlÀderna satt perfekt som vanligt och nu har jag Àntligen en klÀn... ãã£ãšèŠã
Bra kundservice, som alltid. Vi har gjort flera bestÀllningar för vissa produkter, och de Àr alltid en hit. Produkterna ser alltid bra ut. Jag har gett den hÀr butiksinformationen till mÃ¥nga mÀnniskor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fantastiska klÀder, skor, smycken och inredning finns i vår personliga och mysiga butik på Ekerö och i vår webshop!
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ãr vÀldigt nöjd med klÀderna jagâŠ
Ãr vÀldigt nöjd med klÀderna jag bestÀllt och jag har handlat en del gÃ¥nger.
DÀremot vÀrdelösa på att svara på mail!!!!!
Ussel kundeservice
Snygga klÀder. Men ussel kundpolicy.
BestÀllde klÀder som dom levererade till fel ombud. Det enda dom erbjöd var att vÀnta till paketet gick retur och dÀrefter skicka på nytt. Meddelade dom att jag inte kunde vÀnta då jag skulle på semester och klÀderna var avsedda för detta. Bad dom ta bort fakturan från Klarna och nollstÀlla bestÀllningen.
Nu har jag inga klÀder MEN en faktura från Klarna som står kvar. Trots otaliga emails hör dom inte av sig.
Usselt företag. Handla inte dÀr
FörsÀmring av kvalité
Var en favorit butik. Tråkigt att sortimentet har Àndrats senaste året. Dålig kvalité.

Besviken o konfunderad
Blev vÀldigt besvikna på företaget nÀr jag idag fick ett mail om att de inte vill skicka några flera bestÀllningar till mig pga att jag har returnerat ett antal gånger. NÀr en vara inte passar eller uppnår till mina förvÀntningar så har jag ju rÀtt att sÀnda tillbaka för så står det i leveransvillkoren ang.returer. Om företaget har dessa villkor så ska det också stå i villkoren att man inte får retunera flera gånger. De skriver att det blir för kostsamt för dem med fraktkostnader och provision hos Klarna. Avslutningsvis hÀlsar de mig vÀlkommen till butiken på Ekerö så kan de hjÀlpa mig dÀr . Det Àr bara det att jag bor i Ystad och har ca 70 mil att köra så det kan ju inte bli aktuellt.

Plain Vanilla ããã®åç
Kunde inte leverera full order tog ÀndÃ¥âŠ
Kunde inte leverera full order tog Àndå full frakt.
Bra butik!
Bra sortiment! Snabb leverans dÀr paketet var fint inslaget i papper. Kommer definitivt handla dÀr igen.

Registrerar inte retur
Registrerar inte retur, blir jagad av Klarna. Ãven Klarna varnar för problem nÀr man handlar pÃ¥ Plain Vanilla. BestÀmde mig för att ÀndÃ¥ lÀgga en bestÀllning trots tidigare problem med sen retur registrering vilket jag Ã¥ngrar idag. Oseriöst helt enkelt, synd eftersom det finns mycket fina klÀder .

Plain Vanilla ããã®åç
Snabbt o lÀtt att bestÀlla och fÃ¥âŠ
Snabbt o lÀtt att bestÀlla och få leverans
Snabb leverans alltid rÀtt vara
VÀnligt bemötande från kundtjÀnst
VÀnligt bemötande från kundtjÀnst. Var missnöjd med köpet av ett par skor som inte höll måttet för hur skor ska vara. Bra och snabb service då jag fick ett par nya skor och kunde lÀmna tillbaka de som inte var bra. Kommer absolut fortsÀtta handla från butiken!
Tack för snabb leverans och fina klÀder!
Ni Àr snabba att leverera och har sÃ¥âŠ
Ni Àr snabba att leverera och har så fina klÀder
Jag tycker det mesta Àr bra förutom attâŠ
Jag tycker det mesta Àr bra förutom att jag tycker kvaliteten på tygen har blivit sÀmre med åren.
En annan liten sak. det meddelandet som dyker upp om att registrera sig för att få 10% bör vara tydligare, dvs att det gÀller bara en gång, dvs för nya kunder. Egentligen bör systemet kÀnna av att det inte Àr en ny kund/en som redan tidigare har registrerat sig för utskick och på så sÀtt inte komma fram för att undvika missförstånd.
Skosnörena jag fick med var mörkblå likt dem som redan sitter på skon, kartongen var också helt mosad nÀr skorna kom.
Förra paret av samma modell var det blå skosnören på och ett par extra vita med skickade.
Kan ni kolla det och återkomma?
pontus.strang @arcona.se
070-280 27 72
Super nöjd
JÀttefina klÀder, bra kvalite, snabb & smidig leverans, lite dyrt bara....ð
But I love! â€ïž
Första gången jag bestÀllde.
Första gången jag bestÀllde.
Snabbleverans vilket jag uppskattar och Blusen var underbar.Testar schampot framöver men kan sÀga att det luktar jÀttegott
Alltid lika nöjd med bÃ¥de klÀder ochâŠ
Alltid lika nöjd med både klÀder och den snabba leverans. Extra nöjd att jeansen satt så jÀkla snyggt. Långa byxben till mina långa ben. Perfekt!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ