Dette sted frarÃ¥det pÃ¥ det kraftigeste. For 5 Ã¥r siden bestilte jeg en hel del planter. Faktisk for 5000 kr. 25 smÃ¥ sitkatrÊner. 10 kÊmpegran. Godt 5 har overlevet. Resten gik ud. En masse kirsebÊrl... ãã£ãšèŠã
Vi havde bestilt forskellige planter til grunden ved sommerhuset. Planterne blev derfor bestilt til sommerhusets adresse. Da vi kommer ud i sommerhuset et par uger senere, viser det sig, at planterne... ãã£ãšèŠã
Mest vanvittige oplevelse! Bestilte planter d. 27/4 fortrÞd (efter at have lÊst anmeldelser) og annullerede min ordre d. 8/5 altsÃ¥ inden 14 dage. I nat 15/6 er der blevet stillet to kasser sÞlle u... ãã£ãšèŠã
UndgÃ¥ at handle med dem Problemet med ordre annullering, ligesom andre skriver. Lang leveringstid. Levering uden besked at planterne bliver leveret. Meget dÃ¥rligt kvalitet vs. pris. Man kan fÃ¥ meg... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 20ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
De bundÊkke planter "Vinterglans" varâŠ
De bundÊkke planter "Vinterglans" var super fine og en god stÞrrelse.
MVH. Charlie
Anbefales.
Levering til rettidig.
Flotte store planter og en flot blomstring.
Kan anbefales herfra.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god kommunikation, pris og ikke mindst planter og trÊer.
Planteskoler.dk er en ublu forretning
Planteskoler.dk er en ublu forretning, som frarådes at handle hos. Jeg har dokumentation for at forretningen påstår at det er Trustpilot der er ansvarlig for, at de får dårlige anmeldelser. Det passer ikke! Planteskoler.dk solgte mig, over nettet, 10 lauerbÊrbuske til pris samlet på over 6.500 kr., med udsigt til at jeg fik store levedygtige planter. I stedet modtog jeg til stor skuffelse 10 sÞlle stÊngler med nogle blade, som jeg gjorde alt det rigtige for at få i vÊkst, hvilket viste sig umulig. Derfor oprettede jeg en reklamation, der blev besvaret med en masse udenomssnak og et krav på yderligere 4.000 kr. for at erstatte de sÞlle stÊngler, som gik ud inden for et halvt år, dem ellers der skulle vÊre leveret som en buske for at ende med hÊk. Jeg har mistet alle mine penge og planter, og det forsÞger Planteskoler.dk at spinde guld på ved at opkrÊve yderligere flere tusinde kroner. Enhver kan jo regne ud at hvis jeg går med til at handle på Planteskoler.dks forretningsmodel, kommer jeg til at betale over 1.000 kr. for en tynd stÊnget der ikke kan bÊre sig selv og som dÞr over vinteren.
KÞb endelig et andet stedâŠ.
Ja jeg gav planterne en chance på en fuld årstid, da jeg forudså en bÞvlet reklamation, hvilket viste sig var rigtigt. Og de Þvrige 40 trÊer og buske jeg plantede samtidig med ovenstående er i fin vÊkst, så det er nÊppe vand der er årsagen.

www.planteskoler.dk ããã®åç
Fine planter
Fine planter, lidt lang leveringstid til min utålmodige sjÊl. Men helt klart til planternes bedste
God service
God service, og ikke mindst jeres betalingsbetingelser, sÃ¥ skÞnt at det stadig bygger pÃ¥ tillid, fantastisk, ved hvad tillid gÞr for at drive forretningðð
Det er en win win
Friske planter leveret til aftalt tid !
Bondefangeri
Er nu af NÊvnenens hus indkaldt til mÊglingsmÞde 2. juli på min foranledning.
Planteskoler er dybt useriÞse og planter er af meget dårlig kvalitet. Hvis Jespers planteskole leverer levende planter/trÊer/buske med flere grene og mange blade er Planteskole dk's knapt levende, kun een gren og knapt nogle blade.
Jeg skriver igen efter 2. juli. Men KÃB IKKE HER!
Planter når de er bedst...
De bestilte plater blev leveret i henhol til aftalen ved bestilling de gror og er i god vÊkst, det kan ikke blive meget bedre.
Fremragende produkter
Jeg efterspurgte Hansaroser(lovlig Hyben). Denne hjemmeside var eneste danske side som kunne levere varen til fornuftige penge. Var en smule skeptisk da jeg så nogen af de negative anmeldelser herinde. Men alt dette blev gjort til skamme da vi fik vores planter sidste efterår. Vi modtog 80 planter uden rodklump, og ud af disse overlevede 79 den kolde og fugtige vinter. Intet mindre end imponerende. Jeg kan varmt anbefale dette firma. Modsat de fleste andre hjemmesider med planter så er det et Êgte dansk firma, modsat andre som reelt set er udenlanske firmaer med danskklingende website-domÊner
Update fra Planteskoler.dk ! DÞde planter ! Vi fik leveret 150 lavendelplanterâŠ
SÃ¥ er der Update fra planteskolen, jeg har modtaget denne mail fra dem her til morgen :
â Normalt vil vi overlade det til Politiet, nÃ¥r folk prÞver at lave snyde nummer.
Efter du udtagelse på Trustpilot videresender vi nu sagen til Politiet, gem kassen så Politiet kan se den og tage den med til undersÞgelse.
De tager en jordprÞve, så er det jo nemt at konstater!!!
God dag til dig
Med venlig hilsen
Planteskoler.dk â
Jeg ville Þnske jeg kunne poste de dÞde/Þdelagte planter men overleve det kommer de ikke tilâŠ
1. Anmeldelse :
Vi fik leveret 150 lavendelplanter hvoraf ca 20 stk var knÊkkede og visne og dermed ubrugelige. Vi henvendte os til Planteskoler.dk der via mail beskyldte os for at snyde med de fotos vi havde sendt som dokumentation og som vi tog samme dag som planterne blev leveret : âJeg ved ikke hvor du har fundet de planter du har sendt billedet af, men det ligner nogen du lige har plantet i potten til lejligheden, da vi kan se at der er finger aftryk i potterne, hvilke der ikke er pÃ¥ vores da de bliver maskinplantetâ. Vi handler ALDRIG hos dem igen.
Har handlet flere gange og kommer tilâŠ
Har handlet flere gange og kommer til at gÞre det igen. Kan kun anbefaldes
Hurtig levering og gode planter ð
Fin overskuelig hjemmeside.
Fin overskuelig hjemmeside.
Vidste godt der kunne vÊre lidt leveringstid på det Þnskede, men det kom tids nok.
Har tidligere kÞbt hos dem, og også der vÊret tilfreds.
Godt udvalg
Godt udvalg, og rimelig med prisen.. Lidt dyrt i fragt
Meget god kvalitet - men ikke hurtigt
De leverer altid rigtig fin kvalitet - eneste ulempe er lidt lang leveringstid ... men vÊrd at vente på!
Hurtig og nem bestilling og levering
Advarsel!
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse ved at handle her. Da jeg ikke havde modtaget mine planter efter 50 dage annullerede jeg min bestilling. Pludselig 3 uger efter min annullering kom halvdelen af de planter jeg havde bestilt. De var mildest talt i ringe kvalitet. Visne, maste og fyldt med drÊbersnegle og flere af dem fuldstÊndigt dÞde. Det trÊ jeg havde bestilt, som skulle vÊre 150-200 cm var en pind uden skud på 118 cm. Jeg forsÞgte forgÊves at reklamere og få Planteskoler.dk til at tage planterne retur, men uden held. Ejeren benÊgtede at have modtaget min annullering og ignorerede min reklamation og var mildest talt ubehÞvlet og ubehagelig. Så kÊmpe advarsel herfra! Der findes mange andre netsider, hvor man kan få langt bedre kvalitet og service.