www.planteskoler.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dette sted frarÃ¥det pÃ¥ det kraftigeste. For 5 Ã¥r siden bestilte jeg en hel del planter. Faktisk for 5000 kr. 25 smÃ¥ sitkatrÊner. 10 kÊmpegran. Godt 5 har overlevet. Resten gik ud. En masse kirsebÊrl... もっず芋る

Vi havde bestilt forskellige planter til grunden ved sommerhuset. Planterne blev derfor bestilt til sommerhusets adresse. Da vi kommer ud i sommerhuset et par uger senere, viser det sig, at planterne... もっず芋る

Mest vanvittige oplevelse! Bestilte planter d. 27/4 fortrÞd (efter at have lÊst anmeldelser) og annullerede min ordre d. 8/5 altsÃ¥ inden 14 dage. I nat 15/6 er der blevet stillet to kasser sÞlle u... もっず芋る

UndgÃ¥ at handle med dem Problemet med ordre annullering, ligesom andre skriver. Lang leveringstid. Levering uden besked at planterne bliver leveret. Meget dÃ¥rligt kvalitet vs. pris. Man kan fÃ¥ meg... もっず芋る

期埅以䞋

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Bryllupsgave blev leveret hjem til brudeparret fÞr brylluppet

Jeg kÞbte et blommetrÊ i bryllupsgave, hvor brylluppet skulle foregå midt februar. Jeg ringede til Planteskoler.dk den 31. januar og snakkede med dem om, hvornår et godt leveringstidspunkt ville vÊre og fik at vide, at trÊet kunne tåle at komme i jorden så lÊnge, at det ikke var hård frost flere dage i streg. Samtidig fik jeg også at vide, at de gerne ville have en bestilling i god tid, så de bedre kunne planlÊgge leveringerne, men at jeg kunne få leveret trÊet senere, så lÊnge jeg skrev det som bemÊrkning til ordren. Derfor bestilte jeg trÊet samme dag og angav under ordren, at det var en bryllupsgave og jeg ville have trÊet leveret sidst i februar Derudover bestilte jeg det hjem til brudeparret, da trÊet ville vÊre over tre meter hÞjt og derfor svÊrt at transportere rundt. Jeg fik en ordrebekrÊftelse og tÊnkte ikke mere over det. Lige indtil jeg fik en besked fem dage fÞr brylluppet om at nu var ordren leveret! Jeg ringede Planteskoler.dk op igen og fik en anden medarbejder i telefonen, der kunne oplyse at trÊet var leveret og de desvÊrre havde overset min besked. Derudover fik jeg ikke mere end en lidt ubehjÊlpelig undskyldning. Ved en efterfÞlgende samtale fik jeg at vide at den oprindelige medarbejder havde misforstået hvornår jeg ville have trÊet leveret, men så kunne de have ringet og spurgt, hvornår jeg Þnskede trÊet leveret, da jeg havde skrevet det meget tydeligt i min bestilling.
De får to stjerner, da trÊet er flot, men det er bestemt ikke et sted jeg vil handle igen, da det også er svÊrt at vurdere hvad den endelige pris vil vÊre, når emballage ikke er med i prisen man får oplyst ved bestillingen af ordren. For jeg fik at vide at jeg åbenbart var blevet sparet for en palle til 200 kr, hvilket jeg er meget glad for.

2025幎2月10日
www.planteskoler.dk ロゎ

www.planteskoler.dk からの回答

Hej Mia
Tak for dit indlÊg og for vores samtale.

FÞrst lidt om emballage. I din ordre står der "Samlet bestilling ekskl. emballage:" hvilket du kan lÊse lÊngere nede i din ordrebekrÊftelse.

Der står også at du gerne vil have trÊet sidst i februar, hvilket vi må beklage at havde overset, men i telefonsamtalen fÞr din bestillingen havde vores medarbejder forstået at du gerne vil have den inden brylluppet. Vi kan jo kun beklage at det så kom fÞr brylluppet.

I vores samtale lige efter leveringen, tilbÞd vi at hente trÊet igen og fÞrst leverer det som skrevet i ordren, men det mente du nu var lige meget og derfor kunne vi jo kun undskylde fejlen.

Ja meget tydelig og sammenhold med din telefonsamtale fÞr bestillingen!!!

Det var også lidt uheldigt at vi gav dig besked på at varen var leveret, hvilket du i din ordre havde frabedt dig.

Vi kan kun beklage at du fik bestilt planter på en erhvervsside og fik trÊet til den billige pris i stedet for på et havecenter til normal pris, og samtidig fået det på kredit, så du kunne se kvaliteten.

Husk nu at der skal sÊttes stolper op til at holde trÊet og at du ikke bruger granstolper, da det afgiver nåletrÊssyre, hvilket trÊet ikke kan holde til. Brug lÊrk eller fyr stolper.

Vi takker for handlen og håber at trÊet giver brudeparret en god oplevelse til foråret og fremover.

Fik leveret 2 stk. trÊer, som desvÊrre var transportskadet.
Efter henvendelse til planteskoler.dk og GLS, kom der efter kun 5 dage 2 stk. nye trÊer.
God service, så anbefalinger herfra👍

2025幎2月11日

HANDEL IKKE HER

Har 2 gange handlet hed Per ,
Meget behagelig mand og snakker med.
Men holder ikke en skid af det han siger.
KÞbte 27 hÊgebirk med klump 275-350 cm .
Havde haft ringet og det et tilbud på dem .. men syntes det var mange penge.
Så ringe han og tilbÞd nogen han havde solgt til en boligforening ,som ikke kunne få dem i jorden alligevel . Så fik en god pris på dem .
Men de var dÞde da de kom , han overbeviste om om de bare skulle i jorde så kom de .
Men nej dÞde .
Så kom alt det sjove , han mene jeg skulle have kÞbt en forsikring som han ikke havde oplyst .
Men da jeg ringe da trÊer kom og så dÞde ud , fik jeg bare afvise de skulle i jorde og var der noget med nogen så fandet vi ud af det .
Men nu skulle jeg betale selv risiko for dÞde trÊer !!!
Efter lang tid blev jeg lovet nogen andet hvis jeg betale en selv risiko.
Det gjorde jeg for og komme videre , skulle så modtage rÞd eg ca. 200cm med klump.
Der kom så trÊer på 125-150 cm bar rod .
Han undskyldte bare med det var lige dem han havde på lager .
Kan kun sige han er fuld af lÞgn .
Er så skuffet over og blive behandlet på den måde .
Ps. der er sÃ¥ 7 trÊe er ikke kommer af dem heller og resten er der liv i med heller ikke mere end det

Mega skuffe.

2025幎2月4日

Sindsyg dårlig service.

Sindsyg dårlig service.
Erkender ikke fejl - fik en vare for meget, som jeg ikke havde bestilt.

De vil vil have mig til at send planterne retur, men vil ikke selv betale for returneringen.

NÃ¥r jeg ringer bliver jeg overfuset i telefonen.

2024幎11月13日
自発的なレビュヌ

Der er ikke styr på hverken ordre eller aftaler.

Venter forgÊves på mine varer. Tager kontakt. Rod i ordremodtagelse. Får senere besked om, at varen er sendt fra Holland, men man kan ikke spore varen. Ny bestilling kan leveres om 1/2 år. Jeg afmelder ordren i samme samtale. 1/2 år + 3 mdr. kommer pludselig en stor kasse fra Holland. (Har i Þvrigt ikke fået besked om, at en pakke var på vej til mig). Dagen efter en faktura på mail fra Planteskoler.dk. Bliver meget overrasket, for handlen var jo aflyst.
Jeg ringer og brokker mig. Det bliver ord mod ord. Slutter sagen med, at jeg skal betale returomkostningen på denne uåbnede kasse. Jeg vidste ikke, hvad der var i den, da jeg modtog den. Det opdagede jeg via fakturaen. Sikke noget rod fra start til slut !!!

2024幎11月8日
自発的なレビュヌ

Magen til useriÞs virksomhed har jeg

Magen til useriÞs virksomhed har jeg aldrig mÞdt fÞr !!!
Ingen planter var i live da vi modtog dem.
Fik at vide at de nok skulle komme sig når de blev plantet 😱
Korrespondence frem og tilbage hvor de lover at ringe til mig osv siden juni uden at der sker noget. De fastholder at jeg skal returnere planterne !! Trods jeg sendte billeder af dÞde/rådne planter som jeg modtog sidst i juni og vi er i sep. og ingen planter.
Har siden fundet ud af at de har et virkelig dårligt ry. Handler aldrig der mere og vil advare andre. Håber de går konkurs. De har ikke fortjent bedre.

2024幎8月30日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte i marts et bÞgetrÊ

Jeg bestilte i marts et bÞgetrÊ med 20 cm diameter stamme. Det kom i start april endnu ikke sprunget ud. I midten af maj blev jeg utålmodig da der ingen blade kom på trÊet og kontaktede planteskolen - som sagde jeg bare skulle slappe af - jeg havde endnu ikke betalt, og sagde at jeg ikke ville betale for et dÞdt trÊ. Så sagde planteskolen at jamen betalte jeg så dÊkkede forsikringen jo ! Jeg betalte og vandede troligt det dÞde trÊ helt til august hvor de endelig sagde at det måtte vÊre dÞdt. Jeg kunne ikke få penge tilbage eller et nyt trÊ -
Jeg kunne kÞbe et nyt trÊ med 30 procent rabat !!!
Verdens dårligste ide - jeg har på ingen måde lyst til at kÞbe mere herfra! Tilliden er Þdelagt totalt. Elendigt firma ! Hold jer langt vÊk. Jeg blev snydt !

2024幎11月20日

ikke for private

den billigste lÞsning blev den dyreste.
private kunder skal/bÞr vÊre opmÊrksomme på at der tillÊgges emballage, for bestilling er afgivet.

i mit tilfÊlde: Palle plus 3 "pant" plastkasser, der gives kun 50% retur på "pant" plastkasser.
som skal sendes eller afleveres i Holstebro.

hvilket ikke kunne svare sig, så den billigste leverandÞr blev den dyreste.

derudover; svÊrt at annullere ordre.
planteskoler har den lÊngste leveringstid jeg har oplevet, har handlet planter på nettet minimum 10 gange fÞr.

eneste grund til 2 stjerne, og ikke 1, er at planterne var i god stand.

2024幎8月12日
自発的なレビュヌ

KÞb ikke her - dårlig forretningsmoral!

Mit kÞb var sjÊldne enebÊrplanter. Jeg fik dårlige planter med visne grene og den ene knÊkket halvdelen og nu dÞd. Men det vÊrste var ejerens reaktion på min klage - han trak tiden ud og hÊldte vand ud af Þrerne på telefon og mail. Han nÊgtede at jeg havde fået dårlige planter og at en af dem var dÞende. Han vil ikke refundere mig belÞbet for den udgåede plante, og ikke give dekort på resten, som var noget skravl. Det lykkedes ham at få slettet to anmeldelser på Trustpilot, fordi jeg havde nÊvnt hans navn. Eftersom han både er ejer og leder af butikken mener jeg, at det er vigtigt, at han ikke kan gemme sig i anonymitet. Men hvis man sÞger på internettet kan man hurtigt finde hans navn. Han har efter min oplevelse en ufattelig dårlig forretningsmoral. Jeg kan naturligvis ikke klage over at planterne også var på det absolut mindste mål i det opgivne interval, men det siger bare hvordan han i det hele taget kÞrer til grÊnsen og i dette tilfÊlde over.

2024幎5月11日