www.planteskoler.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dette sted frarÃ¥det pÃ¥ det kraftigeste. For 5 Ã¥r siden bestilte jeg en hel del planter. Faktisk for 5000 kr. 25 smÃ¥ sitkatrÊner. 10 kÊmpegran. Godt 5 har overlevet. Resten gik ud. En masse kirsebÊrl... もっず芋る

Vi havde bestilt forskellige planter til grunden ved sommerhuset. Planterne blev derfor bestilt til sommerhusets adresse. Da vi kommer ud i sommerhuset et par uger senere, viser det sig, at planterne... もっず芋る

Mest vanvittige oplevelse! Bestilte planter d. 27/4 fortrÞd (efter at have lÊst anmeldelser) og annullerede min ordre d. 8/5 altsÃ¥ inden 14 dage. I nat 15/6 er der blevet stillet to kasser sÞlle u... もっず芋る

UndgÃ¥ at handle med dem Problemet med ordre annullering, ligesom andre skriver. Lang leveringstid. Levering uden besked at planterne bliver leveret. Meget dÃ¥rligt kvalitet vs. pris. Man kan fÃ¥ meg... もっず芋る

期埅以䞋

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Hmm de er vist ikke seriÞse

Hmm de er vist ikke seriÞse. Bestilte for et halvanden måned siden nogle planter. Udover en modtaget ordrebekrÊftelse er der sket absolut intet !
Ha ha nu kom der et svar . MÊrkeligt at min mailadresse er forkert når jeg har fået en ordrebekrÊftelse på netop den mail ! Og nej de har ikke ringet fÞr i dag !

2024幎5月18日

Hej Henrik Bertelsen

Ja det er da beklageligt at den mail adresse du skrev på ordren ikke er korrekt og at det telefonnummer du oplyste aldrig svare.

Så det kunne måske vÊre en god ide at kontakte os pr. telefon så vi kan få en snak om dit problem.

Hold jer langt vÊk!

Hold jer langt vÊk!
Meget dårlig oplevelse.
Modtagne planter, hvor ca 50% er dÞde ved levering, resten er totalt inficerede med drÊbersnegle, samt Êg fra samme.
Meget ubehÞvlet sprog ved henvendelse til "kundeservice"
Ingen mulighed for returnering af planter, med mindre at man selv kÞrer fra SjÊlland til Nordjylland, eller selv betaler en vognmand for fragten.
Der findes billigere og bedre alternativer på nettet.
Planteskoler.dk bryster sig af at vÊre de billigste - det er de ikke. Slet ikke når der tillÊgges fragt, emballage og pakning oven i planternes pris.
Kommer aldrig til at bruge dem igen, ligeledes vil jeg fraråde alle at handle med dem. I bliver snydt og talt grimt & nedladende til, ved henvendelser, når leveringen ikke er iorden.
Ingen andre butikker jeg har handlet med, synes selv at 50% levering er flot og tilfredsstillende - og forventer betaling for 100%.
Får desuden en ordrebekrÊftelse på ét belÞb, men en faktura på et langt hÞjere belÞb. Priserne på det bestilte er ganske simpelt hÞjere på fakturaen end på ordrebekrÊftelsen. Ved henvendelse får jeg et ubehÞvlet svar om at "der tages forbehold for trykfejl" på hjemmesiden - og at jeg jo selv burde kunne regne ud, at det ikke er muligt at kÞbe planter til den pris, som står på ordrebekrÊftelsen...?

2023幎10月17日
自発的なレビュヌ

Overskuelig webshop og stort udvalg

God og overskuelig hjemmeside og nem bestilling. Der er et meget stort udvalg og beskrivelse af de forskellige produkter. KÞbte en “tilbudspakke” med frugttrÊer og det var en god oplevelse at kombinere de forskellige sorter. Levering er til dÞren, men der gÃ¥r noget tid inden det sker og leveringstidspunktet bliver ikke kommunikeret. Til gengÊld fremgÃ¥r det af hjemmeside og ordre at leveringstidspunktet kan variere - sÃ¥ alt i alt Ok.

2024幎2月24日

ForfÊrdelig kundeservice

ForfÊrdelig kundeservice. Fik leveret et ÊbletrÊ i oktober og plantede det med det samme. Det var dÞd. Skulle have tjekket trustpilot i forvejen kan jeg se nu. Er helt enig med de andre dÃ¥rlige anmeldelser. HOLD JER VÆK.
Meget ubehagelig ejer der bare har alle mulige sÞforklaringer og vil ikke sende mig et nyt levende trÊ. Overpris for både trÊ og fragt.
Faktum er, at jeg har plantet et dÞdt trÊ og ville bare gerne have et nyt.

2024幎5月10日

Hej Pia FÊrch Nielsen
Tak for dit indlÊg.
Ja det er jo en forfÊrdelig kundeservice, når man lover dig et nyt, når det kan flyttes igen. Når fÞrst trÊet er sprunget ud kan vi ikke flytte det fÞr de af modner om efteråret. Prisen for trÊet er ca. œ pris af hvad du kan kÞbe det til andre steder. Du har fået det til engros pris.
Ud fra det du skriver her vil jeg undlade at sende et nyt trÊ til efteråret, ellers får vi bare en dårlig Trustpilot igen, da det er her du helst vil komikere.

DÃ¥rlig kundeservice

DÃ¥rlig kundeservice
Jeg modtog mine planter i en meget dårlig forfatning, men blev blankt afvist da jeg henvendte mig. Det er useriÞs internethandel, hvis man ikke tager ansvar for at varerne kommer sikkert frem.

2024幎5月7日

www.planteskoler.dk からの回答

Hej Martha Mottelson KBH.
Ja det er da beklageligt at du ikke er tilfreds.
Du fik 24 SkovjordbÊr som er en bunddÊksplante. Du valgte 4 planter ud og sendte et billed af dem, hvorefter vi ringede til dig om hvad du mente der var galt og dem du sendte billede af havde kun 8-10 blade på og de andre havde 10-14 blade. Vi tilbÞd dig at sende dem retur, hvilke du ikke Þnskede. SkovjordbÊr er en plante der hele tide sÊtter nye skud op og de gamle visner ned i processen. På vores hjemmeside står der også at de har 4-6 blade ved levering altså dobbelt så mange som beskrevet. Men det var nok som de andre gange du har bestilt, at du bare Þnskede en ekstra rabat. Vi kan desvÊrre ikke indsÊtte billeder her på Trustpilot, så man kan se de flotte du har sendt til os.

endnu en advarsel

Også vi har haft en ubeskriveligt forlÞb efter at vi pr. mail afbestilte planter som fÞrst i ordrebekrÊftelsen viste sig at have sindsyg lang leveringstid.
Efter et halvt år stod planterne uden for vores dÞr.
Ejeren nÊgtede på det skammeligste, at have modtaget mailen som vi beviseligt kunne fremvise.
Alle kan jo sige at de har sendt mail, var svaret
Totalt useriÞs og nÊrmest uhÊderligt.
Hold jer langt vÊk fra dette firma.

2024幎5月6日

Advarsel - Hold jer vÊk

Havde bestilt store barrodshÊkplanter i 50/80 cm stÞrrelse. Fik leveret små 30/40 cm meget ringe planter med udtÞrrede rÞdder og en faktura på de store planter.
Snik snak og 1000 dÃ¥rlige sÞforklaringer da jeg endelig fik fat i ejeren via sÃ¥kaldt “kundeservice” Han er totalt useriÞs, utiltalende og har ikke den mindste sans for kundeservice.
En rigtig grim oplevelse. Hold jer langt vÊk fra det fupfirma!

2024幎5月1日

Nem bestilling

Nem bestilling, virkelig flot ÊbletrÊ leveret. Oplevede en smule usikkerhed om leveringstid, men planteskoler.dk svarede lynhurtigt på min henvendelse og alt gik som smurt

2024幎3月6日
自発的なレビュヌ

Fra negativ til positiv oplevelse

En negativ oplevelse med levering af 5 serbiske sÞjlegran, som lige nu ikke ser så pÊne ud og en faktura som blev modtaget 2 gange på trods af, at det fulde belÞb var betalt fÞrste gang og der kun manglede at blive betalt 40 kr. som var en tastefejl, så er min negative anmeldelse nu Êndret til en mere positiv oplevelse - forklaring fÞlger ;).

Blev i dag ringet op af Kurt og vi havde en god samtale om forlÞb og jeg fik forklaring på deres håndtering selvom det stadig ikke giver mig nogle pÊne graner.

Omvendt må jeg også erkende, at det er natur vi taler om og et vestjysk vejrli er hård ved planter, så jeg kan ikke nÞdvendigvis sige, at det er Planteskolens skyld - planter fejlede jo ikke noget, da jeg modtog dem.

Jeg tror på en fornuftig dialog og derfor tÞr jeg godt endnu en gang satse på Planteskoler.dk - tror på det bedste til det modsatte er bevist

2024幎4月24日
自発的なレビュヌ

Jeg kan som mange andre kun anbefale

Jeg kan som mange andre kun anbefale folk at kÞbe deres planter et andet sted, der ikke har noget med indehaveren at gÞre. Vi skulle bruge nogle planter til en gave, da de efter 1,5 uge ikke var afsendt kontaktede vi dem og fik at vide de var snart på vej. En uge senere kan vi se at det ikke kan nås, så vi sender en mail for at afbestille. Finten er så at man både skal afbestille pr mail og pr telefon, men efter fÞrst at have sendt mailen tog de ikke telefonen når vi ringede. Og det blev ringet mange gange. Tiden gik og vi var egentlig overbeviste om at der var afbestilt. men 3-4 måneder senere uden varsel kommer planterne så en dag. Vi gjorde så opmÊrksom på at de jo lÊnge var afbestilt hvilket de nÊgtede.

En af de mere bizare undskyldninger var at folk ikke var klar over at det kun var 8 ud af 10 emails der kom frem, og det var årsagen til at Eboks var opfundet. Mails fungerede ganske enkelt ikke. Efter at have sendt opkaldslister fra teleselskabet fik vi at vide at det var useriÞst at give op bare fordi de ikke tog telefonen. Der var eksempler på 4 opkald samme dag flere dage, så jeg spurgte hvor mange gange der skulle til for at det var seriÞst. 500 opkald var svaret.

Ejeren var ekstremt ubehÞvlet, ubehagelig og truende. Selv efter at have nÊgtet at lade mig kue af truslerne fik jeg lov til at retunrere for egen regning for at få dem krediteret. Selv herefter forsatte der med at komme rykkere.Og igen var der problemer med deres mailserver da kreditnotaen skam var afsendt (ligesom rykkere og inkassotrussel).

Det var en god dag da vi endelig ikke lÊngere havde noget med planterskoler at gÞre. Gid vi havde holdt os vÊk helt fra starten.

Ejeren pralede i telefonen iÞvrigt med at han havde bundrekord på trustpilot fordi han efter egne ord "ikke fandt sig i p-i-s fra idioter".

2023幎11月1日