Jeg har bestilt to lys pÃ¥ batteri. De er fine nok, men forsendelsen var ret speciel. Der var Ã¥benbart ikke en kasse til rÃ¥dighed som passede til produktet. SÃ¥ varen blev pakket hvor noget af kassen va... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg vil opfordre jer til at hÊnge skilte op de omrÃ¥der hvor i holder dyr hvor i beder folk tage mere hensyn til dyrene. Oplever alt for tit bÞrn der stÃ¥r og rÃ¥ber og skriger, de slÃ¥r og banker pÃ¥ bure... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har igen kÞbt No mess fuglefoder hos Plantorama - det er billigt, fuglene elsker det, der er intet spild og ikke mindst, det bringes ud hurtigt og uden problemer - love it!
i dag fik jeg flere skÞnne tulipanlÞg fra plantorama ,jeg glÊder mig til at jeg skal lÊgge lÞg i krukker ,som jeg glÊder mig til at se komme frem til forÃ¥ret,iÞvrigt blev min pakke leveret af en sÞd v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det sÃ¥ store ud pÃ¥ billedet end det varâŠ
Det så store ud på billedet end det var da jeg fik det i dag og så kom det fÞrst til aften i steden for i formiddag
Bedre end normalt
Jeg har bestilt to lys på batteri
Jeg har bestilt to lys på batteri. De er fine nok, men forsendelsen var ret speciel. Der var åbenbart ikke en kasse til rådighed som passede til produktet. Så varen blev pakket hvor noget af kassen var åben, så varen kunne stikke ud igennem. Den kunne nemt vÊre rÞget ud eller stjålet. Men alt gik godt og jeg modtog mine 2 lys
DÃ¥rlig kvalitet og elendig service
Gennem det seneste år har vi foretaget fire kÞb i vores lokale Plantorama - og der var vÊret fejl eller reklamation på alle. I to af tilfÊldene kan vi ikke få hjÊlp, fordi vi ikke har kvittering og kun dokumentation via Netbank (men der er ikke service nok til at sÞge kvitteringen frem i deres systemer). Hver gang har vi fået enten dårlig service i butikken eller helt blevet afvist og ikke fået nogen hjÊlp.
God kvalitet og hurtig levering
Super ðð og hurtig levering PlantoramaâŠ
Super ðð og hurtig levering Plantorama âââââð
âïž -10 stjerner
âïž -10 stjerner
Vi var på besÞg i Plantorama SÞnderborg, hvor jeg havde mine tre bÞrn med. Jeg stod sammen med min mindste ved kaninburene, mens mine to andre bÞrn gik over og hoppede op på bÞrnekarrusellen.
Pludselig kommer en medarbejder og råber og skÊlder min sÞn ud, fordi han havde holdt fast i en stolpe, og medarbejderen mente, at karrusellen kunne tage skade af det. Jeg skyndte mig derhen, jeg stod 10 meter vÊk, og sagde stille og roligt, om han ikke kunne tale lidt mere roligt til bÞrnene i stedet for at hidse sig sådan op.
Herefter begynder medarbejderen at sige, at han er så trÊt af bÞrn, der gÞr sådan noget, og fortÊller samtidig, at han selv har to bÞrn, som aldrig kunne finde på at gÞre noget forkert.
Det endte selvfÞlgelig med, at vi forlod Plantorama uden kaninbur. Heldigvis kunne maxi zoo hjÊlpe os, så vi fandt det, vi skulle bruge, et andet sted og uden at blive råbt af undervejs.
Så tak til maxi zoo for at redde dagen. Det er åbenbart ikke alle steder, der har forstået, at bÞrnefamilier faktisk kommer med bÞrn.
Jeg har godt nok hÞrt fra andre, at medarbejderne i Plantorama SÞnderborg skulle vÊre lidt sure i det, men jeg havde aldrig selv oplevet det fÞr.
Hvis man ikke Þnsker, at bÞrn bruger bÞrneområdet, så kunne man jo lige så godt lukke legepladsen.
Plantorama SÞnderborg bliver i hvert fald ikke et sted, vi besÞger igen.

Ãrlig talt
Ãrlig talt. Det er ikke i orden I opkrÊver et selvafhentningsgebyr. Jeg havde desvÊrre ikke andre valg denne gang, men jeg vil overveje Plantorama nÊste gang jeg handler online.
i dag fik jeg flere skÞnne tulipanlÞgâŠ
i dag fik jeg flere skÞnne tulipanlÞg fra plantorama ,jeg glÊder mig til at jeg skal lÊgge lÞg i krukker ,som jeg glÊder mig til at se komme frem til foråret,iÞvrigt blev min pakke leveret af en sÞd vognmand.
Hurtig og uproblematisk levering!
Excellent place for your garden
I have bought quite a few plants and trees from Plantorama and they have always been amazing. They thrive well and dont require much. Delivery was also on time and in good condition.
Jeg vil opfordre jer til at hÊngeâŠ
Jeg vil opfordre jer til at hÊnge skilte op de områder hvor i holder dyr hvor i beder folk tage mere hensyn til dyrene. Oplever alt for tit bÞrn der står og råber og skriger, de slår og banker på burene og akvarieglas.. flere af jeres butikker er ved at udvikle sig til stÞjende bÞrne parker

Planterne kom til tiden
Planterne kom til tiden, de havde fine rÞdder de var kun vÊltet forde der ikke var ramne i papkassen men ingen skader. Fornuftig pris, ordentlig vare.
Varerne kom som lovet
Varerne kom som lovet, og pakket ordentligt. Kommunikation var god.
KÞbte gavekort
KÞbte gavekort. Det gik nemt. Kunne dog godt have brugt, at det var muligt at lave linieskift i tekst og flere tegn i givertekst.
Hurtig levering og smukke planter
Tak, alt ok
Tak, hurtig og fin levering! Fik dog ikke besked om hvornår? Pakken blev leveret i min opgang, fin service
God vejledning omkring vandspil ogâŠ
God vejledning omkring vandspil og hurtig levering
Det er rigtigt
Det er rigtigt, at denne butik er meget dyr, men jeg havde som minimum forventet, at de ville yde en god service.
Efter min oplevelse bÞr man ikke kÞbe elektriske apparater hos dem. Man kan finde de samme eller bedre produkter andre steder, ofte billigere og med bedre service og garanti.
Jeg kÞbte et apparat hos dem, og jeg fik at vide, at der var to års garanti. Allerede efter fem måneder gik apparatet i stykker. Da jeg henvendte mig til butikken for at få det ombyttet eller få pengene tilbage, tog de apparatet fra mig og sagde, at de ville kontakte mig.
Jeg hÞrte aldrig noget fra dem. Efter at jeg selv havde kontaktet dem flere gange, fandt de forskellige undskyldninger for hverken at give mig mine penge tilbage eller et nyt apparat. De beholdt endda mit gamle apparat.
Min oplevelse er derfor, at deres garanti i praksis ikke er meget vÊrd, og at kundeservicen er meget dårlig. Når der opstår problemer med et produkt, forsÞger de efter min oplevelse at undgå deres ansvar og finde forskellige undskyldninger, så kunden står tilbage uden lÞsning.
Jeg kan derfor ikke anbefale at kÞbe elektriske apparater hos denne butik. Efter min oplevelse risikerer man at stå alene, hvis produktet går i stykker, selv om man er blevet lovet garanti.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã