Plantorama レビュー

6,403
TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Virkelig flot vase… pakken havde desværre været åben da jeg fik den, og der er flækket lidt af midt på vasen… øv.. men gider ikke sende tilbage, bare rigtig ærgeligt at den er blevet åbnet

5つ星のうち4の評価

Varer kom meget hurtigt og fint nok pakket ind. Hvis man skulle ønske noget ville det være lidt flere oplysninger, når nu man ikke opsøgte en butik. Jeg købte vandplanter, jord til disse og nogle netk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har igen købt No mess fuglefoder hos Plantorama - det er billigt, fuglene elsker det, der er intet spild og ikke mindst, det bringes ud hurtigt og uden problemer - love it!

企業情報

1. ガーデン センター

さまざまな外部ソースから提供された情報

Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet

まあまあ

(6,403)

過去12か月のレビュー数: 488件

レビューを書く

Undgå butik i Hillerød

Jeres butik i Hillerød er ikke værd at besøge har kommet der i flere år og man for stort set igen eller altid dårligt behandling. Er kommet der hver uge for at købe insekter til mine terrarier som foder. Og foder og fisk til mine akvarier. Var der idag onsdag hvor der er levering af insekter (kommer nye hver onsdag) og ca halvdelen af alle derres insekter var døde så 7 græshopper blev til 3-4 der er 4 æsker for 100kr dvs 12-16 græshopper for 100kr. Og spørger man om hjælp så bliver man ignoreret eller for et surt svar at de ikke har tid. Så mit råd er undgå Hillerød. De er søde og venlige i andre såsom Hørsholm og selv om man kommer der sent på ugen er derres insekter levende. Mvh mikhael

2026年9月30日
5つ星のうち1の評価

Skuffende kundeservice – to æbletræer døde efter ét år

Jeg købte sidste år to æbletræer hos Plantorama. Efter et år er begge træer desværre fuldstændig døde. De er ikke vokset, og der er ikke kommet nogen æbler.

Jeg har plantet og passet træerne efter de anvisninger og anbefalinger, jeg fik fra Plantoramas medarbejdere.

Jeg har været i kontakt med Plantorama på mail om problemet. Jeg har desværre ikke længere den originale kvittering, men jeg kan dokumentere købet via min Dankort-transaktion, og jeg har stadig mærket på træerne, hvor det fremgår, at de er fra Plantorama.

På trods af dette vil Plantorama ikke hjælpe eller finde en løsning.

Jeg synes, det er meget skuffende kundeservice. Når man køber to træer, som begge er døde efter blot ét år, havde jeg forventet, at Plantorama i det mindste ville forsøge at finde en løsning, når købet kan dokumenteres.

Jeg kan derfor desværre ikke anbefale Plantorama ud fra min oplevelse med denne sag.

2026年9月29日

Kære Melse

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at dine to æbletræer ikke har udviklet sig som forventet, og vi forstår naturligvis godt din skuffelse. Som mange andre virksomheder har vi brug for en gyldig købskvittering, når vi skal behandle en reklamation. Kvitteringen er vores dokumentation for selve købet og indeholder de nødvendige oplysninger om blandt andet den konkrete vare og købsdatoen. En postering eller udskrift fra Netbank dokumenterer, at der er foretaget en betaling hos Plantorama, men ikke hvilke varer der er købt, og kan derfor ikke erstatte en gyldig købskvittering. Et plantemærke dokumenterer ligeledes ikke selve købet eller købsdatoen. Vi har desværre ikke mulighed for at fremsøge kvitteringer og kan derfor kun anbefale, at kvitteringen gemmes, så vi har mulighed for at hjælpe i tilfælde af en reklamation. Vi beklager, at vi på den baggrund ikke har haft mulighed for at behandle din reklamation.

Plantorama.

5つ星のうち4の評価

Jeg har bestilt to lys på batteri

Jeg har bestilt to lys på batteri. De er fine nok, men forsendelsen var ret speciel. Der var åbenbart ikke en kasse til rådighed som passede til produktet. Så varen blev pakket hvor noget af kassen var åben, så varen kunne stikke ud igennem. Den kunne nemt være røget ud eller stjålet. Men alt gik godt og jeg modtog mine 2 lys

2026年9月28日

⭐️ -10 stjerner

⭐️ -10 stjerner

Vi var på besøg i Plantorama Sønderborg, hvor jeg havde mine tre børn med. Jeg stod sammen med min mindste ved kaninburene, mens mine to andre børn gik over og hoppede op på børnekarrusellen.

Pludselig kommer en medarbejder og råber og skælder min søn ud, fordi han havde holdt fast i en stolpe, og medarbejderen mente, at karrusellen kunne tage skade af det. Jeg skyndte mig derhen, jeg stod 10 meter væk, og sagde stille og roligt, om han ikke kunne tale lidt mere roligt til børnene i stedet for at hidse sig sådan op.

Herefter begynder medarbejderen at sige, at han er så træt af børn, der gør sådan noget, og fortæller samtidig, at han selv har to børn, som aldrig kunne finde på at gøre noget forkert.

Det endte selvfølgelig med, at vi forlod Plantorama uden kaninbur. Heldigvis kunne maxi zoo hjælpe os, så vi fandt det, vi skulle bruge, et andet sted og uden at blive råbt af undervejs.

Så tak til maxi zoo for at redde dagen. Det er åbenbart ikke alle steder, der har forstået, at børnefamilier faktisk kommer med børn.

Jeg har godt nok hørt fra andre, at medarbejderne i Plantorama Sønderborg skulle være lidt sure i det, men jeg havde aldrig selv oplevet det før.

Hvis man ikke ønsker, at børn bruger børneområdet, så kunne man jo lige så godt lukke legepladsen.

Plantorama Sønderborg bliver i hvert fald ikke et sted, vi besøger igen.

2026年9月23日

Kære Agger

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre om den oplevelse, du og dine børn har haft under jeres besøg i Plantorama Sønderborg. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal gå herfra med. Vi forventer, at dialogen med vores kunder – både børn og voksne – foregår på en venlig og respektfuld måde, også i situationer, hvor der er behov for at gøre opmærksom på, hvordan vores børneområde må benyttes. Vi har derfor videregivet din oplevelse til rette personer i Plantorama Sønderborg, så de er bekendt med din feedback og kan følge op på hændelsen internt. Vi beklager, at jeres besøg endte på denne måde, og takker dig for at gøre os opmærksomme på oplevelsen.

Plantorama.

5つ星のうち3の評価

Ærlig talt

Ærlig talt. Det er ikke i orden I opkræver et selvafhentningsgebyr. Jeg havde desværre ikke andre valg denne gang, men jeg vil overveje Plantorama næste gang jeg handler online.

2026年9月23日
5つ星のうち2の評価

Jeg vil opfordre jer til at hænge…

Jeg vil opfordre jer til at hænge skilte op de områder hvor i holder dyr hvor i beder folk tage mere hensyn til dyrene. Oplever alt for tit børn der står og råber og skriger, de slår og banker på burene og akvarieglas.. flere af jeres butikker er ved at udvikle sig til støjende børne parker

2026年9月20日

Kære My

Tak for din tilbagemelding. Vi er naturligvis enige i, at der skal tages hensyn til dyrene i vores centre, og at de ikke skal udsættes for unødig støj eller banken på bure og akvarier.
Din opfordring til tydeligere skiltning i områderne, hvor vi holder dyr, er derfor videresendt til de rette personer i vores organisation, så de kan tage din feedback med i deres videre overvejelser.

Plantorama

Trustpilot エクスペリエンス