レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Had een pluim gekregen van mijn werkgever, maar is in de kast beland en was helaas verlopen (met enkele weken). Hierover contact opgenomen met Pluimen en kreeg een coulance regeling waardoor ik de plu... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Stel dat uw bank u morgen belt en zegt dat uw geld dat daar sinds jaren op staat inmiddels 5 % van de oorspronkelijke waarde heeft, omdat zij ieder jaar 10% administratie kosten in rekening brengen. N... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Wat een gigantisch waardeloos concept. Je wordt verplicht om nutteloze rotzooi te bestellen via een onmogelijke website. Eerst moet je de code van de pluim invoeren voordat je überhaupt kan zien wat d... もっと見る

企業情報

1. ビジネス ギフト提供業者
  2. 販促製品提供業者

当該企業による記述

De Pluim is een cadeau waarmee men zelf een keuze uit het complete vrijetijdsassortiment. Het aanbod bestaat uit de leukste belevenissen, cadeauartikelen en cadeaukaarten. Ook is het mogelijk om een Pluim (gedeeltelijk) te doneren aan een goed doel. Dat maakt Pluimen zo bijzonder.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

Let op: failliete toko

Let op: de website is (nog steeds of opnieuw) actief. Bestel hier niets, Pluimen.nl is failliet. Deze lui hebben eind 2024 nog wel flink wat geld van klanten aangenomen om vervolgen kort erna het faillissement aan te vragen. Doe hier geen zaken mee!

2026年3月23日
5つ星のうち1の評価

En bedank, we kunnen fluiten naar onze €

In december 24 voor ruim 2500 euro’s aan pluimen besteld voor in de 35 kerstpakketten. Daaaag geld! In februari 2025 kunnen de meeste collega’s niet meer hun Pluim verzilveren. Je kunt mij niet wijsmaken dat je dat in december nog niet wist dat het op klappen staat!

2025年2月1日

mijn tegoed bon

Wilde m'n bon eindelijk verzilveren en zag dat ze niet meer bestaan en nu dan fluiten naar je kadootje ofzo
is geen grote maar toch eerlijk gekregen van m'n werk
en nu kwam hij goed van pas
wordt je niet blij van

2025年5月6日

Failliet

Failliet? Mijn werkjubilea vuurtoren. Verdwenen.
Dat is mooi flut.
Kan eigenlijk niks geen informatie vinden wat er gebeurd is.

2025年3月5日

Failliet

Helaas is op 18 februari 2025 het faillissement van Pluimen B.V. uitgesproken en dat is vandaag gepubliceerd.

Doe geen moeite meer mensen.

2025年2月19日

Waardeloos

Waardeloos. Al weken niet te bereiken. Website ligt plat. Telefoon wordt niet opgenomen. Is dit bedrijf failliet?

2025年2月19日
5つ星のうち1の評価

They are showing signs of bankruptcy

They are showing signs of bankruptcy. The site has been down for weeks, and there have been no responses to emails and phone calls. You better start to warm your employers so they find a new reward system.

2025年2月5日
5つ星のうち1の評価

Technische problemen op de website.

Technische problemen op de website. Dit duurt al weken. Jammer, had na lang zoeken iets gevonden en nu is het nog maar de vraag of ik mijn kerstkado wat ik gekregen heb van mijn werkgever kan inwisselen of dat het een wassen neus is.
Deze kerst aub geen pluim meer. Waardeloos!
Zou het bedrijf sieren als ze laten weten op de site of mensen hun pluim nog wel kunnen besteden en wanneer ze denken dat het weer mogelijk is.

2025年2月15日
5つ星のうち1の評価

Al ruim een week technische problemen

Al ruim een week technische problemen. Bestellen kan wel, verzilveren niet. Ik denk dat het faillissement er aan zit te komen. Is hier geen journalist die hier achteraan kan gaan? Via wissel.nl pluim omwisselen voor iets anders kan volgens mij wel.

2025年2月15日
5つ星のうち1の評価

Doe je vrienden en collega's dit niet aan.

Leuk idee, maar de keuze is erg beperkt.

En dan heb je uiteindelijk iets gevonden waarvan je denkt van: "Doe dan dit maar" dan komt het ook nog beschadigt aan.

Als je dit dan wil oplossen, zijn ze onbereikbaar.
Ze nemen het onvindbare telefoon nummer wel op, maar doen enkel loze beloftes.
Op mails en contact formuleren word niet gereageerd.

Geef je werknemers en vrienden gewoon een envelope.

2025年1月1日

Pluimen.nl niet bereikbaar

Probeer de website sinds 8 februari al te bereiken maar zonder succes. Geen mogelijkheid tot inwisselen van de pluim.
Via email en contactformulier proberen te bereiken maar zonder succes

2025年2月14日

Trustpilot エクスペリエンス