レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Let op: de website is (nog steeds of opnieuw) actief. Bestel hier niets, Pluimen.nl is failliet. Deze lui hebben eind 2024 nog wel flink wat geld van klanten aangenomen om vervolgen kort erna het fai... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Had een pluim gekregen van mijn werkgever, maar is in de kast beland en was helaas verlopen (met enkele weken). Hierover contact opgenomen met Pluimen en kreeg een coulance regeling waardoor ik de plu... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Stel dat uw bank u morgen belt en zegt dat uw geld dat daar sinds jaren op staat inmiddels 5 % van de oorspronkelijke waarde heeft, omdat zij ieder jaar 10% administratie kosten in rekening brengen. N... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Wat een gigantisch waardeloos concept. Je wordt verplicht om nutteloze rotzooi te bestellen via een onmogelijke website. Eerst moet je de code van de pluim invoeren voordat je ÃŒberhaupt kan zien wat d... もっず芋る

䌁業情報

1. ビゞネス ギフト提䟛業者
  2. 販促補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

De Pluim is een cadeau waarmee men zelf een keuze uit het complete vrijetijdsassortiment. Het aanbod bestaat uit de leukste belevenissen, cadeauartikelen en cadeaukaarten. Ook is het mogelijk om een Pluim (gedeeltelijk) te doneren aan een goed doel. Dat maakt Pluimen zo bijzonder.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Wat is er aan de hand met dit bedrijf

Wat is er aan de hand met dit bedrijf. Helaas heb ik in plaats van een gewone cadeaubon of geld een Pluimen-cadeaubon gekregen. Ik kan er helemaal niets mee. Ik wil die bon omzetten naar een cadeaubon van een bepaald bedrijf, om een aankoop te doen van een product die misschien maar beperkt leverbaar is.

2025幎2月12日

Niet bereikbaar

Niet telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden.
Geen reactie op e-mail.
Geen reactie op ingevuld contactformulier.
Dus zeer slechte service en bereikbaarheid.
Dit verdient GEEN pluim!

2025幎2月11日
5぀星のうち1の評䟡

Al een week is de website niet te

Al een week is de website niet te gebruiken. Het inlogveld voor je code is weg. Gisteren een e-mail gestuurd maar ook geen reactie op. Ik denk dat we naar de 100 euro kunnen fluiten.

Aanvulling 20 febr. 2025
Inderdaad is faillissement uitgesproken op 18 febr. 2025. Kunt je melden bij de curator P. Ouwens van YUR.

2025幎2月5日

Onbereikbaar

Op de website staat dat ze technische problemen hebt en dat ze er alles aan doen om het op te lossen. Dit is al meer dan een week geleden. Ook op emailberichten reageren ze niet. Waarschijnlijk failliet??

2025幎2月3日
5぀星のうち1の評䟡

Er is al dagen storing op de site

Er is al dagen storing op de site, kan dus niet mijn pluim verzilveren. Berichtje via FB, mail gestuurd en meerdere keren gebeld maar krijg een bandje waarop ze zeggen tussen 9 en 17 bereikbaar te zijn maar binnen dat tijdsbestek neemt niemand op. Graag contact, ik wil weten wanneer ik mijn bon kan verzilveren!

2025幎2月10日

Nooit geleverd

Ik had een pluim tegoedbon als kerstpakket gekregen en had hiermee iets uitgekozen. De bestelling is nooit aangekomen. Ik heb op de site van Pluimen mijn verhaal uitgelegd maar hier zijn ze nooit op terug gekomen. Het gaat me te ver om te bedelen om mijn kerstpakket dus ik heb het hierbij gelaten.

2024幎12月25日

Wat een vreselijk systeem

Wat een vreselijk systeem. Even snuffelen wat er allemaal te koop iskan niet zonder telkens dat hele nummer in te moeten vullen. Snap niet waarom werkgevers hier in stappen. Geef mensen een bonus of een bon die je kan besteden bij een grote webshop.

2025幎1月30日

17 december mijn pluim verzilverd voor

17 december mijn pluim verzilverd voor 2 plantjes en 5 euro bijbetalen,en tot op heden niks ontvangen,3 mails gestuurd 6 januari en 2 keer telefonisch contact met we zoeken het uit en bellen terug blabla.

2025幎1月6日

Beste Ellen,

Wat vervelend om te horen dat je nog niets hebt ontvangen! We hebben het voor je uitgezocht en helaas zijn de planten niet meer op voorraad bij de leverancier. Onze oprechte excuses hiervoor.

Vorige week hebben we je hierover gemaild en een nieuwe Pluim-code gestuurd. Daarnaast is de 5 euro bijbetaling inmiddels teruggestort. We hopen dat je alsnog een mooi cadeau kunt uitkiezen met je Pluim!

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Team Pluimen

5぀星のうち1の評䟡

Uitblijven reactie op mails aan klantenservice en algemeen info emailadres

Op 15 december de Pluimen op het info emailadres gecontacteerd ivm een oude papieren pluim. Daar tot op heden - 11 januari - geen enkele reactie op ontvangen. Ook niet op het doorsturen van bovenstaande mail aan de klantenservice (op 24-12-24) waar Pluimen.nl me op trustpilot om vroeg......Niet zo klantvriendelijk.

2025幎1月11日
5぀星のうち3の評䟡

Een pakje is toch ook leuk

Tja een pluim als deze is best wel lastig.
De website is verschrikkelijk traag waardoor je tenslotte alles in de hoek smijt. Na een jaar kom je de pluim weer tegen en denk je
.laat ik eens kijken wat ie waard is. 25€ dus
Het zoeken in de eindeloze mogelijkheden maakt je weer doodmoe maar ik probeer door te zetten. Heel jammer dat ik bijna bij alles bij moet betalen. Wat een vrekkige baas of geslepen verdienmodel.
Die keuze is aan U maar ik heb uiteindelijk een boek uitgezocht. Misschien kan dit veel “groener”
Fijne feestdagen

2024幎12月29日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb zo ding gehad ipv kerst pakket

Ik heb zo ding gehad ipv kerst pakket heb er helemaal niks mee.van mij mogen jullie stoppen met die stomme pluim.geef hem wel weg aan de voedselbank.

2024幎12月13日

Beste Gerard,

Wat jammer om te horen dat de Pluim niet aan uw verwachtingen voldoet. Wist u dat u met de Pluim kunt kiezen uit meer dan 2.000 cadeaus en belevenissen, waaronder cadeaubonnen en zelfs kerstpakketten?

Onze klantenservice helpt u graag om iets te vinden dat helemaal bij u past. Neem gerust contact met ons op via klantenservice@pluimen.nl of 010 - 213 66 66

Team Pluimen

5぀星のうち1の評䟡

Onbeperkt geldig is niet zo. Boeven!

Onbeperkt geldig is niet zo. Bon van 25€ wordt omgezet naar iets van 8 € omdat Pluim bedenkt dat pluim niet meer onbeperkt geldig is en administratiekosten (waarvoor?) voor omwisselen in rekening brengt. Oplichters!!!
Zal wel weer standaard onzin antwoord krijgen.
Niet doen zo'n pluim.

2024幎10月30日

Pluimen からの回答

Beste Léon, bedankt voor je bericht. Jammer om te horen dat je ontevreden bent over de geldigheid en omwisselkosten van je Pluim. Sinds 2017 zijn we overgestapt naar een digitale vorm om het verzilveren te vereenvoudigen, maar bij oudere vouchers komen er inderdaad omwisselkosten kijken. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en willen je graag helpen. Voor vragen of een passende oplossing kun je contact opnemen met onze klantenservice: (klantenservice@pluimen.nl of 010-2136666). We kijken dan graag met je mee.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。