Poul M レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hvis du ønsker, at blive klippet hos frisør, der er passioneret indenfor sit fag, men også kan trylle med håret, skal du vælge Sami, som arbejder i Poul M, Fields. Hun er dygtig og ved hvad kunderne v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En katastrofal hjemmeklipping havde ødelagt min naturlige frisure. Det føltes meget flovt. Men Ditte M. blev min redning. Mod min forventning fik hun klippet håret, så det blev elegant, selvom længden... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Poul M i Aalborg storcenter! Allerede fra jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen, og servicen var i top. Mie M. stod for min klipning, og hun leverede virkelig... もっと見る

企業情報

1. ユニセックス 美容院

当該企業による記述

Poul M er en landsdækkende frisørkæde med 16 saloner fordelt over hele danmark. Tidsbestilling kan ske på vores hjemmeside poulm.dk.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 35

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Følte mig velkommen og følte mig hele…

Følte mig velkommen og følte mig hele vejen igennem i kompetente hænder. Mine ønsker blev hørt og da Mathilde, Kolding afdelingen, fik frie hænder tryllede hun det fedeste “garn” frem. Let, lækkert og lige mig.
Der var god stemning og ærlighed - det elsker jeg når man tør. Og så var rådgivningen i top. Kommer helt klart igen.

2025年6月13日

Skuffende og nedladende konsultation

Jeg kom ind til en konsultation for at få råd om mit hjemmeafblegede hår med varme toner. I stedet for professionel vejledning blev jeg mødt med en nedladende tone. Jeg fik at vide, at “det her kan ikke reddes”, og at den eneste løsning var at farve det helt mørkt. Frisøren sagde også, at håret slet ikke klædte mig, hvilket gjorde mig usikker frem for hjulpet.

Efterfølgende fandt jeg selv produkter og opnåede det ønskede resultat – uden at følge hendes råd. Jeg tvivler ikke på deres faglige evner, men konsultationen bar præg af dårlig kommunikation og manglende respekt.

2025年5月10日

Super godt!

Jeg har idag været ved Poul M Silkeborg. Blev klippet af elev Sofie. Skønneste pige, rigtig sød og behagelig - og virkelig god til at forstå mine ønsker og klipningen er jeg fuld ud tilfreds med. Kun varme anbefalinger herfra!

2025年5月2日

Poul M i city syd, Aalborg

Poul M i city syd, Aalborg.
Fra ikke at at være tilfreds med frisører i mange år, hopper jeg ind til Poul M på en indskydelse. Bliver klippet 10 min efter af frisøren
Mie, og er fuldt ud tilfreds.
Efter endnu en klipning kan jeg nu sige at jeg har fundet min faste frisør.
Mie lytter, spørger ind, foreslår og viser, sådan at jeg bliver klippet som jeg forestiller mig, inden jeg ankommer.
Mie tør være kreativ og klippe "ud af boksen".
De bedste anbefalinger herfra.

2025年4月15日

Kære Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har fundet din faste frisør hos os i City Syd. Mie er virkelig dygtig til at lytte, spørge ind og komme med kreative idéer — og vi er så glade for, at du mærker det i din oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse her, og vi glæder os til at se dig igen til næste klipning.

Stine fra Poul M

5つ星のうち5の評価

God information omkring styling fra…

God information omkring styling fra personalet. Virkelig god oplevelse. Frisk og smilende personale.

2025年4月1日

Kære Jørgen

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores personale har givet dig brugbar information omkring styling. Vi sætter stor pris på dine ord og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Stine fra Poul M

Frisør

God oplevelse 🌻 venlig og sød person der gjorde at kunden var i centrum

2025年3月26日

Hej Betty,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌸 Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse, og at du følte dig i centrum – det betyder meget for os. Vi håber at se dig igen snart! ✨

Stine fra Poul M 💛

5つ星のうち2の評価

Jeg havde bestilt tid i online booking…

Jeg havde bestilt tid i online booking for længe siden, og modtog en kvittering for bestillingen hos Poul m Ålborg Storcenter d. 14/2-25 kl 12.00.

Jeg møder op kl ca 11.50, og jeg tager plads for at vente. Kl 12.10 begynder jeg at fornemme, at der er noget galt. Jeg går til skranken, for at høre om min frisør er forsinket. Jeg bliver spurgt om mit navn, og hun kan ikke se mig i systemet. Jeg finder min mail frem med tiden på. Der bliver hentet en anden kollega, og hun tjekker det samme som forrige, og kan heller ikke se tiden i systemet. Der bliver sagt at det kan de ikke gøre noget ved, slet ikke hvis det skal være den specifikke frisør, og jeg fortæller, at det er ikke så vigtigt, og at jeg bare så gerne vil klippes,da jeg har bestilt tiden i dag , da jeg skulle i byen,men det ændrede egentlig ikke noget alligevel. Der forsøges på ingen måde at finde en løsning på problemet.
Jeg ved godt at det er et online problem, meeen det er deres kundeservice der svigter ved at de ikke finder en løsning.
Det er på Valentinsdag, og jeg kunne ikke finde andre der kunne hjælpe, trods et ihærdigt forsøg.
Jeg kommer ikke til at sætte mine ben i den salon igen, trods at jeg har været glad for at komme hos Katrina.

2025年2月14日
5つ星のうち5の評価

Styled by Kenan, Loved by All – Including Me.

I've been coming to Kenan for over four years, and I wouldn’t trust anyone else with my hair. His precision, creativity, and attention to detail are unmatched. Every visit is a transformation to the better, and he always knows exactly what suits me best at the given time of the year depending of the season.

The warm atmosphere and Kenan’s magic touch keep me coming back. I’ve recommended him to so many people, and they all love him too. He is a true professional hairdresser and artist. If you want the best, Kenan is the one.

2025年2月11日

Hi Adam,

Thank you so much for the amazing review! 🙏 We’re thrilled to hear that you've had such great experiences with Kenan over the years. It means a lot to us that you trust his precision and creativity, and we’re so glad he continues to deliver the best results for you. We look forward to continuing to provide you with excellent experiences every time!

Best regards,
Stine from Poul M 💛

5つ星のうち1の評価

Kan på ingen måde anbefale at blive…

Kan på ingen måde anbefale at blive klippet inde i fidels. Jeg fik ødelagt mit hår godt og grundigt og måtte til anden frisør som kunne rette det op. Det var så skævt klippet og samtidigt tyndet ud helt oppe ved hovedbunden så jeg har små totter stikken ud hist og pist.

Hold jer lang væk derfra med mindre I vil have ødelagt håret.
Vil ønske jeg kunne vedhæfte billeder, og de taler tydeligvis for sig selv.

2024年12月9日

Poul M

Poul M - Kolding storcenter! ROCKS

Mathilde har været min frisør og vil forblive min frisør..
Alle i butikken i Kolding Storcenter, smiler hver gang man kommer ind af "døren" og hilser.

Der er god stemning og der tilbydes altid en tår vand, kaffe eller andet.

Jeg er stor fan af deres arbejde og fag. Kan med garanti anbefale netop denne! :)

2024年12月13日

Hej André

Tak for de fine ord. Det varmer altid og Kolding er nemlig en fantastisk salon!

Kasper // Poul M

5つ星のうち1の評価

3 gange nu og de lytter ikke.

3 gange nu og de lytter ikke.. vores dreng sidder så stille og så pænt men har naturligvis ikke tålmodighed til at blive omklippet 2 gange i stolen hvilket pludselig er vores skyld.. vi har været der 3 gange og det burde ikke være svært med en drenge klip..
Og vi valgte dem ellers for at det skulle være sååå godt og søde jo bevares.. Men stor forskel om man må få farve i eller ej om man må vælge 1, 2 eller flere.. bestem jer.. helt ærligt..
Servicen er ikke noget at råbehurra for og det er resultatet heller ikke..

2024年12月5日

Hej Linda

Er ked af din oplevelse. Dog kan jeg ikke helt finde ud af om det er en klipning eller farvning I har været inde til. Men er der noget I ikke forstår, så spørg endelig i salonen.

Kasper // Poul M

Poul M I Kolding storcenter ❤️

Poul M I Kolding storcenter har bare de sødeste frisører, man får altid en super service. De er dygtige til deres fag og tager sig god tid til deres kunder, man føler sig ikke bare som et nummer i rækken.

2024年12月12日

Sikke en dejlig oplevelse

Sikke en dejlig oplevelse, som man får hos Poul M!
Jeg har Mathilde som frisør, i Kolding.
Og WAOW en dygtig frisør. Dejlig atmosfære, og meget venligt personale.

Kan virkelig anbefales!

2024年12月12日