Blev klippet af Mathilde, en fantastisk oplevelse, hun er sÃ¥ glad, smilende imÞdekommende, venlig, lyttende, sÃ¥ flot klippet og sat, mange anbefalinger herfra. Lysten til at komme igen er stor og j... ãã£ãšèŠã
Ãdelagt hÃ¥r - kemisk forbrÊndt. Ubehagelig behandling fra leder samt Poul M. Pga. FrisÞrens fejl har jeg mÃ¥tte klippe mit hÃ¥r helt kort, fÃ¥et en del yderligere udgifter og ikke penge refunderet, selv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hvis du Þnsker, at blive klippet hos frisÞr, der er passioneret indenfor sit fag, men ogsÃ¥ kan trylle med hÃ¥ret, skal du vÊlge Sami, som arbejder i Poul M, Fields. Hun er dygtig og ved hvad kunderne v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En katastrofal hjemmeklipping havde Þdelagt min naturlige frisure. Det fÞltes meget flovt. Men Ditte M. blev min redning. Mod min forventning fik hun klippet hÃ¥ret, sÃ¥ det blev elegant, selvom lÊngden... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Poul M er en landsdÊkkende frisÞrkÊde med 16 saloner fordelt over hele danmark. Tidsbestilling kan ske på vores hjemmeside poulm.dk.
LÊgÃ¥rdsvej 28, 8520, Lystrup, ãã³ããŒã¯
- social@poulm.dk
- www.poulm.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Hej jeg bliver klippede af Kenan iâŠ
Hej jeg bliver klippede af Kenan i fields. Han guider og giver altid gode råd i forhold til hvordan du kan blive klippede. Er altid 100% tilfreds med resultatet og derudover er han altid hyggelig og imÞdekommende at snakke med. Bliver altid klippede af ham.

Ikke tilfreds
Jeg var inde ved poul M og få lavet en toning. jeg viste et billede af noget mega lyst hår, hvor jeg sagde det ikke skulle vÊre hvidt men meget lyst, det sagde frisÞren ja til og så gik vi i gang. mit hår er blevet gråt og er slet ikke tilfreds. ringede derind men det fik jeg ikke noget ud af.
Meget tilfreds med klipningen hos Mai i NÞrresundby
Som en af nok mange klaphatte med et underudviklet sprog indenfor frisÞrkunsten, kan jeg kun sige, at jeg er meget tilfreds med den klipning, sparring og betjening jeg fik i Poul M i NÞrresundby.

Poul M ããã®åç
Jeg sÃ¥ deres reklame i shoppen AalborgâŠ
Jeg sÃ¥ deres reklame i shoppen Aalborg med deres teenage klip til 289 kr. ringede derind og bestille tid til teenage klip til de 289 kr. det siger jeg i rÞret! vi fÃ¥r en tid der hedder mandag kl. 17 og da min datter er fÊrdig, hvilket tog 10 min. Siger hun prisen. 460 kr. jeg siger jeg ringede til den der hedder 289 kr. hende der klippede siger ja men det kun tirsdage. Vi diskutere 3 gange og oveni de 460 kr havde vi allerede fÃ¥et ârabatâ Jeg er Êrlig talt skuffet. Klipning er ikke tilfreds og slet ikke til prisen. Valgte netop Poul M fordi vores egen frisÞr er booket frem til september. Man tÊnker jo ikke over at det kun er tirsdage nÃ¥r hende i rÞret siger mandag kl. 17. Og det hedder 460 kr. det er fÞrste og sidste gang vi sÊtter vores ben der!
Jeg oplever altid rigtig godt serviceâŠ
Jeg oplever altid rigtig godt service og er meget tilfreds med klipning og striberne, jeg får lavet i à rhus salonen. Jeg er helt tryg når jeg sÊtter mig i stolen.
Super hyggelig salon i à rhus.
Hej folkens!
Hej folkens!
Jeg vil gerne sige at mit besÞg hos Poul M i NÞrresundby var helt fantastisk. Jeg sidder i en stol og bliver klippet. FrisÞren jeg ikke fik navnet på og jeg havde en rigtig god kemi, vi havde en hyggelig samtale mens jeg fik min klipning. Men det der trÊkker ned på min oplevelse hos Poul M var drengen ved siden af. Han sidder gennem HELE klipningen og klager over frisÞrens service, som om det er ham der er certificeret frisÞr. Drengen klager over at han har fået et "12 års klip". Jeg synes det klÊdte drengen, da det lignede han på den alder. FrisÞren (som jeg har lidt ondt af) gjorde prÊcis som drengen sagde. Men alligevel fik hun hele armen. Han blev virkelig hidsig over hÊndelsen, og var med til at skabe en dårlig stemning inde i salonen.
Venlig hilsen, en tilfreds Poul M kunde

Hold jer fra Mai i NÞrresundby
Elendig klipning hos Poul M i NÞrresundby, Mai er den ringeste frisÞr jeg lÊnge har besÞgt. Jeg bad om at få klippet lidt hår af i henholdsvis toppen og siderne. Mai den elendige frisÞr vÊlger at tÊnke selv i den her situation og giver mig den frisure 99% af alle 12 årige danske drenge render rundt med. Jeg vil ikke betragte mig selv som den der husker allerbedst, men jeg ved med 100% sikkerhed, at jeg ikke havde bedt om en 12 års frisure.
Jeg ved ikke hvordan de andre i salonen klipper, men for Guds skyld hold jer fra Mai, med mindre i vil vejlede hende hele vejen gennem klipningen.
Jeg kom til Poul m for at fÃ¥ lavetâŠ
Jeg kom til Poul m for at få lavet balayage. Jeg har brunt hår og fik fortalt at jeg kunne kun få det til en tone eller er lysere. Hvilket jeg selv gik med til. Men er så kommet hjem og ligner slet ikke jeg har fået lavet noget som helst i mit hår. Har måske fået klippet lidt af men det er så det. Har snakket med en anden frisÞr som fortÊller mig at det sagtens kunne vÊre blevet lysere. Så 2500 lige ud af vinduet..

Meget dårlig oplevelse hos frisÞr Poul M i Herningcentret
Jeg har et relativt fint nordisk hår, men det var et par år siden det sidst havde fået nogen som helst behandling og det har altid kunnet tage imod en permanent med krÞl, som holder det meste af 8 måneder.. ofte lÊngere.
Da jeg for 1319 kr kÞbte en permanent med klip hos Poul M i Herningcentret så mit hår ud som fÞr behandlingen - mindre end 48 timer efter. Bortset fra at det var meget mere udtÞrret. Det krÞllede overhovedet ikke.
Da jeg henvendte mig i forretningen hos Nanna som havde stået for behandlingen - blev jeg mÞdt mistÊnksomhed og misbilligelse, for det måtte bestemt vÊre min egen skyld. Jeg forklarede, at det eneste jeg havde gjort var at frisere det let - og naturligvis sove på det. Efter en del snak frem og til bage - fik jeg imidlertid lovning på at det kunne ompermanentes, men!! Det skulle vÊre inden for en måned og det kan det i forvejen meget udtÞrrede skandinaviske hår imidlertid ikke tåle. Med så kort et interval. .. så pengene er spildt og håret udtÞrret og Þdelagt. Derfor: Hold Jer vÊk fra Poul M i Herningcentret - hvis I ikke vil smide et stÞrre pengebelÞb ud - og samtidig få Þdelagt Jeres hår. Og lÞb isÊr vÊk, hvis frisÞren hedder Nanna.
Idag havde jeg min mor pÃ¥ 93 med tilâŠ
Idag havde jeg min mor på 93 med til frisÞr hos Poul M i Aalborg storcenter. Hun skulle klippes og fÞntÞrres. Allerede efter en halv time var hun fÊrdig og så mildest talt ikke ud som om hun lige har vÊret hos frisÞr. Vi havde aftalt der ikke skulle tages for meget af, men hun var nÊrmest maskine-klippet i nakken. Ved Þrerne stak spidserne lige udover Þret. Frisuren så ud som om hun lige havde vÊret i bad.
FrisÞren havde også en anden kunde samtidig, hvilket jo ikke er unormalt. Synes de burde have sagt, de ikke havde tid i stedet for og lave sådan engang sjusk.
Det var en stor skuffelse
Hej jeg var inde hos Poul M i herningâŠ
Hej jeg var inde hos Poul M i herning centeret D 4.6 hos Kamilla L og er fuldt ud tilfreds både med klipning og hendes og kollegaerne som Altid er virkelig sÞde og imÞdekommende og kan bare deres Kram
Mvh
Aksel J

Poul M ããã®åç
Jeg var idag inde i Poul m i fields medâŠ
Jeg var idag inde i Poul m i fields med min mor som sku have lavet striber /toning +klip af sÞdeste sami,
For nogen uger siden lavet hun os mit hår og det var babylight /toning +klip
Jeg/vi er så glad for hendes flotte stykke arbejde ,Jeg kan klart anbefale hende! Det er ikke sidste gang hun skal klippe +farve vores hår !!!
Top karakter til sami og virkelig serviceminded ðâ€ïžð

Ringer 30 min fÞr og siger de ikke harâŠ
Ringer 30 min fÞr og siger de ikke har tid. Virkelig dårlig stil!

Elendigtð€¬ð€¬
Elendigtð€¬ð€¬ mega grimt de lytte slet ik til hvad jeg sagde man skal sku ikke blive klippet i nogen af Poul ms butikker for det er noget bras pisse dÃ¥rligt heg vil sku give dem nul stjerner med pil ned.

Salonen i Bloms Skanderborg
Salonen i Bloms Skanderborg. Jeg er bare så skuffet over behandlingen. En ting er hun langt fra fik klippet det vi meget specifikt gav udtryk for til vores tre årige sÞn. (Langhårs frisure som blev MEGET kort og skÊv.) Men at de så ikke ville stå ved det, påstod vi lÞj da vi havde betalt for meget (som de så til sidst måtte indrÞmme var deres fejl), og overhovedet ikke talte til mig eller min 3 årige sÞn da vi kom for at få det rettet til. Alle i salonen var så uhÞflige og ignorere os, til trods for jeg prÞvede at tale til dem, selvom det er OS der har fået den dårlige behandling. Der kommer vi desvÊrre aldrig mere!

Ikke tilfreds
Fik farvet hår for fÞrste gang (striber).
Bad om lyse og let blendede highlights, men endte med voldsom kontrast i håret, mellem min egen mÞrke hårfarve og de hvide striber frisÞren havde lavet i mit hår. Ikke tilfreds med stedet!
For dog 2 stjerne fordi jeg fik en gratis toning, men det gjorde kun så mine striber gik fra gule til hvide. Kontrasten skete der ingen forskel i.

Herning CentretâŠ
Jeg er kommet i Poul M i Herning Centret flere gange. Jeg har haft et par enkelte afstikkere til billige steder hvor jeg endte med at gå tilbage til Poul M for at få rettet op på dårligt resultat. Der er super service og hÞj kvalitet. Jeg bliver både klippet og får permanent. Man har selvfÞlgelig sin favorit (Malene) men de gÞr det alle mega godt og de er rigtig gode til min datter også. Selvom prisen er lidt til den pebrede side kommer jeg helt sikkert igen

Poul M ããã®åç
Min frisure kom flot igen mod alle forventninger
En katastrofal hjemmeklipping havde Þdelagt min naturlige frisure. Det fÞltes meget flovt. Men Ditte M. blev min redning. Mod min forventning fik hun klippet håret, så det blev elegant, selvom lÊngden var yderst kort. Hun havde virkelig sit håndvÊrk i orden. Derudover var hun imÞdekommende og nem at tale med - uden det var påtaget. Ditte M./Poul M i Frederiksberg Centret kan varmt anbefales.

Poul m Aalborg storcenter
Pigerne fra Poul m Aalborg storcenter, reddede min Þdelagte bund. Jeg fik tid ved Poul m, da jeg desvÊrre havde haft en RIGTIG dårlig oplevelse efterfulgt af et RIGTIG dårligt resultat af en bundfarve hos anden frisÞr. Jeg var frustreret og bekymret for at intet kunne gÞres, men de meget faglige kompetente piger fra Hobrovej fiksede det. Jeg gik ind med tanken om mit hår var Þdelagt og gik derfra med et smil på lÊben og en vejledning i hvad der skulle gÞres nÊste gang jeg ville farves. SeriÞst 5 ud af 5 til Sabrina og Julie fra Aalborg storcenter, Hobrovej.