Hotel PrÊstekilde MÞn

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

VÊrelsets standard var gennemsnitlig, men den treretters aftensmenu var en glÊdelig overraskelse. Perfekt tilberedt og velsmagende, og passende prÊsenteret af en vidende ung tjener. Dertil et udsÞgt... もっず芋る

Det er nok det mest ringe hotel jeg nogensinde har vÊret pÃ¥ minus 10 stjerner herfra- vÊrelset lugter maden stinker morgenmaden blev serveret med surt pÃ¥lÊg sengetÞjet var sÃ¥ slidt at der var hul i d... もっず芋る

Var den 27/28 april pÃ¥ deal ophold med 18 gÊster. Hele oplevelsen var nÊrmest over forventning. Vi fik et lokale for os selv, flot borddÊkning, virkelig lÊkker 3 retters menu, og formidabel betjening... もっず芋る

Vi har lige haft to overnatninger . Vi var tre voksne i et familievÊrelse. Dejligt sted, lÊkker menu begge dage. Morgenmaden var ogsÃ¥ i orden. Personalet var meget serviceminded. SÃ¥ vi kommer helt sik... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hotel PrÊstekilde - Kilden til gode oplevelser...

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Topkvalitet !!!

Det er meget meget lÊnge siden, vi har fået så fortrÊffelig god mad, både morgen og aften, og fået så god betjening af et professionelt, imÞdekommende og nÊrvÊrende personale. Kvaliteten af maden lever op til Michelin-standard, måske bedre for der er rigeligt på tallerkenerne!

2020幎6月19日
自発的なレビュヌ

Et dejligt sted med en god atmosfÊre og

Et dejligt sted med en god atmosfÊre og meget professionel tjenerstab. Vi var meget spÊndte på opholdet, da optakten til at bestille selve opholdet var meget nedslående med en ualmindelig kundefjentlig og direkte ubehÞvlet sekretÊr, der tog imod bestillingen, som kun kunne vÊre ansat i kraft af, at hun måtte vÊre medhjÊlpende hustru.
Eva

2019幎8月28日

Sommerophold

Sommerophold på dette dejlige sted. Fik en dejlig velkomst, lidt forvirret, travlhed ved receptionen. VÊrelset lå af lidt kringlede gange, da vi holdt lidt forkert i forhold til vores vÊrelse ( det blev Êndret nÊste dag). Den mest fantastiske udsigt til en kÊmpe kÊmpe stor golfbane.Hele den rÊkke vÊrelser vi boede på havde alle udsigt til den smukke golfbane.Eneste minus, når vi lukkede vores terrassedÞr op, sad der nogen lige udenfor. Spiste i en dejlig restaurant, venlig betjening og lidt glimt Þjnene.Meget opmÊrksomhed til alle gÊsterne. Morgenmadsbuffet var ok, ikke det store sus, men vi spise os da mÊtte, der var hvad der skulle vÊre og dejlig kaffe. Vi var der på 2 overnatninger.VÊrelserne var pÊne og meget rent. PanoramavÊrelse.

2019幎7月25日
自発的なレビュヌ

Dejligt hotel med smilende personale.

Vi blev modtaget med smil og fik vores vÊrelse, som var rent og pÊnt. Der stod en flaske kold vand til os hver i barskabet.
SkÞn udsigt over golfbanen.
Dejlig middag til tiden og et oplagt personale og betjeningen var i top.
Fik kaffe og te udenfor på terrassen, med udsigt over golfbanen og de smukke roser lige foran os.
SkÞn morgenbuffet og stadig smil fra personalet.
Vi kan kun anbefale dette sted, selv om man ikke spiller golf.
Brug hotellet som base og kÞr ud derfra.
Lis

2019幎6月26日

Vi kommer igen!

Vi havde kÞbt en deal til PrÊstekilde, som vi gjorde brug af, den 22 nov. 2018.
Det var en utrolig god oplevelse, meget fin og vedkommende velkomst, hvor man gjorde meget ud af hvad der ventede os mens vi var der og fik et udmÊrket vÊrelse.
Det var dog sÊrlig maden, der tog os med storm, yderst vel tillavet, meget smagfuldt og en rigtig god betjening!
V kommer igen!

2019幎2月17日
自発的なレビュヌ

LÊkkert sted, hyggeligt hotel, super vÊrter, perfekt middag

Vi havde booket et dealophold fra lÞrdag til mandag med middag begge dage. Dealophold svinger meget i kvalitet, men vi er begge meget enige om at vi skulle skrive en anmeldelse, noget som jeg ikke har gjort meget lÊnge.
Vi blev taget godt imod af Torben, som tog os med og fortalte ivrigt og venligt om stedet og alle de praktiske ting - virkelig service på hÞjt plan!
Vi havde et Panorama vÊrelse - hvor der er eget bord og stole og udsigt over golfbanen, virkeligt godt og afslappende.
Maden begge aftener var SUPER i forhold til dealophold, der var ikke sparet på noget.
Vi vil virkelig anbefale PrÊstekilde til alle som Þnsker at slappe af og komme en tur til naturskÞnne MÞn.

2018幎7月19日
自発的なレビュヌ

Vi havde et ophold på to dage her i påsken. Og hotel prÊstekilde får 5 stjerner her fra. God betjening, pÊnt og rent vÊrelse og ikke mindst lÊkker, lÊkker mad. Så de varmest anbefalinger her fra. :)

2018幎4月2日
自発的なレビュヌ

Great food and uncommonly service minded hosts

We bought a deal which included the 3 course meal. Unfortunately, we booked for a weekend when the restaurant was otherwise serving a Christmas buffet which wasn't really what I had hoped for. However, to meet our wishes, the hosts arranged for a delicious meal to be served just to us. I have yet to see this level of service in Denmark. In addition, the food was absolutely delicious.

2016幎11月20日

En positiv oplevelse

Vi var 4 personer på forlÊnget weekend og det var en både kulinarisk oplevelse samt et hyggeligt besÞg hos et vÊrtspar som forstår at hygge om sine gÊster.
De bedste hilsener
fra nogle meget tilfredse gÊster
Gretved - Goldschmidt & 2 x Oest

2016幎10月21日

GlÊdelig overraskelse

Vi kan på det varmeste anbefale et ophold på PrÊstekilde Hotel, hvor man bliver mÞdt af et dejligt vÊrtspar og smilende personale, der alle står på spring for at servicere dig. Maden er veltillavet og serveres flot anrettet og delikat af et personale i kÞnne og rene uniformer. Vinen er selvfÞlgelig efter eget valg, men også her bliver man kyndigt vejledt i forhold til maden. Morgenbuffeten er yderst velsmagende og varieret og bliver overvåget af et morgenfriskt og smilende personale.
Beliggenhed i skÞnne omgivelser med en fantastisk udsigt, dejlige vÊrelser og i det hele taget skÞnne lokaler, hvor man sagtens kan finde sig en stille krog og nyde udsigten, hvis man ikke lige har tÊnkt sig at benytte den smukke golfbane.
Vi vil glÊde os til at komme igen og håber, at rengÞringspersonalet, indtil da, har nået at vaske bruseforhÊnget, der jo er ret udsat, når det er konstant fugtigt.

2016幎10月3日

Fantastisk 3 retters middag på dejligt hotel

Når der kÞbes et deal billigt for 2 personer med morgenbuffet, velkomst drink, kaffe og kage samt 3 retters middag stiller vi normalt ikke de store forventninger til maden, men her blev leveret en smagsoplevelse helt ud over det sÊdvanlige. Vi bestiller i8gen sammen med familien.
Tak for oplevelsen
Vina og Leif Macheel

2016幎9月28日

Superoplevelse

Tak for et super ophold, 3 dage i fine omgivelser,rene vÊrelser , perfekt betjening. Alt i alt fÞlte vi os som VIP personer.

Vi vender gerne tilbage til vÊrelse. 32. Venlig hilsen j.p. Mortensen og frue.

2016幎9月12日

Totaloplevelse i sÊrklasse

PÃ¥ en netop afholdt mini golfferie pÃ¥ PrÊstekilde Hotel ved MÞn golfcenter fik min kone og jeg en storslÃ¥et oplevelse – ud over det rent golfmÊssige.
Det viste sig at PrÊstekilde Hotel, der netop er genåbnet i april 2016 med ny ejer, var et rigtig godt sted at holde ferie. Den nÊre beliggenhed til golfbanerne er sublim og den landskabelige udsigt siger spar to.
Maden vi fik serveret til feriepakken, var i sÊrklasse og helt i top. De to gange 3 retters menu vi fik fornÞjelsen af, var en oplevelse for både Þje, gane og mave. Hertil kom nogle meget velsmagende og englefremkaldende vine, som ejeren var flink og anbefale til netop de retter vi fik serveret.
Som gÊst mÊrker man virkelig, at PrÊstekile Hotel gÞr en dyd ud af at tilberede et gourmet mÃ¥ltid for deres gÊster, hvor lokale Þkologiske rÃ¥varer og tilberedning gÃ¥r op i en hÞjere enhed. NÃ¥r sÃ¥ samtidig tjenerne gÞr sig den ”ulejlighed” at fortÊlle om de enkelte retters ingredienser og tilberedning, gÞr oplevelsen total og man kan kun sidde bagefter med et vÊg til vÊg smil af veltilfredshed og velvÊre.
Det er ikke sidste gang vil besÞger prÊstekilde Hotel og vi glÊder os allerede til nÊste gang. Samtidig er vi i gang med at fortÊlle vidt og bredt til vores venner og familie om vores femstjerners golf og Hotel oplevelse.
Kirsten og Sven Heiner

2016幎9月3日

Topservice

En weekend hos Torben og Karen kan helt klart anbefales! Super god betjening, sÃ¥ hver gÊst fÞler sig velkommen. Ærlig og god mad og vin, samt venlige priser, gÞr det et ophold vÊrd.

Claus og Bettina, Faxe

2016幎5月22日
Hotel PrÊstekilde MÞn ロゎ

Hotel PrÊstekilde MÞn からの回答

Det er vi glade for at hÞre og tak for denne gang.

Absolut et besÞg vÊrd

Har vÊret på et seminar med overnatning, og var noget spÊndt på det, da sidste gang jeg var dér, tilbage i 2011, var det meget forsÞmt, og der trÊngte kraftigt til rengÞring overalt. Men sikke en forandring :) - vÊrelserne er totalt renoverede, overalt virker det helt nyt, pÊnt og rent, også områderne udenfor. Maden superlÊkker og venligt og imÞdekommende personale. Absolut et besÞg vÊrd.

2015幎10月7日
Hotel PrÊstekilde MÞn ロゎ

Hotel PrÊstekilde MÞn からの回答

Hej Poul-Erik.
Mange Tak - det er vi meget glade for at hÞre. Venlig Hilsen Lina og Henrik

Nye tider på PrÊstekilde!!!

Maden pÃ¥ PrÊstekilde er fantastisk - sÃ¥ er det sagt. Det kan ikke vÊre anderledes, nÃ¥r Henrik er i kÞkkenet. Min mand og jeg havde inviteret en kÊr ven pÃ¥ fÞdselsdagsmiddag d. 3. juli og som hun henfÞrt udtrykte det efter fÞrste ret "Jeg har aldrig fÃ¥et sÃ¥ god en Fiskesuppe fÞr!". Det er fÞrste gang hun prÞver Henrik's mad, sÃ¥ vi forstod hende 😃 Alle retter var sublime og stilheden omkring bordet viste med al tydelighed hvor meget vi nÞd mÃ¥ltidet. Omgivelserne er lyse og venlige og betjeningen er varm, nÊrvÊrende og Topprofessionel. Det kan ikke vÊre anderledes, nÃ¥r Lina er ved roret. PrÊstekilde fÃ¥r mine allervarmeste anbefalinger!!!

2015幎7月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。