Uden tvivl de bedste T-shirts på markedet i denne prisklasse. De holder farve og pasform langt over forventeligt. Jeg har ikke købt t-shirts hos andre de seneste 4 år
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fin service, bestilte 6 stk. modern crew neck t-shirts en torsdag og modtog pakken 1 uge senere. Måske lidt lang leveringstid. Det ærgrer mig dog, at modern crew neck t-shirten er blevet opdate... もっと見る
企業が回答しました
Lidt forsinket pakke - men produkterne er heldigvis helt i top - super dejligt -------------------------- Det er desværre svært at give en positiv anmeldelse når jeg ikke har modtaget pakken endnu.... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte 6 t-shirts til et tilbud på hjemmesiden. Bedste køb i lang tid. Kvaliteten var fantastisk i forhold til prisen. Jeg bruger trøjerne hver uge og besøger siden jævnligt. Kan kun anbefale... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
A.C.C. (Another Clothing Company) Er en ny måde at tænke tøj & mode. Vi syntes at det skal være muligt at få kvalitet til den bedste pris uden for dyre mellemled. Hos os betaler du derfor kun betale for den gode stof kvalitet og intet andet.
Nørresø Alle 116, 6040, Egtved, デンマーク
- support@acc-store.dk
- acc-store.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Uden tvivl de bedste T-shirts på…
Uden tvivl de bedste T-shirts på markedet i denne prisklasse.
De holder farve og pasform langt over forventeligt.
Jeg har ikke købt t-shirts hos andre de seneste 4 år
You could buy the Harborcreek Kmart…
You could buy the Harborcreek Kmart nothing in there but empty shelves my store Kmart went out of business with bankruptcy so you could buy that building probably Kmart is empty and Erie Pennsylvania
Rigtig lækre produkter ACC store, de har et stort udvalg, De har en nem og overskuelig hjemmeside at navigere rundt i. Ringede ind til dem angående en ændring i ordren, og de var virkelige hjælpsomme, og levering allerde dagen efter!
Gode produkter og service
Har handlet flere gange og både produkter og service har været i top gang på gang. Helt sikkert en fast kunde!😁👍🏼
Lækker kvalitet på deres T-shirts til…
Lækker kvalitet på deres T-shirts til en rigtigt god pris. Ikke sidste gang jeg køber tøj her !!
Fantastiske t-shits
Fantastiske t-shirts’s der sidder mega godt og i en høj kvalitet. Jeg er hvertfald mega glad for dem jeg købte!
Kan 100% anbefales
Rigtig god service
Rigtig god service, med en mega flink kundeservice, der hjalp mig til at finde den rigtige størrelse. Gode priser, fed hjemmeside og søde mennesker.
Kan kun anbefales herfra
Gode Produkter
Lidt forsinket pakke - men produkterne er heldigvis helt i top - super dejligt
--------------------------
Forventer at jeg bliver meget tilfreds når den engang kommer 🙂

ACC STORE からの回答
Super godt og hurtig levering!
Super hurtig levering og fantastisk…
Super hurtig levering og fantastisk kundebetjening.
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Trøjer og super kvalitet!
Super god oplevelse
Super god oplevelse, forholdsvis hurtig fragt og kvaliteten er som jeg havde forventet til den gode pris.
Excellent level of service provided at…
Excellent level of service provided at access storage.
My first time I’ve used the storage site and I was given good service in how to use the facility.
Thank you.
Kan kun anbefales!
Har et par gange handlet ved ACC Store, og begge gange har jeg været fuldt ud tilfreds.
Var i tvivl om hvilken størelse, jeg skulle bruge, men der var de meget behjælpelige. Super lækre t-shirts!
Kan kun anbefales!
God kvalitet på t-shirten, vær dog obs på nyt design af t-shirten sammenlignet med tidligere.
Det ærgrer mig dog, at modern crew neck t-shirten er blevet opdateret til en ny version hvor kraven er ca. dobbelt så bred som tidligere. På den positive side føles selve stofkvaliteten blødere og af højere kvalitet. Man kan se den brede krave ifht. tidligere model i produktgalleriet, men jeg overså det desværre. Skal man lige være obs på hvis har ejet modern crew neck t-shirten før og regner med at få samme design. Det gør man ikke.
Ville ønske at det blev ekspliciteret på hjemmesiden, at t-shirtsene har ændret design.
Alt i alt godt tilfreds.

ACC STORE からの回答
Fint produkt til god pris
Fint produkt til god pris. Minimal forsinkelse, men det blev kommunikeret fint og rettidigt.
Dog halter facebook kampagnerne ift. de egentlige priser.
Jeg så en FB-reklame for 6 t-shirts for 299,-
På hjemmesiden koster de 349,-
Til gengæld kan man ved at angive en rabatkode få en ekstra t-shirt med i ordren gratis. Den fik jeg heller ikke.
6 t-shirts til 349,- + fragt er stadig okay, men jeg sidder lidt skuffet tilbage.

Bestilte T-shirts fredag eftermiddag
Bestilte T-shirts fredag eftermiddag, de kom med DAO søndag morgen. Fremragende
Lækre t-shirts med god pasform
Lækre t-shirts med god pasform. Ingen problemer med levering.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。