VÊrelsets standard var gennemsnitlig, men den treretters aftensmenu var en glÊdelig overraskelse. Perfekt tilberedt og velsmagende, og passende prÊsenteret af en vidende ung tjener. Dertil et udsÞgt... ãã£ãšèŠã
Hotel PrÊstekilde MÞnÂ
Det er nok det mest ringe hotel jeg nogensinde har vÊret pÃ¥ minus 10 stjerner herfra- vÊrelset lugter maden stinker morgenmaden blev serveret med surt pÃ¥lÊg sengetÞjet var sÃ¥ slidt at der var hul i d... ãã£ãšèŠã
Var den 27/28 april pÃ¥ deal ophold med 18 gÊster. Hele oplevelsen var nÊrmest over forventning. Vi fik et lokale for os selv, flot borddÊkning, virkelig lÊkker 3 retters menu, og formidabel betjening... ãã£ãšèŠã
Vi har lige haft to overnatninger . Vi var tre voksne i et familievÊrelse. Dejligt sted, lÊkker menu begge dage. Morgenmaden var ogsÃ¥ i orden. Personalet var meget serviceminded. SÃ¥ vi kommer helt sik... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hotel PrÊstekilde - Kilden til gode oplevelser...
Klintevej 116, 4780, Stege
- info@praestekilde.dk
- www.praestekilde.dk
Et dejligt Weekend ophold
Et af de ophold man gerne vil mindes omgivet af glade mennesker.
En positiv oplevelse lige fra indskrivningen i receptionen til betjeningen i restauranten og her suppleret med en meget lÊkker 3 retters menu.
Er interessen for golf er naboen jo det flotte anlÊg MÞns Golfklub
SÞde mennesker og god mad
Vi havde en dejlig weekend på PrÊstekilde Hotel. Der var dejlig mad og kager. God morgenmadsbuffet og meget flink betjening. Det eneste minus, var at hotellet måske var lidt mere nedslidt end forventet, men vi havde alligevel en god weekend

Min uppfattning om PrÀstekilde hotell
Vi fick ett vÀnligt mottagande nÀr vi kom. Restaurangen och maten var vÀldigt bra och riklig, servicen mycket bra. En sak som jag såg genomgående på toaletten i rum och i publika delar, var att det var inte rent, toalettstolen var smutsigt och såg inte inbjudande ut att anvÀnda.
Poolen och sauna var stÀngda, inte så bra.
Golfen och banan håll mycket bra klass.
Vi Àr mycket nöjda med undantag för mitt påpekande, och kommer att rekommendera hotellet till vÀnner, och kommer sÀkert tillbaka vid annat tillfÀlle.

Hotel PrÊstekilde MÞn ããã®åç
Ikke overvÊldende i forhold til prisen
Familien på fire skulle til MÞns Klint og fik familievÊrelse på hotellet til 1800,-. Når vi havde booket til to voksne og to bÞrn fandt vi det underligt at kun dobbeltsengen var redt og ikke bÞrnenes senge. Det mindede mig om et vandrehjem hvor man selv skal redde op! Vi fÞlte os velkommen, min mand og jeg, men ikke vores bÞrn :( Da vi var ventet fandt vi det også mÊrkeligt at der var skruet helt ned for varmen, sådan at der rent faktisk var hundekoldt. Det gjorde også at vi ikke fÞlte os velkommen. Man kan spare så lÊnge der IKKE er ventet gÊster. Der var heller ingen bÞrnemenu i menukortet, det skulle vi spÞrge specielt efter. Vi valgte på grund af det dårlige udbud at spise i byen i Stege i stedet. Der var heller ikke en ekstra toiletrulle, lige for at få det hele med, der var kun en til en hel familie, så det måtte vi også lige op og bede om. Ja, dette er jo bare en sammenligning med andre hoteller og hvad vi ellers har fået og så til prisen. BÞrnene fandt intet mindre end 7 edderkopper inden for 5 min. da vi ankom, hvilket mon siger noget om stÞvsugningen eller mangel på samme. Vi vÊlger ikke dette hotel en anden gang, kun hvis vi som andre kan få det til halv pris!

Fint, bÞrnevenligt hotel
Fint vÊrelse med kÞjeseng til bÞrnene. UdemÊrket morgenmad og meget centralt lokation for diverse efterårsudflugter på MÞn! Fik vÊrelset i 2 dÞgn for halv pris. Kommer gerne igen, men ikke til fuld pris.

SkÞnt sted til afslapning
Vi var meget begejstret for stedet. Det eneste var at rengÞring flere steder var mangelfuld.
Maden var helt fantastisk. Tjeneren var sÞde og receptionisten der tog imod os da vi kom var meget serviceminded.
Vi kunne godt have tÊnkt os at vÊre i pool og sauna, men det var ikke muligt.
Vi havde et dejligt ophold med afslapning og god mad og det var lige det der var meningen.
MVH Pia Olesen

LÊkker skuffelse
Jeg havde glÊdet mig til en forkÊlelsesweekend med min elskede.
Velkomsten på vÊrelset var OK, frugt, snacks ob bobler.
5-retters menu var original, veltilberedt og velsmagende.
Dobbeltsengen på vÊrelset var to sammenskubbede enkeltsenge med glatte meder på et glat tÊppe, så det var ikke muligt at ligge tÊt, sengene gled fra hinanden.
Morgenbordet var dejligt og appetitligt, men den efterfÞlgen dukkert i den indendÞrssvÞmmepÞl og turen i sauna måtte vi undvÊre, det var under renovering :-(
Det fremgik ikke af hjemmesiden, noget der ellers var udslagsgivende for valget af PrÊstekilde Hotel.
Blot var omtalen af den indendÞrs svÞmmepÞl fjernet fra hjemmesiden!
Ikke godt nok.

God oplevelse med skÞnhedspletter
Vi havde en positiv oplevelse med dejlig 5-retters middag, velttillavet og spÊndende menu. Betjeningen var venlig og imÞdekommende og vÊrelset nydeligt. Men der var et par skÞnhedspletter: rengÞringsstandarden på vÊrelset var absolut ikke i orden, og vi bemÊrkede, at en af kÞkkenpersonalet stod og rÞg i kÞkkendÞren, tydeligvis uden at få at vide, at der ikke skal ryges indendÞrs. Hvis disse ting bliver rettet, kan der nemt komme en stjerne mere på.

SkÞnt weekend ophold!!!
Virkelig et hotel vi kan anbefale, super service! Maden var dejlig, vÊrelset var flot, og dejlige opgivelser ! Et hotel vi helt sikkert, kommer til at besÞge igen!

SkÞn ophold
Fantastisk 3-retters menu 3 aftener i streg, fin betjening, dejlige senge, smukke rammer og god morgenbuffet.
En edderkop og dens spin havde dog indsneget sig på vÊrelset, og blandingsbatteriet kunne have vÊret afkalket, ellers var opholdet en alt i alt skÞn oplevelse.

Hotel PrÊstekilde MÞn ããã®åç
Perfekt sÞndag til mandags ophold
Vi overnattende sÞndag til mandag på et såkaldt 'sÞndagstilbud'. Alt var Sà perfekt. Frokostbuffet og middagen om aftenen var virkelig lÊkkert.

Hotel PrÊstekilde MÞn ããã®åç
SpÊndende,god mad. UdmÊrket hotelvÊrelse med smukke omgivelser.
Hotellet ligger i smukke omgivelser, meget tÊt på en golfklub.
Personalet er meget venlig og maden er en oplevelse hvor man fÞler der virkelig er krÊset for, at gÊsterne får en god smagsoplevelse.
Hvad vi selvfÞlgelig sÊtter stor pris på er, at det ikke er dyrt.
-Og så er MÞn jo skÞn med sin smukke natur. Jeg vil anbefale et besÞg på MÞns Klint og Liselund.

DEJLIGE MÃN!!
For sen natmad - gerne mulighed for lidt ekstra tilbehÞr til middagen
- man bÞr gÞre gÊsterne opmÊrksom på, hvis man ikke hÞrer til "golffolket" at der vil vÊre stÞjgener fra kl. 6.00 om morgenen i weekenden!
Hvis der var mulighed for en halv stjerne ville det vÊre 2 en halv!

Uacceptabelt ophold
Vi fÞler os dårligt behandlet, det der skulle vÊre en god miniferie, blev desvÊrre til en dårlig oplevelse.
FÞrste aften varede serveringen af en 3 retters menu knap 2 timer, og vi kunne lige nå en tur til Stege bagefter - det kunne gÞres bedre.
NÊste morgen kl. 09.00 var der tÞmt godt ud i morgenbuffet og resterne var ikke sÊrligi indbydende - det blev ikke suppleret op.
RengÞringen var et kapitel for sig. Den var sÊrdeles dårlig, vi måtte fÞrst tÞrre et tykt lag stÞv af ventilatoren, inden den kunne bruges. Selve vÊrelset var ikke ordentligt rengjort, der var spindelvÊv i alle hjÞrner, tykt med stÞv og nullermÊnd på fodpaneler og på standerlampen. Vi måtte efterfÞlgende hente en toiletrulle i receptionen, om det så var madameposen måtte vi selv sÊtte en alternativ plastpose op. Nu havde vi ikke lyst til at rende til receptionen igen.
Middagsmaden den anden aften varede mere end 3 timer, så vi nåede ikke andet denne aften - vi fÞlte os fuldstÊndige oversete af tjenerne, og det var ikke ok.
Morgenbuffet nÊste dag kl. 09.00 var med store mangler, jeg måtte henvende mig 3 gange til personalet bare for at få suppleret: Der manglede tallerkner, underkopper, glas, rugbrÞd, servietter, pålÊg, yoghurt mm. Selv om en ung mand gentagne gange kom ind for at se om der evt. manglede noget, kom der ikke mere pålÊg. Vi var ikke de eneste gÊster der oplevede denne buffet.
Generelt syntes vi der mangler der frugt til både morgenbord og til aftensmaden. Det får vi normalt på andre hoteller og kroer vi har vÊret på.
Der skal i grunden ikke så meget til, fÞr hotellet kunne få en betydeligt bedre kvalitet og tilfredse kunder.
Når vi lÊser ovenstående, så fÞler vi os som kvÊrulanter, men vi har prÞvet kun at beskrive de faktuelle elementer, som vi har oplevet det.
Med venlig hilsen
Aase og Poul Erik Truelsen

Hotel med skÞn udsigt.
Dejligt hotel, som vi altid nyder at besÞge. Vi har også altid nydt det dejligt kÞkken, men vi blev en lille smugle skuffede over menuen denne gang.

Hotel PrÊstekilde MÞn ããã®åç
Hotellet Àr idag inte 4-stjÀrnigt.
MorgonbetjÀningen behöver utbildas och fås mer intresserade.
Restaurangpersonalen behöver utbildas för att det skall uppfattas som en bra restaurang.
Rummen behöver frÀschas upp för att vara i nÀrheten av 4 stjÀrnor.
Receptionen fungerade bra och golfbanan var bra.
Ett Hotell som glömt att renhet, service Àr nycklarna till nöjda kunder.
Skitiga rum, gamla sÀngklÀder, ej sjÀlvklart att bÀddsoffan blir bÀddad . NÀr jag ber om en bÀddmadrass så att bÀddsoffan blir bÀttre att ligga i så får vi ingen. Inga rena glas o ingen stÀdning i badrummet under våra 4 dagar på Hotellet. Lång vÀntan i restaurangen för att få dricka, maten o sedan önskar vi bestÀlla efterrÀtt. Efter 30 min. vÀntan på kypare så blir det ingen efterrÀtt o så vÀntar vi 45 min .på att få notan. Maten var god men absolut inte vÀrd all denna slötid.
Till frukost får du titta på gårdagens sista porslin som står kvar på borden...ni hör sjÀlva.

Som gjort för golfare
Perfekt boende för en golfsemester på Mön, hotellet och golfbanan ligger ca 10 meter från varandra. God mat på hotellet och vÀnlig personal. LÀtt att hitta dit. Bra med parkering. Rekommenderas. Stege Àr nÀrmaste större ort - riktigt trevlig och vÀl vÀrd ett besök.