Prestige Watches Sweden AB レビュー 405

TrustScore 5段階評価の5

5.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Först och främst var Christopher Nilsson jag gjorde affären med extremt hjälpsam och trevlig, bara i amerikanska sydstaterna får man sån bra customer service annars. Utöver det gick allt supersnabbt o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Om du skall navigera ett köp av en Begagnad Rolex kan jag inte föreställa mig hur det skulle bli bättre än med Christopher Nilsson på Prestige Watches Sweden AB, han är en klock aficionado av rang och... もっと見る

企業情報

1. 時計店

当該企業による記述

Välkommen till Prestige Watches! Vi är största aktören i Norra Sverige som köper, byter och säljer exklusiva begagnade armbandsur från Rolex. Närmare dig som kund – Både digitalt och på distans, är vi stolta över att bidra till Norrlands och hela Sveriges växande intresse för exklusiva klockor.

5.0

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Kan verkligen rekommendera Prestige…

Kan verkligen rekommendera Prestige Watches. Hela köpupplevelsen var smidig och väldigt professionell. Stort tack till Christopher för fantastisk service. Han var kunnig, hjälpsam och väldigt trevlig genom hela processen.

Skulle utan tvekan säga att Prestige Watches är det självklara valet när man ska köpa en premiumklocka.

2026年4月13日
5つ星のうち5の評価

Christopher spelade med snabba puckar…

Christopher spelade med snabba puckar och gav tydliga svar på mina frågor. Proffsigt men avslappnat bemötande, precis som jag gillar det! Efter ett givande och ett tagande så fanns det till slut en affär. Ny upplevelse var att köpa på distans och det hela kändes säkert och tryggt, extremt snabb leverans också. Tack för det ! ⌚️🟢OP41

2026年3月10日
5つ星のうち5の評価

Jag kan varmt rekommendera Prestige…

Jag kan varmt rekommendera Prestige Watches. Christopher är otroligt professionell och trevlig att ha att göra med, och klockorna håller absolut toppkvalitet. Ärlighet, utmärkt kundservice, snabb leverans och ett mycket bra bemötande, hela upplevelsen var verkligen toppen.

2026年1月9日
5つ星のうち5の評価

Perfect experience, highly recommend to do business with!

Christopher is an amazing person to do business with! Humble, professional and extremely service oriented person.

It was a pleasure to buy my Rolex from prestige watches. Christopher made sure I was informed every step of the way and I couldn’t have asked for more.

Would highly recommend doing business with Prestige watches. 🌟🌟🌟🌟🌟

2025年12月29日

5 av 5

Mycket bra bemötande. Tydlig och snabb service. Mån om kunden och en fantastiskt fin prudukt!

2025年12月5日

Proffsigt

Christopher är väldigt proffsig i sitt bemötande och ger ett tryggt och trovärdigt intryck redan från första kontakten. Tack för en fantastisk klocka – jag återkommer garanterat i framtiden!

2025年11月7日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk upplevelse från första…

Fantastisk upplevelse från första kontakt till leverans. Kände mig trygg hela vägen. Han är snabb som en kobra på mailen och ser till så man får all information och mycket bilder så man känner sig säker hela vägen tills klockan levereras. Rekommenderar starkt att handla av Christoffer och prestige Watches. 10 av 10!

2025年10月6日

5+/5

Andra klockan (GMT-Master 2 ”zombie”) och därmed affären med Chistoffer. Produkten är som vanligt 5/5 men det som sticker ut är bemötandet, engagemanget och kompetensen hos Chrille.

/ Rasmus, garanterat återkommande kund.

2025年9月25日

Sålde klocka till Prestige Watches

Sålde min klocka till Christopher som var otroligt snabb på att svara, gav bra bud och gjorde hela upplevelsen smidig!
Kan inget annat än att ge mina varmaste rekommendationer, kan inte gå smidigare än detta!

2025年8月25日

Nöjd kund

Svarstid som en kobra på mailen trots helg ;) Sedan blev det en bytesaffär och alla nöjda efter endast några dagar.
Proffesionellt och tryggt så stort tack Prestige!

2025年8月22日

Trustpilot エクスペリエンス