LuxuryWatches Stockholm レビュー 13

企業情報

1. 時計店
  2. 宝石店

さまざまな外部ソースから提供された情報

LuxuryWatches Stockholm is a Swedish company that buys and sells exclusive watches in Sweden and internationally. Our mission is to offer our customers a wide range, excellent service and attractive prices. We have extensive experience and knowledg...

3.6

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

My experience with this watch seller…

My experience with this watch seller was exceptional from start to finish. I bought my watch on Chrono24, the communication with Adam was professional, fast, and always helpful. He took the time to answer all my questions in detail and made the entire process feel smooth and transparent.

The purchasing experience was handled with great expertise, and I always felt well taken care of. The watch arrived in perfect condition, exactly as described, and the secure, quick shipping exceeded my expectations.

Hats off for the beautiful packaging!

Best regards
Jason

2025年12月12日
5つ星のうち1の評価

Köpte en Rolex Datejust för 10 dagar…

Köpte en Rolex Datejust för 10 dagar sedan och upptäckte att safirkristallen inte är Rolex original. Det är en piratkopierad reservdel som inte ska vara på klockan och äventyrar också dess vattentäthet.

Jag kontaktade LW och Linus anklagade mig för att ha bytt glas och fullständigt vägrar att ta något ansvar för det felaktiga glaset.

Sämre mottagande har jag inte erfarit av LW och undersöker möjligheten att gå vidare med ärendet då försäljning av piratkopierade delar borde inte vara tillåtet.

Givetvis nämndes ingenstans på kvittot eller i LWs beskrivning att de säljer exklusiva klockor med piratkopierade delar.

2025年10月6日
LuxuryWatches Stockholm ロゴ

LuxuryWatches Stockholm からの回答

Hej Nicolae,

Tack för att du tagit dig tid att dela dina synpunkter. Vi har granskat våra kundregister noggrant men kan tyvärr inte finna genomförd affär eller kontakt med dig.
Vi lägger stor vikt vid autenticitet och transparens i varje försäljning,- och ser mycket allvarligt på påståendet som rör våra klockors äkthet. Om det är någon form av missförstånd eller du har ytterligare information ber jag dig kontakta oss direkt på info@luxurywatches.se eller telefon 08-6121088 och ännu heller besöka oss här i butiken för att tillsammans utreda detta. Jag Linus finns till ditt förfogande.

Med vänlig hälsning
Linus

Super super god service

Super super god service, lynhurtig svar på mail, og kompetent rådgivning. Fra jeg betalte mit ur gik der 3 dage til det var leveret i Danmark, meget tilfredsstillende. Jeg kommer til at handle her igen !

2023年2月2日
5つ星のうち2の評価

två av tre upptagna i telefon

två av tre upptagna i telefon. Det förstår man. Nummer tre svarar inte på ens frågor, vill ej ta kontakt vad det verkar. Jag hade ju inte gucci kostymen på mig men kan köpa vilken klocka jag vill egentligen. Upplevde snubben som dryg, distanshållande och inte intresserad av att göra någon affär ville inte ens svara. Det finns otaliga ställen att köpa flådiga klockor. visar de dålig attityd nobba. Oscar trevlig dock.

2023年1月25日
5つ星のうち4の評価

Hurtig og behagelig respons fra Tomas…

Hurtig og behagelig respons fra Tomas undervejs i købsforløbet af et fantastisk Datejust.

Rettelse per 25/5-2022:
Inden køb fik jeg oplyst, at uret stadig var vandtæt. Jeg fik af to veletablerede Rolex ADs i Danmark afkræftet dette efter tryktests. Uret trængte derudover til service samt udskift af krone for at sikre det igen var vandtæt.
Tomas tilbød jeg kunne sende det retur, så de kunne sørge for, det blev vandtæt. Jeg har dog valgt at lade det blive ordnet af en urmager i Danmark.
Anmeldelsen er derfor ændret fra fem til fire stjerner.

2022年3月23日
5つ星のうち5の評価

Otroligt grym service samt väldigt…

Otroligt grym service samt väldigt smidig affär! Stort utbud med alla typer av klockor samt omgående leverans till skillnad från andra urmakare. Europas bästa klockhandlare!

Stort tack igen för denna gång, vi ses igen när det är dags att handla ny klocka 🤝

2022年3月2日

ADVARSEL.

ADVARSEL.
Dette firma er total useriøs,firmaet havde et Rolex GMT-MASTER 2 model 116718 LN i guld til salg på DBA til dk.kr. 214600,00
Jeg skrev med Tomas flere gange om uret idet der skulle et ekstra led på,dette led ville han have € 500,-
Jeg bad om at få en totalpris på uret.
Det fik jeg også men nu i sek.kr 298000,00 + 5000,00
for det ekstra led.Altså en merpris på dk kr. 4891,00
hvis jeg ville købe uret.

2021年1月27日

rigtig dårlig stil

bestilte et ur en mandag og tirsdag overførte jeg penge til chrono24 som jeg bestilte uret igennem, fik at vide det kan tage omkring 5 dage at overføre pengene, allerede om onsdagen afbrød luxerywatches handlen og solgte uret til en anden.
så nej tak til denne urmager.

2019年7月13日

Trustpilot エクスペリエンス