Prettig Reizen レビュヌ

2,043
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Letterlijk doen wat je zegt, zorgen dat mensen Prettig Reizen🍀. Wij gaan met mijn ouders van 90 en 86 een week naar Turkije en dankzij de adequate medewerking van deze organisatie wordt dit de (laats... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb mijn hotel via deze aanbieder geboekt en alles was uitstekend geregeld. De communicatie verliep prettig en duidelijk en mijn hotelvoucher werd netjes en op tijd toegestuurd. Alles was precies z... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

De vliegreis en hotel voldeed volledig aan de verwachting en was top geregeld. Alleen via de reis agent in het hotel waar je excursies kunt boeken waren we totaal niet over te spreken. We hadden een b... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

U kunt uw vakantie veilig en vertrouwd bij Prettig Reizen online boeken. Sinds 2007 zijn wij als Nederlandse touroperator op de markt en hebben wij heel veel gasten een fantastische vakantie bezorgd. Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector (GCTS.NL) en Erkend leerbedrijf SBB. Verder werken wij samen met de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Prettig Reizen heeft in april 2016 twee maal een Zoover Award ontvangen voor zowel de 'beste zonvakantie aanbieder 2016' als de 'meest klantvriendelijke reisorganisatie'.

Prettig Reizen

圓該䌁業による蚘述

Al jaren Prettig op Reis!
Wanneer u bij ons boekt, bent u onbezorgd op vakantie. Alles is goed geregeld en wij bieden u altijd een mooie reis voor een voordelige prijs aan: een goede prijs-kwaliteitverhouding vinden wij heel belangrijk. Wij kiezen al jarenlang accommodaties uit waarvan onze gasten enthousiast terugkomen. Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel.

連絡先

(2,043)

過去12か月のレビュヌ数: 121ä»¶

レビュヌを曞く

Ik reis al jaren met Prettig Reizen

Ik reis al jaren met Prettig Reizen, allereerst vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast ook een hele goede klantenservice die helpt met een pakketreis samenstellen. Ook hebben ze gelijk een ander hotel geregeld, toen bleek dat een door ons geboekt hotel niet aan de verwachtingen voldeed.
Als ik Prettig Reizen een tip mag geven, dan zou ik de website weergave op een telefoon verbeteren. Zodat je makkelijker kunt zoeken.

2026幎8月29日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden over dit

Ik ben ontzettend tevreden over dit reisbureau! Ze zijn altijd heel behulpzaam, reageren snel en zorgen ervoor dat je goed en duidelijk verder geholpen wordt. Ik ben al jarenlang klant en heb altijd een geweldige service ervaren. Voor mij is dit echt het beste reisbureau ooit! Zeker een aanrader! ❀

2026幎8月23日
5぀星のうち3の評䟡

De reis zelf was prima maar verdoken kosten bij betaling

Prima reiservaring.
Vlot boekingsproces, alles tot in de puntjes geregeld en de hele reis verliep zeer vlot.
Ook ter plaatse een snelle transfer en goede opvolging van de lokale vertegenwoordiger.
Het bedrijf had ook begrip en geduld voor een latere betaling omdat ik op een nieuwe mastercard moest wachten omdat er fraude met mijn oude was gepleegd en die geblokkeerd was. Alles top.
MAAR
Groot was mijn verwondering toen ik het saldo (2/3 bedrag) moest betalen en daar opeens zo maar eventjes €135 kosten voor Mastercard werden aangerekend. Ik kreeg als feedback dat men niet verplicht is om Mastercard aan te bieden en dus daar kosten voor aanrekent.
Dit is WETTELIJK VERBODEN: het klopt inderdaad dat een Nederlandse (web)winkel niet verplicht is om een betaling met creditcard aan te bieden. De handelaar mag een betaling met een Mastercard dus weigeren.
Maar áls de handelaar de kaart accepteert en aanbiedt, dan moet hij dat GRATIS doen. Daar mag geen enkele meerkost aan worden verbonden.
Volgens de Europese PSD2-richtlijn (en dus ook de Nederlandse wet) mag een ondernemer of webshop je geen extra kosten aanrekenen voor een betaling met een standaard Mastercard.
Ik kreeg een commerciële geste maar dat maakte het niet goed, het mag gewoon niet.

2026幎8月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス