Prettig Reizen レビュヌ

2,044
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik reis al jaren met Prettig Reizen, allereerst vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast ook een hele goede klantenservice die helpt met een pakketreis samenstellen. Ook hebben ze gelij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Letterlijk doen wat je zegt, zorgen dat mensen Prettig Reizen🍀. Wij gaan met mijn ouders van 90 en 86 een week naar Turkije en dankzij de adequate medewerking van deze organisatie wordt dit de (laats... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb mijn hotel via deze aanbieder geboekt en alles was uitstekend geregeld. De communicatie verliep prettig en duidelijk en mijn hotelvoucher werd netjes en op tijd toegestuurd. Alles was precies z... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

De vliegreis en hotel voldeed volledig aan de verwachting en was top geregeld. Alleen via de reis agent in het hotel waar je excursies kunt boeken waren we totaal niet over te spreken. We hadden een b... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

U kunt uw vakantie veilig en vertrouwd bij Prettig Reizen online boeken. Sinds 2007 zijn wij als Nederlandse touroperator op de markt en hebben wij heel veel gasten een fantastische vakantie bezorgd. Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector (GCTS.NL) en Erkend leerbedrijf SBB. Verder werken wij samen met de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Prettig Reizen heeft in april 2016 twee maal een Zoover Award ontvangen voor zowel de 'beste zonvakantie aanbieder 2016' als de 'meest klantvriendelijke reisorganisatie'.

Prettig Reizen

圓該䌁業による蚘述

Al jaren Prettig op Reis!
Wanneer u bij ons boekt, bent u onbezorgd op vakantie. Alles is goed geregeld en wij bieden u altijd een mooie reis voor een voordelige prijs aan: een goede prijs-kwaliteitverhouding vinden wij heel belangrijk. Wij kiezen al jarenlang accommodaties uit waarvan onze gasten enthousiast terugkomen. Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel.

連絡先

(2,044)

過去12か月のレビュヌ数: 122ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Alles online geregeld en geweldige vakantie gehad in Turkije.

Alles online geregeld. Goede keuze van accomodaties en duidelijke site om te vergelijken. Toen er een klein probleempje was, even gebeld en opgelost. De communicatie per mail is perfect met goede overzichten wat betaald is en wanneer er betaald moet worden. De reis zelf was perfect. Geen strubbelingen.

2025幎7月10日

Prettig Reizen からの回答

Geachte heer/mevrouw, Fijn om te vernemen dat uw vakantie naar wens is verlopen. Graag verwelkomen wij u bij uw volgende vakantie. Met vriendelijke groet, Team Prettig Reizen

goede prijs

goede prijs! en goed meedenkend wij gaan zeker vaker boeken

2025幎8月23日

Bedankt prettig reizen!

Zoals altijd alles goed georganiseerd, bedankt prettig reizen!

2025幎8月15日

5぀星のうち5の評䟡

Een stuk goedkoper als bij andere

Een stuk goedkoper als bij andere reisorganisaties. Ze mailen heel snel terug. Uitstekende service. En alles wordt goed uit gelegd. Dit was onze 1ste keer boeken via Prettig Reizen. En hebben het als zeer prettig ervaren. De volgende keer weer.

2025幎8月22日

5぀星のうち3の評䟡

Prices are attractive but that's all

- Website very slow and not working always properly
- Customer friendliness exchange via mail very limited
- Prices are pretty interesting but expect more from an agency (even digital)

2025幎8月10日

Prettig Reizen からの回答

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zullen uw bevindingen meenemen in ons beleid voor de toekomst. Graag verwelkomen wij u bij uw volgende vakantie om onze service te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Team Prettig Reizen

Tevreden

Door omstandigheden moesten we van hotel veranderen. Ze hebben totaal geen probleem gedaan en ons verder geholpen voor het vinden van een andere hotel.

2025幎8月20日

Het is erg prettig om bij Prettig Reizen te boeken

Bij Prettig Reizen is alles goed en snel geregeld.
Goed bereikbaar en bij vragen snel en duidelijk antwoord.

2025幎8月19日

5぀星のうち5の評䟡

Is een goede site veilig betrouwbaar ik

Is een goede site veilig betrouwbaar ik heb al paar keer hotel geboekt geen enkele probleem gehad en je moet niet direct alles betalen dat is ook een pluspunt een aanrader

2025幎8月19日

5぀星のうち1の評䟡

Hier niet boeken

Hier niet boeken ! De fotos van de kamers komen niet overeen met de werkelijkheid. En als je er over belt zeggen ze dat ze er niks aan kunnen doen en laten je lekker stikken . We zitten in Sueno deluxe hotel belek, we hebben dit speciaal geboekt voor de aquapark en de kinderbad. Maar de aquapark is gesloten en bij de kinderbad gaan de tegels los wat zeer gevaarlijk is. We slapen op een bank wat nooit vermeld stond op de aite van Prettigreizen. We worden nu ook bedreigd door de lokale gids van prettigreizen , we moeten ons mond houden of worden uit het hotel geplaats. We vragen om een aandere veilig hotel maae dan moeten we €800 extra bijbetalen. Wij worden bedreigd en voelen ons onveilig en prettigreizen doet helemaal niks !

2025幎8月18日
自発的なレビュヌ

Geachte mevrouw Durmaz,
U heeft via onze website zelf een boeking geplaatst en gekozen voor een Economy kamer. Economy kamers zijn internationaal bekend als het voordeligste kamertype, die in grootte, uitzicht, faciliteiten etc. kunnen afwijken van een standaardkamer. Deze zijn immers het voordeligste. Sinds het moment van boeken hebben wij deze kamer voor u vastgelegd en deze heeft u dan ook gekregen. Uw verwachting ter plekke was echter een Deluxe-type kamer, die logischerwijze qua prijscategorie hoger ligt dan een Economy kamer. Ondanks dat dit niet uw geboekte en betaalde kamer was, is u een kamerupgrade aangeboden. Aangezien u ook niet tevreden bleek over de accommodatie, is meermaals contact geweest met ons noodnummer, de gids en onze lokale partners om last minute, ondanks de zomerdrukte en de volboeking van veel hotels, een omboeking voor u te regelen naar een ander hotel. U heeft hierbij twee alternatieven gehad waarvan één hotel kosteloos en één hotel met een meerprijs. Hier heeft u geen gebruik van willen maken. Wij willen u toch bedanken voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Prettig Reizen

Prima duidelijke site

2025幎8月7日

Jarenlang tevreden klant bij

Jarenlang tevreden klant bij prettigreizen!

2025幎7月29日

Goede acties

Goede acties, mooie prijzen en goed bereikbaar

2025幎8月12日

5぀星のうち5の評䟡

Onze reis naar Turkije was in één woord

Onze reis naar Turkije was in één woord perfect! Alles was tot in de puntjes geregeld: de transfer verliep vlot, de vlucht was comfortabel en we zaten netjes naast elkaar zoals gereserveerd. Het hotel was prachtig en helemaal zoals beloofd. Van begin tot eind hebben we nergens zorgen over gehad — we konden gewoon genieten.
Zeker voor herhaling vatbaar! Volgende keer boeken we absoluut weer bij Prettig Reizen.

2025幎8月3日

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, goede vakantie gehad

2025幎8月10日

5぀星のうち5の評䟡

Ik ga al verschillende jaren met

Ik ga al verschillende jaren met prettige reizen naar turkije

2025幎8月1日

5぀星のうち1の評䟡

Prettigreizen komt zijn afspraken niet

Prettigreizen komt zijn afspraken niet na. Personeel kan het probleem niet oplossen. Eindverantwoordelijke neemt niet eens moeite om mensen te helpen. Ik ben nog in hotel. Fotos videos volgen nog. Moeten mensen op de banken gaan slapen en in de schimmelbad als geen andere kamer is? Er zijn genoeg kamers. Klanten worden niet serieus geholpen. Als ik niet had betaald hadden jullie 100 keer gebeld maar omdat ik last heb is nu geen contact. Jullie zijn de beste

2025幎8月8日
自発的なレビュヌ

Prettig Reizen からの回答

Geachte heer Kokyay, Hartelijk dank voor uw bevindingen. Wij willen graag mededelen dat u uw kamertype (familiekamer duplex met 2 badkamers) heeft gekregen zoals u heeft geboekt. De indeling van de bedden en het bedcomfort is in handen van het hotelmanagement. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Ons hoofdkantoor, onze gids ter plaatse en de lokale agent zijn in contact geweest over uw bevindingen. Vanwege de last minute-drukte in het hotel was er helaas geen andere kamer beschikbaar. Wij zullen echter uw bevindingen meenemen in onze eindbeoordeling van het hotel. Met vriendelijke groet, Team Prettig Reizen

Zeer correct.
Bij problemen of vragen geven ze je snel een oplossing of antwoord.
Goede service keer op keer.

2025幎8月6日

5぀星のうち5の評䟡

Prettig reizen zou ik zeker aanraden

Alles liep zoals gepland, geen verassingen, ter plaatste ging de communicatie volgens Whatsapp wat ook zeer makkelijk is. Dus alles toppie verlopen.

2025幎7月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス