Prijskiller レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Begin er niet aan om hier een fiets te bestellen! In mei 2026 een fiets voor mijn zoon gekocht. Levering ging snel. Fiets zag er leuk uit, maar na een week of 2 begon de ellende: de remblokjes vie... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De levering was top. De fiets was geweldig voor ons zoontje. Helaas na 2 maanden werd de fiets gestolen, 2 weken later weer teruggevonden. Wij blij, ons zoontje iets minder want de accesoires ontbrake... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heb kinderfiets 2Cycle Cargo 16 inch bij Prijskiller gekocht. Prijs 119,95. Stevige en degelijke fiets. Zeer snel bezorgd. Onwijs goed ingepakt. In grote doos en alle onderdelen nog apart in karton ve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb een 18 inch jongensfiets gekocht voor onze kleinzoon zn verjaardag. Netjes en snel geleverd. Zelf even stuurtje en trappers plaatsen...en zelf 2 reflectors erop zetten. Door mijn onhandig... もっと見る

企業情報

1. 自転車屋
  2. ・
  3. バイク アクセサリー専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Prijskiller.nl de Grootste, Snelste, Goedkoopste Online fietswinkel van Nederland. o.a. Kinderfietsen, Meisjesfietsen, Jongensfietsen, Omafietsen, Fiets, Fietsen Meisjesfiets, Jongensfiets, Mountainbikes, Mistralbike, Vouwfietsen, Driewieler, Skelter, Step, kinderfietsje, kinderfietsjes, fun2bike. f2b, het bildt, sint annaparochie, enz.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 27件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Prima service, zeker voor die prijs!

Voor onze zoon een mountainbike gekocht, een prachtige fiets, 26 inch. voor maar 135 euro, incl. verzendkosten. Echter bleek er iets mis te zijn, de ketting liep er steeds af. We hebben gemaild en Prijskiller.nl stuurde direkt een vervangende knelring voor het kleine tandwiel. Deze heb ik geplaatst maar dit bleek niet de oplossing. De tandwielen bleken niet in lijn te staan, dus weer gemaild. Prijskiller stelde gelijk voor een omruil te plannen. Ze stuurden een nieuwe fiets op en de andere mocht ik aan de bezorger meegeven. Deze nieuwe fiets doet het tot nu toe perfect! Het was geen leuke ervaring maar het is zeker zeer goed opgelost! Ik ben tevreden!

2011年7月6日

Super Service

Bij Prijskiller.nl een fiets gekocht voor onze dochter. Met de achterband was iets mis. Mail verzonden en meteen reactie ontvangen met mogelijke oplossing. Dit lukte helaas niet. Nogmaals mail verzonden en weer meteen reactie. Helaas lukte het ons weer niet om het achterwiel goed te krijgen. We hebben hen dat weer laten weten en meteen gaf men via mail de reactie dat we de fiets mochten laten maken bij de fietsenmaker (eerst prijsopgave doen) of we konden langskomen zodat ze er naar zouden kijken. Mijn man is met de fiets naar hen toegegaan. Binnen 5 minuten stond hij weer buiten met een nieuwe fiets die ze al helemaal in elkaar gezet hadden voor ons omdat we hadden laten weten wanneer we langs zouden komen. Als dit geen service is, dan weet ik het niet meer. Een dikke 10 voor prijskiller.nl op alle fronten!!!!!! Echt een Super Service!!!

2011年4月28日
5つ星のうち1の評価

Belabberde kwaliteit met bijpassende service!!

Kinderfiets gekocht en na 2x omvallen was de trapper dermate verbogen dat er niet meer op gefietst kon worden. (Draaide niet meer rond) Contact gezocht met prijskiller, in eerste instantie werd het als volgt afgedaan: (Quote) "De trapas buigt niet zomaar dan is er iets meer gebeurd. Zulk soort schade valt daarom ook nooit onder de garantie."
Na telefonisch aandringen mocht ik de fiets op eigen kosten terugsturen; ik heb dit niet gedaan omdat ik ervan overtuigd was dat ik er niet mee geholpen zou zijn.

Bij de fietsenmaker laten rechtbuigen en na 1x vallen was hij weer krom. Wat een ongelofelijke rotzooi verkopen deze mensen.

Inmiddels heb ik ruim 100 euro aan extra kosten gehad aan deze fiets en het blijft een goedkoop rotding.

ABSOLUUT NIETS KOPEN!

2010年3月12日
5つ星のうち1の評価

Waardeloze kwaliteit, nog slechtere service

Voor de verjaardag van onze dochter een kinderfiets besteld. Leveringstijd en info m.b.t. levering was keurig dus dan heb je al goede hoop dat het product en de service ook goed zijn. Niet dus. Kapotte binnenbanden (zowel voor als achter) en ik zie dat een andere beoordelaar dit ook heeft meegemaakt. Maar nog kwalijker was de ongelooflijk botte en onvriendelijke reactie toen wij het bedrijf belden om dit door te geven. Tot twee keer toe is de hoorn erop gegooid terwijl wij tot een oplossing probeerden te komen. Eerst werd een (zeer lage) vergoeding geboden voor het ongemak en de reparatiekosten. Later werd dit aanbod weer ingetrokken! Geen enkel excuus of neiging tot klantvriendelijkheid! Ik laat het hier niet bij zitten en ga dit bedrijf bij Kassa en Radar aangeven. Dit soort cowboys geven internetbestelbedrijven een slechte naam, terwijl ik al heel veel goede ervaringen heb met andere internetbestelbedrijven.

2010年3月5日

レビューの対象になっている企業の方へ