Har hyrt förrÃ¥d av prinsens lager i flera Ã¥r och allt har fungerat perfekt frÃ¥n första kontakt till avslut. Snabba pÃ¥ svara pÃ¥ frÃ¥gor och har varit vÀldigt hjÀlpsamma bÃ¥de nÀr vi letade förrÃ¥d samt n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prinsens lager har varit hur smidigt som helst att anvÀnda. FrÃ¥n första kontakt till att anvÀnda containern vid mellanlandning mvid tvÃ¥ flyttar. Rent och frÀscht i containern, smidigt för flyttkillar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabb och trevlig service. Lösningsorienterade (löser problem, inte paragrafryttare) Information har skickats ut i god tid. Bra lÀge och access till container. Skulle dock gÀrna se 24/7 access. B... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bott utomlands i nÃ¥gra Ã¥r sÃ¥ förvarade stor del av vÃ¥r möbler och annat i en container med Prinsens Lager. Absolut inget att klaga pÃ¥. Höll temperatur bra, inga problem med fukt och var aldrig nÃ¥got k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Àr ett familjeföretag som erbjuder prisvÀrda förrådscontainrar dÀr du smidigt kör Ànda fram till förrådsdörren med både bil och slÀp. Förråden Àr antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjÀlper både dig som Àr privatperson och dig som Àr företagare. Varmt vÀlkommen att höra av dig till oss!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Prinsens Lager ããã®åç
Helt klart vÀrt att hyra!
Snabba svar från kundservice med bra bemötande och fick snabbt tilltrÀde, lÀtt vÀrt pengarna, rekommenderas starkt

Tackar
Plogning och sandning Àr inte det bÀsta, och snö framför dörrarna. Annars var det bra,tack för att ni finns det hjÀlpte mig mycket med att kunna stuva undan i flytten

Dörren
HEJ.
Allt var bra förutom dörren till containern.
Den var MYCKET svår att stÀnga.
Dörren stÀngdes 2023-10-16.
Kommer att öppna den i slutet av mars 2024

Prinsens Lager ããã®åç
Mycket bra för det akuta behovet samt för den privata tillvÀxt en lagerlokal tillför mig.
Ett lager för det akuta behovet av lageryta, dÀr jag inte betalar för mer Àn vad jag behöver och kan utöka utrymmet med tillvÀxten i egen takt med ytterligare förråd.
Detta passar mig som sÀljer böcker som hobby och inte behöver hyra en stor dyr lokal utan mest ha en extra plats att förvara mina böcker. Det gör att jag kan ha ordning hemma samt har lÀtt tillgÀnglighet till mina böcker nÀr jag behöver.
Ett varmförråd hos Prinsens lager Àr bra isolerat och håller alltid tÀtt med varmgrader och bra belysning.
Mycket fint inrett enkelt och rent.
SÀkerheten kÀnns 100% bra och det Àr lÀtt att få kontakt med Prinsens lager vid frågor.
Det finns inget att klaga på.
Men om jag fick önska skulle det vara mer plats att köra in på så att man kan backa in med slÀp lÀttare, eventuellt också slippa vÀnta på den som kan vara dÀr nÀr man kommer dit om man behöver lasta av något från bilen.
Detta tÀnker jag om man har prylar som förvaras till den lilla firman som man kan behöva dagligen.
Men det finns sÀkert anledning till att det Àr liten plats, då blir det ju på sÀtt och vis mindre trÀngsel med en i taget.
På det stora hela Àr jag mycket nöjd med lagret och med det proffsiga trevliga kundbemötandet.
Så jag rekommenderar starkt att hyra hÀr av många bra anledningar.
/Peter

Prinsens Lager ããã®åç
Trevligt och bra bemötande av personal
Trevligt och bra bemötande av personal. Men vi fick ett annat förråd Àn det vi bokat. SÀmsta troligen på hela anlÀggningen. Gammalt, svårt att öppn
a. Slitet.

Allt var bra med er
Allt var bra med er, har inte något dåligt alls att tillÀgga, enbart bra o perfekt service o supersnabba.BÀttre får man leta efter!!! Mvh Isabella Lagerström

Hallå,
Hallå,
Prinsens lÀgerteam var mycket hjÀlpsamma och förstående trots mina språksvårigheter, jag kom från Tyskland med små kunskaper i svenska. Allt gick smidigt och jag kan rekommendera Prinsens-Lager med gott samvete.
GÀrna igen!

Kan rekommendera Prinsenslager.
Kan rekommendera Prinsenslager.
Bra priser, samt smidig åtkomst och anvÀndning av magasineringen.

Prinsens Lager ããã®åç
Rekommenderar verkligen Prinsens lager i Lund!
Rekommenderar verkligen Prinsens lager, Från första kontakten har det fungerat snabbt och problemfritt, Området i Lund Àr snyggt och propert samt helt nya Containers. Bra pris gör det hela perfekt för både korta hyrestider till lÀngre. Mycket nöjd!

Service och effektivitet
Service och effektivitet. Och den kÀnslan att ni kan hjÀlpa.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã