Har hyrt förrÃ¥d av prinsens lager i flera Ã¥r och allt har fungerat perfekt frÃ¥n första kontakt till avslut. Snabba pÃ¥ svara pÃ¥ frÃ¥gor och har varit vÀldigt hjÀlpsamma bÃ¥de nÀr vi letade förrÃ¥d samt n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prinsens lager har varit hur smidigt som helst att anvÀnda. FrÃ¥n första kontakt till att anvÀnda containern vid mellanlandning mvid tvÃ¥ flyttar. Rent och frÀscht i containern, smidigt för flyttkillar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabb och trevlig service. Lösningsorienterade (löser problem, inte paragrafryttare) Information har skickats ut i god tid. Bra lÀge och access till container. Skulle dock gÀrna se 24/7 access. B... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bott utomlands i nÃ¥gra Ã¥r sÃ¥ förvarade stor del av vÃ¥r möbler och annat i en container med Prinsens Lager. Absolut inget att klaga pÃ¥. Höll temperatur bra, inga problem med fukt och var aldrig nÃ¥got k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Àr ett familjeföretag som erbjuder prisvÀrda förrådscontainrar dÀr du smidigt kör Ànda fram till förrådsdörren med både bil och slÀp. Förråden Àr antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjÀlper både dig som Àr privatperson och dig som Àr företagare. Varmt vÀlkommen att höra av dig till oss!
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det har gÃ¥tt smidigt att boka lager ochâŠ
Det har gått smidigt att boka lager och bra kontakt med kundtjÀnsten. Information om hur det går till att anvÀnda sig av lagret Àr tydlig.
Jag har ingen någon nackdel att hitta kring lagret.

Trevligt bemötande frÃ¥n förstaâŠ
Trevligt bemötande från första kontakten. Bra och utförlig beskrivning till förråd och grind.

Prinsens Lager ããã®åç
Jag tycker det var jÀttebra och jag varâŠ
Jag tycker det var jÀttebra och jag var mycket nöjd tack

Prinsens Lager ããã®åç
Inga problem med sjÀlva förvaringen men med kundtjÀnsten
Inga problem med sjÀlva förvaringen. Dock Àr kundtjÀnsten inte kapabel att lösa svårare faktureringsfel (eller kanske inte ens intresserade).
De hade bl.a. inte kunskap om vilka som kan kontakta deras faktureringstjÀnst (inte vi kunder).
Fick en kÀnsla av misstro och då undrar man vilka de har för vana att hyra ut åt?
Eller var det bara att Àrendet blev âför svÃ¥rtâ?

Prinsens Lager ããã®åç
Enkel lösning på förråd men portarna svåra att öppna/stÀnga.
Enkel lösning på förråd. Det som Àr ett stort minus Àr dock att, redan nÀr jag fick tillgång till förrådet, var det sota problem med att stÀnga dörrarna. En kille skickades dit av Prinsens Lager med vinkelslip för att slipa ner dörrarna så att de skulle gå att stÀnga. Det blev aldrig riktigt bra och varje gång man Àr dÀr för att hÀmta/lÀmna något Àr man osÀker på om man kommer att kunna öppna och sedan också stÀnga förrådet.

Prinsens Lager ããã®åç
LÀtt att anvÀnda förrÃ¥den och mkt braâŠ
LÀtt att anvÀnda förrÃ¥den och mkt bra service via telefon ð

Prinsens Lager ããã®åç
Mycket god återkoppling och kontakt
Mycket god återkoppling och kontakt. Trevligt bemötande och enkelt förfarande.

Bra och enkelt
Bra och fina containrar.
Enkelt att få kontakt med Prinsens lager.
Trevligt bemötande.

Prinsens Lager ããã®åç
Jag tycker att allt löpt pÃ¥ enkelt medâŠ
Jag tycker att allt löpt på enkelt med att hyra en container.

Ett bra förråd för mina behov kommer
Ett bra förråd för mina behov kommer
anvÀnda er igen vid behov bra pris
Och bra återkoppling med fakturor
Mvh Wallentin

Prinsens Lager ããã®åç
PrisvÀrd förvaring med mycket trevligâŠ
PrisvÀrd förvaring med mycket trevlig och serviceinriktad personal.

Nöjd
Bra bemötande och gehör mot kund.
Har vart nöjd kund i 4 år.
Har haft 2st uppvÀrmda containers under den tiden.
Ã
terkommer gÀrna om tillfÀlle ges.

Bra förråds alternativ
LÀtt att hitta er på media och i verkligheten s.a.s.
FrÀscha containers
Bra bemötande

Hel nöjd med allt
Enkel kontakt. Snabba svar och oerhört hjÀlpsam personal. Kundbemötande 10/10. Ordning och reda

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹