Prinsens Lager レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har hyrt förrÃ¥d av prinsens lager i flera Ã¥r och allt har fungerat perfekt frÃ¥n första kontakt till avslut. Snabba pÃ¥ svara pÃ¥ frÃ¥gor och har varit vÀldigt hjÀlpsamma bÃ¥de nÀr vi letade förrÃ¥d samt n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prinsens lager har varit hur smidigt som helst att anvÀnda. FrÃ¥n första kontakt till att anvÀnda containern vid mellanlandning mvid tvÃ¥ flyttar. Rent och frÀscht i containern, smidigt för flyttkillar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och trevlig service. Lösningsorienterade (löser problem, inte paragrafryttare) Information har skickats ut i god tid. Bra lÀge och access till container. Skulle dock gÀrna se 24/7 access. B... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bott utomlands i nÃ¥gra Ã¥r sÃ¥ förvarade stor del av vÃ¥r möbler och annat i en container med Prinsens Lager. Absolut inget att klaga pÃ¥. Höll temperatur bra, inga problem med fukt och var aldrig nÃ¥got k... もっず芋る

䌁業情報

1. 倉庫
  2. セルフストレヌゞ斜蚭
  3. 保管斜蚭

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr ett familjeföretag som erbjuder prisvÀrda förrådscontainrar dÀr du smidigt kör Ànda fram till förrådsdörren med både bil och slÀp. Förråden Àr antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjÀlper både dig som Àr privatperson och dig som Àr företagare. Varmt vÀlkommen att höra av dig till oss!

優良

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

Flyttade från Uppsala till Enköping

Flyttade från Uppsala till Enköping
Det blev perfekt då hela containern flyttades utan problem!

2023幎8月20日

Prinsens Lager からの回答

Hej Annie! Tack för det fem stjÀrnorna och er feedback. Du Àr vÀlkommen Ã¥ter om behov av magasinering skulle behövas i framtiden🌟 Mvh Prinsens Lager

Har fungerat mycket bra

Har fungerat mycket bra. LÀttillgÀngligt mitt i stan till rimligt pris.

2023幎8月13日

Prinsens Lager からの回答

Hej Staffan! Tack för din feedback och för ditt fem-stjÀrniga betyg🌟 Du Àr vÀlkommen Ã¥ter till oss! Mvh Prinsens Lager

VÀldigt nöjd!

VÀldigt smidigt! Man får mycket utrymme för pengarna. Snabb kundservice. Vi anvÀnde det mellan två flyttar, perfekt.

2023幎8月6日

Prinsens Lager からの回答

Tack Sandra för din fina recension, det glÀdjer oss att du varit nöjd under perioden du hyrde förrÃ¥det hos oss!🌟 Mvh Prinsens Lager

Supernöjd med konceptet o

Supernöjd med konceptet o servicegraden. kan bara rekommendera ifall man behöver lagring brådskande.

2023幎7月30日

Prinsens Lager からの回答

Tack Andreas för det fina orden och det fem-stjÀrniga betyget!🌟 Mvh Prinsens Lager

Aldrig något krångel.

Haft er i ca 3år och aldrig något krångel.

2023幎7月16日

Prinsens Lager からの回答

Hej Daniel! Tack för dina fina ord och det glÀdjer oss att du varit nöjd med oss under dessa 3 Ã¥r. Du Àr varmt vÀlkommen Ã¥ter ifall magasinering skulle behövas i framtiden!😄 Mvh Prinsens Lager

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra och snabb kundservice

VÀldigt bra och snabb kundservice! Svarar ofta inom nÃ¥gra minuter o Àr vÀldigt hjÀlpsamma 😃

2023幎7月4日

Prinsens Lager からの回答

Tack Christofer för din recension om vÃ¥r kundtjÀnst, det glÀdjer oss att du har fÃ¥tt ett trevligt bemötande under din vistelse hos oss🌟 Mvh Prinsens Lager

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt, smidigt & enkelt!

Super trevligt och snabbt bemötande!

2023幎6月20日

Prinsens Lager からの回答

Hej Mimmi! Tack för din recension och det glÀdjer oss att du varit nöjd med kundtjÀnsten hos oss!🌟 Mvh Prinsens Lager

kanonbra

bra tjÀnst, snabba svar på mailen

2023幎6月18日

Tack Patrick för din feedback och det fem stjÀrnorna!🌟 Mvh Prinsens Lager

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr enkelt att anvÀnda och lÀtt att

Det Àr enkelt att anvÀnda och lÀtt att hitta till. Personalen Àr vÀnlig o h hjÀlpsam

2023幎6月4日

Prinsens Lager からの回答

Tack Torbjörn för det fem-stjÀrniga betyget och du Àr varmt vÀlkommen Ã¥ter till oss!☀ Mvh Prinsens Lager

5぀星のうち4の評䟡

VÀldigt bra!

VÀldigt bra förrådsmöjlighet
Med enkel tillgång med flyttbil för inkast och utlast

2023幎6月6日

Prinsens Lager からの回答

Hej Roger! Tack för din feedback och det glÀdjer oss att du varit nöjd med förrÃ¥det☀ Mvh Prinsens Lager

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。