ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Leveransen kom relativt snabbt, men kundtjÀnsten var lÃ¥ngsam. Jag fick via mail nÃ¥got som sÃ¥g ut som en faktura, pÃ¥ danska, och med förfallodag samma dag som jag fick fakturan. Skickade direkt mail ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Printaway var en helt vanlig bestÀllning via internet. Varken svÃ¥rare eller lÀttare Àn normalt. Leveransen kom inom lovad tid sÃ¥ ingenting sÀrskilt med det. DÀremot saknades installationsbeskri... ãã£ãšèŠã
Jag valde att ringa printaway för att fÃ¥ personlig service. Ett snabbt svar efter ett par ringsignaler och dÀrefter kunskapen att lotsas till att fÃ¥ rÀtt grejer bestÀllda. Efter endast ett par dag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God snabb service
Det var smidigt enkel snabb lösning på problemet
Snabbt och Enkelt
Rekommenderas!
Billigt, snabb leverans och funkar perfekt i min xerox 6010P
Jag vÀntar fÃ¥ pÃ¥ min bestÀllning avâŠ
Jag vÀntar få på min bestÀllning av fÀrg patronerna.mera Àn 14 dagar. Till brother dcp 585 Med vÀnlig hÀlsning, Med vÀnlig hÀlsning, Heinz PÌtz
67133 Arvika SolviksvÀgen 35

Billigt och bra snabbt leverans
Billigt och bra snabbt leverans
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans och nöjda med produkten!
Den var inte original Samsung kassett
Den var inte original Samsung kassett, men den fungerar

PrintAway.se ããã®åç
Jag tycker dom har en superkundservice.
Jag tycker dom har en superkundservice.
Rekommenderas varmt
Susanne ðð» â€ïž
Mycket nöjda
Detta var första gÃ¥ngen vi bestÀllde frÃ¥n Printaway, och vi har hört att vÃ¥r Siemens laserprinter kan vara lite kinkig med off brand toner-patroner sÃ¥ vi började med att bestÀlla den gula som skrivaren bestÀmt var för gammal (originalpatron). Den kom snabbt och gav oss inga problem med skrivaren. SÃ¥ blev cyan och magenta âför gamlaâ bara ett par dagar efter och vi fick supersnabbt hem de nya patronerna vi bestÀllde.
Två bestÀllningar från Printaway, inga problem med bestÀllning eller patroner. Supersnabb service!
Var osÀker pÃ¥ isÀttningen av kassettenâŠ
Var osÀker på isÀttningen av kassetten men fick tydliga o bra svar via chatten på hemsidan. Mycket bra!
Mycket bra pris på tonerkassetten jÀmfört med andra försÀljare. Tack!
Jag fick leveransen vÀldigt snabbt
Jag fick leveransen vÀldigt snabbt, bestÀllningen o betalningen var vÀldigt proffsigt tack för bra upplevelse
Enkelt att bestÀlla och snabb leverans!
lÀtt att bestÀlla och betala
lÀtt att bestÀlla och betala, snabb leverans.
Mycket besviken patronen passade ej
Mycket besviken patronen passade ej
Bengt SÀflund
tell 0739926462

PrintAway.se ããã®åç
Aldrig hört talas om er så det var en positiv erfarenhet.
Aldrig hört talas om er så det var en test. Gick snabbt att få hem blÀckpatronerna. Passade perfekt.
Så nöjd. Priset gillar jag oxå.
Kommer tipsa om er.
Tack!
Bra pris
Bra pris samt leverans. Skulle blivit 5 stjÀrnor om retursedel för återvinning av gamla toner varit medskickad...

PrintAway.se ããã®åç
Enkelt att bestÀlla och bra kvalitetâŠ
Enkelt att bestÀlla och bra kvalitet trots att det inte var ett orginalskrivarhuvud.
Efter lite strutonerstrull blev det bra till slut
Efter lite strul blev det bra till slut
Leverans ok, men långsam kundtjÀnst
Leveransen kom relativt snabbt, men kundtjÀnsten var långsam. Jag fick via mail något som såg ut som en faktura, på danska, och med förfallodag samma dag som jag fick fakturan. Skickade direkt mail till kundtjÀnst, och fick (ett dock förklarande och ok svar) först efter fem dagar. HÀr behöver företaget steppa upp sina rutiner och kundservice.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ