Erik har fra start til slut i forlÞbet, vÊret helt bevidst om de omrÃ¥der, der skulle vÊre fokus pÃ¥. Hans rÃ¥dgivning under hele forlÞbet omkring min ansÞgning om gÊldssanering har vÊret dybt profession... ãã£ãšèŠã
Den absolut bedst mulige anbefaling herfra til Erik Fraas, PÃR. Efter mange Ã¥rs svÊr sygdom, blev jeg nÞdt til at acceptere et meget underskudsgivende hussalg, for at undgÃ¥ tvangsauktion. GÊlden... ãã£ãšèŠã
Vi havde et Þnske om at afslutte min kÊrestes gÊld, stiftet hos flere forskellige lÃ¥nevirksomheder. Vi havde dog ikke overskud eller kompetencer til at forhandle direkte med kreditorerne. Vi bad der... ãã£ãšèŠã
Erik og hans meget kompetent team har hjulet mig igennem en meget svÊr tid Þkonomisk, jeg kunne pÃ¥ ingen mÃ¥de have gjort det uden dem. Lige fra fÞrste opkald har Erik og hans team hÃ¥ndteret alt,... ãã£ãšèŠã
- åµåææžãµãŒãã¹
- ã»
- ã¯ã¬ãžãã ã«ãŠã³ã»ãªã³ã° ãµãŒãã¹
- ãã¡ã€ãã³ã·ã£ã« ãã©ã³ããŒ
- éèã³ã³ãµã«ã¿ã³ã
- çµæžã³ã³ãµã«ã¿ã³ã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PÃR er et uafhÊngigt rÃ¥dgivningsfirma med speciale inden for grundlÊggende privatÞkonomi og gÊld, som drives af bank- og gÊldsrÃ¥dgiver Erik Fraas. Online budgetoverblik med My Money App. PÃR har udviklet My Money App som er et online webbaseret budgetvÊrktÞj, som hurtigt og nemt hjÊlper brugerne med at skabe overblik over deres faste udgifter. My Money App henter automatisk kontoposteringerne og danner et budgetoverblik. Erik Fraas er uddannet bankrÃ¥dgiver i BG Bank (Nu Danske Bank) og har arbejdet flere Ã¥r i den finansielle sektor bÃ¥de med rÃ¥dgivning og administrative opgaver. Han har derved et bredt kendskab til, hvordan bankerne drives. Erik Fraas har tillige vÊret tilknyttet Nordisk Film TV, hvor han som konsulent bag kameraet bidrager med privatÞkonomiske analyser af deltagernes Þkonomi, forhandler med kreditorerne samt sparrer med vÊrterne pÃ¥ TV2 programmet âDanskere pÃ¥ tvangâ og pÃ¥ DR programmet âI hus til halsenâ Erik Fraas er stÊrk modstander af KviklÃ¥n og har deltaget som privatÞkonomisk ekspert i DR Dokumentaren "Kongerne af kviklÃ¥n"har
Sophienberg VÊnge 37, 2960, Rungsted, ãã³ããŒã¯
- 20976838
- kontakt@poer.dk
- www.privatÞkonomiskrådgivning.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Prof. Og knivskab rådgivning (bedre kan det ikke beskrives)
Jeg har vÊret igennem en ret enkelt gÊldssanerings sag, troede jeg.
Men blev klogere da skifteretten ikke godtog âikke opgjort gÊldâ fra gÊldsstyrelsen, som reel gÊld. Skifteretten underkendte min gÊldssanering med begrundelsen at âikke opgjort gÊldâ kunne bortfalde, og jeg dermed ikke var hÃ¥blÞs forgÊldet (ikke opgjort gÊld var 2/3-del af min samlede gÊld)
Uden Erik`s viden/evner, ville jeg ikke have magtet at kÊre afgÞrelsen til landsretten, som blev min redning.
Landsretten underkendte skifterettens afgÞrelse, og jeg nåede i mål og fik gÊldssanering.
Jeg kan varmt anbefale Erik Fraas !
Erik har vÊret en god stÞtte
Erik har vÊret en god stÞtte, hele vejen igennem min gÊldssanering, selv om mit forlÞb var i den nemmere og ligetil enden, så havde jeg brug for den ekstra stÞtte og tid, til at forstå hele processen og jeg har hele tiden fÞlt, at Erik var ved min siden, selv om alt for gik over telefonen eller mail. Jeg kunne måske selv have klare gÊldssanering, men på grund af mine sygdomme, har Erik hjÊlpe,
vÊret hvert en krone vÊrd for mig.
Jeg var aldrig kommet så hurtigt og bekymringesfrit i mål uden Eriks fantastisk hjÊlp.
Tak Erik, for at jeg kan ånde lettet op og lÊgge min dårlig samvittighed vÊk. Tak Erik for at jeg kan starte et nyt kapitel i mit liv.
Jeg har kun de varmeste anbefalinger herfra.
Helt igennem et super fantastik arbejde
Helt igennem et super fantastik stykke arbejde og rÃ¥dgivning. PÃR har fuldstÊndig styr pÃ¥ alt vedr. GÊldsrÃ¥dgivning. Undervejs er du i gode trykke hÊnder og du bliver beroliget til at alt nok skal gÃ¥.. Jeg fik trods alle mine odds i hoved GÊldssanering. Jeg fik en fantastisk god rÃ¥dgivning i hvordan min mit skulle sammensÊttes og hvordan min Þkonomi skulle se ud for at alt kunne lykkes. Jeg vil pÃ¥ det kraftigste anbefale at du tager kontakt til RÃR hvis di har en svÊrd og uoverskuelig gÊld.. Prisen for det arbejde han har lavet er meget fair og jeg kan igen kun pÃ¥ det kraftigste anbefale dig at du tager kontakt til RÃR hvis du ikke kan overskue din Þkonomi.. En kÊmpe ros fra mig i hvert fald... Og endnu en gang tusind tak til PÃR - PrivatÞkonomisk RÃ¥dgivning & GÊldsrÃ¥dgivning...
Hele vejen.
Nu skulle det vÊre, vi havde endelig fået de fleksjob vi så gerne ville, og ville så gerne ud af den gÊld som fyldte rigtig meget i vores liv og har gjort det i mange år. Tog kontakt til Erik marts mdr. Rigtig behagelig mand at snakke med. Sendte mail til os mens vi havde ham i telefonen , og hjalp os med at udfylde papirerne så han fik det han skulle bruge for at hjÊlpe os videre i gÊlds processen. Vi har kunnet ringe til ham og få hjÊlp hvis der var noget vi ikke forstod. Erik hjalp og stÞttede os hele vejen, og nu er vi nået enden og har fået gÊldssanering. Dette har lÞftet en sten og byrde fra vores skuldre og efter rigtig mange år kan vi endelig se lys for enden af tunnelen. En stor tak til Erik for at have vÊret der for os hele vejen.
Kompetent og venlig rådgivning
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Erik Fraas og privatÞkonomisk rÃ¥dgivning (PÃR), som har hjulpet mig med min gÊldssaneringssag. Gennem hele forlÞbet har jeg modtaget venlig og kompetent rÃ¥dgivning, og jeg er slet ikke i tvivl om, at den meget grundige gennemgang af min Þkonomi, som blev foretaget af PÃR ifm. forarbejdet til sagen, har vÊret afgÞrende for, at jeg kom i betragtning til gÊldssanering.
Erik Fraas og PrivatÞkonomiskâŠ
Erik Fraas og PrivatÞkonomisk Rådgivning har hjulpet mig igennem en gÊldssanering, og hele vejen igennem har jeg fÞlt mig stÞttet og hjulpet og forstået.
Erik er virkelig fagligt dygtig, og han giver kompetente råd, som holder hele vejen.
KÊmpe anbefaling herfra.
Super Rådgivning og hjÊlp, der har skabt ro og overskud i hverdagen
Erik er super rar og god til kommunikere. Erik fik hurtigt sat mine kontor og diverse betalinger i orden, sÃ¥l,edes at jeg nu har fuldstÞndig overblik over, hvor og havd mine penge gÃ¥r til. PÃ¥ den mÃ¥de har jeg nu, i sammen med Erik fÃ¥et opbygget et solidt fundament, der har resulteret i, at jeg nu har en god opspring samt en stÊrk "buffer" til uforudsete regninger. Desuden har jeg ingen gÊld lÊngere. SÃ¥ PÃR kan stÊrkt anbefales.
Tak til PÃR for at have hjulpet mig tilâŠ
Tak til PÃR for at have hjulpet mig til en gÊldssanering. Jeg kan kun anbefale PÃR!
GÊldssanering
Jeg var i kontakt med Erik fÞrste gang i 2019 og nu 4 Ã¥r efter, har vi afsluttet samarbejdet, efter jeg har fÃ¥et gÊldssanering. Erik stÃ¥r altid til rÃ¥dighed og bruger tid pÃ¥ mig som kunde. Som lÊgmand er der utrolig mange processer der er svÊre at forstÃ¥ i en gÊldssanering-proces og her er Erik helt uundvÊrlig, han forstÃ¥r hele processen og har flere gange i forlÞbet fÃ¥et bÃ¥den rettet op, hvor den var tÊt pÃ¥ at kÊntre. Det jeg har betalt for Eriks tid har vÊret meget lidt i forhold til den tid og den kamp der er kÊmpet. PÃR fÃ¥r mine allerbedste anbefalinger
Min stÞrste anbefaling
Jeg har vÊret tilknyttet Erik i ca. 2,5 år og han har vÊret en kÊmpe hjÊlp hele vejen igennem!
Har tidligere benyttet mig af andet rÃ¥dgivningsfirma, men efter skiftet til PÃR har jeg fÞlt mig meget mere tryg i processen ift. Þkonomiske beslutninger og at gÊldsafviklingen sker pÃ¥ en fornuftig og hensigtsmÊssig mÃ¥de.
RÃ¥dgivningen har vÊret alle pengene vÊrd, og jeg vil til en hver tid anbefale PÃR til andre med uoverskuelig gÊld.
Uvurderlig hjÊlp!
Stor tak til Erik for at vÊre en fantastisk hjÊlp og få tingene til at gå op i en hÞjere enhed.
TilgÊngelig og en kÊmpe viden omkring sit felt, samt meget behagelig person.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Utrolig dygtig og kompetent rådgivning
Utrolig dygtig og kompetent rÃ¥dgivning. Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale PÃR, hvis man Þnsker at fÃ¥ hjÊlp og overblik over sin Þkonomi.
Erik har vÊret helt fantastisk heleâŠ
Erik har vÊret helt fantastisk hele vejen igennem min vej til gÊldssanering - han har forklaret hvordan det hele fungerer, hvordan og hvorledes vi skulle gÞre for at komme i mål & virkelig skåret det ud i pap så alt var til at forstå !!
Tusinde tak for hjÊlpen - vil 100 % give min bedste anbefaling til Erik
De varmeste anbefalinger herfra
Efter at have oparbejdet en uoverskuelig gÊld gennem flere år, valgte jeg for 1 år siden at kontakte Erik, hvilket uden tvivl var den bedste beslutning nogensinde.
Erik og hans sekretÊr, Birgitte, opleves som meget kompetente og professionelle i deres arbejde. De er yderst dygtige, skaber tryghed og tillid, samt gode til at oplyse og opdatere undervejs i processen.
Tidligere var min Þkonomi håblÞs, men efter at have vÊret i dialog med Erik og Birgitte, kan jeg endelig se lyset for enden af tunellen. Jeg har i dag kun 2 kreditorer tilbage, og der er blevet lagt en plan for at afvikle min resterende gÊld.
Hvis din Þkonomi giver dig sÞvnlÞse nÊtter, skal du ikke tÞve med at gribe ud efter Erik - hans arbejde og rådgivning sÞrger for, at du igen kan sove trygt og godt om natten :-)
100/5 stjerner
For et Ã¥r siden var jeg totalt nede iâŠ
For et Ã¥r siden var jeg totalt nede i et hul rent Þkonomisk. Jeg kunne ikke overskue min gÊld lÊngere og jeg havde et meget lille rÃ¥dighedsbelÞb. Men da jeg kontaktede PÃR hjalp Erik og hans dygtige medarbejder Birgitte mig hurtigt med at lave aftaler med kreditorerne. Her et Ã¥r efter har PÃR sparet mig for ca. 200.000,- kr - 250.000,- kr. Jeg er derfor yderst taknemlig og meget glad for den hjÊlp jeg har fÃ¥et. Den har gjort at jeg igen har fÃ¥et styr pÃ¥ Þkonomien og ro pÃ¥ mit liv. Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale PÃR hvis man har problemer med Þkonomien. Erik og Birgitte er yderst kompetente og meget professionelle gÊldsrÃ¥dgivere og jeg har fÞlt mig 100% tryg i hele forlÞbet. PÃR er simpelthen gÊldsrÃ¥dgivning i verdensklasse.
Kan StÊrkt anbefale PÃR
Kan StÊrkt anbefale PÃR.
Jeg har kun oplevet gode ting. De er Super professionelle, gode at snakke med, og kommer med mange gode råd.
5/5 stjerner!!!
Tak for at få frihed igen
Jeg har haft en super god oplevelse med Erik som hjalp mig gennem en gÊldsanering og har fået den. i 10 år har jeg slÊbt rundt på en super tung rygsÊk som nu er tÞmt. Min familie har fået en ny far og kÊreste, humÞret er kommet tilbage :-) jeg fik ved et held på en arbejds opgave anbefalet Erik, egentligt havde jeg ikke forventet at få gÊldsanering da jeg havde opgivet håbet, men nu er jeg igennem takket vÊre Erik.
Erik er super grundig, dygtig og ved hvad han laver.
Vi i min familie Þnsker dig 1000 Tak for friheden og fremtiden.
jeg anbefaler Erik til enhver som står i en uoverskuelig Þkonomisk situation.
Trygt og sikkert
NÃ¥r man er krakket med en personlig ejet virksomhed, kan konsekvenserne og procedurerne med de involverede instanser virke helt uoverskuelige. Og der er ingen, der stÃ¥r i kÞ for at hjÊlpe dig â tvÊrt imod.
Min helt klare anbefaling er, at gribe fat i Erik Fraas som det allerfÞrste, når der er udsigt til rabalder. Han har hjulpet os helskindet igennem en yderst vanskelig og lang gÊldssaneringsproces, som vi på ingen måde ville vÊre lykkedes med, hvis han ikke havde styret tingene.
Nu ser fremtiden meget bedre ud for os.
1000 tak for hjÊlpen
1000 tak for hjÊlpen og jeg kan kun anbefale at man benytter sig af PÃR hvis man skal have en god Þkonomisk rÃ¥dgivning. Altid imÞdekommende og god rÃ¥dgivning.
PÃR har hjulpet mig igennem min farsâŠ
PÃR har hjulpet mig igennem min fars dÞdsbo og har fÃ¥et et stort afslag pÃ¥ hans gÊld hos en af kreditorerne, samt indberettet manglende fradrag de sidste 3 Ã¥r.
Jeg har tidligere brugt dem og vil bruge dem igen.
Store og varmt anbefale til dem.