Erik har fra start til slut i forløbet, været helt bevidst om de områder, der skulle være fokus på. Hans rådgivning under hele forløbet omkring min ansøgning om gældssanering har været dybt profession... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Den absolut bedst mulige anbefaling herfra til Erik Fraas, PØR. Efter mange års svær sygdom, blev jeg nødt til at acceptere et meget underskudsgivende hussalg, for at undgå tvangsauktion. Gælden... もっと見る
Vi havde et ønske om at afslutte min kærestes gæld, stiftet hos flere forskellige lånevirksomheder. Vi havde dog ikke overskud eller kompetencer til at forhandle direkte med kreditorerne. Vi bad der... もっと見る
Erik og hans meget kompetent team har hjulet mig igennem en meget svær tid økonomisk, jeg kunne på ingen måde have gjort det uden dem. Lige fra første opkald har Erik og hans team håndteret alt,... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
PØR er et uafhængigt rådgivningsfirma med speciale inden for grundlæggende privatøkonomi og gæld, som drives af bank- og gældsrådgiver Erik Fraas. Online budgetoverblik med My Money App. PØR har udviklet My Money App som er et online webbaseret budgetværktøj, som hurtigt og nemt hjælper brugerne med at skabe overblik over deres faste udgifter. My Money App henter automatisk kontoposteringerne og danner et budgetoverblik. Erik Fraas er uddannet bankrådgiver i BG Bank (Nu Danske Bank) og har arbejdet flere år i den finansielle sektor både med rådgivning og administrative opgaver. Han har derved et bredt kendskab til, hvordan bankerne drives. Erik Fraas har tillige været tilknyttet Nordisk Film TV, hvor han som konsulent bag kameraet bidrager med privatøkonomiske analyser af deltagernes økonomi, forhandler med kreditorerne samt sparrer med værterne på TV2 programmet “Danskere på tvang” og på DR programmet “I hus til halsen” Erik Fraas er stærk modstander af Kviklån og har deltaget som privatøkonomisk ekspert i DR Dokumentaren "Kongerne af kviklån"har
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God service.
PØR er det bedste Privatøkonomisk…
PØR er det bedste Privatøkonomisk Rådgivning Firma I Danmark som jeg vil give de varmeste anbefalinger
PØR - effektivt firma når man har ondt i økonomien
PØR er et effektivt firma til hjælp med ”ondt” i økonomien.
Fra dag 1 overtager de kommunikationen til kreditorerne, og informerer løbende om udviklingen i de forskellige gældsposter.
Firmaet kan virke insisterende men det er kun for at få gang i processen og de giver ikke op før de har et resultat.
Jeg kan på alle måder anbefale firmaet.
Jeg har brugt PØR I forbindelse med…
Jeg har brugt PØR I forbindelse med rådgivning i en håbløs gældssituation.
Erik var hurtig til at sætte sig ind i sagen og fik dannet sig et overblik over diverse gældsposter.
Erik er meget tillidsskabende og har stor forståelse for at man står i en vanskelig situation.
Han handler hurtigt på de udfordringer der kommer, og har hele vejen igennem været god til at oplyse og opdatere på hvor langt vi var i processen.
I december 2022 lavede Erik på vegne af mig en ansøgning om gældssanering.
Der havde jeg også fornøjelsen af at snakke med hans sekretær Birgitte, som virkelig var forstående og imødekommende.
Under hele min gældssanerings proces, havde jeg flere bekymringer i forhold til om sagen gik igennem.
Her var Erik en fantastisk støtte og svarede på alle de spørgsmål jeg nu måtte have.
Jeg har nu fået bevilget gældssanering og er Erik og Birgitte meget taknemmelig for deres virkelig store indsats.
Var det ikke for dem havde jeg aldrig fået styr på min gæld!
Jeg vil derfor anbefale alle med ondt i økonomien til at kontakte Erik!
Vi stod i en temmelig uoverskuelig…
Vi stod i en temmelig uoverskuelig situation fordi vi gerne ville hjælpe vores barnebarn, som havde været meget ufornuftig og nu befandt sig i en eskalerende kaotisk gæld. Vi kunne se at vi ikke selv var profesionelle nok til at gå i dialog med de forskellige inkasso firmaer og derfor kontaktede vi Erik Fraas, PØR, om hjælp. Han gik igang og fik forhandlet nogle rigtig gode afslag i forhold til de saldo’er, som efterhånden havde arbejdet sig op til højder i den unge mands gæld. Erik afstedkom at vores barnebarn nu kan få et fornuftigt liv i stedet for at sidde i gæld i mange år fremover.
Har du brug for hjælp - så vælg Erik Fraas -PØR
Har du rod i din økonomi, så er der ingen tvivl om at det er Erik og hans firma PØR, som du skal vælge.
Der findes utroligt mange gældsrådgiver og det er lidt af en jungle, når man som privatperson, skal sidde og finde ud af, hvem der bedst kan hjælpe én. Da jeg tog beslutningen om at få styr på min økonomi, tog jeg kontakt til forskellige gældsrådgivere. De fleste var meget hurtige til at svare, men man fik også fornemmelsen af, at det gjaldt om at få lokket en masse kunder i butikken og en del nærmest lovede gældssanering, før de havde snakket med mig i fem minutter.
Det, der gjorde udslaget for mig, da jeg skulle vælge, var Eriks tilgang til tingene. Vi startede med en lang snak, hvor han tog sig tid til at høre hele min situation igennem og var rar og behagelig at snakke med. Og så var han pragmatisk og realistisk. Han lovede ikke guld og grønne skove, men gav sig til at forklare hvilke muligheder der kunne være. Vi endte med at aftale, at vi startede op med et gældssanering forløb, hvor han ville kigge min økonomi og gæld igennem og ud fra det vurdere, om det ville være en mulighed. Og allerede der i første samtale kunne han fortælle mig, hvad der talte for og hvad der eventuelt kunne forhindre en gældssanering. Min første tanke havde faktisk ikke været en gældssanering, men måske en eller anden afdragsordning med mine kreditorer. Men efter at Erik og jeg havde snakket lang tid i telefon, følte jeg mig tryg ved, at Erik for det første havde fuldstændig styr på tingene, men også at man ikke bare var endnu en kunde, der skulle hives i hus.
Lidt over et halvt år senere, står jeg nu med en gældssanering og udsigt til at være gældfri om tre år. Det er HELT klart den bedste beslutning jeg har taget, da jeg valgte at følge min mavefornemmelse og gå med PØR.
Erik er et utrolig behagelig menneske, som aldrig dømmer. Det har været en kæmpe hjælp for mig at jeg under dette gældssanerings forløb, har haft en livline i Erik. Der dukker rigtig mange spørgsmål op og Erik tager sig altid tid til at hjælpe, guide og berolige.
Så hvis du sidder og overvejer om det er nu, at du skal tage springe og få styr på din økonomi - så lad det her være sparket og ta’ og vælg Erik Fraas - PØR.
En stærk partner ved din side
Erik fra PØR gav mig trygheden og støttede mig, da det var sværest at holde hovedet koldt i min helt uoverskueligt store gæld,jeg stod tilbage med fra en grim skilsmisse og et hus på tvangsauktion .. hans rådgivning og vejledning er grunden Til at jeg nu er kommet videre og kan nu leve et frit liv gældsfri og med mod på alle de nye eventyrer der venter på mig .. Erik gav mig også en fornyet tro på at jeg er god nok - selv om jeg var gældsramt - og at jeg sagtens kunne komme videre .. og det bar det der gjorde forskellen for mig .. jeg var ikke bare en sag der skulle ekspederet jeg blev altid behandlet som et menneske og jeg blev altid taget alvorligt .. de varmeste anbefalinger herfra .. hvis du vælger at bruge PØR har du en stærk partner på din side .. og han er med hele vejen !
Perfekt højst professionalt behandling…
Perfekt højst professionalt behandling af mine økonomiske forholde har jeg oplevet i flere år nu hos E.Fraas virksomhed PØR. Bedste anbefaldinger.
De største anbefalinger
Det har været en helt igennem positiv oplevelse at samarbejde med Erik om at få mange års efterslæb, efter skilsmisse og finanskrise bragt til ende!
Erik er tillidsvækkende, tålmodig og det er med fuldstændig ro i maven, jeg har overladt forhandlingen med mine kreditorer til ham.
Nu er vores samarbejde bragt til ende, Erik har sparet mig for 200.000 kr og jeg har nu fuldstændig ro og overblik over min økonomi for første gang i mange år!
Et lys i et økonomisk mørke.
Et lys i et uoverskueligt økonomisk mørke, er hvad Erik og PØR blev for mig, da jeg var på nippet til at give op. Helt igennem en fantastisk oplevelse, og virkelig god hjælp til at få styr på økonomien med. Jeg stod i et kaos uden lige, fordi jeg selv havde forsøgt at gøre rent bord. Men det er ikke sådan lige til, når man opdager at inkasso firmaer sælger ens gæld videre blandt hinanden, og kommer nye og dyrere gebyrer oven i, så man sidder låst fast i en gældsfælde. Til sidst kunne jeg ikke mere, og vidste jeg måtte have professionel hjælp. Jeg fandt Erik online, og efter en god snak med ham, følte jeg mig ekstrem lettet, og havde nyt håb. Din mulighed er, at søge gældsanering sagde han, og det skal jeg gerne hjælpe dig med. Og det gjorde han så sandelig. Pga. helbredsmæssige udfordringer der gør, at jeg ikke kan arbejde på normalvis ligesom andre, sad jeg I 9 år fast i kontanthjælpsmøllen, indtil jeg fik førtidspension. Jeg forsøgte at rode bod på økonomien i de 9 år, men man kan intet gøre, for man er låst fast. Derfor lovede jeg mig selv, at ligeså snart jeg kunne ville det første være, at få styr på økonomien. Erik hjalp mig med at finde ud af både gældsstyrelsen, og diverse kreditorer, på en måde der giver en tryghed, og vished om, at tingene nok skal lykkes. Jeg er SÅ glad og taknemmelig for, at finde Erik, for det gik temmelig hurtigt med at få gældsanering takket være ham. Uden PØR, var det ikke lykkedes, så, står du midt i et økonomisk kaos af en eller anden grund, og du føler du virkelig har gjort alt selv, eller bare ikke kan finde rundt i det mere, så tøv ikke med at tage kontakt til Erik. Han vil kunne hjælpe dig, med 100% sikkerhed.
Erik er utrolig konstruktiv med masser…
Erik er utrolig konstruktiv med masser af tid og forståelse. Erik har hjulpet mig igennem et gældsaneringsforløb, hvor han har givet god sparring, stået for kreditor kommunikation og har været tilgængelig for alle spørgsmål. Jeg kan helt sikkert anbefale Erik!
PØR var den største hjælp i forbindelse
PØR var den største hjælp i forbindelse med at jeg skulle ha min gældssanering, og jeg vil klart anbefale ham til andre der står men en uoverskuelig gæld
Jeg har haft PØR i forbindelse med…
Jeg har haft PØR i forbindelse med rådgivning ift. Gældsanering. Jeg havde siddet i en bøvlet situation i forbindelse med min gæld – Erik var så professionel og behjælpelig, idet der kom en tilfredsstillende resultat ud af det!.
Erik har været pålidelig og støttende rådgiver igennem hele forløbet – og jeg kunne ringe ham op når som helst, hvis jeg havde brug for hjælp/havde spørgsmål.
Jeg tror ikke, at jeg havde opnået min gældssanering, hvis ikke var med på sidelinjen.
Dygtig rådgiver som jeg helt klart vil anbefale, hvis man sidder med gæld.
Den varmeste anbefaling herfra
Troværdig, respektfuld og yderst kompetent rådgivning. Jeg kan varmt anbefale Erik til alle uanset behovet for økonomisk rådgivning. Erik er lyttende og tager altid udgangspunkt i dig, dine ønsker og behov. Han er enorm dygtig til at skabe tillid og tager sig altid tid til en.
Bedste rådgivning!!
Bedste rådgivning!!
Jeg er yderst tilfreds med den service jeg fik. Jeg anbefaler stærkt PØR. Erik har hjulpet mig med noget Gæld jeg havde og har været meget professionel og troværdig.
Har brugt PØR til en masse gæld jeg har…
Har brugt PØR til en masse gæld jeg har fået stiftet
og må sige at jeg er rigtig tilfreds med resultatet
så kan klart anbefale til andre gælds ramte.
jeg har haft Pør som rådgiver.
jeg har haft Pør som rådgiver.
Han har været en solid op pålidelig rådgiver i gennem hele mit forløb, altid til at få fat på, meget hjælpsom og behagelig at tale med
Pør får mine varmeste anbefalinger
Professionel og troværdig rådgivning
Professionel, nærværende, ærlig og anvendelig rådgivning. Stort overblik, og man føler sig tryg hos PØR.
PØR og Erik har hjulpet mig med en gældssanering, og har været en utrolig stor støtte under hele forløbet frem til kendelse. Jeg tror ikke, at jeg havde opnået gældssanering, hvis ikke PØR/Erik havde været min uvildige rådgiver på sidelinjen. Kan klart anbefales, også hvis man bor i Jylland, som jeg gør.
Kan kun anbefale Pør han hjælpe med…
Kan kun anbefale Pør han hjælpe med nogle ting så det hele gik igennem første gang er meget hjælpsom og kan altid få fat i ham hvis man har nogle spørgsmål
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。