PØR - Privatøkonomisk Rådgivning & Gældsrådgivning レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Erik har fra start til slut i forløbet, været helt bevidst om de områder, der skulle være fokus på. Hans rådgivning under hele forløbet omkring min ansøgning om gældssanering har været dybt profession... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Den absolut bedst mulige anbefaling herfra til Erik Fraas, PØR. Efter mange års svær sygdom, blev jeg nødt til at acceptere et meget underskudsgivende hussalg, for at undgå tvangsauktion. Gælden... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi havde et ønske om at afslutte min kærestes gæld, stiftet hos flere forskellige lånevirksomheder. Vi havde dog ikke overskud eller kompetencer til at forhandle direkte med kreditorerne. Vi bad der... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Erik og hans meget kompetent team har hjulet mig igennem en meget svær tid økonomisk, jeg kunne på ingen måde have gjort det uden dem. Lige fra første opkald har Erik og hans team håndteret alt,... もっと見る

企業情報

1. 債務救済サービス
  2. ・
  3. クレジット カウンセリング サービス
  4. ファイナンシャル プランナー
  5. 金融コンサルタント
  6. 経済コンサルタント

当該企業による記述

PØR er et uafhængigt rådgivningsfirma med speciale inden for grundlæggende privatøkonomi og gæld, som drives af bank- og gældsrådgiver Erik Fraas. Online budgetoverblik med My Money App. PØR har udviklet My Money App som er et online webbaseret budgetværktøj, som hurtigt og nemt hjælper brugerne med at skabe overblik over deres faste udgifter. My Money App henter automatisk kontoposteringerne og danner et budgetoverblik. Erik Fraas er uddannet bankrådgiver i BG Bank (Nu Danske Bank) og har arbejdet flere år i den finansielle sektor både med rådgivning og administrative opgaver. Han har derved et bredt kendskab til, hvordan bankerne drives. Erik Fraas har tillige været tilknyttet Nordisk Film TV, hvor han som konsulent bag kameraet bidrager med privatøkonomiske analyser af deltagernes økonomi, forhandler med kreditorerne samt sparrer med værterne på TV2 programmet “Danskere på tvang” og på DR programmet “I hus til halsen” Erik Fraas er stærk modstander af Kviklån og har deltaget som privatøkonomisk ekspert i DR Dokumentaren "Kongerne af kviklån"har

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 12件

レビューを書く

Tusind tak

Efter jeg blev førtidspentionist, ville jeg have styr på min gæld og søge gældssanering. Jeg har været en af evighedsstudenterne og havde et studiegældslån på 378. 000 kr. samt en regning på depositum fra et bolig selskab på 15.000 kr. Jeg åbnede google og ringede til de første 20 advokater. De var alle sammen meget tørre og jeg måtte højest stille et par spøgsmål vedrørende min situation samt processen i en gældssanering før jeg fik besked på at betale. Nr. 21 på listen var PØR. Der fandt jeg en varme og humor som gav mig ro i både hjertet og sindet. - Og så gik Erik Fraas i gang med de grønne fingre og sit overblik. 1,2,3 så optimerede vi min økonomi til at opfylde kravene til ansøgningen om gældssanering. 4,5,6 Så var forliget på plads med statens advokat. 7,8,9, 10 og så var gælden væk. At en gæld på 393.000 er væk får hverdagen til at se helt anderledes ud. Af hjertet tak, Erik Fraas.

2021年12月17日
5つ星のうち4の評価

Har haft en rigtig god oplevelse med Erik - PØR

Har haft en rigtig god oplevelse med Erik - PØR.
Efter en skilsmisse og en lukket forretning. Havde jeg vendt det blinde øje til min økonomi. Efter kontakt til Erik, hvori han beskriver forløbet, tog helt kontrol over mit “rod”.
Rodet er blevet ordnet og lagt på plads. En gældssanering blev i sept mdr en virkelighed.
Er overbevist om, at havde det ikke været for det forarbejde Erik har gjort, var sagen ikke endt hvor det er.

2021年11月8日
5つ星のうち5の評価

Jeg Kontaktede Erik da jeg gik konkurs…

Jeg Kontaktede Erik da jeg gik konkurs med min virksomhed og stod tilbage med en stor regning.
Erik formådede at nedbringe denne med over 50% og derved kunne vi betale og slippe for en personlig konkurs oven i ! vi er så glade for vi rakte ud til Erik
TAK !!!

2021年9月10日

Super kompetent rådgivning.

Kan kun varmt anbefale Erik! Super kompetent rådgivning, rar og sympatisk mand. Han har sparet mig for mere end 57.000 kr. - plus renter og gebyrer, som ville være tilskrevet uden forhandlinger og aftaler!

2021年8月27日
5つ星のうち5の評価

Meget kompetent og professionel rådgivning

Jeg har haft et langt og virkelig værdifuldt forløb med Erik Fraas fra PØR igennem mere end tre år. Hans rådgivning og viden har hjulpet mig utroligt meget. Først i forbindelse med et langvarigt forløb med et underskudsgivende hussalg, hvor Erik var utrolig kompetent, når det gjaldt kontakt med diverse kreditorer og banker. Erik kender alle mulige regler og love, som jeg selv under ingen omstændigheder ville kunne have fundet frem til ville være relevante i min situation.

Senere fulgte en lang proces med at ansøge om gældssanering. Før og under sådan en proces er der meget, man ikke må som ansøger, og andre ting som man skal. Det er Eriks store fortjeneste, at han oplyste mig om alt muligt før, under og efter gældsaneringen. Det betød, at min ansøgning gik igennem, og at jeg har fået gældssanering i juni måned.

Jeg er overbevist om, at hvis jeg selv skulle have stået for alt det, som Erik har hjulpet med, så ville min situation ikke have været så positiv, som den er nu.

Jeg vil give Erik mine varmeste anbefalinger. Tøv ikke med at kontakte ham. Han er klar og tydelig i sin kommunikation, og ved hvad han kan hjælpe med.

2021年8月5日

Rigtig god hjælp

Jeg har fået god hjælp til at lande en aftale om tilbagebetaling af min gæld.
Det har været et langt forløb med en meget genstridig bank, men det er heldigvis landet med en fornuftig aftale, som jeg er meget glad for.

2021年7月12日
5つ星のうち5の評価

Nu kan jeg sove om natten igen

Jeg kontaktede Erik og PØR fordi min samlede gæld var blevet uoverskuelig.
Sammen med PØR fik jeg gennemgået mine gældsposter og der blev lagt en tilbagebetalingsplan.
På halvandet år blev 5 kreditorer betalt ud og der er nu lavet aftaler med de sidste 2.
Derudover har jeg sparet 50% ved at omlægge mine forsikringer.
Nu kan jeg endelig sove ordentlig om natten igen, for takket være Erik og PØR, har jeg fået styr på økonomien og gælden.

2021年7月7日

Tak for hjælpen

PØR og Erik Fraas har været en kæmpe hjælp, han har stor indsigt og erfaring i de økonomiske aspekter af min sag, og han har rådet og vejledet mig professionelt hele vejen i gennem forløbet, jeg har haft stor tillid til ham, og jeg kan kun sige jeg har været 100% tilfreds med forløbet.

2021年6月28日

Tak for en stor hjælp

Jeg kan faktisk ikke engang huske, hvem eller hvorfra jeg fik viden om PØRs eksistens - og dermed manden bag, Erik Fraas, - men uanset hvordan, så har den viden ført mig ud af en håbløs situation, som jeg var landet i med min eksmand.

Lige midt i vores skilsmisse, gik vores daværende bank konkurs, og rev et meget større hul i vores liv, end vi i forvejen stod overfor. Vores fælles nyrenoverede hus røg med og blev solgt for en slik, og vi skulle åbenbart betale gildet.

Jeg så ud til at skulle leve et liv uden økonomisk selvstændighed, med skam over at stå i den situation (uagtet at det ikke var selvforskyldt), et liv, hvor jeg ville være afhængig af, at mine børn kunne eje ting for mig og i det hele taget bare skulle lære at sno mig helt vildt for at eksistere. Hertil kom et voldsomt overfald, der gjorde mig uarbejdsdygtig, og derfor ikke kunne søge gældssanering, da jeg stod uden såkaldt fast indkomst i form af løn i ansættelse. Den kategori falder sygedagpenge ikke under.

Da min situation var så låst, som den blev qua overfaldet og flg arbejdsskadesag, kunne jeg ikke gøre så meget. Men Erik var med på sidelinjen i godt 3 år, når jeg havde spørgsmål - og dem havde jeg ved gud mange af.

Erik Fraas står for mig som noget af det mest tålmodige menneske, for han har virkelig optrådt forstående, forklarende, overbærende og tålmodig (jeg blev nogen gange nødt til at spørge om de samme ting - igen!), og altid i en opmuntrende tone med glimt i øjet.

Jeg føler mig meget heldig over at have haft Erik Fraas som livline i det store maskineri, som jeg pludselig var havnet i. Jeg kunne ringe/maile om råd til, hvordan jeg skulle reagere på forskellige opkrævninger og ubehagelig post, og i det hele taget, hvordan jeg kunne gebærde mig ved møde med Fogedretten f.eks. Og nej, han tager bestemt vis ikke stor betaling for hans ydelse. Han tænker meget på det menneske, der er havnet i økonomisk uføre, og hvad det menneske kan bære.

Erik Fraas behandlede en akkord på mine vegne med midler fra en erstatning, og da først pengene var der, gik alt meget hurtigt og glat.
En masse dokumenter og spørgsmål senere fik jeg besked om fra Erik Fraas, at jeg nu var gældfri - og jeg bliver stadig lige rørt, når jeg tænker på det. Penge i sig selv er rare at have, men de kan ikke købe de virkeligt vigtige ting her i livet - Men det at have fået min selvstændighed tilbage, at kunne se muligheder i stedet for begrænsninger, at kunne se fremad igen uden denne økonomiske frustration hængende over hovedet - Det har gjort en enorm forskel på mit personlig plan ift humør, livsenergi og overskud til at være til og være noget for dem omkring mig.

Så 1000 tak for dig, Erik - og hils din datter og kone og sig tak for lån af din tid.

Helle Just Hedegaard

2021年5月7日

Tryg og værdig rådgivning

Indtil jeg mødte Erik, troede jeg ikke, der var en ubekymret økonomisk fremtid til mig. Tak for at hjælpe mig hele vejen fra økonomisk krise til godkendt gældssanering (nulløsning) på kun 6 måneder. Tak for professionel og omsorgsfuld rådgivning, for at være til rådighed for spørgsmål og overblik døgnet rundt.

Til dig der overvejer at få økonomisk rådgivning : vælg Erik!! Det er trygt og værdigt i en svær situation!

2021年4月16日

Jeg giver PØR 6 ud af 5 mulige Stjerner

En god anmelde er på sin plads, faktisk er 5 stjerner ikke nok. Jeg vil gerne give 6 store stjerne til Erik fra PØR.
Jeg har levet et liv med op og nedture, dårlig økonomi og mistet overblik, efter forkerte valg som selvstændig. De sidste 3 år af mit liv, har nok været de hårdeste nogensinde.
Men takket være Erik, kan jeg nu se en lys fremtid. Jeg skylder dig en kæmpe tak og verdens STØRSTE anbefaling herfra. Mangler du overskud i din hverdag, så kontakt PØR nu!

2021年4月14日

Respektfuldt og dygtig

Erik har hjulpet mig til en gældssanering, han har været respektfuldt og behagelig at komme til og at snakke med i den sværeste periode af mit liv. Så min varmeste anbefaling til alle som kommer i økonomisk krise.

2021年3月29日

Trustpilot エクスペリエンス